amın Allah razı olsun.
sızın uc evladınız mı var, bırı yolda:)
tesekkur ederım.Leyla gecmis olsun. Neden yogurt kurunun zarari olmaz heralde diye dusundun? Emzirme falanmi var?
Masallah. Allah hep guzel hayırlı gunlerını gostersın. oglunuzuda hayırlısıyla kucagınıza alırsınız ınsallah.evet canım biri 7 biri 4 yaşında iki kızım var üçüncü erkek ve yolda nasipse iki ay sonra kucağımda olucak...
tesekkur ederım.
evet emzırıyorum.
evet canım biri 7 biri 4 yaşında iki kızım var üçüncü erkek ve yolda nasipse iki ay sonra kucağımda olucak...
amın tum evlatları.Allah bagislasin ne kadarlik?
amın tum evlatları.
10 aylık :)
16 subat dogumlu. ıkı gun sonraOcak dogumlu degil mi benimde 10 aylik kizim var 11 olucak.
sağol canım. doğru söylüyorsun.vefasızlık hep var onu biliyorum. kp. onca başında bekledim. af edersiniz hiç bakmadan el yordamıyla bezinide aldım.sürekli istifra etti. her ihtiyacını karşılamaya çalıştım. sen olmasan ben ne yapardım kimse aramadı bile beni .benim kıymetli kızım diyordu . eşime ''birazcık sen otururken ben uyuyayım'' dedim. uyuduğumu zannedip, eşime '' buda sözde bana bakıcak uyuyp duruyor '' diyorDafi ablacim Allah yardimcin olsun,anladigim kadari ile sadece kayinpederinin rahatsizliginda değil genel manada tasin altina elini koyan sensin,biryere kadar normal belki ama bir süre sonra cok yipratici olabiliyor hep alttan alan taraf olmak.
Kiymet bilmeyenlerin yaninda fazla fedakârlık vefasizlik ile karsilik bulabiliyor,ben de aile,akraba,arkadas vs ilişkilerinde hep alttan alan,fedakarlik gösteren,hayir diyemeyen tarafim maalesef...
Aslinda olmasi gerekeni yapmayan,yapmak istemeyen kişilere karsi uslubunca hayir diyebilmek en güzeli,ya da demesi gereken kişilere yapilmasi gerekeni hatırlatmak..
Sürekli bu muameleye maruz kalmayanlar için belki gerekmeyebilir ama anladigim kadari ile senin akrabalar yakininda ve sürekli görüşüyorsunuz.
Cogu zaman biz kendimizi önemseyip düşünmezsek maalesef kimse bizleri düşünmüyor..Hasili sartlarini en iyi sen bilirsin lakin cok yıpratma,üzme kendini olur mu..
sağol canım. doğru söylüyorsun.vefasızlık hep var onu biliyorum. kp. onca başında bekledim. af edersiniz hiç bakmadan el yordamıyla bezinide aldım.sürekli istifra etti. her ihtiyacını karşılamaya çalıştım. sen olmasan ben ne yapardım kimse aramadı bile beni .benim kıymetli kızım diyordu . eşime ''birazcık sen otururken ben uyuyayım'' dedim. uyuduğumu zannedip, eşime '' buda sözde bana bakıcak uyuyp duruyor '' diyorhalbuki toplasan günde 2 saat uyku uyumadım neyse onun yaşlılığına verdim duymazdan geldim. şimdi iyi. evini özledi gitmek istiyor. o evde iki tane gelini var gel bir gece bizde kal özlem giderir dönersin demiyorlar. ''otur işte burda rahatın iyi evde ne yapacaksın'' diyorlar. bakmak hiç sorun değil hiç aciz değilim. hatta yanımda olunca kafamda vicdanımda rahat ama sürekli buğzediyor. iki gündürde tutturdu sabah namazdan sonra yatmayıp oturacaksınız diyor. zaten geç yatıyoruz. biz otururken kendisi oturduğu yerde uyuyor. biz yatıyoruz diye terör estiriyor. 15 gün oldu daha eşimin yanına girip yatmadım.[/QUOTE
Allah yardımcınız olsun. mutlaka karsılıgınıı ecır olarak alacaksınızdır. ama sabretmekte yoruyor ınsanı bazen sadece susmak bıle...
16 subat dogumlu. ıkı gun sonra
selamun aleykum güzel topiğin güzel bayanları
gine yeniden burdayım çok özledim sizi gine hastalıklarla uğraştık rabbim beterinden saklasın once küçük oğlum bacaklarının üzerine basamaz oldu baya onla uğraştım sonra kayınbabam ameliyat oldu bayada onla uğraştık gelen giden sorada dedemiz rahatsızlandı alayacağınız bol imtehanlı zamanlar geçirdik şükür bu günümüze şimdi herkez iyi şükür ama olan bana oldu gine hızla kılo alıyorum bugun evdeyim artık yani inşallah artık sıkı bır şekilde ele almam gerek bunuda bu sene içinde kaçkere söyledim onuda hatırlamıyorumanlayacağınız bunalımlardayız gine neyse sıkmayım sizi umarım herkez iyidir geçmişi bakamadım daha neyse görüşürüz inşallah gine
sız ablasınız:)Hmm evet subat oluyo 27 ocak benim kiz. 20 gun buyuk :)
sağol canım. doğru söylüyorsun.vefasızlık hep var onu biliyorum. kp. onca başında bekledim. af edersiniz hiç bakmadan el yordamıyla bezinide aldım.sürekli istifra etti. her ihtiyacını karşılamaya çalıştım. sen olmasan ben ne yapardım kimse aramadı bile beni .benim kıymetli kızım diyordu . eşime ''birazcık sen otururken ben uyuyayım'' dedim. uyuduğumu zannedip, eşime '' buda sözde bana bakıcak uyuyp duruyor '' diyorhalbuki toplasan günde 2 saat uyku uyumadım neyse onun yaşlılığına verdim duymazdan geldim. şimdi iyi. evini özledi gitmek istiyor. o evde iki tane gelini var gel bir gece bizde kal özlem giderir dönersin demiyorlar. ''otur işte burda rahatın iyi evde ne yapacaksın'' diyorlar. bakmak hiç sorun değil hiç aciz değilim. hatta yanımda olunca kafamda vicdanımda rahat ama sürekli buğzediyor. iki gündürde tutturdu sabah namazdan sonra yatmayıp oturacaksınız diyor. zaten geç yatıyoruz. biz otururken kendisi oturduğu yerde uyuyor. biz yatıyoruz diye terör estiriyor. 15 gün oldu daha eşimin yanına girip yatmadım.
çok geçmiş olsun canım..
Meyra canım napıyım nasılsın çok özledim seni hakkını odeyemem birçok dertlerimde yol gosterdin destek oldun
estağfirullah canım ne hakkı: )
bende çok özledim seni gerçekten, çokta merak etmiştim birden kayboldu eşiyle falan bişeylermi yaşandı acaba diye ama iyiymişin şükür, bende iyiyim şükür sağolasın, hamileyim bende ondan bu aralar kafam terelelli biraz, pek kkyla da ilgilenemiyorum son zamanlarda.
çocuklar nasıl iyilermi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?