Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

[QUOT post: 44095542, mesajı ]Gunaydin.

1 tost yedim cok tahilli ekmekle yaninda domates. Yesillik yikamaya usendim. Cay yapiyorum simdi. Allasen bir miktar enerji verin hep ben mi verecem bu sabah sifir enercim var.[/QUOTE]

Günaydın canım

Ne vereyim ablama..... (enerji icin)

Bonusum enerji senin içinde senin elinden kaçacak yok tatlım sen 3 güzel meleğin annesi bu işin altından kalktıktan sonra daha senin altından kalkamiyacagin şey yok haaa kolay mi hic değil ama bizim için zor yok imkânsız zaman alır tatlım ufak tefek toslamardan birşey olmaz bozma moralini tam gaz devam

selamun aleyküm güzeller..
bizim kp. çok sıkıldı eşim aldı dükkana götürdü. bende kahvaltıyı topladım süpürge yapıcam. öğleden sonra misafir gelebilir.
büyük eltim aradı belki oda gelir. eltilerimin içinde en zararsız olanı. tek kusuru biraz cimri oluşudur. onun dışında ne yaparsan yap kör, sağır, dilsizdir. herzaman üç maymunu oynar , hiçbir şeyde elini taşın altına koymaz ama güvenilirdir. asla sır çıkmaz.
derincim o kayınpederimizin en çok sevdiği gelini adama ne yapıyor bilmiyorum ama her fırsatta canına okuyor, evinde oturuyor, malını yiyor. kaşıkla vermeye kıyamadığını verdiği kaşığın sapıyla gözünü çıkararak geri alıyor. adam yinede en çokta onu seviyorum diyor.

canım bizim kp de çok sinirlidir. kv. nin çekmediği kalmadı ondan. hep diyorduk kadın önce giderse bize Allah acısın. bu adamla başa çıkamayız derdik. kadın gidince süt dökmüş kediye döndü. zaman zaman kükrüyor bizde onu duymazdan geliyruz.

canım Allah kolaylıklar versin. yaptığınız iş çok güzel. biz bir hastaya bakmakta zorlanıyoruz siz hergün uğraşıyorsunuz. Allah yardımcınız olsun.

canım kendini çok aç bırakma yemek hazırlamayada üşenme ayak üstü atıştırdığımız zaman daha fazla yiyoruz. kısırın yanında 1 tabak yoğurt yeseydin daha doyurucu olur ve acıkmazdın.

asuu benim yoğurt şeysi yan tesir yaptı galiba 200 gr. fazla çıktım. hemde onca su içmiştim. birde öğleyin yeşil çay içmiştim.

aynı şeyleri yaşamışız hayriyecim. bende birşey demiyorum tabiki sadece bunalınca sizinle dertleştim. yeni temizlik yapmıştım evin temiz yeri kalmadı. üstüne üstlük eşim önümüzdeki hafta arkadaş grubunu davet etmiş bari daha sonra çağırsaydın yoğunluk biterdide biraz temizlerdim evi dedim. işin ne yapar durursun , daha 1 hafta var diyor.

lahmacunu 1 tane alıp yanında bol yeşillik alırsan sorun olmaz canım.

Nurcum,cok incesin..
Destegin ve güzel sözlerin için cok teşekkür ederim.Aslinda kizdigim nokta kaçamak yapmam değil,ya hep ya hic mantigim,yani bir kaçamak yapinca nasil olsa diyet bozuldu deyip başka seylerde yiyorum ortam ve dengem yok yani:)Neyse desteğiniz ile öğreneceğim inşallah dengeli olmayi.:)

Harikasin asuman ablacim,böyle devam etsin eksiler bir bir artsin inşallah cumaya kadar.Ben de su negatif bakis acimi değiştirip yapsam mi acaba yoğurt kürünü

Gunaydin.

1 tost yedim cok tahilli ekmekle yaninda domates. Yesillik yikamaya usendim. Cay yapiyorum simdi. Allasen bir miktar enerji verin hep ben mi verecem bu sabah sifir enercim var.

Bonusssss 3 çocuk anasiiiiii ihtiyaç duyduğun enerji senin asil kaninda mevcut:) Mutluluk ve enerji bizim içimizde tipki sartele basar gibi basip acmaliyiz bence,yoksa disardan olmuyor olsa da istikrarli olmuyor yane..Haydi kalk dünü unut,bugüne umut ve neşeyle bak taammii:)

Ogulcuklarim seni listeye ekledim bir daha cikartmamacasina haberin olsun..

Kasımpatı yoğurt zaten yağ yakıcı bir besin bir de belli saatte kürü yapınca yatana kadar bişey yemeyip bol su iciyoruz mecburen o nedenle ise yarıyor içindeki baharatlar da zaten yakıcı yani bence denenebilir ama tek başına mucize beklemek yanlış tabii ki
Dedigim gibi be dün gerçekten az yedim ve yürüdüm

Aleyküm selam Zeynepcim
Geç oldu ama beşiğinizi güle güle kullanın
Az önce arkadaşımla kahvaltı yaptık biraz geç oldu ama
Artık akşam hafif geçiştiririm
İlginçtir canım bişey istemiyor
Bugün iyi geçer de yarın akşam eşimin tanıdığı mantıcıya gideceğiz büyük ihtimal

sağol ablacım...

bu saat oldu bende hala bişey yemedim kalkıcak halim yok canımda bişey istemiyo zaten....kuzum kendi kendine dolaptan kahvaltılık çıkarıp yedi...

belki o kür iştahınımı kapattı acep...yok yok sen o mantıcıdan azcık zararla kurtarırsın bence kendini.....

kız mecbur yemek zorunda kaldın tamam da 3tabak değilde 1tabak yesen mecburi hakkını tamamlamış olurdun zaten zannımca: )
yok yok demek sende istedin yemeyi bence: )
boşver arada oluruna bırakmak lazım, oluruna bırak gündüzki havanı, olmazsa bi daha bırakırız cümleten...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…