Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

biraz önce camda sigara içerken düşünüyordum şu eve şekil şemal vereyim belki kuzenlerim gelir çocukları okula gider diyee çağırıyorum gelmiyorlar ben gelsem kocamı napıyım annem babamı kardeşlerimi napıyım diyor bende sinirleniyorum sen gelmesen çocukları gönder diyorum bu halimize gülüşüyoruz yok şimdili evde idare ediyoruz diyorlar ...

Aferim oğluna bonus,saglikli beslenmeye calisan ananin bilinçli oglu desene:)

Tarif bana ait değil yabanci bir siteden almistim,oldukca güzel gerçekten.hatta bizim damak tadimiza göre brokoli'nin en güzel hali,hele bir de domates soslu veya sarmisakli yoğurt ile servis yaparsan yemede yaninda yat misali oluyor:)

sağol canım bende bugün o tarifi yaptım değişik güzel oldu hatda samimi arkadaş oturmalarında arkadaşlarıma bile yaparım çayın yanına uygunda geldi bana bir çeşit garnitür fazla yapmışım yarınada kaldı güzeldii

Yok ne demek soyle tabiki icindekileri.

Bizim gibi insanlarin anlayacagi sey degil dusmanlik. Halamin kizi bir rahatsizliktan dolayi bakirkoyde arastirma hastanesinde kaliyo iki gundur. Yeni yapilan binadaymis hastabakicilarla konusmuslar demislerki asansore falan binip yumrukluyolar aynalari kiriyolar ne kadar zarar verebilirlerse kar gibi.

Dedigin yerlerde durum daha fena kurunun yaninda yasta yaniyo derler ya onun gibi bir durum.

Allahim bir feraha cikmayi nasip etsin ulkemize. Amin.

seçimden sonra biter gözüyle bakıyorduk ama bitmedii

Bugun gazete'de okudum cizre haberlerini,oldukca üzüldüm..Orada yasayan kardeslerimiz için cok zor,Allah yardimcilari olsun,kötülüklerden korusun inşallah..

Yeri olmadigindan birçok seyi dile getiremiyoruz burada,sadece yeter olsun bu düşmanlık,kin,öfke,ayrimcilik,kardeşlik baki olsun inşallah diyebiliyorum..

Afiyet olsun fridacim,yapip yedikçe beni hatirlayin bonus ile:)
5 caylari için gayet güzel olur bence,diyette olan misafirler için ideal..

selamun aleykum
mutlu bol eksili bir hafta olsun inşallah
bugun hava cok kapalı burda ve cooook soğuk sobanın dıbınde kedi gibi oturuyorum kalkamadım artık dıkkat edıcem bu günden sonra yediklerme bide lahana almak istiyorum ben onun çok faydasını görmüştüm bakalım
nursenacım teşekkür ederim canım
bonus yoğurt kürünü banada bi yaz kuzum bende yapayım ınsallah

Günaydın herkese
dun bayaa limiti asmama rağmen benim yoğurt kürü hâlâ yağ yakmaya devam ediyor herhalde bu sabah 90.3 geldim bu arada yogurt kurunu soranlar olmus bonus cugumun kiskancligi tutmus inat etmis vermemiss
Ama ben bonusu bertaraf ederek tarifi veriyorum
bir kase yogurta bir cay kasigi zencefil
bir cay kasigi zerdecal
bir cay kasigi tarcin

Ne acelesi vardi acep gec yattim kendime gelmeye calisiyodum

Az balla ilik limonlu su ictim cok actim midemi bulandirdigima gore artik kahvalti hazirlayabilirim.

Yogurt kürü burdaki kür hayriyecim iyice oku istersen. Bende butun baharatlari karistiriyorum oyle koyuyorum. Ayrica bu sitedeki caylarida deniyek

http://www.diyetebasliyorum.com/yogurt-kuru-tarifi-2948

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…