Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Ben kahvaltimi yaptım kendime geldim dün ü zararsız anlattığım için mutlu mutlu vereyim dedim tarifi
bu arada senin paylasimlarini gülerek okuyorum hep iyiki varsın insan yaşlanma seninle

teşekkür ederim esra can

En hafifinden en guzelinden hayirli haftalar arkadaslar..

Hayriyecim lahana diyeti yapmak icinmi istiyorsun lahanayi ?
yok canım benim azım yandı biliyorsun tek tip beslenmeden adnan saraçoğlu bir kur vermişti hem direnç veriyor hemde yağ yakar demşti onu yapıcam inşallah

tamam canım sağol yapalım inşallah ben limonlu suyu unuttum bugun inşallah yarın içeyim

teşekkür ederim esra can

yok canım benim azım yandı biliyorsun tek tip beslenmeden adnan saraçoğlu bir kur vermişti hem direnç veriyor hemde yağ yakar demşti onu yapıcam inşallah

Rica ederim canım görevimiz bu yaz hepimizin zayıflaması lazım artık buranın adı 90 kilo ve üzeri değil
bir zamanlar 90 kilo ve uzeriydi olacak inşallah

selamun aleyküm güzeller
bugün bende kendime bitki çayı yaparak başladım güne
sabah tartıya çıktım yine 96 olmuşum
inşallah hastahanede aldığımı verebilirim bu hafta
akşamlarıda ev çok kalabalık oluyor. ona görede ikram oluyor elimden geldiğince yememeye çalışıyorum. akşam sadece 1 çay içtim iki tanede sarma yedim.
kp. hergün bütün çocukları torunları gelsin istiyor. gelmeyeni aratıyor. eltilerde sağolsunlar yerinden kalkmadan servis bekliyorlar. gelinler gelirse yapıyorlar Allah razı olsun ama çocuklarda yıldı hergün iki oda kapıya kadar dolu ve herkes önüne bekliyor herşeyi. kimsede 1 günde bizde kalsaydın bile demiyor. ben hasta bakmaktan aciz değilimde bu kalabalık bunaltıyor bazen. tek tek gelseler hem hergün yanında birisi olur hem çok kalabalık olmaz. neyse dertlendim yine

Ablacim haklisin ya ben cocuklardan nasil bunaliyorum hele kalabalik misafir cok fena. Bizdede oyledir herkes onune bekler ille gelinler ortada deli gibi cay vericek. En iyisi soylemek galiba kim ne dusunur diye bskmadan tek tek gelin diycen

Ablacim haklisin ya ben cocuklardan nasil bunaliyorum hele kalabalik misafir cok fena. Bizdede oyledir herkes onune bekler ille gelinler ortada deli gibi cay vericek. En iyisi soylemek galiba kim ne dusunur diye bskmadan tek tek gelin diycen
şakayla karışık söylüyorum ama birisinin bunu kayınbabaya söylemesi gerekiyor oda ben olamam birisi deseki her akşam gelemeyiz sen rahatsız olursun sırayla gelelim itiraz etmez. ama herşeyi her zaman bize yükledikleri gibi bunu söylemeyi bile benden bekliyorlar. eşimde bu konuda anlayışsız biraz. durmadan şunu getirin bunu getirin deyip duruyor. çocuklar önceki akşam dediler meyve çıkartmayalım halılar çok leke oluyor yengemede yazık uğraşıp duruyor diye. akşam misafirlerin yanından sesleniyor meyveleri soymadan getirin soyarken zaman geçiririz diyor

Yolcu lütfen böyle düşünüp bu güzel süreci zorlastirma kendine olur mu?Eslerimiz ile sadece hayati değil sorumluluklarimizida paylaşıyoruz zaruri durumlarda,sen de böyle bir dönemden geçiriyorsun.Esinin zaruri durumlarinda da onun sorumluluklarini sen seve seve üstlenir,kendini sana muhtacmis gibi hissetmesini istemezsin dimi:)Hasili sen de böyle hissetme kendini,yasadigin anin tadini cikar doya doya,stres yaptıkça bunun bebeginede yansidigini unutma taammi:)

Wuuuuuuu,azimli hatun seni:)

Yanliz o basari topiklerinde kasilarak tavsiyelerde bulunurken yan komsularinida ziyaret etmeyi unutma olur mu?bekleriz basari topiklerimize senide..

Selamun aleykumm... Ben brokoli tarifini kacirmisim bugun ben de yapayim ama tarif istesem zahmet olmazsa birinizden:)

Elifcim bonus göndermiş tarifi sagolsun,afiyet olsun simdiden umarim beyenirsiniz sizde.

Dafi ablacim Allah yardimcin olsun,anladigim kadari ile sadece kayinpederinin rahatsizliginda değil genel manada tasin altina elini koyan sensin,biryere kadar normal belki ama bir süre sonra cok yipratici olabiliyor hep alttan alan taraf olmak.

Kiymet bilmeyenlerin yaninda fazla fedakârlık vefasizlik ile karsilik bulabiliyor,ben de aile,akraba,arkadas vs ilişkilerinde hep alttan alan,fedakarlik gösteren,hayir diyemeyen tarafim maalesef...
Aslinda olmasi gerekeni yapmayan,yapmak istemeyen kişilere karsi uslubunca hayir diyebilmek en güzeli,ya da demesi gereken kişilere yapilmasi gerekeni hatırlatmak..

Sürekli bu muameleye maruz kalmayanlar için belki gerekmeyebilir ama anladigim kadari ile senin akrabalar yakininda ve sürekli görüşüyorsunuz.
Cogu zaman biz kendimizi önemseyip düşünmezsek maalesef kimse bizleri düşünmüyor..Hasili sartlarini en iyi sen bilirsin lakin cok yıpratma,üzme kendini olur mu..

Ac bonus sabrediyo kivircik roka bana naparki heccc

Sabah cay icememistim 12 de cayla iki gunkurusu iki minik ceviz ve bir avuc tuzsuz fistik yedim kendime geldim

Bu arada kasimpati terkedicem iste burayi ardima sagima soluma neyin bakmiycam bir zamanlar kilolu ama gururlu bir kadin vardi diye anacak bu topik beni

Selamün aleyküm...

rabbim kolalık versin canım ben yasir ismini çok severim

amin canım sağol bende severim yasiri....

selamlar herkese
bende cuma ve cumartesı hastaydım malesef. kızımda hala bıraz var. banada hastayken oyle bır efkar cokuyor kı anlatamam. kımsem yok malesef ılgılenecek ıste bunları kurup kurup... neyse Allah dermansız dert vermesın. ama bır kız evladına bır ANNE sart. bu kesın.

bıraz gecmıse baktım. yogurt kuru ıse yarıyor galıba. bende yapayım hemen. bır zararı olmaz heralde.
cok fazla kacamak yapmadım. ınsallah yanı:)

senin yerine ben yidim şimdi doymuş olman lazım koca göbüşümle oturuyom şimcik...

çok geçmiş olsun canım Rabbim kızınada şifa versin inş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…