Yok bende bir tek sen eklisin :)Evet :) topigimizin adi onemli bizim icin :)
Hayriyenin facesi varmi sen de..keske gelse tam zamani cunku .
bir kase yoğurt yulaf kepegi varsa dokebilirsin valla tere roka varsa bol limonluu corbnin yanina ohhh miissssNursena ne yiycen oglene ben henuz mutfaga giremedim baska islerle ugrasiyorum hazirda mercimek corbam var...
Kahvaltida 1 dilim ekmek, iki parmak kadar beyaz peynir, 7 zeytin, 1 yumurta ve 1 yumurta beyazi ( bebik sarisini yiyo atmim dedim) domates biber... Tabikide sekersiz cay...
Arada su bardagi tarcinli sut...
asuyu yalniz burakirsan ole olur iste lutfen duzenli paylasim istiyoruzAsumm gadasini aldigim. Demek basildin batmanli tarafindan :)
Rahat yok yani pazar gunu bile..
Kasimpati pazar sabahtan 105.8 ciktim zaten cumada 105.4 cikmistim tokum diye 105 demistim.
Bi sabah 105 tim napsak pazar gununumu yazsak yoksa kalsami boyle :)
Çok beğediimSekersiz turk kahvesi 3 ceviz ile icildi...
Hosgeldiniz birbirimize destek olup zayiflamaya calisiyoruz zayifliyoruzda her cuma sabah ac karnina tartilip buraya yaziyoruz 2 hafta ust uste bildirimler goriyo listeye boyle devam ediyo her gun ne yedik ne spor yaptik dogrular yanlislar paylasiyoruz hosgeldin tekrar kendini tanitmaktan kac kilo olduğundan bahsederek baslayabilirsinMerhaba arkadaslarr.. Bende yeniyim aranizda.. Yeni uyeyim yanim. Motive olmak istiyorum burda neler yapiyorsunuz yardimci olursaniz sevinirim
Massallah gayet sağlikli olmuş :)) gitti bi gun daha cumaya 4 kaldi eksiye dusemezkiii asu asu pabucu yarim çik disariya leslie oynayalimmmAfiyet olsun Nursena gayet leziz görünüyor salatan
Gezmede ne yedin :)
Ben bugün sabah 1 simitle kahvaltı yaptım yumurta da vardı
İkindi vakti üzüm ve tost yedim
Akşam için artık bu saatten sonra yemeyim diyorum
Çay demleyeceğim yanında leblebi felan atıştırırım
Hiç sorma canım iyi ki zayıflıyor sürekli taciz bir de beni kandırıyor topiği giremiyoruz diyet yapmasak da olur diyeAsumm gadasini aldigim. Demek basildin batmanli tarafindan :)
Rahat yok yani pazar gunu bile..
Valla ne yalan soyleyim sutu duzenli icmiyorumki dr a sordum sutu icicekmisimki aksam yemeginde cok acik.acakmisim saldirmicakmisim genelde disarda oluyorum arada iciyorum aslinda mantikli diyetisyene hafta sonu gidince sorayimmm dafide fridia da gelmedii düğün evi sahibesi gibi erkenden geldik topiğe kapida beklioz nerdesiniz kizlarrrKahveden 1 saat sonraydi ufak bir paketli cikolata yedim su ictim ice ice 1 litre anca icmisim. Aliskanliklarim duzelicek ins cogalticam suyumu.
7 ye yetismedi yemegim bucukta oturduk iste bucukla 8 arasi yedim
8 kasik kurufasulye, 1 kase yogurt naneli biberli, 1 dilime yakin ekmek. Gec yedigimde ara ogun yapmiycam.
Nursena sen aksam ara ogununde sutunu tercih etsen dahami iyi olur acaba canim benim akil vermek gibi degilde sey geldi aklima karatay aksam yatmadan meyve yemeyin diyodu. Meyveden aldigimiz sekeri gece yattigimiz icun eritemiyomus vucut direk yag oluyomus.
Zaten direncinde var :) sutle meyveyi degisebilirsin zannumca.
Ilaca alistinmi?
Frida sen nerdesin gozum?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?