yas mı pastaaaslm kızlar baya muhabbet olmuşş geri dönemedim herkez iyidir inşallah ben yogun ve diyetsiz bir hayat sürdüm bu hafta coştum nası hemde yaş pasta bile yedim neden bilmyorummm sıktıkca canım bişeyler istiyooo kafamda devamlı deli düşünceler
Meyros bebek saclaniyordur canım yanı öyle derler ama benzeri m ikiside keldi buda bir celiskibenimde midem kötü geceden beri...
feci yani, hala da rahatlamadı...
derdi nedir anlamadım, öyle çok dokunacak bişeyde yemedim içmedim, hamilelikte son aylarda gastrit durumu artarmış ya ona bağlı olarak arttı bilemiyorum artış sebebini, zaten ufak ufak ben burdayım diyordu son zamanlarda hemencecik, galiba hamilelik kaynaklı.
ballı sütte olmasa...
bu kadar böyle uzun boylu olmaz rahatlardı, neyse geçecektir zahir.
geçenlerde sarı leblebi yedim o da dokundu gibi sanki.
oh oooohhhhhhen kramalısından hemde
dafi nasıl kadınmış öyle yaa belki olur evi bizim üzerimize yap ...sirasimi sanki görmeden tanımadan notunu verdim ...
biz allah rızası için yapıyoruz zaten..benim kayinpederde asiri sınırlı kayinvalidem var allah başından eksik etmesin yoksa öyle bir durumda perisan olurum...geçen akşam bize yemeğe geldiler yolda gelirken usumuş (10 dakika aramiz)hoşgeldin baba dedim elini öpmek istedim ..opturmedi dur dur dedi...bundan 10sene önce felç geçirdi rahatsız ordan kaldı onda asiri sinir herkeze bağırıyor ...
ya yapmayın yaaa canım kabak tatlısı istiyor zaten ..almıyorum esim yemez çok yiyecem diye.
Gunaydin hanimlar dun diyet bakimindankotu bi gun gecirdim misafirlerim vardi 11 gibi iki yumurta ve peynir yemistim aksam yedibucukta artik isten kendime bisey hazirlayamayinca bende bi tabak kisir bi dilim tatli uc parca kucuk pogaca ve kiymali yumurta vardi birazda ondan yedim yedim demeye utaniyorum ana yedim saat 10a kadar yedim. Bugun aynihatalari tekrar yapmamak duasiylahepimize sabirli azimli kontrollugunler...
selamlar herkeseee.... kaçamaksız bir gün olsun hepimiz için inşallah :)
hayırlı sabahlar dıcem ama saat onbır olmus nerdeyse.
dun aksam bır kase corba ve bır tabak mantılıı nohutlu sulu yemekten yedım.
bu sabahta bır bardak sut ıcıyorum.
oglenden sonra belkı gune gıtme ıhtımalım olabılır. ama kızın durumuna gore emın degılım. bızım gunde lahmacun gunu:) herkes kendı soyluyor. ev sahıbıde bır cesıt tatlı yapıyor sadece.
Günaydinn,az kalorili günler olsun efenim.
selamun aleyküm güzeller..
Kasımpatı yoğurt zaten yağ yakıcı bir besin bir de belli saatte kürü yapınca yatana kadar bişey yemeyip bol su iciyoruz mecburen o nedenle ise yarıyor içindeki baharatlar da zaten yakıcı yani bence denenebilir ama tek başına mucize beklemek yanlış tabii ki
Dedigim gibi be dün gerçekten az yedim ve yürüdüm
Kasimpati ustume alindim sesli guldum gorunce :))
Daha iyiyim sagolun siz emi
herkese iyi günler
hasta yorgun yaşlı nur dan selam olsun
Herkese merhaba 2 gündür bakamadım foruma sayfalar hızla ilerlemiş maşaAllah :)
Burda olmayınca ya da evimde olmayınca ipin ucunu tutamıyorum galiba
bu hata tartıda 90 görmek istiyodum ama zor galiba :)
Aleyküm selam Zeynepcim
Geç oldu ama beşiğinizi güle güle kullanın
Az önce arkadaşımla kahvaltı yaptık biraz geç oldu ama
Artık akşam hafif geçiştiririm
İlginçtir canım bişey istemiyor
Bugün iyi geçer de yarın akşam eşimin tanıdığı mantıcıya gideceğiz büyük ihtimal
benimde midem kötü geceden beri...
feci yani, hala da rahatlamadı...
derdi nedir anlamadım, öyle çok dokunacak bişeyde yemedim içmedim, hamilelikte son aylarda gastrit durumu artarmış ya ona bağlı olarak arttı bilemiyorum artış sebebini, zaten ufak ufak ben burdayım diyordu son zamanlarda hemencecik, galiba hamilelik kaynaklı.
ballı sütte olmasa...
bu kadar böyle uzun boylu olmaz rahatlardı, neyse geçecektir zahir.
geçenlerde sarı leblebi yedim o da dokundu gibi sanki.
slm kızlar baya muhabbet olmuşş geri dönemedim herkez iyidir inşallah ben yogun ve diyetsiz bir hayat sürdüm bu hafta coştum nası hemde yaş pasta bile yedim neden bilmyorummm sıktıkca canım bişeyler istiyooo kafamda devamlı deli düşünceler
aksama neler yıyorsunuz
aksama neler yıyorsunuz
Zeynepçiğim,
beşiğini iyi günler de kullan. Sağlıkla mıışıl mışıl uyusun yeğenimiz..
yeşil mercimek,nohutlu pilav ve salata...çok alakasız oldular ama kızlar mercimek yemiyo diye onlara pilav yaptım kolaya kaçtım yanii...
sağol yenacım...
yeşil mercimeği sevmem pek ama yerim eşim ve kızım bayılıyor oğlum idare eder :)
Salatasını daha çok severim.. Son olarak çak faydalı bol bol tüketelim özellikle çocuklar.. :)
Yorgun tamam da.. Sen ve yaşlı aynı cümlede hiç olmamışsınız.. :)
Yenacım kür bahane yememek için
İlk yaptığımda bir hareket olmamıştı güzelce karnımı doyurduğum için
Mantıcıya da tanıdık ziyareti sebebiyle gideceğiz zaten uzun zamandır yapmamistim tembelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?