Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

iyi geceler arkadaşlar bir haftadır yazamadım okul ev derken bir de yazılı dönemi çok karıştım kaldım..ufaklık geceleri hiç uyumayınca hepten zor oluyor..bu arada bu hafta kötü idi ama artık kendime kızıp durmaktan da bıktım..akşam sabah bu kadarmı iradesizlik olur...bu arada mavipatikler,bonus yst38, dafi,yolcu unuttuğum varsa tşk edrim hoşbulduk tekrardan...

bonus vaktin olursa seviyorsan hint filmleri ni de tavsiye ederim hem hüzünlendirir ağlatır hem güldürür..hele müzikleri dansları...
Hosgeldin tekrardan... Gecen hafta bi kac kisi gelmisti ismen aklimda kalmadi.

Hint filmleride guzel evet amir khan hastayisiyiz :)

Gel arkadasim her gun gel su an topik zayiflams adina cok aktif nasiplen sende ins.

adaş bakıyorum çaktırmadan çaktırmadan fena kısmışsın hee zaten sen zararlı mamalara karşı iradelisin tadımlık yiyebiliyorsun :)
benim baharatlarda kaldı öyle belki yarın bende yaparım bugün geç olduu

nasıl gidiyor sana söyliyim mi süper listelerinden çok çabaladığın belli aynen devam eşinle şu yayın evi ve tatlı muhabetleri komik olmuş :)
yazılıda evet yaa 100 aldım ama fena kopya çektim bugün hoca bir sayfa Osmanlıca dilinden bişeyler yazdırdı Allahtan önümüzdeki sınav sormıycam dedi

AAAAA başka bir listeye daha girmişim mavi mavii :))

ay tikkat etmem lazıım

Adaş düzensiz olsa da bir yerlerden kısmaya uğraşıyorum işte
Sen beni pazar günü görseydin irade felan yoktu hiç ama Nursena dedi ki topiği giremiyoruz diyet yapmasak da olur ben de onu dinledim :)))
Dediğim gibi akşam bişey yemedim kahvenin yanına incir yedim yaptıklarımdan yemedim ama neden şu an açlık hissetmiyorum

Eki Görüntüle 1705158 Eki Görüntüle 1705159 tepsiyi önceden boyamişti kizim ayy benden hamarat ekmekliği ben boyadim boynuz kulağı geçti massallah

Gunaydinnn.... Sabredilmis bir gecenin sabahindan, mis gibi huzur kokan yeni gune selam olsun....

Eki Görüntüle 1705316

sabah sabah böyle güzeliklere uyanmak çok güzel emeğinize yüreğinize sağlık

adaş kolay gelsin misafir mi var bu gün bende yatmıycam dün yatım pişman oldum uykuyu seviyorum ama sonradan gün bitiyor diye pişman oluyorum sabah uykularını bırakmak bana iyi gelicek aslında çokta korkunç değil saat 7 :30 kalkıyorum

Adaş iki teyze gelecek biri apartmandan biri de karşı apartmanda oturuyor
Ben de bugün mecburen yatmadım ama çok uykum var
Yarın da yatamayacağım of uykuyu ne çok seviyorum
Bir de ben bugün yarım kilo fazla çıktım dünden duyurulur

arkadaşlarda yazmış büyüdükçe barış daha rahat edicek diye bende öyle düşünüyorum az kaldı gibii alerjik olunca sınıf tozu filanda etkiliyordur 7 ,8 yaşına kadar benim oğlanda çok çekmiş ve çektirmişti sonunda dr. aylıkk koruyucu bir iğne vermiştide bayağı rahatlamıştık şimdi varmı öyle bir iğne filan bilmiyorum aslında dr. bir sormak lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…