Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Surelere 2 sayfa kaldi el takisindayim elif cüzünde kursta her hafta ssli pasta gunu yarin bende borek dosedim yermiyim azmedermiyim bilemiyorummm valla off her gunum bi iskence valla
allah yardimcin olsun canım bende kuran hocalıgi yapıyorum rabbim azmini daim eylesin

Gunaydin allahim saliyi sallandirtma dimdik durmamizi nasip et :)

Bonus kacmaz bi kere hanim hanimm ben sana akil vermedim fikrimi soyledim sadece :)

Derin aferin bize arkadasim dikkat edelim boyle arada aksilik olsada yilmak yok. Annemin asiri odemi var yillardir agri cok yapiyo tabi. Benimde son zamanda bacaklarim cok sis sıkıntı yapiyo o sisler. Bende misir puskulu neyin icsem sutume dokunurmu acaba? Maydanoz evde bulunsa onuda yaparim yapmak zorundayim.

Gunaydinn

Pis kokulu kalabalik toplu tasimadan oturmanin mutlulugu ve havasiyla bildiriyorum size :))

Bonus yok artik bunalim var artik mutluluk..
Ben de aksamm yemicem dedim ama kuru borulce salataaina yenik dustum..
İnsaniz da :)

Hadi selametle

günaydınlaar ben geldiiim

kızımı okula gönderdim leptopumu aldım yatağa uzandım size bir bakınıyım dedim aslında büsürü işim var ama son bir kaç gündür çok uykusuz kaldım sabah erken uyanmalar gece geç yatmalar filaan banada yazık dimiii :)

diyet işinde kendimi yine tekrar ettim hafta sonu ve dün beslenme adına kötü geçti cuma günü eksi bildirmek için bugünden sonra çok dikkat etmeliyim ...

Adaş nerelerdesin
Sınavın ne zamandı

geldim canım bir ara uğradım site kapalıydı dün evde yoktum kardeşimdeydim pek fırsatımda olmadı sınav işini haletim 100 aldım ama bir sağımdakine baktım bir solumdakine baktım fena kopya çektim hocada biliyor gördü güldüü sadece sınav günü çok kötüydüm hem başım dişim ağrıyordu hemde ruhen çok kötüydüm dün kursa geç gittim sınav kağatlarına bakmışlar arkadaşlar sınav kağıdımın resmini çekmişlerdi öylee işte sınıfın ortasında hoca varken yanımdakilere bu kadar ineklik olurmu barii bir soru yanlış yapsaydınız dediim herkez güldüüü sınıftakiler ve hoca biliyor kopya çektiğimi yaniii :)

Surelere 2 sayfa kaldi el takisindayim elif cüzünde kursta her hafta ssli pasta gunu yarin bende borek dosedim yermiyim azmedermiyim bilemiyorummm valla off her gunum bi iskence valla

gerçekten senin şuu sosyal çevrende pasta ve bilumum kalorili şeylerle karşılaşman çok zor arkadaşlarına ne diyorsun diyeteyim mi ?
dün kursa gittim arkadaşın teki kürdanlı çukulata topları gibi bişey yapmış ayıp olmasın diye 2 tane yedim

Hayırli geceler guzeller
Esimin cepten yaziyorum. Ben inegöldeyim. Kp. Hastahaneye yatirdik

geçmiş olsun dafii bu süreci kolay atlatırsınız inşallah umut edelimde kayınpederinide daha çok sağlığına kavuşmuş bir şekilde eve getirirsin

günaydın bonus evet yaa cumaya eksii çıkalım noluuuuurr yani hepimiz için istediğim bu :) iyi toparlanmışsın dün gece geçmişe şöyle bir baktım sende bayağı hareketlenmeler var ailece sağlıklı beslenmeye karar vermişsiniz ve yeni aldığın cicilerin! hepsi çok güzel hareketler :)

Nursena ben antep fistikli cikolata seviyorum hem de pek cok. Bir isirikla nirvanaya ulasiyorum.

Baya oldu yemiyorum dusunmuyorum da yemeyi ..
Belki odul olarak cikolata gunu yapabiliriz kahve esligin de ve tabii ki gonul muhabbetleri esligin de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…