Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Yena ikliminde cok etkisi var muğlada bahar basladimi grip nefes alma oksuruk bitmezdi sabah soguk ogeln sicak aksam ayaz 3 yil dr dan gelememistik eve buralardada yazin kum firtinasi cok oluyo toz bulutu her yan alerjisi olana cok zor

Haklı olabilirsin.. gün için de 3 mevsim yaşıyoruz...

Canim bor nescafe istiyo anlatamam yanina kurabiyeylee amaa yasakkk yaawww avcumu yalayim

Kurabiye bu saatte olmazdı ama şekersiz sütlü kahve içebilirsin..
ya da sen bize bakma diyetisyenini dinle iyi bir sinerji yakaladın diyetisyeninle devam et arkadaşım...

Kasiminpatisi,

Nasil gidiyor.
Sık gel kendini fazla ozletmeden :)
Yilmaz Erdogan style :)

Topramm ne güldüm,Allah'da seni güldürsün inşallah.
Yilmaz Erdogan style kim ben kim yahu,haddime mi düşmüş:) severim ama siirlerini:)
Aslinda günde 2 defa uğruyorum ama saat farkından zannımca kimse ile denk gelip muhabbet edemiyoruz,o sebepten mütevellit geçmişi okuyup cikiyorum ben de siteden.:)
Nasil gidiyor ben de bilmiyorum ama bildiğim tek sey iyi gitmesi için gayret ettiğim:)

Sen nasilsin? yeni yil için farkli aylik liste oluşturmayi düşündüm ben de ama nasil bir liste olmasi gerek bilemedim:)Sence nasil yapalim?

Selamun aleykum.. Enteresan bi sekilde bi kac gundur foruma giremedim. Anlamadim neden..
Herkes gaza gelmis galiba diyet anlaminda :) masallah size.
Benim cati agrilarim oluyo dayanamiyorum aksamlari..

Elif'cim ve meyra'cim ikinize de geçmiş olsun,bu süreci kolaylık ile atlatirsiniz agrilariniz en kisa zamanda geçer inşallah.

Fridaaaa azimli hatun,tebrik ederim seni..100 ne demek yahu

Yok aslın da staylayı kendi üstüme alarak söyledim :) ) Yılmaz Erdoğan'ın bir şiirinde geçiyor (yanılmıyorsam) ''Git kendini çok sevdirmeden.'' Ben de bu şekil uyarlıyayım dedim..

senin modun düşük gibi,tadın yok gibi hissediyorum umarım geçicidir ve önemli değildir...

Yılbaşı listesini evet diyenler belirtirse yaparım ben onu.. sana yük olmasın... nasılsa geçici bir süre..

YENA
Kasımpatı
Asumanzeynep
Nursena
Frida74
Bonus
Dafi
(bu aralar yoğun olacak ama üstesinden gelir ..)

İsteyenler bu isimlerin altına kendi isimlerini ekleyebilir..

Ahh asucum yürüyüş konusun da eline su dökemem..
Benim de ilk yürüyüşüm bu hafta...

Kulagimda telefon hem geçmişi okuyup hem de cevap yazinca o kadar anlamisim demek ki,soryy:)
Yok modum düşük değil,bilakis gayet iyiyim ama mesajlarima yansitamamisim demekki:)Sagolasin topramm ilgin karsisinda mutlu oldum.:)

Estagfirullah liste bana yük olmuyor,severek yapıyorum..sizlere faydasi olma ihtimali düşünmek bile mutlu ediyor beni:)yine de sen bilirsin canim.:)

Nursena ben yemekte ekmek yemedim bak simdi yogurt yedim bi bardak en tarcinli zencefilli zerdecallisindan :)

Dunku gibi bir krizede girmeyecem ins. 8 bucukta yiycektimde kiz hic susmadi oyle ugrastirdiki beni 9 bucuga kaldi..
Listemde 8 de meyve
10 da 1 hurma 6 badem yesil cay var
Sanirim ekmek yedigimden canim hic istemiyo tok hissediyorum galiba miğdem kuculuyo yavas yavas yada nefsime hakim olmayi oğreniyimuyum neyim okadar gezmelerde ne pastalar borekler agzimin suyu aktikca caya dayaniyom sonra wc ye zir yetisiyom eve:))))

Esimle konuşuyoruz az önce,gününün nasil geçtiğinden ve donau'dan bahsediyor,birseyler gösteriyor,derken bana dönüp cok güzel olmuş değil mi?

Ben:Evet cok güzel olmuş donauwelle,olsada yesek..

Esim:Anlamadim..

Dipnot:donau bir kitap yayinevi,donawelle meşhur alman pastasi..Allah cezami verecek aklim hep yemekte

Ayy süpersiin cokk guldummm

Ben de yedim yoğurdumu bol baharatlı:)
Eşim yarın için yaptığım kurabiye ve sütlü tatlıyı gazoz eşliğimde yiyor tam karşımda bir de bana ikram etmeye çalıştı emme hayır dedim
Ben duşuysa devam Yeşilçay içmedim bugün bir Yeşilçay yapayım olmazsa
Nursena gün içinde de yasak mı kahve ben onu merak etmiştim aslında

Öglen 3 te ara ogunde 1 bardak sut var kahve katabilirsin dedi ama ben turk kahvesi içiyom valla menengiçte icemiyom cok yağliymiş

Kasimpati alemsin :)
Nursena ben belki elma yerim diyodumda dusundum dr banada meyve ogununu 1 kere vermisti ister taze ister kuru diye yazmisti. Ben sabah dut yedim zaten kalorisini bilmiyorum.ama kuru meyveler tazesine nazaran daha cok seker iceriyo tatli ihtiyacinida karsiliyo.

Bonus ne diyneyek bu aksam?
Kuru meyveler cok iyi oluyor gerçekten,ben en cok inciri seviyorum..Yazarken canim istedi bak simci,yârin yiyeyim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…