Zeynepcim biz de yasiyoruz. Yapmak istemiyor ya da cok yavas yapiyor..yenaaa sizin okul nasıl gidiyo...biz ev ödevi konusunda hala baya sıkınbilgisauzda...
Yena ikliminde cok etkisi var muğlada bahar basladimi grip nefes alma oksuruk bitmezdi sabah soguk ogeln sicak aksam ayaz 3 yil dr dan gelememistik eve buralardada yazin kum firtinasi cok oluyo toz bulutu her yan alerjisi olana cok zorKizin nasil topparladimi biraz hani ogretmeni dalgin oldugunu soylemisti ya..
Barisin saglik sorunu cok oluyor zeynep.alerjisinden dolayi uzun suren agir gecen grip halleri dun yine dojtordaydik ornegin.. Boynun da beze farkettim epey tedirgin oldum.. Dr.onemli degil soguk algunligina bagli sisme olabilir dedi ama ben pek rahat degilim. Takip edecegim gecmezse hastaneye goturmeyi dusunuyorum.Bugun bakiyorum oksurmeye basladi ben gozunun icine baktikca toparlanamiyor bir turlu..
Ozetle kis aylari zor geciyor biİm icin..
Zeynepcim biz de yasiyoruz. Yapmak istemiyor ya da cok yavas yapiyor..
Bugun hayret bitirdi odevini bu saatte..
Kitap okumayi hic swvmiyor ona uzuluyorum
Kizin nasil topparladimi biraz hani ogretmeni dalgin oldugunu soylemisti ya..
Barisin saglik sorunu cok oluyor zeynep.alerjisinden dolayi uzun suren agir gecen grip halleri dun yine dojtordaydik ornegin.. Boynun da beze farkettim epey tedirgin oldum.. Dr.onemli degil soguk algunligina bagli sisme olabilir dedi ama ben pek rahat degilim. Takip edecegim gecmezse hastaneye goturmeyi dusunuyorum.Bugun bakiyorum oksurmeye basladi ben gozunun icine baktikca toparlanamiyor bir turlu..
Ozetle kis aylari zor geciyor bizim icin..
Selamun aleykum.. Enteresan bi sekilde bi kac gundur foruma giremedim. Anlamadim neden..
Herkes gaza gelmis galiba diyet anlaminda :) masallah size.
Benim cati agrilarim oluyodayanamiyorum aksamlari..
elifcim geçmiş olsun canım...gittinmi kontrole....
Hamileler Allah kolaylık versin artık bebekler iyice büyüdü tabiiselamün aleyküm...
benimde karın ağrılarım var ve bugün daha arttı, geçti diyorum yine geliyor, ağrılar ciddi boyutta değil olsa doktora gideceğim ama sürekli olması huzursuz ediyor beni. bugün birde ağrıya mide bulantısı eşlik etmeye başladı.
kötü bişey yok ama dua edin bana olurmu?
enfeksiyonmu var bilemedim bulantı olunca. birazda sinirselmidir nedir, hıh işte ağrıyacak dediğim an ağrı çok fena artıyor... kafamı başka şeyle meşgul edince geçiyor sanki.
yarın kvler gelicek, kvnin kontrolü var.
bu aralar karın ağrımla uğraşıyorum işte, neyse hakkınızı helal edin şişirdim kafanızı.
@elif1503 geçmiş olsun canım, bende karın ağrıları yaşıyorum bu aralar.
y.o.l.c.u canım sen şeker yüklemesi yaptırdınmı? yada yaptırcanmı?
sağol ablacım Allah razı olsun...büyüdüler gerçekten...sen nasılsın....Hamileler Allah kolaylık versin artık bebekler iyice büyüdü tabii
Canim bor nescafe istiyo anlatamam yanina kurabiyeylee amaa yasakkk yaawww avcumu yalayim
Sağol canım ben aynı bildiğin gibiyim bir değişiklik yoksağol ablacım Allah razı olsun...büyüdüler gerçekten...sen nasılsın....
Bugun menum ekmek agirlikli oldu ben begenmedim ..
Sabah : 3 dilim ekmek peynir zeytin
İkindi : 3 dilim ekmek yumurta zeytin tursu :)
İs yerin de acikmamistim yemedim eve gelince cay istedi canim cok fena hadi cay yapmisken kahvalti hazirlim kendime dedim.. İyi oldu ama cok oldu.. Afiyet olsun bana yaramasin bana :)
35 dk yuruyus.
Ben bugün geç kalktım eşim kahvaltı yapmadan çıktı benim de canım istemedi meyve felan yedim
İkindiden sonra eşimle kahvaltı yaptık
Çoksa acıkınca fazla yedim biraz da kabak kızartmıştım onu yedim ama daha bişey yemem
Kahve yanında incir düşünüyorum
Saat 10 gibi yoğurtla şu zerdeçalli karışımdan yemeyi istiyorum bir de :)
Bonuscum maşallah sana şiirimsi olmuş menü:)
Yoğurdu 9.5 gibi yerim olmazsa zaten yatmamız 12-1 arası oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?