- 21 Mayıs 2010
- 17.971
- 41.061
- 798
Söz öğlen niye yok demicem :))Mutlu aksamlar
Yediklerim,
SABAH: 2 adet tereyagli yumurta,karisik yeşilliklerden oluşan cevizli salata,1 adet cennet hurmasi.
AKSAM: 3 adet köfte,1 servis kasigi bulgur pilavi,1 servis kasigi kabak salatasi.
Aralarda:kahve+limonlu yeşil cay.
Aminn aminnnAllah kimseyi dile düşürmesin :))
Merhaba arkadaslarr.. Bende yeniyim aranizda.. Yeni uyeyim yanim. Motive olmak istiyorum burda neler yapiyorsunuz yardimci olursaniz sevinirim
Soz
Söz öğlen niye yok demicem :))
Superrr menü
Size canim sıkkın dedim dimi insan bi bakar ilgilenir
Cay icip bir avuc kuru meyve leblebi ceviz karisik yemistim. Zaten acim bide gergin olunca zor tuttum kendimi az onceye kadar. 10dk onceydi zamansiz biseyler yedim ve kotu oldum. Keske kusabilsem. Gercekten hem uzuldum heo pismn oldum.
Iyi geceler...
yeşil denizi izliyodummm trt de kızz size çok pis dalacam bana akıl veren bonussss süt içeydin yaaaaBenim kafa da iyi sayılmaz da idare ediyom
Bu saatte kahve içtim yanında lokum :) pişman değilim Nursena üstüme gelme
Meyve iyice kıyar şimdi bir de süt iç istersenbenimde içim kiyiliyor asumancim en iyisi şimdi bir armut yedim kesmedi en iyisi nisayi salliyayim belki unuturum acligimi
deerinnn bendede diyetisyenin tarısında çokk ödeminiz var yeşil çay içmenize rağmen dedi onun için sabahları mısır püskülü ve kiraz sapı içiyorumm baya rahatladı ayaklarımdaiyi geceler kızlar...
ooo nursenadan sonra bonisda işi sıkı tutmaya başlamış bende öyleyim insallah bozmam...benim bütün ayaklarındaki ağrılar fazla ödemdenmiş...o yüzden biraz dikkatli davranıyorum insallah bozmam...
o dizileri izlerken yarımşar lt suyu yanınıza dolduru verin bi zahmet bak nası içiliyooooHelal sana Nursena
Ben suyu az içtim yine galiba azıcık da ben içeyim bari
Şimdi aldım suyumu biraz geç oldu ama biraz içeyim yine deo dizileri izlerken yarımşar lt suyu yanınıza dolduru verin bi zahmet bak nası içiliyoooo
tamam mesajlaşırız hatta bi ara iş telini atarsan babam arasın da yazlığın anahtarı komşuda bakıp fiyat verir görüşürler saoliyiki sordun nursena ...teyzemin damadi yapiyor isinin ustasi hatta tavsiye ederim...gelicegin zaman haberim olsun canim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?