Adaş iki teyze gelecek biri apartmandan biri de karşı apartmanda oturuyor
Ben de bugün mecburen yatmadım ama çok uykum var
Yarın da yatamayacağım of uykuyu ne çok seviyorum
Bir de ben bugün yarım kilo fazla çıktım dünden duyurulur
Cok sagol yolcu. Gittim normal diyo doktor agrilarima. Onun disinda hersey yolunda sukur... Kilo haric..elifcim geçmiş olsun canım...gittinmi kontrole....
Meyra gecmis olsun. Onemli bisey yoktur insallah canim.selamün aleyküm...
benimde karın ağrılarım var ve bugün daha arttı
geçti diyorum yine geliyor, ağrılar ciddi boyutta değil olsa doktora gideceğim ama sürekli olması huzursuz ediyor beni. bugün birde ağrıya mide bulantısı eşlik etmeye başladı.
kötü bişey yok ama dua edin bana olurmu?
enfeksiyonmu var bilemedim bulantı olunca. birazda sinirselmidir nedir, hıh işte ağrıyacak dediğim an ağrı çok fena artıyor... kafamı başka şeyle meşgul edince geçiyor sanki.
yarın kvler gelicek, kvnin kontrolü var.
bu aralar karın ağrımla uğraşıyorum işte, neyse hakkınızı helal edin şişirdim kafanızı.
E eboe geçmiş olsun canım, bende karın ağrıları yaşıyorum bu aralar.
y.o.l.c.u canım sen şeker yüklemesi yaptırdınmı? yada yaptırcanmı?
Insallah hepimiz incecik olcaz. Hele siz bu yilbasina kadar 5 kiloya veda edersiniz :)Elif gecmis olsun.. Bebek buyudukce tasimanin zorlugu agirligi cikiyor ortaya..
İki gun site gocuktu zaten biz de giremedik.. Ya evet Allah nazarlardan korusun bir toparlanma soz konusu hepimiz de onemli olan uzun soluklu olmasi.. Siz hamile kisiler dua edin bize basaralim artik ele gune karsi..
Geçmiş olsun barisa. Cocuklukta cikan alerjiler geciyo sanirim sonra. Insallah duzelir oglusun:)Kizin nasil topparladimi biraz hani ogretmeni dalgin oldugunu soylemisti ya..
Barisin saglik sorunu cok oluyor zeynep.alerjisinden dolayi uzun suren agir gecen grip halleri dun yine dojtordaydik ornegin.. Boynun da beze farkettim epey tedirgin oldum.. Dr.onemli degil soguk algunligina bagli sisme olabilir dedi ama ben pek rahat degilim. Takip edecegim gecmezse hastaneye goturmeyi dusunuyorum.Bugun bakiyorum oksurmeye basladi ben gozunun icine baktikca toparlanamiyor bir turlu..
Ozetle kis aylari zor geciyor bizim icin..
Sagol asuman abla..Hamileler Allah kolaylık versin artık bebekler iyice büyüdü tabii
Insallah canimTopramm ne güldüm,Allah'da seni güldürsün inşallah.
Yilmaz Erdogan style kim ben kim yahu,haddime mi düşmüş:) severim ama siirlerini:)
Aslinda günde 2 defa uğruyorum ama saat farkından zannımca kimse ile denk gelip muhabbet edemiyoruz,o sebepten mütevellit geçmişi okuyup cikiyorum ben de siteden.:)
Nasil gidiyor ben de bilmiyorum ama bildiğim tek sey iyi gitmesi için gayret ettiğim:)
Sen nasilsin? yeni yil için farkli aylik liste oluşturmayi düşündüm ben de ama nasil bir liste olmasi gerek bilemedim:)Sence nasil yapalim?
Elif'cim ve meyra'cim ikinize de geçmiş olsun,bu süreci kolaylık ile atlatirsiniz agrilariniz en kisa zamanda geçer inşallah.
Fridaaaa azimli hatun,tebrik ederim seni..100 ne demek yahu
Cok guzel olmuslar ellerinize saglik.Eki Görüntüle 1705158 Eki Görüntüle 1705159 tepsiyi önceden boyamişti kizim ayy benden hamarat ekmekliği ben boyadim boynuz kulağı geçti massallah
Nasil guzel bi gunaydin bu :) sana da gunaydin..Gunaydinnn....Sabredilmis bir gecenin sabahindan, mis gibi huzur kokan yeni gune selam olsun....
Eki Görüntüle 1705316
Aman kimler gelmisBeni tekrar listeye alırmısınız
Listeden çıkınca sapıtıyorum
Aman kimler gelmissen buralara gelirmiydin yavrim
Insan bi ugrar dimi
Okulda 32 haftalik hamile arkadas vardi. Dun gece sancisi olmus. Erken dogum olacak galiba. Yatirmislar hastaneye.
Bi de ogrencilerimden bi kizimda tiroit bezlerinde kist varmis kotu huylu. O da hastanede yatiyor. Tehlikeliymis kist. 9 yasinda daha.. Insan cok uzuluyor ya cok etkilendim annesiyle konustum telefonda kadin agliyo. Teselli edecek bisey de yok..
selam arkadaşlar nasılsınız
Kasimpaticim kusura bakma bi film izliyodum yarim kalmisti ona bakim dedim hep yabanci izliyorum turk izlim dedim ozcan denizin su ve ates vardi ona bakiyorum ask duygusallik nerde bonus orda he aglaya zirlaya izlerim :)
Eki Görüntüle 1705158 Eki Görüntüle 1705159 tepsiyi önceden boyamişti kizim ayy benden hamarat ekmekliği ben boyadim boynuz kulağı geçti massallah
adaş bakıyorum çaktırmadan çaktırmadan fena kısmışsın hee zaten sen zararlı mamalara karşı iradelisin tadımlık yiyebiliyorsun :)
benim baharatlarda kaldı öyle belki yarın bende yaparım bugün geç olduu
nasıl gidiyor sana söyliyim mi süper listelerinden çok çabaladığın belli aynen devam eşinle şu yayın evi ve tatlı muhabetleri komik olmuş :)
yazılıda evet yaa 100 aldım ama fena kopya çektim bugün hoca bir sayfa Osmanlıca dilinden bişeyler yazdırdı Allahtan önümüzdeki sınav sormıycam dedi
AAAAA başka bir listeye daha girmişim mavi mavii :))
ay tikkat etmem lazıım
Okulda 32 haftalik hamile arkadas vardi. Dun gece sancisi olmus. Erken dogum olacak galiba. Yatirmislar hastaneye.
Bi de ogrencilerimden bi kizimda tiroit bezlerinde kist varmis kotu huylu. O da hastanede yatiyor. Tehlikeliymis kist. 9 yasinda daha.. Insan cok uzuluyor ya cok etkilendim annesiyle konustum telefonda kadin agliyo. Teselli edecek bisey de yok..
Aleyküm selam nurcum hoşgeldin...
Nur hoşgeldin... Demek sapittin hepimiz gibi
Nur tekrar hosgeldin aramiza.
Selam kızlar...herkes iyidir umarm.ben de iyiyim cok sükür.bu ara atama varokulum degisecek .tercih yapacam ama köy yolu görünüyo gibi.kısmet artk.
Selam kızlar...herkes iyidir umarm.ben de iyiyim cok sükür.bu ara atama varokulum degisecek .tercih yapacam ama köy yolu görünüyo gibi.kısmet artk.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?