Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Dafi ablam olayı yeni anladım. Çok geçmiş olsun kayınpederine ayrıca sana da çünkü en az onun kadar hatta belki daha fazla sen etkilenmişsin. İnş.mükafatını misliyle alırsın

Gozum ustunde hayriye

Benimde gözüm senin üstünde datlum ayağını denk al. O bebe biskevitlerini de kaldır sakla kilitle anahtarı elifin beşiğine sakla

E hepsi canımcım yapçak bişe yok. aslında B dışında hepsi kendine kızmak yok arada olur öyle şeyler

Vayyy arkadaş gaza bak. Demiyo ki hep beraber gidip kendimize yeni topik açalım başarı topiğimiz olsun demiyo da alıp başımı gidicem diyo. bah hele şu soyğaya sen

Iyi geceler,

Oldukça yoğun bir gün geçirdim,sabah ki kaçamaklarımdan sonra birsey yemem diyordum ama aksam sinemada kocaman bir patlamis misir ve koca bardak fanta içtim..Kendimi davul gibi sis hissediyorum yaa,cok pismanim..

Kasımpatıcığım sen böyle kendine yüklenirsen olmaz ama yaa. Bazen böyle olabiliyor ama noluyo bana böyle falan deyince daha da abartıyo insan kendimden biliyorum. sen şimdi düşünme böyle yaptım neden yaptım falan filan diye. Sanki hiçbişe olmamış gibi tekrar diyetine başla olur mu azimlisin sen ben sana güveniyorum bigün zorlar belki seni ama 2.gün devam ettirirsin sen moral bozmak yok bak ne güzel herkes motive olmuş bikaç kaçamağın umutsuzluk yaratmasına izin vermeyin

Seni tekrar burda görmek çok güzel. Bu sefer tam başarı olucak görüceksin bak. yaza büyük parti düzenliycem hepimize

Sen nereye bizde oraya Bonus kafa bizden kurtulcağını sanıyosannn ya nı lı yo sunnnn

leylasa sağol canım . seninde hastan var herhalde ben atlamışım çok geçmiş olsun

sağol esracım. Allah kimseyi o duruma getirmesin. Allah sağlık verdikce bakarım inşallah. öyle birşey söz konusu bile olmaz. keşke gidicem diye tutturmasa giderse işimiz daha zor. evinde bakılmıycak biliyorum . benim hergün oraya gitmemde evimde bakmaktan daha yıpratıcı olur. ben bakmaktan aciz değilim . evin her gece dolup taşması yorucu oluyor. gelenler geçmiş olsun için gelenler değil. hergün gelip gidenler.

Dafi ablacim isin cok zor ama mukafati buyuk insallah. Keske bi de yardim edenin olsaymis gelen gidenden...

Leylasa gecmis olsun size de..
inşallah canım. gelinler geldiğinde yardım ediyorlar sağolsunlar. hatta bana iş bırakmamaya çalışıyorlar ama bende onlara kıyamıyorum. çocuklarıyla yoruluyorlar zaten. birde buraya geldiklerinde hiç oturamıyorlar.

Kestane ne tur besin acaba meyvemi sebzemi tahil gurubundanmi :) kardesime gidicem benim icin yapcakmis ona gore yiyim.
üç tanesinin kalorisi büyükce bir dilim ekmekten daha yüksek olduğunu biliyorum. dolapta açılmadık 1 kavonoz tatlısı var açmaya cesaretim yok.

Nurrr :))) tam olarak sen ni dedim bana anlarsam cevap verecem ins kac kere dedimki eski dilde konusma

Gidecem iste burdan baska topiklere randevuyla goruscem herkesle

ne eski dili kız dizi de diyodu aşk yeniden de neydi o kadının adı onun gibi diyim dedim diyememişim ama

selamlar taş hatunlar(öyle diyimde öyle olalım insallah)
binisss nereye gidiyorsun bakayım ..
bir dusundumki omrumuzun en guzel günleri kiloya üzülmekle geciyor..yeme bitsin ışte..
binisss sabah bnde öyle yeşillik tabağı yedim ve duymadım öğlen annem ıspanak böreği yapmış yolladı eşimle hiçbiri yemez ben götürdüm ...dayanamadım ...şimdide biraz barbunya ve etli patates yemeği yiycem salata ile ....

dafi çok geçmiş olsun canım çok zor hasta bakmak iyi bilirim 6 ay hasta baktim annem babam olmasına rağmen çok zor oldu ...allah yardımcınız olsun...

bu dut kurussunu kimden duydum ben fridamiydi hay allah razı olsun tatli isteğimi kesti çıtır çıtır yiyorum git gel....
kalkıp bir tabak marul salatasi yapayım geç olmadan..iyiki varsınız sizlerin sayesinde

Iyi akşamlar
pek tenhalasmis buralar nerlerdesiniz yahu an itibariyle bir tabak kabak tatlisiniyemiş bbulunmaktayım üzerine yeşil çay içiyorum kalorisini eritsin kabağı kalsın

bir tabak kabak tatlısını bi bardak yeşilçay kurtarmaz yavrum kutuyla beraber içmen lazımm...oyy olsada yesemm bende bayılıyom kabağın tatlusunaa....

Zeynebe derken benim yasim cikacak ortaya :))
Meyracim sagol canim bende oyle biliyodum. Yinede emin olamadim. Hizli mesaj yazip cikiyorum arastircak vaktimde yok :)

he sahi bacım çocukların yaşına bakarsan benden ihtiyar gibisin ama küçüktün sankim hatırlayamadım...kaç yaşındasınki..

Canım yaa keşke gonderebilsem
bende çok seviyorum kabak tatlisini ben almıyorum dayanamam diye benim herif almış kızdım benim diyetimi sabote mi yapıyorsun sen dedim bir kereden bişey olmaz dedi bende kırk yılın başı bir koca sözü dinleyem dedim

sağol canım düşünmen yeter ben bu ara çok sık yedim biraz buzluğumdada var çok canım çekerse yaparım yani...

UOTE="y.o.l.c.u, post: 44086085, member: 181455"]yok canım dert etme....pisboğazlıkta üstüme yok canımın çektiği herşeyi yiyorum hiçç affetmiyorum...[/QUOTE]
Afiyet olsun bebişe kan olsun can olsun anasina da vakti gelince sut olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…