Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

benimde midem kötü geceden beri...
feci yani, hala da rahatlamadı...
derdi nedir anlamadım, öyle çok dokunacak bişeyde yemedim içmedim, hamilelikte son aylarda gastrit durumu artarmış ya ona bağlı olarak arttı bilemiyorum artış sebebini, zaten ufak ufak ben burdayım diyordu son zamanlarda hemencecik, galiba hamilelik kaynaklı.
ballı sütte olmasa...
bu kadar böyle uzun boylu olmaz rahatlardı, neyse geçecektir zahir.
geçenlerde sarı leblebi yedim o da dokundu gibi sanki.

yas mı pastaaa

Meyros bebek saclaniyordur canım yanı öyle derler ama benzeri m ikiside keldi buda bir celiski

Derinciğim, eğilip birinin elin öpmek istediğim de ve eğildiğim kişi elini öptürmediğin de acaip üzülüyorum gücüme gidiyor ve öfkeleniyorum :)
Duygu karmaşası :)

ya yapmayın yaaa canım kabak tatlısı istiyor zaten ..almıyorum esim yemez çok yiyecem diye.

Bence de sence Derin..
Lütfen cici bayanlar cıss ürünleri telafuzz etmeyelim burada..

Önceleri kod adı diye belirtirdik daha çekici oluyordu :)) Hayal gücüne bağlı olarak kur dur artık :)

Olabiliyor öyle ben genel de her hafta yaşıyorum o patlamaları..
Takılmadan devam etmek önemli olan... bizler az kiloları olan insanlar değiliz.. tonla kilo vermemiz gerek :))
O yüzden sloganımız yine yeni yeniden ..

selamlar herkeseee.... kaçamaksız bir gün olsun hepimiz için inşallah :)

elifçim nasıl oldu iyileştinmi.?

Dışarıdamı gününüz.? yengemler dışarı çıkıyorlar tabii çocuksuzlar için rahat oluyor..

Günaydinn,az kalorili günler olsun efenim.

Çok mersi efenim :)

selamun aleyküm güzeller..

Dafi yaklaş bakiimm sen.ver bi yanak öpüjemm :)
Eltin gillere derin duygular besliyorum hırrrrr.. :)

ne mübarek bir karışımmış yahu :)
eşime söyledim gelirken alıcak umarım...
Perşembe deneyeceğim ben de..

Kulakları dışın da bana çok benziyor..

Kasimpati ustume alindim sesli guldum gorunce :))
Daha iyiyim sagolun siz emi

nen var kuzum.?.

herkese iyi günler

hasta yorgun yaşlı nur dan selam olsun

Yorgun tamam da.. Sen ve yaşlı aynı cümlede hiç olmamışsınız.. :)

Herkese merhaba 2 gündür bakamadım foruma sayfalar hızla ilerlemiş maşaAllah :)
Burda olmayınca ya da evimde olmayınca ipin ucunu tutamıyorum galiba
bu hata tartıda 90 görmek istiyodum ama zor galiba :)

Hepimiz aynıyız illa evimiz de belli bir rutin de gidecek herşey..
Misafir gelmeyecek biz gitmeyeceğiz :))

asum gadasını aldığım senin gibi hamur konusun da level atlamış bir hatunun mantıcıya gitmesi ŞAşırdımmm :))

Geçmiş olsun meyracım... benim de günlerdir midem de aşırı yanma çok rahatsız edici..
Süt düzeltir evet balsız ılık süt daha iyi olur sanki bir de öyle dene bakalım...
Bir de bu aylarda yanma normalmiş..
biz de derler ki bebek saçlanıyor o yüzden mide yanması olur..
Lİteratür de yeri varmı bilmiyorum :)

sakınn nursena.. sakın bozma sonra zor toparlanılıyor biliyorsun...

Son düzenleme:
aksama neler yıyorsunuz

Akşam menüsün de mantar sote ve makarna var..
Ben yemeyeceğim çünkü bir adet çikolata ve bir büyük kupa sütlü kahve içtim yarım saat önce...
Akşam yemeğine geçsin artık kusura bakmasın metabolizmam :))

Son düzenleme:
yeşil mercimek,nohutlu pilav ve salata...çok alakasız oldular ama kızlar mercimek yemiyo diye onlara pilav yaptım kolaya kaçtım yanii...

sağol yenacım...

yeşil mercimeği sevmem pek ama yerim eşim ve kızım bayılıyor oğlum idare eder :)
Salatasını daha çok severim.. Son olarak çak faydalı bol bol tüketelim özellikle çocuklar.. :)

yeşil mercimeği sevmem pek ama yerim eşim ve kızım bayılıyor oğlum idare eder :)
Salatasını daha çok severim.. Son olarak çak faydalı bol bol tüketelim özellikle çocuklar.. :)

ah keşke yeseler yenacım zoraki bir iki kaşık tıkıyorum ağızlarına...

salatasını hiç denemedim...tarifini yazarsan ilk fırsatta deniyeyim...

İş arkadaşımın kanser tedavisi gören kayınvaldesi sabaha karşı vefat etmiş. .
Dün konuşup dertleşiyorduk çok seviyordu kayınvaldesini..
Sabah işe gittiğim de bi baktım mesaj atmış.. o kadar tuhaf oldum ki.. Oturdum ağladım ağladım ağladım sonra hiç birşey yokmuş gibi iş güç dünya kargaşası..
Ne tuhaf bir durum... Allah insanoğlunu nasıl yaratmış her acıya dayanabilme gücü vermiş.. Her olumsulukta yeniden toparlanabilme gücünü vermiş...
Her görüşe,her dine saygım sonsuz ama ateistleri anlmaıyorum.. inanmak çok önemli, din seçimi kişiye özgü kimseyi ilgilendirmez.. yaradanın varlığını kabuletmek şart bence..inanmak için o kadar neden varki doğada ki renkler beni çok etkiler mesela özellikle sonbahar da kızıl yapraklar vb.

O bahaneyle yoğurt yemiş olurum ben kendi adıma pek sevmiyorum zira :)
MAntı afiyet olsun yaramasın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…