Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Iyi gunler canlar
. erli malını atlatmis bulunmaktayım
tuzlu kek yapmadım hic yapmadığım icin 60 kişilik yapmaya cesaret edemedim portakallı top kek yaptim hepside bitti yumusacik çok güzel oldu bende mutlu oldum
bende birazcık atıştırdımdesem yalan olur Bayaa yedim yani
ama cok guzellerdi kuru dolmalar yaprak sarmalar kisirlar

Ins olur zor tabi sizin icin. Demekki cok sıkı diyetler insani bezdiriyoki bir daha yapamiyosun.
aynı rutıne donmek için hevesim yok belki o kılolarda olmadıgımdan artık.dün yediklerimden sonra 1.5 kılo almısım 81 cok kolay aldım zorlanmadım pizza baklava dyrum cıgkofte sıgara boregı cıkolatalar hashaslı borek hepsını sınırsız tum gune yayarak yedim 80 olunca bole bı gun yapmak ıstıyodum yaptım 1 ayda verdiğim kiloyu aldım
eşlerinizle beraber olmanın kıymetini bilin cok zor ayrı olmak.
bu arada salı gecesı peygamberimiz s.a.v. in dogum gunu o geceyi ibadetle gecırelım sımdıden salavatlar cekelim çarşambayıda bayram havasında yasayalım inş. İkramlarda bulunalım. Selametle

Selamün aleyküm...

Leyyyynnnn hayriyeeee zeynebe kiziyodum seni direk fururum haaa
Gebeler sizde gaza getirmeyin hatunlari zor tutuyoruz tobe yarabbim

Hayriye 3.ler cok zor oluyo kizim hele kiloyla istersan zeynebe sorr

furma lennnn haklısın çok zorrrr oyüzden bi zayıflasın sonra yapsın bebiş....benimde niyetim 70 e inipp sonrasındaydı ama nasip işte yaşadığım bazı şeyler daha ertelememem gerektiğini düşündüm...vee sonuç pişmanda değilim ama çokkkk zorr geçiyo ve sabırsızlıkla doğumu bekliyorummm...

geçen biri dediki bu zamanda iyi cesaret üçüncü çoğuk falan niyeki dedim rabbim kimseye kaldıramayacağı yük yüklemez oda sen bu kafayla dördüncüyüde yaparsın dediii nasippp bellimi olur dedimm kadınn böle kaldı...

bonuscumm...

Selam hanimlar nasilsiniz bi avuc kuruyemisle basladim gune gece oglum biraz huysuzlandi gec uyuyuncada gelemedim kendime simdi kahvalti yapicam klasik karatay kahvaltisi. Bugun okadara cok isim varki temizlik yapicam sanirim spor yapmaya mecalim kalmaz. Hadi bakalim bismillah yeni bi gun yeni bi hafta . Mevlam emeklerimizi zayi etmesin

Niye len bizim silkelenmeye ihtiyacimiz var sankim

Simdi film izler gibi izleyin bizi bebelerinizle. Dogumdan sonra cok kosarsiniz pesimizde aman bonus etme ver su sirrini naptinda bu kadan kilo verdin diye
Insallah siz istediğiniz kilolara inin bize de gaz olsun :) sonra da pesinizden kosalim:)
Elifcim sagol canim sen nasilsin hamileliknasil gidiyo
Cok sukur iyi gidiyo ya :)
Tabi bunlari yapmadan once bi guzel patates kizartmasini da yemeyi ihmal etmedim
Afiyet olsuuuunnn:)
Ellerine saglik :) ben de yerli malinda cok yemistim:)
Olsun canim verirsin yine.. Sen basladin mi iyi gidiyosun..
Ben de simdiden 2.yi istiyorum aslinda biliyo musun :) ama esim 2. falan dusunmuyo...

Bende hafif yiycektim olmadi yeliz :)) 5 te 5 i yapacam hala sen yaptigindan beri yeniden yaparmisin birlikte yapsakmi gecen haftada yst yapmisti baya kilo verdi
Olur tabi canim yapariz ama benim onumde atlatmam geteken bi kuran var ondan sonra baslayalim insallah cumartesi sana uygunsa baslayalim yada cuma

Dun gece canim cacik cektiii:) hakkaten burnuma kokusu geldi ya ilk kez boyle bisey yasadim. Allahtan hersey vardida yapti esim :) bol naneli :)
Bu arada karadenizde turşu soganla kavrulup sicak sicak yenir :) canim fasulye tursusu cekiyodu. Yerli malinda bi ogrencimden fasulye tursusu istedim :) bolca da yedim. Soyle yaninda da cayla cok guzel oluyor :) tabi ekmegi cok yediriyor o ayri :)

Ne kadar da saglikli mamalardan bahsediyorum :)

yelizz hoşgeldin canımm kardeşin içinde çok sevindim rabbim isteyen herkese nasip etsin inş...
Hosbuldum canim sagol bende hicisman degilim su siralar benimki biraz huysuz bebek arabasina binmedigi icin de dusari cikamiyorum surekli kucakta gitmek istiyor cunku ama biliyorum ki o da diger kizlarim gibi buyuyecek bu gunler gececek ve ben onun bu hallerini ozleyecegim gebe arkadaslarima tavsiyem bebeginizin keyfini cikarin aman kucaga alisacak falan diye onu kendinizden mahrum birakmayin bu gunler cabuk geciyo ve birgun hatirlamiyorsunuz bile bol bol kokusunu icinize cekin

hoş geldin yeliz krdeşinin hmile olmsınq çok sevindim sqlıklq tqmqmınq ersin inşqllqh yeniden listelerini uygulqrsın qldığın kilolqrı verirsin sen uygulqmqlqrdq çok iyiydin lstelerini bekliyoruuuz :)

evet hain tartı yediğimiz hiçbişeyi atlmıyor hemen + 1 kilodn artıları göstermeye başlıyor

Gunaydin herkeslere

Yeni haftaya, sevgiye, dostluga, zayiflamaya gunaydin

ne güzel mesj cumyq kadr disiplinli gidebilsek keşke benim 2 gün kursumda var geç vakit yiycek bişeylerde getiriyorlar bakalım nasıl atlatıcam

Bu topigin asumanizeynebi fridasi yenasi dafisi nerde acaba?

geldim canım 3 gündür evde yoktum en son dün kızkardeşimle erkek kardeşime kahvaltıya gittik büyük çekmece shilde yürüyüş yptık tabii o kadar çok yedim kii yürüyüş işe yrmmıştır dün fenaa yediiim

hoş geldin yeliz krdeşinin hmile olmsınq çok sevindim sqlıklq tqmqmınq ersin inşqllqh yeniden listelerini uygulqrsın qldığın kilolqrı verirsin sen uygulqmqlqrdq çok iyiydin lstelerini bekliyoruuuz :)
sagol canim hosbuldum ay insallah ya almasi kolay oluyoda vermesi cok zor malesef

inşallah canım hedefim 75 bi iniyim 80 i gormeyim bi daha istediğim gibi yiyip içicem inş :)

ay erkeklere ne oluyo anacım hayret bişiyy...9 ay bütün sıkıntıyı biz çekiyoz doğumdan sonra desen gecesi gündüzü birbirine giren biziz onlara noluyoki...hani biz korksak ta istemesek neysede....

zamanı gelince ikna edersin nasılsa sen şimdinin tadını çıkar canımcım...

ohh afiyet olsun bebişine yarasın...benimde bugünlerde canım çokk sağlıksız bişey çekiyoda yapıcak adam yok....

hoşgeldinnn....ay ne güldümm hani beyin geliştirici yazılar oluyo ya bazılarında farklı harf katıyolar bazılarında eksiltiyolar falan onlar gibi olmuş....zekam çokkk açıldı sayende....

abboo telefon geldi kaynanamlar ve kaynımlar geliyomuş ben kaçar zahmet olucak ama bi çay koyayım yanınada hiç bişeyim yok.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…