Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

yenaaa sizin okul nasıl gidiyo...biz ev ödevi konusunda hala baya sıkınbilgisauzda...
Zeynepcim biz de yasiyoruz. Yapmak istemiyor ya da cok yavas yapiyor..
Bugun hayret bitirdi odevini bu saatte..
Kitap okumayi hic swvmiyor ona uzuluyorum

Kizin nasil topparladimi biraz hani ogretmeni dalgin oldugunu soylemisti ya..

Barisin saglik sorunu cok oluyor zeynep.alerjisinden dolayi uzun suren agir gecen grip halleri dun yine dojtordaydik ornegin.. Boynun da beze farkettim epey tedirgin oldum.. Dr.onemli degil soguk algunligina bagli sisme olabilir dedi ama ben pek rahat degilim. Takip edecegim gecmezse hastaneye goturmeyi dusunuyorum.Bugun bakiyorum oksurmeye basladi ben gozunun icine baktikca toparlanamiyor bir turlu..
Ozetle kis aylari zor geciyor bizim icin..

Son düzenleme:
Yena ikliminde cok etkisi var muğlada bahar basladimi grip nefes alma oksuruk bitmezdi sabah soguk ogeln sicak aksam ayaz 3 yil dr dan gelememistik eve buralardada yazin kum firtinasi cok oluyo toz bulutu her yan alerjisi olana cok zor

Zeynepcim biz de yasiyoruz. Yapmak istemiyor ya da cok yavas yapiyor..
Bugun hayret bitirdi odevini bu saatte..
Kitap okumayi hic swvmiyor ona uzuluyorum

bizimki hiçç istemiyo yapmayı ağlıyo fırlatıyo öteye beriye e kızım yapma ozaman diyorum(artık)olmaz yapmam gerek diyo...kısacası sorumluluğunun farkında ama yapmak istemiyo bazen yapmıyo bende bırakıyorum kendi haline ertesi gün öğretmeni uyarıyo akşam ağlyarak yapıyo falan böyle bi döngüdeyiz...kitapla arası iyi hergün en az 15 sayfa okuyo elinden kitabı düşürmüyo....okuduğunu anlamaya başladığı için sanırım hevesle okuyo hikayeleri...sonuçlarını merak ediyo...

ben toplantıya gidemedim o dönem çok kötü olduğum günlere denk geldi ama babası tek tek bütün öğretmenleriyle konuşmuş ve hepsi çok memnunlar derslere katılımından derli toplu olmasından paylaşımcı olmasından falan dalgınlık olayıda artık yok gibi ama öğretmenlerin anlattığı zehrayla evdeki zehra aynı kişi değil gibi bize göre...tam aksi dağınık sinirli kardeşiyle sürekli kavga halinde vs vs...hastalık işi zor gerçekten rabbim şifa versin paşaya alerji için 10 12 yaş civarlarında rahatlar diye biliyorum ama dediğin gibi o zamana kadar zor ve yıpratıcı ve hiç bişeyde gelmiyo insanın elinden...Rabbim kolaylık versin tez zamanda atlatırsınız inş..benimkiler bu sene maşallah ayak üstü atlattılar ciddi hastalık geçirmedik geçirmeyizde inş...bugunlerde dişi sallanıyo büyüğümün ve alttanda yenisi çıkmış doktora götürsekmi bir iki güne düşermi bilemedim...

Selamun aleykum.. Enteresan bi sekilde bi kac gundur foruma giremedim. Anlamadim neden..
Herkes gaza gelmis galiba diyet anlaminda :) masallah size.
Benim cati agrilarim oluyo dayanamiyorum aksamlari..

elifcim geçmiş olsun canım...gittinmi kontrole....

Hamileler Allah kolaylık versin artık bebekler iyice büyüdü tabii

Ben bugün geç kalktım eşim kahvaltı yapmadan çıktı benim de canım istemedi meyve felan yedim
İkindiden sonra eşimle kahvaltı yaptık
Çoksa acıkınca fazla yedim biraz da kabak kızartmıştım onu yedim ama daha bişey yemem
Kahve yanında incir düşünüyorum
Saat 10 gibi yoğurtla şu zerdeçalli karışımdan yemeyi istiyorum bir de :)

5 dk ile benden ondesin gunluk aktivite olarak pehhh :)

Asumanim ablam o yogurt kurunu yatmadan 3 saat once yiycen 1,5 litrede su icecenki vucut atabilsinmis :)

Sabah....2 kk beyaz peynir, 8 zeytin, domat, 2 dilim ekmek.

Ara sekersiz cay dut ve ceviz

Oglen...dolu 1 tabak kirmizi mercimek corbasi 1,5 dilim ekmek az salata.

Ara sekersiz turk kahvesi

Aksam...8 kasik kurufasulye, avuc ici kadar sanirim haslanmis tavuk,

3 bardak su anca bu saate kadar ve 30 dk lesli

Hadi simdi okuduysaniz hep birlikte tukurun bana masallah tukrugu

merhaba sitemde kilolardan kurtulma konularında bilgiler bulabilirsiniz. bilgilendirme amaçlı yazıyorum linki
isteyen bayanlar ziyaret edebilir. www.kadinlarkulubu.com

Son düzenleyen: Moderatör:
Bonuscum maşallah sana şiirimsi olmuş menü:)
Yoğurdu 9.5 gibi yerim olmazsa zaten yatmamız 12-1 arası oluyor

Nursenaya verdigim cok degerli fikrimi kendimde uygulayacaktim aksam arasinda sut icicektim tarcinli :) madem yogurt dedin hazirladigim baharatlari hatirladim ve yogurttan yana yapiyorum tercihimi az sonra yiyecegim once kizin mamasini yedirim

Yedir yika aglaya aglaya kurut sacini cay ver kollarimda hal kalmadi ayakustu yazdim hep mesajlari.

Ah zeynebim bir muddet daha balkonlarda oturamiycaz buyusunler kazasiz belasiz bizde zayif halimizle oturur bu gunleri anariz ins

Iyi aksamlar

yediklerim,

SABAH:1 yumurta,zeytin,peynir,domates ve salatalik,biraz ceviz ve badem,1 dilim portakal,2 dilim elma kurusu.

AKSAM: Kücük kase tarhana corbasi,bulgur pilavi,yeşil salata,yogurt (disarda olunca tüm gün yemek yapamadım)

Aralarda:kahve +limonlu yeşil cay.

Günün itirafi:bulgur pilavinin miktari fazla olmuş olabilir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…