hoşgeldin ablacım....İyi geceler
Ben de burdayım
Bugün ben de yazacaktım yoğurtlu karışım dan ama eve geç gelince kaldı şimdi şu içeyim biraz bugün az içtim yine
ama ölçü vermedin banaa...gerçi şimdi yapamam ama not edeyim....
Detbiz senin her yidigini yiyozmu
Gebe kadindin kür neyin yok sana bende haftada 1 kere ara vererek yapcam tedbiren halen emziriyorum direk sute geciyo her yedigim gibi.
Bak zeynep dost aci soylermis. Bir sene daha temiz havada dolasamiycanyeme kız bebişin bisküvilerinii...
ben söylemiyeyim herkesin canı çekiyo sonra...
akşam baya kötü olmuştum inleye inleye uyumuşum gene bi saat kadar anam wcye gitmem gerek kalkamıyorum bel bacaklar iflas neyse eşim yardım etti biraz oturdum sonra yavaş yavaş gittim geldim daha da uykum yok eşimde pcyi sehpaya koydu çekti önüme ben yatıyom bişeye ihtiyacın olursa ara dedi telefonunu alıp gitti...sabah ederim heralde ne yatmaya dayanabiliyo ne oturmaya...evdede çokk sıkıldım artık temiz havada gezesim varr...
tamam kızma yapmıcam zaten ama bu karışımmı yasak çünkü arada bir boğazlarım acıdıkça bi çay kaşığı zencefil ve zerdeçallı bal yiyorum
Bak zeynep dost aci soylermis. Bir sene daha temiz havada dolasamiycanbunu kabullen yavrim. Acimasiz binis gaddar binis
Ezik takilacan. Yeliz iyi anliyodu bu durumi sende dogur anliycan ne demek istedigimi
Zaten 1 sene ya da en fazla 1,5 sene sonra daha da burda yoğum
Oyle eskilerden kalan gelen beni bulamiycak daha coktan terketmis olucam burayi. Benle konusmak istedinizmi basari topiklerine bakcaniz
Oyle bonus bonus kafa olmiycak orda bonus hanim diycek herkes
yelizin iki tane değilmiydi...
dışarı çıkamasamda en azından hep böyle ağrılı sancılı elden ayaktan düşmüş olmayacam...gece gündüz bebikle uğraşcam fırsat buldukça iş güç vs...hareketlerim kısıtlanmıcak okonuda rahatlarım en azından değilmi ? yoksa şuan çok çaresiz herşey için kocasının eline bakan bi zeynep var ve zoruma gidiyo...
Lenn sen agla diyemi takiliyorum ben sana deli. Uzulme oyle bende uzulurum. Sen gelip beni gorsen bir bazen esim geldimo sesimden tavrimdan diyoki anlasildi yine cok bunalmissiniz evde. Bogulmuyorum degil cok oluyo hemde ama geciyo. Surekli ikaz aliyorum sesimi kismam konusunda.
Isler desen hic birinr yetisemiyorum. Yemek bulasik tamam olsa camasir utu kaliyo onlari yapsam yemek kaliyo. Kendim isteyipte disari ciktigim kac kere 1 sene icinde hatirlamiyorum bile. Senin ufakta okula baslarsa daha rahat olursun ins ama oyle cokta rahat bir durum degil.
Hamile olup esine muhtac olmak hamile olmayip esinin yetistiremedigin isleri gormesinden kat kat iyi inan bana. Cokta uzulme aman esim kosturuyo diye sen daha cok kosturcaksin. Bazen bi laf derler yaptiklarinin hepsini kafana dan dan :)) anladin sen
yaşayan biliyo anlıyo işte...yok ağlamıyom...konuşmıcam bu konulara girmicem diyorum ama herzaman susmayı başaramıyorum işte...neyse accıkta güzel bişeylerden bahsedelim okuyanlarında içi kararıcak ama saat geç oldu sen yatıp dinleneydin....
üçüncü hamilelik olmasına rağmen sona yaklaştıkça heyecanlanmaya başladım kucağıma alacağım günü sabırsızlıkla bekliyorum gece gündüz çok hareketli ve şuan için tek tesellim bi yanımda böyle mutlu heyecanlı işte...
Gecmis olsun cnmkızlar yarim saattir kizim ağlıyor popo kasınıyor diye baktim incecik kurtlar bagirsak kurtu heralde neyse vardir bir tedavisi heralde ..çok zayıf kizim birde çok istahsiz yedi yaşında demekki kilo almayisinin nedeni buymuş...küçük kizim t ombalak anası gibi hepimiz çok uzuluyorduk zayıf olmasına...
Tesekkur ederim cnm besigi kurduktan sonraki yorumlarinida bekliyorumbencede süper fikirdi aynen öyle yaptım..
canım netten aldım 80 liraya buna benzer vardı bitane malum iki çocuktata birer sene kullanınca artık ömrü vefa etmedi oyüzden benzer kolay pratik taşınabilir olsun istedim bende öncekinden memnundum inş bundanda memnun kalırım...salı yada çarşamba gelir elime kurunca bilgi veririm sana...
http://urun.gittigidiyor.com/bebek-anne/bilababy-sallanir-bebek-besigi-salincagi-197553806
zaten çok uzun süre kullanılmadığı için pahalı bişey almak istemedim açıkçası e malum benim birde üçüncü çocuk muhtemelen sonradan ihtiyacımda olmayacak....böyle işte...
Ben bi muddet kabullenememistim ama allah o hissi veriyo. Testte gorunce oturdum tuvaletin ustunede bi guzel agladim :)
Annem diyoki hıh tugba hanim bi de istemiyodun sunun guzelligine bak :)
Allaha sonsuz sukurler olsun boyle bir nimeti bize tattirdigi icin.
avcılardayım burda yok öyle canım merkezde bağzen yürüyüş filan olduğunda geliyor o toma ne ürkünç bir makinadır insan şaşırıyor bu kocaman makineyi bir insanmı kullanıyor diyee birde çeşit çeşit adlarıda değişik yok toma yok akrep yok bilmem nee benim memleketimde çok var şu an kuzenim söyledi elektirikler sular kesik cizre ve şırnaktaki öğretmenlere sınırsız izin vermişler öğretmenler evlerine dönüyor bugün içime kan oturdu zaten sokağa çıkma yasağından okular kapalı çocuklar okula gidemiyor öğretmenleride artık çocukları terketii anlatamam üzüntümüü sur ilçesi zaten yıkıldıı herkezin evi işi o insanlar nereye gidecek hepsi taşınıyor .....Frida bugun arenapark tan geliyoduk. Kanarya yolu ustunde polis vardi toma bir sokagi kapamisti icerde baska polis araclarida vardi icim bi garip oldu. Orda cok olay oldugu icin surekli boyle demek. Yazik gercekten cok uzucu bir durum sen mutlu olsan ne surekli huzur bozmaya calisanlar var.
Sizin orda da varmi boyle?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?