olsun ınsalllahGünaydinn,az kalorili günler olsun efenim.
derincim o kayınpederimizin en çok sevdiği gelinidafi nasıl kadınmış öyle yaa belki olur evi bizim üzerimize yap ...sirasimi sanki görmeden tanımadan notunu verdim ...
biz allah rızası için yapıyoruz zaten..benim kayinpederde asiri sınırlı kayinvalidem var allah başından eksik etmesin yoksa öyle bir durumda perisan olurum...geçen akşam bize yemeğe geldiler yolda gelirken usumuş (10 dakika aramiz)hoşgeldin baba dedim elini öpmek istedim ..opturmedi dur dur dedi...bundan 10sene önce felç geçirdi rahatsız ordan kaldı onda asiri sinir herkeze bağırıyor ...
canım Allah kolaylıklar versin. yaptığınız iş çok güzel. biz bir hastaya bakmakta zorlanıyoruz siz hergün uğraşıyorsunuz. Allah yardımcınız olsun.Slm kizlar bugun nobet cikisi okula gittim staja eve geldim saat 4tu meyve yedim biraz sonra usume geldi uykusuzluktan herhalde battaniyeye sarildim uyumusum 2 saat zor ayildim. Simdi gecmise baktim ama gozumden kacan birseyler olabilir cunku uykum var
Zeynepcim gule gule kullanin cnm besiginizi bakalim biz nasil bir sey alcaz daha erken ama arastiriyoruz iste
Bir iki alinti yapmistim ama biraz zaman gectigi icin silinmis herhalde hastaneyle ilgili yorumlar vardi. Tesekkur ederiz hayirli dualariniz icin ama ev misali attilar bizi hastaneye icinde yerlesmeye calisoyoruz cok sukur cogu esya yerlesti bugun 4 hasta yatirmislar ama bazi teknik aksakliklar var. Hasta odalari isiniyor bizim odamizin tarafi isinmiyor. Hastalara birsey olmucak ama nobet tutan zature olup cikacak ne yapcaz bilmem. Persembe nobetciyim bir daha insallah o zamana kadar duzenlenir.
canım kendini çok aç bırakma yemek hazırlamayada üşenme ayak üstü atıştırdığımız zaman daha fazla yiyoruz. kısırın yanında 1 tabak yoğurt yeseydin daha doyurucu olur ve acıkmazdın.Gunaydin hanimlar dun diyet bakimindankotu bi gun gecirdim misafirlerim vardi 11 gibi iki yumurta ve peynir yemistim aksam yedibucukta artik isten kendime bisey hazirlayamayinca bende bi tabak kisir bi dilim tatli uc parca kucuk pogaca ve kiymali yumurta vardi birazda ondan yedim yedim demeye utaniyorum ana yedim saat 10a kadar yedim. Bugun aynihatalari tekrar yapmamak duasiylahepimize sabirli azimli kontrollugunler...
asuu benim yoğurt şeysi yan tesir yaptı galiba 200 gr. fazla çıktım. hemde onca su içmiştim. birde öğleyin yeşil çay içmiştim.Hayırlı sabahlar
Dünkü yoğurt şeysi işe yaradı galiba gün içinde iyi beslenmiştim yürüyüş de yapmıştım bir de kür olunca sabah eksi gördüm iyi geldi
Dışarda işim vardı onu halledip geldim gelirken yürüdüm yarım saat kadar çok soğuk hava dondum
Şimdi sütlü kahve içiyorum yanında bir incir yedim kahvaltı yapmadım canım istemiyor
aynı şeyleri yaşamışız hayriyecim. bende birşey demiyorum tabiki sadece bunalınca sizinle dertleştim. yeni temizlik yapmıştım evin temiz yeri kalmadı. üstüne üstlük eşim önümüzdeki hafta arkadaş grubunu davet etmişgünaydınnnnnnn
oh ne muhabbetler olmmuş dün gine dün ben 7 de yattım çokkk başım ağrıyordu hala sersemliği var dun beslenmem fena değildi ama akşam yiyemedim bir şey şimdi çokk acıktım inşallah kendimi konturol edebilirim
teşekkür ederim nurcum inşallah topik olarak böylece başarı topiğine geçiş yapalım
Ablacim seni ben çok iyi anlıyorum bizde kp hastaliginda ayniydik bide kv merkezi yemeğe kalın gelin diye ıstar ediyordu kendi oturuyordu biz bi dk oturmadan misafir agirladik ama gönülleri kırılmasına diye bisey demedik
İlimizde kez siniz inşallah bu hafta
kuzum üzülme boşa gitmemistir bugün toplarsin
lahmacunu 1 tane alıp yanında bol yeşillik alırsan sorun olmaz canım.hayırlı sabahlar dıcem ama saat onbır olmus nerdeyse.
dun aksam bır kase corba ve bır tabak mantılıı nohutlu sulu yemekten yedım.
bu sabahta bır bardak sut ıcıyorum.
oglenden sonra belkı gune gıtme ıhtımalım olabılır. ama kızın durumuna gore emın degılım. bızım gunde lahmacun gunu:) herkes kendı soyluyor. ev sahıbıde bır cesıt tatlı yapıyor sadece.
Dafi ablam olayı yeni anladım. Çok geçmiş olsun kayınpederine ayrıca sana da çünkü en az onun kadar hatta belki daha fazla sen etkilenmişsin. İnş.mükafatını misliyle alırsın
Benimde gözüm senin üstünde datlum ayağını denk al. O bebe biskevitlerini de kaldır sakla kilitle anahtarı elifin beşiğine sakla
E hepsi canımcım yapçak bişe yok. aslında B dışında hepsi kendine kızmak yok arada olur öyle şeyler
Vayyy arkadaş gaza bak. Demiyo ki hep beraber gidip kendimize yeni topik açalım başarı topiğimiz olsun demiyo da alıp başımı gidicem diyo. bah hele şu soyğaya sen
Kasımpatıcığım sen böyle kendine yüklenirsen olmaz ama yaa. Bazen böyle olabiliyor ama noluyo bana böyle falan deyince daha da abartıyo insan kendimden biliyorum. sen şimdi düşünme böyle yaptım neden yaptım falan filan diye. Sanki hiçbişe olmamış gibi tekrar diyetine başla olur mu azimlisin sen ben sana güveniyorum bigün zorlar belki seni ama 2.gün devam ettirirsin sen moral bozmak yok bak ne güzel herkes motive olmuş bikaç kaçamağın umutsuzluk yaratmasına izin vermeyin
Seni tekrar burda görmek çok güzel. Bu sefer tam başarı olucak görüceksin bak. yaza büyük parti düzenliycem hepimize
Sen nereye bizde oraya Bonus kafa bizden kurtulcağını sanıyosannn ya nı lı yo sunnnn
Hayırlı sabahlar
Dünkü yoğurt şeysi işe yaradı galiba gün içinde iyi beslenmiştim yürüyüş de yapmıştım bir de kür olunca sabah eksi gördüm iyi geldi
Dışarda işim vardı onu halledip geldim gelirken yürüdüm yarım saat kadar çok soğuk hava dondum
Şimdi sütlü kahve içiyorum yanında bir incir yedim kahvaltı yapmadım canım istemiyor
Gunaydin.
1 tost yedim cok tahilli ekmekle yaninda domates. Yesillik yikamaya usendim. Cay yapiyorum simdi. Allasen bir miktar enerji verin hep ben mi verecembu sabah sifir enercim var.
Bonusum enerji senin içinde senin elinden kaçacak yok tatlım sen 3 güzel meleğin annesi bu işin altından kalktıktan sonra daha senin altından kalkamiyacagin şey yok haaa kolay mi hic değil ama bizim için zor yok imkânsız zaman alır tatlımufak tefek toslamardan birşey olmaz bozma moralini tam gaz devam
Kasimpati ustume alindim sesli guldum gorunce :))
Gelip hepinizi sıra dayanışma çekerim ona göre:)herkese iyi günler
hasta yorgun yaşlı nur dan selam olsun
ve aleykumselam.Selamün aleyküm..
Çok hoşuma gitti :))
Gelip hepinizi sıra dayanışma çekerim ona göre:)
Noluyor bakalım
Aleyküm selam Zeynepcim
Geç oldu ama beşiğinizi güle güle kullanın
Az önce arkadaşımla kahvaltı yaptık biraz geç oldu ama
Artık akşam hafif geçiştiririm
İlginçtir canım bişey istemiyor
Bugün iyi geçer de yarın akşam eşimin tanıdığı mantıcıya gideceğiz büyük ihtimal
Iyi geceler gunduz cok iyi gittim ta ki gelinin yemek hazirligini farkedene kadar. Mecbur ikramini yemek zorunda kaldim.
Yazmiyorum ama 3 dolu tabak yedim cok rahatsiz oldum ne varsa az yemekte var. Gunduz o kadar attigim hqvada bosuna gitti moralimde bozuk biraz yaticam ins yarina guzel uyanip devam etmeliyim.
Iyi geceler herkese.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?