Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Mutlu huzurlu günlerde kullanın inşallah canım

UOTE="y.o.l.c.u, post: 44086085, member: 181455"]yok canım dert etme....pisboğazlıkta üstüme yok canımın çektiği herşeyi yiyorum hiçç affetmiyorum...
Afiyet olsun bebişe kan olsun can olsun anasina da vakti gelince sut olsun[/QUOTE]

teşekkürederim esracım...

İyi geceler
Ben de burdayım
Bugün ben de yazacaktım yoğurtlu karışım dan ama eve geç gelince kaldı şimdi şu içeyim biraz bugün az içtim yine
adaş napıyorsun uğramamışsın bugün ? ben yoğurt şeysini biraz önce yedim üstüne suda içebilirsem doğru düzgün yapmış olucam ...

Iyi geceler gunduz cok iyi gittim ta ki gelinin yemek hazirligini farkedene kadar. Mecbur ikramini yemek zorunda kaldim.

Yazmiyorum ama 3 dolu tabak yedim cok rahatsiz oldum ne varsa az yemekte var. Gunduz o kadar attigim hqvada bosuna gitti moralimde bozuk biraz yaticam ins yarina guzel uyanip devam etmeliyim.

Iyi geceler herkese.

hayırlı geceler güzeller
misafirler gitti heryer dandin oynuyor hiç toparlıyasım yok sabahamı bıraksam ne
o yoğurt şeysini bugün bende yaptım. başkası kurtarmaz beni tadıda çok kötü geliyor

çok sağol derincim . sende zor bir yıl geçirdin. ama Allah yardım ediyor canım. zor olduğu kadar mükafatıda büyük. benim acizliğim yok. tek sıkıntım kalabalık bir aile oluşumuz. oda birkaçgüne tenhalaşır herhalde. Rabbim dua kapısı açmış değerlendirmek lazım. bugün oturup konuştuk biraz. küçük eltimden dertlendi. ameliyat olucağını duyunca belki ölürsün demiş notere gidelimde daireyi bizim üzerimize ver demiş kulaklarıma inanamadım sağ olduğum müddetce ben bakarım sana zerre kadarda mal varlığında gözüm olmaz dilediğine ver dedim. ben senden eminim zaten dedi dua etti. oda bana yeter. bazen terör estirsede bazen dua ediyor. benim en büyük kazancımda bu zaten.

kp de hastahanede kabak tatlısı istedi. eltilerin hiç sesi çıkmadı. ablama söyledim bir tencere pişirip getirmiş. sonra kardeşimin eşi getirdi . bir akraba daha getirdi heryer kabak tatlısı oldu

teşekürler nur cum. insan bazen doluyor bende size boşalttım içimi. aslında biraz sabretsem bir süre sonra kendi kendime telkin vermeye başlarım ama sabırsızlandığım zaman da oluyor işte

dafi nasıl kadınmış öyle yaa belki olur evi bizim üzerimize yap ...sirasimi sanki görmeden tanımadan notunu verdim ...
biz allah rızası için yapıyoruz zaten..benim kayinpederde asiri sınırlı kayinvalidem var allah başından eksik etmesin yoksa öyle bir durumda perisan olurum...geçen akşam bize yemeğe geldiler yolda gelirken usumuş (10 dakika aramiz)hoşgeldin baba dedim elini öpmek istedim ..opturmedi dur dur dedi...bundan 10sene önce felç geçirdi rahatsız ordan kaldı onda asiri sinir herkeze bağırıyor ...

Slm kizlar bugun nobet cikisi okula gittim staja eve geldim saat 4tu meyve yedim biraz sonra usume geldi uykusuzluktan herhalde battaniyeye sarildim uyumusum 2 saat zor ayildim. Simdi gecmise baktim ama gozumden kacan birseyler olabilir cunku uykum var

Zeynepcim gule gule kullanin cnm besiginizi bakalim biz nasil bir sey alcaz daha erken ama arastiriyoruz iste

Bir iki alinti yapmistim ama biraz zaman gectigi icin silinmis herhalde hastaneyle ilgili yorumlar vardi. Tesekkur ederiz hayirli dualariniz icin ama ev misali attilar bizi hastaneye icinde yerlesmeye calisoyoruz cok sukur cogu esya yerlesti bugun 4 hasta yatirmislar ama bazi teknik aksakliklar var. Hasta odalari isiniyor bizim odamizin tarafi isinmiyor. Hastalara birsey olmucak ama nobet tutan zature olup cikacak ne yapcaz bilmem. Persembe nobetciyim bir daha insallah o zamana kadar duzenlenir.

Gunaydin hanimlar dun diyet bakimindankotu bi gun gecirdim misafirlerim vardi 11 gibi iki yumurta ve peynir yemistim aksam yedibucukta artik isten kendime bisey hazirlayamayinca bende bi tabak kisir bi dilim tatli uc parca kucuk pogaca ve kiymali yumurta vardi birazda ondan yedim yedim demeye utaniyorum ana yedim saat 10a kadar yedim. Bugun aynihatalari tekrar yapmamak duasiylahepimize sabirli azimli kontrollugunler...

Hayırlı sabahlar
Dünkü yoğurt şeysi işe yaradı galiba gün içinde iyi beslenmiştim yürüyüş de yapmıştım bir de kür olunca sabah eksi gördüm iyi geldi
Dışarda işim vardı onu halledip geldim gelirken yürüdüm yarım saat kadar çok soğuk hava dondum
Şimdi sütlü kahve içiyorum yanında bir incir yedim kahvaltı yapmadım canım istemiyor

Dün sabah 90.3 gelmiştim
yediğim 1 tabak kabak tatlısı + 200 olarak yansımış olsun sevindim 91 i görürüm yine demiştim ama olmadı şükür akşam erisin diye evin içinde deli danalar gibi kosturdum çocuklarla oynadım onunda faydası oldu galiba

günaydınnnnnnn
oh ne muhabbetler olmmuş dün gine dün ben 7 de yattım çokkk başım ağrıyordu hala sersemliği var dun beslenmem fena değildi ama akşam yiyemedim bir şey şimdi çokk acıktım inşallah kendimi konturol edebilirim
teşekkür ederim nurcum inşallah topik olarak böylece başarı topiğine geçiş yapalım
Ablacim seni ben çok iyi anlıyorum bizde kp hastaliginda ayniydik bide kv merkezi yemeğe kalın gelin diye ıstar ediyordu kendi oturuyordu biz bi dk oturmadan misafir agirladik ama gönülleri kırılmasına diye bisey demedik
Adaş ben de 9.5 da yedim yoğurt şeysini :)
Bir litre su içtim belki az daha içerim
Bakalım sabah nolcak
İlimizde kez siniz inşallah bu hafta
kuzum üzülme boşa gitmemistir bugün toplarsin

Ohhh asum teprikler

hayırlı sabahlar dıcem ama saat onbır olmus nerdeyse.
dun aksam bır kase corba ve bır tabak mantılıı nohutlu sulu yemekten yedım.
bu sabahta bır bardak sut ıcıyorum.
oglenden sonra belkı gune gıtme ıhtımalım olabılır. ama kızın durumuna gore emın degılım. bızım gunde lahmacun gunu:) herkes kendı soyluyor. ev sahıbıde bır cesıt tatlı yapıyor sadece.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…