Yena ikliminde cok etkisi var muğlada bahar basladimi grip nefes alma oksuruk bitmezdi sabah soguk ogeln sicak aksam ayaz 3 yil dr dan gelememistik eve buralardada yazin kum firtinasi cok oluyo toz bulutu her yan alerjisi olana cok zor
Canim bor nescafe istiyo anlatamam yanina kurabiyeylee amaa yasakkk yaawww avcumu yalayim
Kasiminpatisi,
Nasil gidiyor.
Sık gel kendini fazla ozletmeden :)
Yilmaz Erdogan style :)
Selamun aleykum.. Enteresan bi sekilde bi kac gundur foruma giremedim. Anlamadim neden..
Herkes gaza gelmis galiba diyet anlaminda :) masallah size.
Benim cati agrilarim oluyodayanamiyorum aksamlari..
selamün aleyküm...
benimde karın ağrılarım var ve bugün daha arttı, geçti diyorum yine geliyor, ağrılar ciddi boyutta değil olsa doktora gideceğim ama sürekli olması huzursuz ediyor beni. bugün birde ağrıya mide bulantısı eşlik etmeye başladı.
kötü bişey yok ama dua edin bana olurmu?
enfeksiyonmu var bilemedim bulantı olunca. birazda sinirselmidir nedir, hıh işte ağrıyacak dediğim an ağrı çok fena artıyor... kafamı başka şeyle meşgul edince geçiyor sanki.
yarın kvler gelicek, kvnin kontrolü var.
bu aralar karın ağrımla uğraşıyorum işte, neyse hakkınızı helal edin şişirdim kafanızı.
@elif1503 geçmiş olsun canım, bende karın ağrıları yaşıyorum bu aralar.
@y.o.l.c.u canım sen şeker yüklemesi yaptırdınmı? yada yaptırcanmı?
Topramm ne güldüm,Allah'da seni güldürsün inşallah.
Yilmaz Erdogan style kim ben kim yahu,haddime mi düşmüş:) severim ama siirlerini:)
Aslinda günde 2 defa uğruyorum ama saat farkından zannımca kimse ile denk gelip muhabbet edemiyoruz,o sebepten mütevellit geçmişi okuyup cikiyorum ben de siteden.:)
Nasil gidiyor ben de bilmiyorum ama bildiğim tek sey iyi gitmesi için gayret ettiğim:)
Sen nasilsin? yeni yil için farkli aylik liste oluşturmayi düşündüm ben de ama nasil bir liste olmasi gerek bilemedim:)Sence nasil yapalim?
u
Maşallah yenama
Soğukta yürüyüş de yapacakmış
Ben bu hafta pek yürüyemedim yarın misafirim olacak perşembe de kızı dişçiye götüreceğim
Yani bahanelerim bu kadar bu hafta 1 gün yürüyebildim sadece
Ama bugün az da olsa eksideydim :)))
Yok aslın da staylayı kendi üstüme alarak söyledim :) ) Yılmaz Erdoğan'ın bir şiirinde geçiyor (yanılmıyorsam)'' Git kendini çok sevdirmeden.'' Ben de bu şekil uyarlıyayım dedim..
senin modun düşük gibi,tadın yok gibi hissediyorum umarım geçicidir ve önemli değildir...
Yılbaşı listesini evet diyenler belirtirse yaparım ben onu.. sana yük olmasın... nasılsa geçici bir süre..
YENA
Kasımpatı
Asumanzeynep
Nursena
Frida74
Bonus
Dafi (bu aralar yoğun olacak istermi emin değilim..)
İsteyenler bu isimlerin altına kendi isimlerini ekleyebilir..
Sütlü kahve mi yasak kurabiyemi
Kahvenin yanına bitter yesen bir parça ya da kuru meyvelerden olmaz mı
Ama sen bizim gibi özgür değilsin Nursena diyetisyen kızar sonra
Nursena ben yemekte ekmek yemedim bak simdi yogurt yedim bi bardak en tarcinli zencefilli zerdecallisindan :)Sade yesil cay var asuuu bu saatte
Listemde 8 de meyveNursena ben yemekte ekmek yemedim bak simdi yogurt yedim bi bardak en tarcinli zencefilli zerdecallisindan :)
Dunku gibi bir krizede girmeyecem ins. 8 bucukta yiycektimde kiz hic susmadi oyle ugrastirdiki beni 9 bucuga kaldi..
Ayy süpersiin cokk guldummmEsimle konuşuyoruz az önce,gününün nasil geçtiğinden ve donau'dan bahsediyor,birseyler gösteriyor,derken bana dönüp cok güzel olmuş değil mi?
Ben:Evet cok güzel olmuş donauwelle,olsada yesek..
Esim:Anlamadim..
Dipnot:donau bir kitap yayinevi,donawelle meşhur alman pastasi..Allah cezami verecek aklim hep yemekte
Öglen 3 te ara ogunde 1 bardak sut var kahve katabilirsin dedi ama ben turk kahvesi içiyom valla menengiçte icemiyom cok yağliymişBen de yedim yoğurdumu bol baharatlı:)
Eşim yarın için yaptığım kurabiye ve sütlü tatlıyı gazoz eşliğimde yiyor tam karşımda bir de bana ikram etmeye çalıştı emme hayır dedim
Ben duşuysa devam Yeşilçay içmedim bugün bir Yeşilçay yapayım olmazsa
Nursena gün içinde de yasak mı kahve ben onu merak etmiştim aslında
Ayy süpersiin cokk guldummm
Kasimpati alemsin :)
Nursena ben belki elma yerim diyodumda dusundum dr banada meyve ogununu 1 kere vermisti ister taze ister kuru diye yazmisti. Ben sabah dut yedim zaten kalorisini bilmiyorum.ama kuru meyveler tazesine nazaran daha cok seker iceriyo tatli ihtiyacinida karsiliyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?