Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Kendime bir suru ot ve sebze aldim vejeteryan takilsam ya bu hafta

Kasimpati bugun oglan diyoki saglikli hamburger icin brokoli koftesiyle yapcakmisim tam bugday ekmegiyle falan :)

Senin kofteyi bi muddet sonra herkes duyacak burda napim guzel oldu diyorum millet nasiplensin coluk cocuk yesil yesil yiyelim. Baska turlu kimse agzina surmez.

Det biz senin her yidigini yiyozmu
Gebe kadindin kür neyin yok sana bende haftada 1 kere ara vererek yapcam tedbiren halen emziriyorum direk sute geciyo her yedigim gibi.

tamam kızma yapmıcam zaten ama bu karışımmı yasak çünkü arada bir boğazlarım acıdıkça bi çay kaşığı zencefil ve zerdeçallı bal yiyorum

Bak zeynep dost aci soylermis. Bir sene daha temiz havada dolasamiycan bunu kabullen yavrim. Acimasiz binis gaddar binis

Ezik takilacan. Yeliz iyi anliyodu bu durumi sende dogur anliycan ne demek istedigimi

tamam kızma yapmıcam zaten ama bu karışımmı yasak çünkü arada bir boğazlarım acıdıkça bi çay kaşığı zencefil ve zerdeçallı bal yiyorum

Onu bilmiyorum bitki caylari yok baharatlarinda hepsi serbestmi bilemiyorum. Bir kasikta ne kadar bulunabilir ki bisey olmaz sanirim yanlis biseyde demim. Ama kuvvetli baharat ikiside. Bir cay kasigindan fazla tuketmemek lazimmis gunluk hepsini.

Bak zeynep dost aci soylermis. Bir sene daha temiz havada dolasamiycan bunu kabullen yavrim. Acimasiz binis gaddar binis

Ezik takilacan. Yeliz iyi anliyodu bu durumi sende dogur anliycan ne demek istedigimi

yelizin iki tane değilmiydi...

dışarı çıkamasamda en azından hep böyle ağrılı sancılı elden ayaktan düşmüş olmayacam...gece gündüz bebikle uğraşcam fırsat buldukça iş güç vs...hareketlerim kısıtlanmıcak okonuda rahatlarım en azından değilmi ? yoksa şuan çok çaresiz herşey için kocasının eline bakan bi zeynep var ve zoruma gidiyo...

inş inş darısı hepimize...

Lenn sen agla diyemi takiliyorum ben sana deli. Uzulme oyle bende uzulurum. Sen gelip beni gorsen bir bazen esim geldimo sesimden tavrimdan diyoki anlasildi yine cok bunalmissiniz evde. Bogulmuyorum degil cok oluyo hemde ama geciyo. Surekli ikaz aliyorum sesimi kismam konusunda.
Isler desen hic birinr yetisemiyorum. Yemek bulasik tamam olsa camasir utu kaliyo onlari yapsam yemek kaliyo. Kendim isteyipte disari ciktigim kac kere 1 sene icinde hatirlamiyorum bile. Senin ufakta okula baslarsa daha rahat olursun ins ama oyle cokta rahat bir durum degil.

Hamile olup esine muhtac olmak hamile olmayip esinin yetistiremedigin isleri gormesinden kat kat iyi inan bana. Cokta uzulme aman esim kosturuyo diye sen daha cok kosturcaksin. Bazen bi laf derler yaptiklarinin hepsini kafana dan dan :)) anladin sen

yaşayan biliyo anlıyo işte...yok ağlamıyom...konuşmıcam bu konulara girmicem diyorum ama herzaman susmayı başaramıyorum işte...neyse accıkta güzel bişeylerden bahsedelim okuyanlarında içi kararıcak ama saat geç oldu sen yatıp dinleneydin....

üçüncü hamilelik olmasına rağmen sona yaklaştıkça heyecanlanmaya başladım kucağıma alacağım günü sabırsızlıkla bekliyorum gece gündüz çok hareketli ve şuan için tek tesellim bi yanımda böyle mutlu heyecanlı işte...

Ben bi muddet kabullenememistim ama allah o hissi veriyo. Testte gorunce oturdum tuvaletin ustunede bi guzel agladim :)

Annem diyoki hıh tugba hanim bi de istemiyodun sunun guzelligine bak :)

Allaha sonsuz sukurler olsun boyle bir nimeti bize tattirdigi icin.

Slm bayanlar
Nobetteyim yeni hastaneye tasindik
Arkadaslar biraz yerlestirmisler bana cok is kalmamis ama git gel onu ara bunu ara telefonlar calismaz bilgisayar sistemleri yuklenmemis vs vs bir suru sikinti havalandirmada sikinti var sevlrvisin sag tarafi isiniyor sol tarafi buzhane gibi hemsire odasida sol tarafta. Bashemsireyle gorustum hastada yok ara sira gidip bakiyorum servise dogumhanede oturuyorum ayni kattayiz diye en azindan birasi sicak. Yarin hasta yatarsa ne yaparlar bilmem gerci sistem olur mu bilmeme.
Offfff bir suru sikinti
Hasta yok rahat nobet gecer diyordum ama ayaklarim agriyor yoruldum baya. Bide yarin nobet cikisi staja gitcem.
Gecmis olsun cnm

Tesekkur ederim cnm besigi kurduktan sonraki yorumlarinida bekliyorum

Rabbim eksikliklerini göstermesin...bu zamanlar sıkıntılı belki ama büyüdüklerinde herşey daha güzel olucak inş...

hasibecim hoşgeldin dikkat et kendine...yeni hastaneniz hayırlı olsun....herşey tamam olmadan hizmete açıldımı yaniii...

Frida bugun arenapark tan geliyoduk. Kanarya yolu ustunde polis vardi toma bir sokagi kapamisti icerde baska polis araclarida vardi icim bi garip oldu. Orda cok olay oldugu icin surekli boyle demek. Yazik gercekten cok uzucu bir durum sen mutlu olsan ne surekli huzur bozmaya calisanlar var.
Sizin orda da varmi boyle?

avcılardayım burda yok öyle canım merkezde bağzen yürüyüş filan olduğunda geliyor o toma ne ürkünç bir makinadır insan şaşırıyor bu kocaman makineyi bir insanmı kullanıyor diyee birde çeşit çeşit adlarıda değişik yok toma yok akrep yok bilmem nee benim memleketimde çok var şu an kuzenim söyledi elektirikler sular kesik cizre ve şırnaktaki öğretmenlere sınırsız izin vermişler öğretmenler evlerine dönüyor bugün içime kan oturdu zaten sokağa çıkma yasağından okular kapalı çocuklar okula gidemiyor öğretmenleride artık çocukları terketii anlatamam üzüntümüü sur ilçesi zaten yıkıldıı herkezin evi işi o insanlar nereye gidecek hepsi taşınıyor .....

özürdilerim yeri değildi ama sen soruncaa kısmen içimi döktüüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…