Hosgeldin tekrardan... Gecen hafta bi kac kisi gelmisti ismen aklimda kalmadi.bonus vaktin olursa seviyorsan hint filmleri ni de tavsiye ederim hem hüzünlendirir ağlatır hem güldürür..hele müzikleri dansları...
Ben bugün geç kalktım eşim kahvaltı yapmadan çıktı benim de canım istemedi meyve felan yedim
İkindiden sonra eşimle kahvaltı yaptık
Çoksa acıkınca fazla yedim biraz da kabak kızartmıştım onu yedim ama daha bişey yemem
Kahve yanında incir düşünüyorum
Saat 10 gibi yoğurtla şu zerdeçalli karışımdan yemeyi istiyorum bir de :)
Topramm ne güldüm,Allah'da seni güldürsün inşallah.
Yilmaz Erdogan style kim ben kim yahu,haddime mi düşmüş:) severim ama siirlerini:)
Aslinda günde 2 defa uğruyorum ama saat farkından zannımca kimse ile denk gelip muhabbet edemiyoruz,o sebepten mütevellit geçmişi okuyup cikiyorum ben de siteden.:)
Nasil gidiyor ben de bilmiyorum ama bildiğim tek sey iyi gitmesi için gayret ettiğim:)
Sen nasilsin? yeni yil için farkli aylik liste oluşturmayi düşündüm ben de ama nasil bir liste olmasi gerek bilemedim:)Sence nasil yapalim?
Elif'cim ve meyra'cim ikinize de geçmiş olsun,bu süreci kolaylık ile atlatirsiniz agrilariniz en kisa zamanda geçer inşallah.
Fridaaaa azimli hatun,tebrik ederim seni..100 ne demek yahu
Yok aslın da staylayı kendi üstüme alarak söyledim :) ) Yılmaz Erdoğan'ın bir şiirinde geçiyor (yanılmıyorsam) ''Git kendini çok sevdirmeden.'' Ben de bu şekil uyarlıyayım dedim..
senin modun düşük gibi,tadın yok gibi hissediyorum umarım geçicidir ve önemli değildir...
Yılbaşı listesini evet diyenler belirtirse yaparım ben onu.. sana yük olmasın... nasılsa geçici bir süre..
YENA
Kasımpatı
Asumanzeynep
Nursena
Frida74
Bonus
Dafi (bu aralar yoğun olacak ama üstesinden gelir ..)
İsteyenler bu isimlerin altına kendi isimlerini ekleyebilir..
Asuhan tekrar hoşgeldinhergün bildirimde bulunmaya gayret edeceğim inş..hem bu sayede iradesizlik yapmamış olurum..herkese iyi geceler..
Eki Görüntüle 1705158 Eki Görüntüle 1705159 tepsiyi önceden boyamişti kizim ayy benden hamarat ekmekliği ben boyadim boynuz kulağı geçti massallah
Gunaydinnn....Sabredilmis bir gecenin sabahindan, mis gibi huzur kokan yeni gune selam olsun....
Eki Görüntüle 1705316
Kizin nasil topparladimi biraz hani ogretmeni dalgin oldugunu soylemisti ya..
Barisin saglik sorunu cok oluyor zeynep.alerjisinden dolayi uzun suren agir gecen grip halleri dun yine dojtordaydik ornegin.. Boynun da beze farkettim epey tedirgin oldum.. Dr.onemli degil soguk algunligina bagli sisme olabilir dedi ama ben pek rahat degilim. Takip edecegim gecmezse hastaneye goturmeyi dusunuyorum.Bugun bakiyorum oksurmeye basladi ben gozunun icine baktikca toparlanamiyor bir turlu..
Ozetle kis aylari zor geciyor bizim icin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?