Ne acelesi vardi acepgec yattim kendime gelmeye calisiyodum
Az balla ilik limonlu su ictim cok actim midemi bulandirdigima gore artik kahvalti hazirlayabilirim.
Yogurt kürü burdaki kür hayriyecim iyice oku istersen. Bende butun baharatlari karistiriyorum oyle koyuyorum. Ayrica bu sitedeki caylarida deniyek
http://www.diyetebasliyorum.com/yogurt-kuru-tarifi-2948
teşekkür ederim esra canGünaydın herkese
dun bayaa limiti asmama rağmen benim yoğurt kürü hâlâ yağ yakmaya devam ediyor herhalde bu sabah 90.3 geldimbu arada yogurt kurunu soranlar olmus bonus cugumun kiskancligi tutmus inat etmis vermemiss
Ama ben bonusu bertaraf ederek tarifi veriyorum
bir kase yogurta bir cay kasigi zencefil
bir cay kasigi zerdecal
bir cay kasigi tarcin
yok canım benim azım yandı biliyorsun tek tip beslenmeden adnan saraçoğlu bir kur vermişti hem direnç veriyor hemde yağ yakar demşti onu yapıcam inşallahEn hafifinden en guzelinden hayirli haftalar arkadaslar..
Hayriyecim lahana diyeti yapmak icinmi istiyorsun lahanayi ?
tamam canım sağol yapalım inşallah ben limonlu suyu unuttum bugun inşallah yarın içeyimNe acelesi vardi acepgec yattim kendime gelmeye calisiyodum
Az balla ilik limonlu su ictim cok actim midemi bulandirdigima gore artik kahvalti hazirlayabilirim.
Yogurt kürü burdaki kür hayriyecim iyice oku istersen. Bende butun baharatlari karistiriyorum oyle koyuyorum. Ayrica bu sitedeki caylarida deniyek
http://www.diyetebasliyorum.com/yogurt-kuru-tarifi-2948
teşekkür ederim esra can
yok canım benim azım yandı biliyorsun tek tip beslenmeden adnan saraçoğlu bir kur vermişti hem direnç veriyor hemde yağ yakar demşti onu yapıcam inşallah
Mesaj attim sana gebe kadina hizmet sevaptirSelamun aleykumm... Ben brokoli tarifini kacirmisimbugun ben de yapayim ama tarif istesem zahmet olmazsa birinizden:)
Ben kahvaltimi yaptım kendime geldim dün ü zararsız anlattığım için mutlu mutlu vereyim dedim tarifi
bu arada senin paylasimlarini gülerek okuyorum hep iyiki varsın insan yaşlanma seninle
selamun aleyküm güzeller
bugün bende kendime bitki çayı yaparak başladım güne
sabah tartıya çıktım yine 96 olmuşum
inşallah hastahanede aldığımı verebilirim bu hafta
akşamlarıda ev çok kalabalık oluyor. ona görede ikram oluyor elimden geldiğince yememeye çalışıyorum. akşam sadece 1 çay içtim iki tanede sarma yedim.
kp. hergün bütün çocukları torunları gelsin istiyor. gelmeyeni aratıyor. eltilerde sağolsunlar yerinden kalkmadan servis bekliyorlar. gelinler gelirse yapıyorlar Allah razı olsun ama çocuklarda yıldıhergün iki oda kapıya kadar dolu ve herkes önüne bekliyor herşeyi. kimsede 1 günde bizde kalsaydın bile demiyor. ben hasta bakmaktan aciz değilimde bu kalabalık bunaltıyor bazen. tek tek gelseler hem hergün yanında birisi olur hem çok kalabalık olmaz. neyse dertlendim yine
şakayla karışık söylüyorum ama birisinin bunu kayınbabaya söylemesi gerekiyor oda ben olamamAblacim haklisin yaben cocuklardan nasil bunaliyorum hele kalabalik misafir cok fena. Bizdede oyledir herkes onune bekler ille gelinler ortada deli gibi cay vericek. En iyisi soylemek galiba kim ne dusunur diye bskmadan tek tek gelin diycen
yelizin iki tane değilmiydi...
dışarı çıkamasamda en azından hep böyle ağrılı sancılı elden ayaktan düşmüş olmayacam...gece gündüz bebikle uğraşcam fırsat buldukça iş güç vs...hareketlerim kısıtlanmıcak okonuda rahatlarım en azından değilmi ? yoksa şuan çok çaresiz herşey için kocasının eline bakan bi zeynep var ve zoruma gidiyo...
Zaten 1 sene ya da en fazla 1,5 sene sonra daha da burda yoğum
Oyle eskilerden kalan gelen beni bulamiycak daha coktan terketmis olucam burayi. Benle konusmak istedinizmi basari topiklerine bakcaniz
Oyle bonus bonus kafa olmiycak orda bonus hanim diycek herkes
Selamun aleykumm... Ben brokoli tarifini kacirmisimbugun ben de yapayim ama tarif istesem zahmet olmazsa birinizden:)
selamun aleyküm güzeller
bugün bende kendime bitki çayı yaparak başladım güne
sabah tartıya çıktım yine 96 olmuşum
inşallah hastahanede aldığımı verebilirim bu hafta
akşamlarıda ev çok kalabalık oluyor. ona görede ikram oluyor elimden geldiğince yememeye çalışıyorum. akşam sadece 1 çay içtim iki tanede sarma yedim.
kp. hergün bütün çocukları torunları gelsin istiyor. gelmeyeni aratıyor. eltilerde sağolsunlar yerinden kalkmadan servis bekliyorlar. gelinler gelirse yapıyorlar Allah razı olsun ama çocuklarda yıldıhergün iki oda kapıya kadar dolu ve herkes önüne bekliyor herşeyi. kimsede 1 günde bizde kalsaydın bile demiyor. ben hasta bakmaktan aciz değilimde bu kalabalık bunaltıyor bazen. tek tek gelseler hem hergün yanında birisi olur hem çok kalabalık olmaz. neyse dertlendim yine
rabbim kolalık versin canım ben yasir ismini çok severim
Yolcu lütfen böyle düşünüp bu güzel süreci zorlastirma kendine olur mu?Eslerimiz ile sadece hayati değil sorumluluklarimizida paylaşıyoruz zaruri durumlarda,sen de böyle bir dönemden geçiriyorsun.Esinin zaruri durumlarinda da onun sorumluluklarini sen seve seve üstlenir,kendini sana muhtacmis gibi hissetmesini istemezsin dimi:)Hasili sen de böyle hissetme kendini,yasadigin anin tadini cikar doya doya,stres yaptıkça bunun bebeginede yansidigini unutma taammi:)
Ac bonus sabrediyo kivircik roka bana naparki heccc
Sabah cay icememistim 12 de cayla iki gunkurusu iki minik ceviz ve bir avuc tuzsuz fistik yedim kendime geldim
Bu arada kasimpati terkedicem iste burayiardima sagima soluma neyin bakmiycam bir zamanlar kilolu ama gururlu bir kadin vardi diye anacak bu topik beni
selamlar herkese
bende cuma ve cumartesı hastaydım malesef. kızımda hala bıraz var. banada hastayken oyle bır efkar cokuyor kı anlatamam. kımsem yok malesef ılgılenecek ıste bunları kurup kurup... neyse Allah dermansız dert vermesın. ama bır kız evladına bır ANNE sart. bu kesın.
bıraz gecmıse baktım. yogurt kuru ıse yarıyor galıba. bende yapayım hemen. bır zararı olmaz heralde.
cok fazla kacamak yapmadım. ınsallah yanı:)
amın Allah razı olsun.çok geçmiş olsun canım Rabbim kızınada şifa versin inş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?