Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

bonus vallahi kac aydır ne çekiyorum zor yürüyorum ...meğer sem mr sonucunda asiri odem varmis iki ayakta da çok kötü ayakların dedi üç ay istirahat verdi...iki cocukla kim yatırır beni mecbur her işimi yapıyorum.yalnız lif koparsa çok kötü olabilirmiş ameliyat bile zormus...

Ah derin ya cok yogundun ameliyatlar falan o arada iyice ilerledi demek ne tavsiye ettiler peki buz falan?

Isleride azar azar yapmaya calis biraz dinlendirmeye calis ayagini. Mutfakta ayakta kaliyoruz baya oturarak yap mumkun oldukca.

Nursena ben antep fistikli cikolata seviyorum hem de pek cok. Bir isirikla nirvanaya ulasiyorum.

Baya oldu yemiyorum dusunmuyorum da yemeyi ..
Belki odul olarak cikolata gunu yapabiliriz kahve esligin de ve tabii ki gonul muhabbetleri esligin de.
Biri entep fistikli cukulatmi dedi gozlerimin ici guldu he oha falan olurum ölürüm falan yani kim bulduysa 7 ceddine rahmet

5 haftada 5 kilo verebilcezmi sence benim 100 olmam lazim yilbasina

Yesil cayi unuttum ya

Selamün aleyküm...

kız bonus nursena sana baya iyi gelmiş...azmin hiç eksilmesin inş...

dafi ablacım geçmiş olsun...

fıstıklı çikolatamııı ıyy hiç sevmemm...fıstığın kendine bayılirem ama ne tatlısını ne çikolatasını ne helvasını yiyemem...anaa yiyemeğim şeyler varmış yaa...

:)) benim yok la yemedigim sey bir sarimsagi sevmem iyyykkk bir de deniz urunlerini sakatatlari :)

Ya aslinda cok birakmamistim ama bir cesarete ihtiyacim vardi demekki burda vazgecmeyip birakmayinca herkes gaza gelmisim icten icten :) bir de agrilarim biraz hafifledi daha iyi hissediyorum kendimi biseyler yapmaya mecalim var yani ins daha cok olur.

Sen nasil oldun? Kizlar nasil?

börülce salatasından kaçamak mı olur afiyet olsun

Frida sagolasin. Asuman abla valla ben dun cok iyiydim ama 11 e dogru bir anlik gaflette bulundum. Henuz beceremiyorum gergin oldugumda yememeyi :)

bende geç ve fazla ekmekli bir kahvaltı yaptım

akşama dengeleriz inş.

Daficigim.. Allah sifa versine amcaya size de kolayliklar...

Frida napaan kopyaci guzeli :) ogrenci annesi olarak kinim kinim kinadim seni :) hem de 100 ya yuhh :)

Bonus yesilcay aldinmi ?

hee yaa bari 95 filan alsaydım kızıma söylemedim canım kopya çektiğimi ama kafam fenaydıı okuduğumu algılamıyordum sadece yanımdakine bakım örnek olarak heee 10. soru C imiş diye gördüm ve işaretledim gitti :))

bende bugün kurs giderken kendime yeşil çy ypıp gideyim termosum vr küçük evde slm yeşil çy ypıyorum gidip kurst içiyorum :)

Bu saate kadar su icmemisim tuh bana :)

Kahvalti....

2 dilim ekmek, 2 kk peynir, 8 zeytin, domates...

11 de ara

2 fincan sekersiz cay, 2 ceviz 10 tane dut kurusu.
şu an itibari ilee çok güzel lesli de yapılmış daha ne olsun

ödem atmak için ne içeceksin sen bir ara diyetisyene gitmiştin dr. o zaman sana sütüne zarar vermiycek hangi bitki çayını vermişti ?

geçmiş olsun derin biraz hafiflersek ve yeşil çaylarla filan şişkinliği atarsak ağrılarında hafifler inş.

şu an itibari ilee çok güzel lesli de yapılmış daha ne olsun

ödem atmak için ne içeceksin sen bir ara diyetisyene gitmiştin dr. o zaman sana sütüne zarar vermiycek hangi bitki çayını vermişti ?
Yok ya hic bisey vermemisti su ic demisti 3 litre bebek 4 aylikti o zaman simdi 10 ayi bitti.

Merhabalar
Genelde durum iyi topikte herkes çabalıyor ne güzel
YENA börülce salatası kaçamak değil bence de afiyet olsun
Bana da fikir oldu yarın misafirim gelecek biraz vardı börülce hemen çıkardım ıslayım akşamdan
Adaş 100 almışsın tebrikler:)
5 kilo verebiliriz inşallah artık ne olursa ona da razıyız

Borulce salatasini kacamak olarak dwgerlendirmedim zaten arkadaslar
Ogle pilav izmir kofte yeyince aksam yemeyeyim istedim ..
Yoksa sindiye kadar yediklerimin yanin da diş kovuk olayi :)

Bonus 5 te 5 vermwyelim 3 verelim 2 verelim hatta ben mutevazi olayim bir kilo bile kabulumdur..
Yeter ki arik kilo almiim..
Bu arada dut kurusunun kalorisi cok dusuk.. Ben de cok severim alayim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…