Surelere 2 sayfa kaldi el takisindayim elif cüzünde kursta her hafta ssli pasta gunu yarin bende borek dosedim yermiyim azmedermiyim bilemiyorummm valla off her gunum bi iskence vallaNursena kıyamadın bize yine :)
Nerdesin Kuran da ne çalışacaksın
allah yardimcin olsun canım bende kuran hocalıgi yapıyorum rabbim azmini daim eylesinSurelere 2 sayfa kaldi el takisindayim elif cüzünde kursta her hafta ssli pasta gunu yarin bende borek dosedim yermiyim azmedermiyim bilemiyorummm valla off her gunum bi iskence valla
Geçmiş olsun daficimHayırli geceler guzeller
Esimin cepten yaziyorum. Ben inegöldeyim. Kp. Hastahaneye yatirdik
Adaş nerelerdesin
Sınavın ne zamandı
Surelere 2 sayfa kaldi el takisindayim elif cüzünde kursta her hafta ssli pasta gunu yarin bende borek dosedim yermiyim azmedermiyim bilemiyorummm valla off her gunum bi iskence valla
Hayırli geceler guzeller
Esimin cepten yaziyorum. Ben inegöldeyim. Kp. Hastahaneye yatirdik
Gunaydinallahim saliyi sallandirtma dimdik durmamizi nasip et :)
Bonus kacmaz bi kere hanim hanimmben sana akil vermedim fikrimi soyledim sadece :)
Derin aferin bize arkadasim dikkat edelim boyle arada aksilik olsada yilmak yok. Annemin asiri odemi var yillardir agri cok yapiyo tabi. Benimde son zamanda bacaklarim cok sis sıkıntı yapiyo o sisler. Bende misir puskulu neyin icsem sutume dokunurmu acaba? Maydanoz evde bulunsa onuda yaparim yapmak zorundayim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?