Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

evet canım biri 7 biri 4 yaşında iki kızım var üçüncü erkek ve yolda nasipse iki ay sonra kucağımda olucak...
Masallah. Allah hep guzel hayırlı gunlerını gostersın. oglunuzuda hayırlısıyla kucagınıza alırsınız ınsallah.

sağol canım. doğru söylüyorsun.vefasızlık hep var onu biliyorum. kp. onca başında bekledim. af edersiniz hiç bakmadan el yordamıyla bezinide aldım.sürekli istifra etti. her ihtiyacını karşılamaya çalıştım. sen olmasan ben ne yapardım kimse aramadı bile beni .benim kıymetli kızım diyordu . eşime ''birazcık sen otururken ben uyuyayım'' dedim. uyuduğumu zannedip, eşime '' buda sözde bana bakıcak uyuyp duruyor '' diyor halbuki toplasan günde 2 saat uyku uyumadım neyse onun yaşlılığına verdim duymazdan geldim. şimdi iyi. evini özledi gitmek istiyor. o evde iki tane gelini var gel bir gece bizde kal özlem giderir dönersin demiyorlar. ''otur işte burda rahatın iyi evde ne yapacaksın'' diyorlar. bakmak hiç sorun değil hiç aciz değilim. hatta yanımda olunca kafamda vicdanımda rahat ama sürekli buğzediyor. iki gündürde tutturdu sabah namazdan sonra yatmayıp oturacaksınız diyor. zaten geç yatıyoruz. biz otururken kendisi oturduğu yerde uyuyor. biz yatıyoruz diye terör estiriyor. 15 gün oldu daha eşimin yanına girip yatmadım.

çok geçmiş olsun canım..

Ablacim işin çok zor gerçekten ama Rabbimiz in katında mükafatı da bir o kadar büyük olur inşallah sen sabret yaşlılar birgün gocup gidiyor hiç yaşanmamış gibi oluyor benim dedem de buna benzer şeyler yaşattı bize 8 kardeşler di babam Gil kimse sahiplenmedi bakmadi aydan aya el gibi ziyaret edip gittiler babam gilde artık huzur evine vericem dedi ben kabullenmedim hiç ama söz hakkım yoktu kağıtlar hazırlandı kaydı yapıldı eşyaları toplanirken adam öldü
sonra herkesde bir pişmanlık ama ne fayda 4 sene geçti üzerinden hiç yasamamislar gibi sadece fotoğraf oldular mazi oldular sende sabret biliyorum zor ama mükafatı da büyük olacak inşallah

Meyra canım napıyım nasılsın çok özledim seni hakkını odeyemem birçok dertlerimde yol gosterdin destek oldun

estağfirullah canım ne hakkı: )
bende çok özledim seni gerçekten, çokta merak etmiştim birden kayboldu eşiyle falan bişeylermi yaşandı acaba diye ama iyiymişin şükür, bende iyiyim şükür sağolasın, hamileyim bende ondan bu aralar kafam terelelli biraz, pek kkyla da ilgilenemiyorum son zamanlarda.
çocuklar nasıl iyilermi?

Iyiler elhamdulillah seninde bebisin olacağına çok sevindim canım hayırla alırsın kucağına inşallah
kaç aylık kizmi oğlan mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…