Ah derin ya cok yogundun ameliyatlar falan o arada iyice ilerledi demekbonus vallahi kac aydır ne çekiyorum zor yürüyorum ...meğer sem mr sonucunda asiri odem varmis iki ayakta da çok kötü ayakların dedi üç ay istirahat verdi...iki cocukla kim yatırır beni mecbur her işimi yapıyorum.yalnız lif koparsa çok kötü olabilirmiş ameliyat bile zormus...
Biri entep fistikli cukulatmi dedi gozlerimin ici guldu heNursena ben antep fistikli cikolata seviyorum hem de pek cok. Bir isirikla nirvanaya ulasiyorum.
Baya oldu yemiyorum dusunmuyorum da yemeyi ..
Belki odul olarak cikolata gunu yapabiliriz kahve esligin de ve tabii ki gonul muhabbetleri esligin de.
Selamün aleyküm...
kız bonus nursena sana baya iyi gelmiş...azmin hiç eksilmesin inş...
dafi ablacım geçmiş olsun...
fıstıklı çikolatamııı ıyy hiç sevmemm...fıstığın kendine bayılirem ama ne tatlısını ne çikolatasını ne helvasını yiyemem...anaa yiyemeğim şeyler varmış yaa...
Gunaydinn
Pis kokulu kalabalik toplu tasimadan oturmanin mutlulugu ve havasiyla bildiriyorum size :))
Bonus yok artik bunalim var artik mutluluk..
Ben de aksamm yemicem dedim ama kuru borulce salataaina yenik dustum..
İnsaniz da :)
Hadi selametle
Frida sagolasin. Asuman abla valla ben dun cok iyiydim ama 11 e dogru bir anlik gaflette bulundum. Henuz beceremiyorum gergin oldugumda yememeyi :)
Daficigim.. Allah sifa versine amcaya size de kolayliklar...
Frida napaan kopyaci guzeli :) ogrenci annesi olarak kinim kinim kinadim seni :) hem de 100 ya yuhh :)
Bonus yesilcay aldinmi ?
şu an itibari ilee çok güzel lesli de yapılmış daha ne olsunBu saate kadar su icmemisim tuh bana :)
Kahvalti....
2 dilim ekmek, 2 kk peynir, 8 zeytin, domates...
11 de ara
2 fincan sekersiz cay, 2 ceviz 10 tane dut kurusu.
geçmiş olsun derin biraz hafiflersek ve yeşil çaylarla filan şişkinliği atarsak ağrılarında hafifler inş.bonus vallahi kac aydır ne çekiyorum zor yürüyorum ...meğer sem mr sonucunda asiri odem varmis iki ayakta da çok kötü ayakların dedi üç ay istirahat verdi...iki cocukla kim yatırır beni mecbur her işimi yapıyorum.yalnız lif koparsa çok kötü olabilirmiş ameliyat bile zormus...
Yok ya hic bisey vermemisti su ic demisti 3 litreşu an itibari ilee çok güzel lesli de yapılmış daha ne olsun
ödem atmak için ne içeceksin sen bir ara diyetisyene gitmiştin dr. o zaman sana sütüne zarar vermiycek hangi bitki çayını vermişti ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?