Kendime bir suru ot ve sebze aldim vejeteryan takilsam ya bu hafta
Kasimpati bugun oglan diyoki saglikli hamburger icin brokoli koftesiyle yapcakmisim tam bugday ekmegiyle falan :)
Senin kofteyi bi muddet sonra herkes duyacak burdanapim guzel oldu diyorum millet nasiplensin coluk cocuk yesil yesil yiyelim. Baska turlu kimse agzina surmez.
sağol canım bende bugün o tarifi yaptım değişik güzel oldu hatda samimi arkadaş oturmalarında arkadaşlarıma bile yaparım çayın yanına uygunda geldi bana bir çeşit garnitür fazla yapmışım yarınada kaldı güzeldiiAferim oğluna bonus,saglikli beslenmeye calisan ananin bilinçli oglu desene:)
Tarif bana ait değil yabanci bir siteden almistim,oldukca güzel gerçekten.hatta bizim damak tadimiza göre brokoli'nin en güzel hali,hel bir de domates soslu veya sarmisakli yoğurt ile servis yaparsan yemede yaninda yat misali oluyor:)
seçimden sonra biter gözüyle bakıyorduk ama bitmediiYok ne demek soyle tabiki icindekileri.
Bizim gibi insanlarin anlayacagi sey degil dusmanlik. Halamin kizi bir rahatsizliktan dolayi bakirkoyde arastirma hastanesinde kaliyo iki gundur. Yeni yapilan binadaymis hastabakicilarla konusmuslar demislerki asansore falan binip yumrukluyolar aynalari kiriyolar ne kadar zarar verebilirlerse kar gibi.
Dedigin yerlerde durum daha fena kurunun yaninda yasta yaniyo derler ya onun gibi bir durum.
Allahim bir feraha cikmayi nasip etsin ulkemize. Amin.
avcılardayım burda yok öyle canım merkezde bağzen yürüyüş filan olduğunda geliyor o toma ne ürkünç bir makinadır insan şaşırıyor bu kocaman makineyi bir insanmı kullanıyor diyee birde çeşit çeşit adlarıda değişik yok toma yok akrep yok bilmem nee benim memleketimde çok var şu an kuzenim söyledi elektirikler sular kesik cizre ve şırnaktaki öğretmenlere sınırsız izin vermişler öğretmenler evlerine dönüyor bugün içime kan oturdu zaten sokağa çıkma yasağından okular kapalı çocuklar okula gidemiyor öğretmenleride artık çocukları terketii anlatamam üzüntümüü sur ilçesi zaten yıkıldıı herkezin evi işi o insanlar nereye gidecek hepsi taşınıyor .....
özürdilerim yeri değildi ama sen soruncaa kısmen içimi döktüüm
sağol canım bende bugün o tarifi yaptım değişik güzel oldu hatda samimi arkadaş oturmalarında arkadaşlarıma bile yaparım çayın yanına uygunda geldi bana bir çeşit garnitür fazla yapmışım yarınada kaldı güzeldii
seçimden sonra biter gözüyle bakıyorduk ama bitmedii
rabbim kolalık versin canım ben yasir ismini çok severimaminn canım sağol...hamilelik baya zor gidiyo ama çok kalmadı nasipse....isim belliydi zaten enes yasir olucak inş...
Günaydın herkese
dun bayaa limiti asmama rağmen benim yoğurt kürü hâlâ yağ yakmaya devam ediyor herhalde bu sabah 90.3 geldimbu arada yogurt kurunu soranlar olmus bonus cugumun kiskancligi tutmus inat etmis vermemiss
Ama ben bonusu bertaraf ederek tarifi veriyorum
bir kase yogurta bir cay kasigi zencefil
bir cay kasigi zerdecal
bir cay kasigi tarcin
En hafifinden en guzelinden hayirli haftalar arkadaslar..
Hayriyecim lahana diyeti yapmak icinmi istiyorsun lahanayi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?