aynı rutıne donmek için hevesim yok belki o kılolarda olmadıgımdan artık.dün yediklerimden sonra 1.5 kılo almısımIns olur zor tabi sizin icin. Demekki cok sıkı diyetler insani bezdiriyoki bir daha yapamiyosun.
Leyyyynnnn hayriyeeee zeynebe kiziyodum seni direk fururum haaa
Gebeler sizde gaza getirmeyin hatunlari zor tutuyoruz tobe yarabbim
Hayriye 3.ler cok zor oluyo kizim hele kiloyla istersan zeynebe sorr
Insallah siz istediğiniz kilolara inin bize de gaz olsun :) sonra da pesinizden kosalim:)Niye len bizim silkelenmeye ihtiyacimiz var sankim
Simdi film izler gibi izleyin bizi bebelerinizle. Dogumdan sonra cok kosarsiniz pesimizde aman bonus etme ver su sirrini naptinda bu kadan kilo verdin diye
Cok sukur iyi gidiyo ya :)Elifcim sagol canim sen nasilsin hamileliknasil gidiyo
Afiyet olsuuuunnn:)Tabi bunlari yapmadan once bi guzel patates kizartmasini da yemeyi ihmal etmedim
Ellerine saglik :) ben de yerli malinda cok yemistim:)Iyi gunler canlar
. erli malını atlatmis bulunmaktayım
tuzlu kek yapmadım hic yapmadığım icin 60 kişilik yapmaya cesaret edemedim portakallı top kek yaptim hepside bitti yumusacik çok güzel oldu bende mutlu oldum
bende birazcık atıştırdımdesem yalan olur Bayaa yedim yani
ama cok guzellerdi kuru dolmalar yaprak sarmalar kisirlar
Olsun canim verirsin yine.. Sen basladin mi iyi gidiyosun..aynı rutıne donmek için hevesim yok belki o kılolarda olmadıgımdan artık.dün yediklerimden sonra 1.5 kılo almısım81 cok kolay aldım zorlanmadım pizza baklava dyrum cıgkofte sıgara boregı cıkolatalar hashaslı borek hepsını sınırsız tum gune yayarak yedim 80 olunca bole bı gun yapmak ıstıyodum yaptım 1 ayda verdiğim kiloyu aldım
eşlerinizle beraber olmanın kıymetini bilin cok zor ayrı olmak.
bu arada salı gecesı peygamberimiz s.a.v. in dogum gunu o geceyi ibadetle gecırelım sımdıden salavatlar cekelim çarşambayıda bayram havasında yasayalım inş. İkramlarda bulunalım. Selametle
Ben de simdiden 2.yi istiyorum aslinda biliyo musun :) ama esim 2. falan dusunmuyo...Selamün aleyküm...
furma lennnn haklısın çok zorrrr oyüzden bi zayıflasın sonra yapsın bebiş....benimde niyetim 70 e inipp sonrasındaydı ama nasip işte yaşadığım bazı şeyler daha ertelememem gerektiğini düşündüm...vee sonuç pişmanda değilim ama çokkkk zorr geçiyo ve sabırsızlıkla doğumu bekliyorummm...
geçen biri dediki bu zamanda iyi cesaret üçüncü çoğuk falan niyeki dedim rabbim kimseye kaldıramayacağı yük yüklemez oda sen bu kafayla dördüncüyüde yaparsın dediii nasippp bellimi olur dedimm kadınnböle kaldı...
bonuscumm...
Olur tabi canim yapariz ama benim onumde atlatmam geteken bi kuran var ondan sonra baslayalim insallah cumartesi sana uygunsa baslayalim yada cumaBende hafif yiycektim olmadi yeliz :)) 5 te 5 i yapacam hala sen yaptigindan beri yeniden yaparmisin birlikte yapsakmigecen haftada yst yapmisti baya kilo verdi
Hosbuldum canim sagol bende hicisman degilim su siralar benimki biraz huysuz bebek arabasina binmedigi icin de dusari cikamiyorum surekli kucakta gitmek istiyor cunku ama biliyorum ki o da diger kizlarim gibi buyuyecek bu gunler gececek ve ben onun bu hallerini ozleyecegim gebe arkadaslarima tavsiyem bebeginizin keyfini cikarin aman kucaga alisacak falan diye onu kendinizden mahrum birakmayin bu gunler cabuk geciyo ve birgun hatirlamiyorsunuz bile bol bol kokusunu icinize cekinyelizz hoşgeldin canımm kardeşin içinde çok sevindim rabbim isteyen herkese nasip etsin inş...
hoş geldin yeliz krdeşinin hmile olmsınq çok sevindim sqlıklq tqmqmınq ersin inşqllqh yeniden listelerini uygulqrsın qldığın kilolqrı verirsin sen uygulqmqlqrdq çok iyiydin lstelerini bekliyoruuuz :)Selamun aleykum
Hayirsiz yeliz geldi bi ara zor bi donemden gectim cok sukur atlattim utanaraktan araniza donmek istiyorum tekrar buralardan ayrilmak bana hic iyi gelmedi 86 ya kadar dusmusken simdilerde 94 lerde geziyorum sizleride cok ozledim sizler nasilsiniz hamislerimiz nasil yena bonus frida kasimpati yolcu asumanzeynep ...
Bu arada kiz kardesim de cok sukur 3 tup olumsuz tup bebek denemesinden sonra kendiliginden hamile kaldi simdilerde onun heyecanini yasiyoruz Allahim bize de nasip etti bu duyguyu cok sukur isteyen herkese de nasip etsin insallah
evet hain tartı yediğimiz hiçbişeyi atlmıyor hemen + 1 kilodn artıları göstermeye başlıyorkızlar 2gün üst üste saldım kendimi 1kilo almışm baktım ki hemen.bugunde aile kahvaltı toplantısı vardı çok olmasada yedim bir şeyler ama 2günün pismanligı ile akşam yemek yemedim.hain tartı hemen fırliyo ya
Gunaydin herkeslere
Yeni haftaya, sevgiye, dostluga, zayiflamaya gunaydin
Bu topigin asumanizeynebi fridasi yenasi dafisi nerde acaba?
sagol canim hosbuldum ay insallah ya almasi kolay oluyoda vermesi cok zor malesefhoş geldin yeliz krdeşinin hmile olmsınq çok sevindim sqlıklq tqmqmınq ersin inşqllqh yeniden listelerini uygulqrsın qldığın kilolqrı verirsin sen uygulqmqlqrdq çok iyiydin lstelerini bekliyoruuuz :)
inşallah canım hedefim 75 bi iniyim 80 i gormeyim bi daha istediğim gibi yiyip içicem inş :)Insallah siz istediğiniz kilolara inin bize de gaz olsun :) sonra da pesinizden kosalim:)
Cok sukur iyi gidiyo ya :)
Afiyet olsuuuunnn:)
Ellerine saglik :) ben de yerli malinda cok yemistim:)
Olsun canim verirsin yine.. Sen basladin mi iyi gidiyosun..
Ben de simdiden 2.yi istiyorum aslinda biliyo musun :) ama esim 2. falan dusunmuyo...
Insallah siz istediğiniz kilolara inin bize de gaz olsun :) sonra da pesinizden kosalim:)
Cok sukur iyi gidiyo ya :)
Afiyet olsuuuunnn:)
Ellerine saglik :) ben de yerli malinda cok yemistim:)
Olsun canim verirsin yine.. Sen basladin mi iyi gidiyosun..
Ben de simdiden 2.yi istiyorum aslinda biliyo musun :) ama esim 2. falan dusunmuyo...
Dun gece canim cacik cektiii:) hakkaten burnuma kokusu geldi ya ilk kez boyle bisey yasadim. Allahtan hersey vardida yapti esim :) bol naneli :)
Bu arada karadenizde turşu soganla kavrulup sicak sicak yenir :) canim fasulye tursusu cekiyodu. Yerli malinda bi ogrencimden fasulye tursusu istedim :) bolca da yedim. Soyle yaninda da cayla cok guzel oluyor :) tabi ekmegi cok yediriyor o ayri :)
Ne kadar da saglikli mamalardan bahsediyorum :)
merhqlr ben geldiiim
nqpqysınız benim tuş yine tqkıldı neyseee rutini bozmıyqrqk hqftq sonu bende fqzlq kqçırdım şimdiii işim yoksq cumqyq kqdqr tırmlr durururm qrtık gerçi odq işe yrmıyor öyle işte sqbqh sqbqh size bqkmqk iyi geldiii
Tesekkur ederim cnm.Kolay gelsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?