Kilo kaç oldu bu arada
Benide aydinlattigin için Sağol canım cahillik zor
oo masallah sız de baya tecrubelısınızdırBir tane degiliz. 11,5 yasinda erkek, 3 yas ve 11 aylik kiz olarak 3 tane :)
selamun aleyküm güzeller
biz hastahaneden çıktık. yoğunluktan yazamadım.
tartıya çıkmaya korkuyorum. bu kadar çok karbonhidrattan sonra kaç kilo oldum acaba..
aslında çok güzel yemekler çıkıyor ama ben çok huysuzum hastahane tabaklarından yiyemiyorum. onun için hep ekmek arası yedim.
yorgun hissediyorum kendimi üzerimde bir ağırlık var atamadım akşamdan beridir. birazcıkta başım ağrıyor. ne çok şikayet ettim.
esracım hoş geldin seni tekrar görmek güzel. keşke birde incecik olup bizi özlediğin için gelmiş olsaydın dahada güzel olurdu..
listeler için teşekürler. dereceye giren güzelleri tebrik ederim.
asucum modun düşük gibi Rabbim sağlıklı , mutlu, enerjik etsin inşallah
kızlar ayrı ayrı hepinize yazmak isterdim ama vaktim kısıtlı hepinizi öpüyorum
Gozum ustunde hayriye
Hayirli aksamlar. Avm kazasina ugradim yalanci degil gercek kumpir yedim. Kalorisini ogrendigimden beri aklim basimda degil :)
Derine en derine inesim var. 1200 kalori nedir nasil biseydir nasil yakilir?
A) bir hafta ekmek yemeyerek
B) kendine kizarak beyin gucuyle
C) leslisiz yatmayarak
D) protein gunu
E) hepsi
Zaten 1 sene ya da en fazla 1,5 sene sonra daha da burda yoğum
Oyle eskilerden kalan gelen beni bulamiycak daha coktan terketmis olucam burayi. Benle konusmak istedinizmi basari topiklerine bakcaniz
Oyle bonus bonus kafa olmiycak orda bonus hanim diycek herkes
Iyi geceler,
Oldukça yoğun bir gün geçirdim,sabah ki kaçamaklarımdan sonra birsey yemem diyordum ama aksam sinemada kocaman bir patlamis misir ve koca bardak fanta içtim..Kendimi davul gibi sis hissediyorum yaa,cok pismanim..
selamun aleykum
mutlu bol eksili bir hafta olsun inşallah
bugun hava cok kapalı burda ve cooook soğuk sobanın dıbınde kedi gibi oturuyorum kalkamadım artık dıkkat edıcem bu günden sonra yediklerme bide lahana almak istiyorum ben onun çok faydasını görmüştüm bakalım
nursenacım teşekkür ederim canım
bonus yoğurt kürünü banada bi yaz kuzum bende yapayım ınsallah
Ac bonus sabrediyo kivircik roka bana naparki heccc
Sabah cay icememistim 12 de cayla iki gunkurusu iki minik ceviz ve bir avuc tuzsuz fistik yedim kendime geldim
Bu arada kasimpati terkedicem iste burayiardima sagima soluma neyin bakmiycam bir zamanlar kilolu ama gururlu bir kadin vardi diye anacak bu topik beni
sağol esracım. Allah kimseyi o duruma getirmesin. Allah sağlık verdikce bakarım inşallah. öyle birşey söz konusu bile olmaz. keşke gidicem diye tutturmasa giderse işimiz daha zor. evinde bakılmıycak biliyorum . benim hergün oraya gitmemde evimde bakmaktan daha yıpratıcı olur. ben bakmaktan aciz değilim . evin her gece dolup taşması yorucu oluyor. gelenler geçmiş olsun için gelenler değil. hergün gelip gidenler.Ablacim işin çok zor gerçekten ama Rabbimiz in katında mükafatı da bir o kadar büyük olur inşallah sen sabret yaşlılar birgün gocup gidiyor hiç yaşanmamış gibi oluyor benim dedem de buna benzer şeyler yaşattı bize 8 kardeşler di babam Gil kimse sahiplenmedi bakmadi aydan aya el gibi ziyaret edip gittiler babam gilde artık huzur evine vericem dedi ben kabullenmedim hiç ama söz hakkım yoktu kağıtlar hazırlandı kaydı yapıldı eşyaları toplanirken adam öldü
sonra herkesde bir pişmanlık ama ne fayda 4 sene geçti üzerinden hiç yasamamislar gibi sadece fotoğraf oldular mazi oldular sende sabret biliyorum zor ama mükafatı da büyük olacak inşallah
inşallah canım. gelinler geldiğinde yardım ediyorlar sağolsunlar. hatta bana iş bırakmamaya çalışıyorlar ama bende onlara kıyamıyorum. çocuklarıyla yoruluyorlar zaten. birde buraya geldiklerinde hiç oturamıyorlar.Dafi ablacim isin cok zor ama mukafati buyuk insallah. Keske bi de yardim edenin olsaymis gelen gidenden...
Leylasa gecmis olsun size de..
üç tanesinin kalorisi büyükce bir dilim ekmekten daha yüksek olduğunu biliyorum. dolapta açılmadık 1 kavonoz tatlısı var açmaya cesaretim yok.Kestane ne tur besin acaba meyvemi sebzemi tahil gurubundanmi :) kardesime gidicem benim icin yapcakmis ona gore yiyim.
Nurrr :))) tam olarak sen ni dedim bana anlarsam cevap verecem inskac kere dedimki eski dilde konusma
Gidecem iste burdan baska topiklererandevuyla goruscem herkesle
Iyi akşamlar
pek tenhalasmis buralar nerlerdesiniz yahu an itibariyle bir tabak kabak tatlisiniyemiş bbulunmaktayım üzerine yeşil çay içiyorum kalorisini eritsin kabağı kalsın
Zeynebe derken benim yasim cikacak ortaya :))
Meyracim sagol canim bende oyle biliyodum. Yinede emin olamadim. Hizli mesaj yazip cikiyorum arastircak vaktimde yok :)
bir tabak kabak tatlısını bi bardak yeşilçay kurtarmaz yavrum kutuyla beraber içmen lazımm...oyy olsada yesemm bende bayılıyom kabağın tatlusunaa....
he sahi bacım çocukların yaşına bakarsan benden ihtiyar gibisin ama küçüktün sankim hatırlayamadım...kaç yaşındasınki..
Canım yaa keşke gonderebilsem
bende çok seviyorum kabak tatlisini ben almıyorum dayanamam diye benim herif almış kızdım benim diyetimi sabote mi yapıyorsun sen dedim bir kereden bişey olmaz dedi bende kırk yılın başı bir koca sözü dinleyem dedim
sağol canım düşünmen yeter ben bu ara çok sık yedim biraz buzluğumdada var çok canım çekerse yaparım yani...
Iyi bari rahatladım bir an kötü oldum hamile hamile kadının canını cektirdim diye
hasibecim beşiğim geldi kurduk benim tam istediğim gibi ufak derin portatif ben beğendim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?