Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Mutlu aksamlar

Yediklerim,

SABAH: 2 adet tereyagli yumurta,karisik yeşilliklerden oluşan cevizli salata,1 adet cennet hurmasi.

AKSAM: 3 adet köfte,1 servis kasigi bulgur pilavi,1 servis kasigi kabak salatasi.

Aralarda:kahve+limonlu yeşil cay.

Soz
Söz öğlen niye yok demicem :))
Superrr menü

Merhaba arkadaslarr.. Bende yeniyim aranizda.. Yeni uyeyim yanim. Motive olmak istiyorum burda neler yapiyorsunuz yardimci olursaniz sevinirim

Hosgeldiniz..

Hepimiz kendimizce uygun gördümüz sekilde beslenmeye calisiyor,menülerimizi paylaşıyoruz..Yine herkes kendine göre spor yapmaya calisiyor,örneğin:kimi arkadasimiz yürümeyi tercih ederken,bazi arkadaslarimiz da leise yapmayi tercih ediyor.:)

Yani sira haftalik cuma günleri tartiliyor,kilomuzu ve yaptigimiz sporu bildirip en cok kilo veren ve spor yapan ilk 3'ü belirliyoruz..:)

Azminiz daimi olsun.

Son düzenleme:
Size canim sıkkın dedim dimi insan bi bakar ilgilenir

Cay icip bir avuc kuru meyve leblebi ceviz karisik yemistim. Zaten acim bide gergin olunca zor tuttum kendimi az onceye kadar. 10dk onceydi zamansiz biseyler yedim ve kotu oldum. Keske kusabilsem. Gercekten hem uzuldum heo pismn oldum.

Iyi geceler...

iyi geceler kızlar...
ooo nursenadan sonra bonisda işi sıkı tutmaya başlamış bende öyleyim insallah bozmam...benim bütün ayaklarındaki ağrılar fazla ödemdenmiş...o yüzden biraz dikkatli davranıyorum insallah bozmam...

Benim kafa da iyi sayılmaz da idare ediyom
Bu saatte kahve içtim yanında lokum :) pişman değilim Nursena üstüme gelme
yeşil denizi izliyodummm trt de kızz size çok pis dalacam bana akıl veren bonussss süt içeydin yaaaa
asuuuu zaten akşam yemem deyişinden anladıydımmm çayın yanına kesin dayanamaz yer bişeyler diyyeee

neyseee ilk gün diyorummm yarın kaçamak yok düzenli yiceksiniz öğünleri ona göre

bende açım bak meyve yemedim bile su içiyorum habire

deerinnn bendede diyetisyenin tarısında çokk ödeminiz var yeşil çay içmenize rağmen dedi onun için sabahları mısır püskülü ve kiraz sapı içiyorumm baya rahatladı ayaklarımda

bu arda babam yazlığa güneş enerjisi taktıraak tanıdık varsa özelden bi adres tel yazarmısın sahiller yazın çok pahalanıyo kışın bi ara gidemde yaptıram dedi konu dışı oldu ama yakalamışken seni soram dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…