Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Ben izmir kofte pilav ve salata yiicem..
Monu de bunlar var.
Sabah bir gevrek peynir zeytin yedim.

Aksam sadece meyve yerim kahve icwrim..

Saat 16 ya randevu aldim oglani goturucem..

Aksam fazla yemeyin sabah daha hafuf ve dinc uyaniyor insan..

bir kase yoğurt yulaf kepegi varsa dokebilirsin valla tere roka varsa bol limonluu corbnin yanina ohhh miissss

Asumm gadasini aldigim. Demek basildin batmanli tarafindan :)

Rahat yok yani pazar gunu bile..
asuyu yalniz burakirsan ole olur iste lutfen duzenli paylasim istiyoruz

Sabah menummm kk peynir 2 dlm ekmek tere. Dwreotu salatalik domates 4 zeytin
Arada yesil cay
Buraya kadar tamam asu kizacak ama oglen gezme var simdi evde 2 galata ve yogurt kepekli yoyorum ve gezmede ins salata vardir ondan alirim die dusunuyorumm ahh bu gezmeler ahhh
Aksama corba varda dahasi yok Allah buyuk bakalim

Iki kase corba ictim bir dilim ekmekle cocuklarida yedirdim yedirdim zaten salata yapmaya vaktimde yoktu malzememde yogurdu arada yerim hem ekmek hem yulaf olmaz sanirim ya yulaf ya ekmek corbada ekmek sayilir ama sulu corbann yaninda ekmek veriyo dr lar kilolu baslayanlara.

Kasimpati pazar sabahtan 105.8 ciktim zaten cumada 105.4 cikmistim tokum diye 105 demistim.

Bi sabah 105 tim napsak pazar gununumu yazsak yoksa kalsami boyle :)

Bonus'cum yeni baslangicin hayirli olsun,bir bir gitsin kilolar inşallah..

Liste'yi ben tekrar düzenlerim,bir hafta için bile olsa motivasyonu etkilemeyelim dimi..:)

Merhaba arkadaslarr.. Bende yeniyim aranizda.. Yeni uyeyim yanim. Motive olmak istiyorum burda neler yapiyorsunuz yardimci olursaniz sevinirim
Hosgeldiniz birbirimize destek olup zayiflamaya calisiyoruz zayifliyoruzda her cuma sabah ac karnina tartilip buraya yaziyoruz 2 hafta ust uste bildirimler goriyo listeye boyle devam ediyo her gun ne yedik ne spor yaptik dogrular yanlislar paylasiyoruz hosgeldin tekrar kendini tanitmaktan kac kilo olduğundan bahsederek baslayabilirsin

Afiyet olsun Nursena gayet leziz görünüyor salatan
Gezmede ne yedin :)
Ben bugün sabah 1 simitle kahvaltı yaptım yumurta da vardı
İkindi vakti üzüm ve tost yedim
Akşam için artık bu saatten sonra yemeyim diyorum
Çay demleyeceğim yanında leblebi felan atıştırırım

Asum ben hic kacamak yaparmiyim hic bacimmm sadece tel şehriye salatasi 4 kasik ve cayyyyyy sonra saat 4 bucukta bir bardak suttt ictim ara öğun
Bu arada salatanin yaninada yarim kase yoğurt yedim aksam

Saat 9 bucukta meyvem var 2 mandalina gotururm miğdeye bu gun kapanmistir

Massallah gayet sağlikli olmuş :)) gitti bi gun daha cumaya 4 kaldi eksiye dusemezkiii asu asu pabucu yarim çik disariya leslie oynayalimmm

Kahveden 1 saat sonraydi ufak bir paketli cikolata yedim su ictim ice ice 1 litre anca icmisim. Aliskanliklarim duzelicek ins cogalticam suyumu.

7 ye yetismedi yemegim bucukta oturduk iste bucukla 8 arasi yedim

8 kasik kurufasulye, 1 kase yogurt naneli biberli, 1 dilime yakin ekmek. Gec yedigimde ara ogun yapmiycam.

Nursena sen aksam ara ogununde sutunu tercih etsen dahami iyi olur acaba canim benim akil vermek gibi degilde sey geldi aklima karatay aksam yatmadan meyve yemeyin diyodu. Meyveden aldigimiz sekeri gece yattigimiz icun eritemiyomus vucut direk yag oluyomus.
Zaten direncinde var :) sutle meyveyi degisebilirsin zannumca.

Ilaca alistinmi?

Frida sen nerdesin gozum?

Valla ne yalan soyleyim sutu duzenli icmiyorumki dr a sordum sutu icicekmisimki aksam yemeginde cok acik.acakmisim saldirmicakmisim genelde disarda oluyorum arada iciyorum aslinda mantikli diyetisyene hafta sonu gidince sorayimmm dafide fridia da gelmedii düğün evi sahibesi gibi erkenden geldik topiğe kapida beklioz nerdesiniz kizlarrr
Asu gibi bozdunizmu yoksa topik kapali die

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…