Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

adaş kolay gelsin bende makinada çamaşırım var onu bekliyorum çıkınca asayım dışarı çıkıcam bir hastam var müsaitse onu saat ziyaret edicem ama ne götürsem diye düşünüyorum

bende cumaya göre artıdayım bu sabah oofff hafif ekmeksiz bir kahvaltı yapayım ordanda biraz çarşı pazar dolaşayım diyorum hava iyice soğudu bir mont almadım kendime kiloda vericem diye bişeyde almak istemiyordum ama şapkamda yok kulaklarım çok üşüyor kendimle eşimede bir şapka bulsam iyi olur

Bende kahvalti hazirliyorum. Keske yatmasaydim basim uyusmus. 5 bucuk 6 arasi kalkiyorum onlar gidince kizla4 kalkmamisti bu sabah uzandim bende. Face bak kk bak derken az uyudum 40 dk falan kalktim iste.

Yatmasaydim kahvalti coktan hazirdi

Adaş hastaya meyve olur en iyi sanki
Benim e kabanım yok geçen sene idare ettim bu sene napsam bilmiyorum zayıfken aldığım kabanım çok oturuyor üstüme inat ettim geçen sene almadım 5 kiloyu versem rahat giyerim ama resmen kısır döngüye girmişim :)
Ne kilo veriyorum ne yenisini alıyorum

elifcim geçmiş olsun canım...gittinmi kontrole....
Cok sagol yolcu. Gittim normal diyo doktor agrilarima. Onun disinda hersey yolunda sukur... Kilo haric..
Meyra gecmis olsun. Onemli bisey yoktur insallah canim.
Insallah hepimiz incecik olcaz. Hele siz bu yilbasina kadar 5 kiloya veda edersiniz :)
Geçmiş olsun barisa. Cocuklukta cikan alerjiler geciyo sanirim sonra. Insallah duzelir oglusun:)
Hamileler Allah kolaylık versin artık bebekler iyice büyüdü tabii
Sagol asuman abla..

Insallah canim
Eki Görüntüle 1705158 Eki Görüntüle 1705159 tepsiyi önceden boyamişti kizim ayy benden hamarat ekmekliği ben boyadim boynuz kulağı geçti massallah
Cok guzel olmuslar ellerinize saglik.
Gunaydinnn.... Sabredilmis bir gecenin sabahindan, mis gibi huzur kokan yeni gune selam olsun....

Eki Görüntüle 1705316
Nasil guzel bi gunaydin bu :) sana da gunaydin..

Okulda 32 haftalik hamile arkadas vardi. Dun gece sancisi olmus. Erken dogum olacak galiba. Yatirmislar hastaneye.

Bi de ogrencilerimden bi kizimda tiroit bezlerinde kist varmis kotu huylu. O da hastanede yatiyor. Tehlikeliymis kist. 9 yasinda daha.. Insan cok uzuluyor ya cok etkilendim annesiyle konustum telefonda kadin agliyo. Teselli edecek bisey de yok..

gunaydin kızlar...kaçamak canavarı geldi ne yapsam ne etsemde tekrar adapte olsam diyetime bilemiyorum...kiloma cok uzuluyorum uzuldukcede daha çok yiyorum yeme be kadın yeme...yazin ne guzeldi 10 kilo verdim ...5ini hemen aldim bile...
akşam babamın dogum günüydü benim kızlar uflemesini çok seviyor biliyorum yemiycekler neyse aldik kutladık..olan bana oldu yine tutamadım kendimi...dün birde eşimin müşterisi balikciymis mutfak dolaplarini değiştirmiş dün bir poset kalamar oda yağda kızarıyor bugün artık eritmek için aç durmam gerek...
frida meyra çok teşekkürler kizlar

Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin arkadaşına inş..öğrencine de şifa versin inş..

selam arkadaşlar nasılsınız

Aleyküm selam nurcum hoşgeldin...

Kasimpaticim kusura bakma bi film izliyodum yarim kalmisti ona bakim dedim hep yabanci izliyorum turk izlim dedim ozcan denizin su ve ates vardi ona bakiyorum ask duygusallik nerde bonus orda he aglaya zirlaya izlerim :)

Estagfirullah bonus'cum,bizim ki film izleyelim deyince ben de kalamadım cok fazla:) Ask ve duygusallık konusunda yanliz sayilmazsin,her duyguya potansiyel ağlama kabiliyetim mevcuttur benim de..:)

Film güzel miydi,tavsiye eder misin?

Eki Görüntüle 1705158 Eki Görüntüle 1705159 tepsiyi önceden boyamişti kizim ayy benden hamarat ekmekliği ben boyadim boynuz kulağı geçti massallah

Ikinizin de ellerine saglik nursena,cok güzel olmuşlar..ekmekliğe bayildim,en sevdiğim renk pembis pembis..:)

Fridacim,elimden geldiğince gayret ediyorum iyi gitmesi için.Eski halime dönmek,dar gelen kiyafetlerimi giymek istiyorum artik.
Niyet ediyorum,gayret ediyorum,dua ediyorum,ümit ediyorum hersey'in güzel gitmesi,güzelliklerin devam etmesi için..

Ögrencin için cok üzüldüm elifcim,Allah sifa ihsan eylesin inşallah.

Nur tekrar hosgeldin aramiza.

Bugun ki yediklerim:)

Sabah: 2 tereyagli yumurta,peynir,zeytin,3 ceriy domates,1 salatalik,biraz ceviz,4 adet kuru incir(incirleri en büyüklerinden seçtiğim doğrudur:) )

Aksam:1 servis kasigi sebzeli tavuk sote,2 servis kasigi börülce salatasi,bir kac kasik yoğurt.

Aralarda:kahve+limonlu yeşil cay.

NOT: Börülce salatasini ve kuru inciri aklima düşüren Topram ve bonus'a selam olsun..:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…