Mutlu huzurlu günlerde kullanın inşallah canım
Afiyet olsun bebişe kan olsun can olsun anasina da vakti gelince sut olsun[/QUOTE]UOTE="y.o.l.c.u, post: 44086085, member: 181455"]yok canım dert etme....pisboğazlıkta üstüme yok canımın çektiği herşeyi yiyorum hiçç affetmiyorum...
adaş napıyorsun uğramamışsın bugün ? ben yoğurt şeysini biraz önce yedim üstüne suda içebilirsem doğru düzgün yapmış olucam ...İyi geceler
Ben de burdayım
Bugün ben de yazacaktım yoğurtlu karışım dan ama eve geç gelince kaldı şimdi şu içeyim biraz bugün az içtim yine
Adaş ben de 9.5 da yedim yoğurt şeysini :)adaş napıyorsun uğramamışsın bugün ? ben yoğurt şeysini biraz önce yedim üstüne suda içebilirsem doğru düzgün yapmış olucam ...
çok sağol derincim . sende zor bir yıl geçirdin. ama Allah yardım ediyor canım. zor olduğu kadar mükafatıda büyük. benim acizliğim yok. tek sıkıntım kalabalık bir aile oluşumuz. oda birkaçgüne tenhalaşır herhalde. Rabbim dua kapısı açmış değerlendirmek lazım. bugün oturup konuştuk biraz. küçük eltimden dertlendi. ameliyat olucağını duyunca belki ölürsün demişselamlar taş hatunlar(öyle diyimde öyle olalım insallah)
binisss nereye gidiyorsun bakayım ..
bir dusundumki omrumuzun en guzel günleri kiloya üzülmekle geciyor..yeme bitsin ışte..
binisss sabah bnde öyle yeşillik tabağı yedim ve duymadım öğlen annem ıspanak böreği yapmış yolladı eşimle hiçbiri yemez ben götürdüm ...dayanamadım ...şimdide biraz barbunya ve etli patates yemeği yiycem salata ile ....
dafi çok geçmiş olsun canım çok zor hasta bakmak iyi bilirim 6 ay hasta baktim annem babam olmasına rağmen çok zor oldu ...allah yardımcınız olsun...
bu dut kurussunu kimden duydum ben fridamiydi hay allah razı olsun tatli isteğimi kesti çıtır çıtır yiyorum git gel....
kalkıp bir tabak marul salatasi yapayım geç olmadan..iyiki varsınız sizlerin sayesinde
kp de hastahanede kabak tatlısı istedi. eltilerin hiç sesi çıkmadı. ablama söyledim bir tencere pişirip getirmiş. sonra kardeşimin eşi getirdi . bir akraba daha getirdi heryer kabak tatlısı oldubir tabak kabak tatlısını bi bardak yeşilçay kurtarmaz yavrum kutuyla beraber içmen lazımm...oyy olsada yesemm bende bayılıyom kabağın tatlusunaa....
he sahi bacım çocukların yaşına bakarsan benden ihtiyar gibisin ama küçüktün sankim hatırlayamadım...kaç yaşındasınki..
teşekürler nur cum. insan bazen doluyor bende size boşalttım içimi. aslında biraz sabretsem bir süre sonra kendi kendime telkin vermeye başlarım ama sabırsızlandığım zaman da oluyor işteDafi ablam olayı yeni anladım. Çok geçmiş olsun kayınpederine ayrıca sana da çünkü en az onun kadar hatta belki daha fazla sen etkilenmişsin. İnş.mükafatını misliyle alırsın
Benimde gözüm senin üstünde datlum ayağını denk al. O bebe biskevitlerini de kaldır sakla kilitle anahtarı elifin beşiğine sakla
E hepsi canımcım yapçak bişe yok. aslında B dışında hepsi kendine kızmak yok arada olur öyle şeyler
Vayyy arkadaş gaza bak. Demiyo ki hep beraber gidip kendimize yeni topik açalım başarı topiğimiz olsun demiyo da alıp başımı gidicem diyo. bah hele şu soyğaya sen
Kasımpatıcığım sen böyle kendine yüklenirsen olmaz ama yaa. Bazen böyle olabiliyor ama noluyo bana böyle falan deyince daha da abartıyo insan kendimden biliyorum. sen şimdi düşünme böyle yaptım neden yaptım falan filan diye. Sanki hiçbişe olmamış gibi tekrar diyetine başla olur mu azimlisin sen ben sana güveniyorum bigün zorlar belki seni ama 2.gün devam ettirirsin sen moral bozmak yok bak ne güzel herkes motive olmuş bikaç kaçamağın umutsuzluk yaratmasına izin vermeyin
Seni tekrar burda görmek çok güzel. Bu sefer tam başarı olucak görüceksin bak. yaza büyük parti düzenliycem hepimize
Sen nereye bizde oraya Bonus kafa bizden kurtulcağını sanıyosannn ya nı lı yo sunnnn
teşekkür ederim nurcum inşallah topik olarak böylece başarı topiğine geçiş yapalımDafi ablam olayı yeni anladım. Çok geçmiş olsun kayınpederine ayrıca sana da çünkü en az onun kadar hatta belki daha fazla sen etkilenmişsin. İnş.mükafatını misliyle alırsın
Benimde gözüm senin üstünde datlum ayağını denk al. O bebe biskevitlerini de kaldır sakla kilitle anahtarı elifin beşiğine sakla
E hepsi canımcım yapçak bişe yok. aslında B dışında hepsi kendine kızmak yok arada olur öyle şeyler
Vayyy arkadaş gaza bak. Demiyo ki hep beraber gidip kendimize yeni topik açalım başarı topiğimiz olsun demiyo da alıp başımı gidicem diyo. bah hele şu soyğaya sen
Kasımpatıcığım sen böyle kendine yüklenirsen olmaz ama yaa. Bazen böyle olabiliyor ama noluyo bana böyle falan deyince daha da abartıyo insan kendimden biliyorum. sen şimdi düşünme böyle yaptım neden yaptım falan filan diye. Sanki hiçbişe olmamış gibi tekrar diyetine başla olur mu azimlisin sen ben sana güveniyorum bigün zorlar belki seni ama 2.gün devam ettirirsin sen moral bozmak yok bak ne güzel herkes motive olmuş bikaç kaçamağın umutsuzluk yaratmasına izin vermeyin
Seni tekrar burda görmek çok güzel. Bu sefer tam başarı olucak görüceksin bak. yaza büyük parti düzenliycem hepimize
Sen nereye bizde oraya Bonus kafa bizden kurtulcağını sanıyosannn ya nı lı yo sunnnn
Ablacim seni ben çok iyi anlıyorum bizde kp hastaliginda ayniydik bide kv merkezi yemeğe kalın gelin diye ıstar ediyordu kendi oturuyordu biz bi dk oturmadan misafir agirladik ama gönülleri kırılmasına diye bisey demedikleylasa sağol canım . seninde hastan var herhalde ben atlamışım çok geçmiş olsun
sağol esracım. Allah kimseyi o duruma getirmesin. Allah sağlık verdikce bakarım inşallah. öyle birşey söz konusu bile olmaz. keşke gidicem diye tutturmasa giderse işimiz daha zor. evinde bakılmıycak biliyorum . benim hergün oraya gitmemde evimde bakmaktan daha yıpratıcı olur. ben bakmaktan aciz değilim . evin her gece dolup taşması yorucu oluyor. gelenler geçmiş olsun için gelenler değil. hergün gelip gidenler.
inşallah canım. gelinler geldiğinde yardım ediyorlar sağolsunlar. hatta bana iş bırakmamaya çalışıyorlar ama bende onlara kıyamıyorum. çocuklarıyla yoruluyorlar zaten. birde buraya geldiklerinde hiç oturamıyorlar.
üç tanesinin kalorisi büyükce bir dilim ekmekten daha yüksek olduğunu biliyorum. dolapta açılmadık 1 kavonoz tatlısı var açmaya cesaretim yok.
İlimizde kez siniz inşallah bu haftaAdaş ben de 9.5 da yedim yoğurt şeysini :)
Bir litre su içtim belki az daha içerim
Bakalım sabah nolcak
kuzum üzülme boşa gitmemistir bugün toplarsinIyi geceler gunduz cok iyi gittim ta ki gelinin yemek hazirligini farkedene kadar. Mecbur ikramini yemek zorunda kaldim.
Yazmiyorum ama 3 dolu tabak yedim cok rahatsiz oldum ne varsa az yemekte var. Gunduz o kadar attigim hqvada bosuna gitti moralimde bozuk biraz yaticam ins yarina guzel uyanip devam etmeliyim.
Iyi geceler herkese.
Ohhh asum tepriklerHayırlı sabahlar
Dünkü yoğurt şeysi işe yaradı galiba gün içinde iyi beslenmiştim yürüyüş de yapmıştım bir de kür olunca sabah eksi gördüm iyi geldi
Dışarda işim vardı onu halledip geldim gelirken yürüdüm yarım saat kadar çok soğuk hava dondum
Şimdi sütlü kahve içiyorum yanında bir incir yedim kahvaltı yapmadım canım istemiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?