Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Yelizcim hosgeldin canim. Biz merak ettik seni butun arkadaslarin olaraktan ve az cok tahmin ettik neden gelemedigini. Sorunu atlatabilmene cok sevindim insaniz hersey bizim icin. Kardesin icinde cok sevindim hayirli olsun darisi bize ins bir sabah kendiliginden oluversin :)
Mucizeler en umulmadik anlarda gerceklesirmis...

Cocuklar nasil ufaklik iyimi ne durumda rahatsizligi?

Ben hala ayniyim yeliz benim durumum daha vahim :)

Gunaydin
Bonusum sagol canim hosbuldum evet hersey buzim icin cok sukur kotu gunler geride kaldi bi daha da gelmesin insallah cocuklar iyi cok sukur bidikta 20 ayluk oldu rahatsizliginda da ilerleme yada gerileme varmi bilemiyoruz bi suredir doktor kontrollerine gitmiyoruz ama bi sikintisi olsa anlasilirdi senin ki ne kadarluk oldu

Günaydınnnnnn
Güzel topiğimin çookkk güzel hatunları mutlu huzurlu bol bol ekşili bir hafta olsun insallah
Gecmis olsun canim :) senin cocugun vardi dimi kac taneydi:) bi tane de sen patlat canin cektiyse:)
sağol canım evet 2 oglumvar bu aralar çok cikcikleniyorum ama olmaz şimdi ilk hedef kilo vermek o sonra

Leyyyynnnn hayriyeeee zeynebe kiziyodum seni direk fururum haaa
Gebeler sizde gaza getirmeyin hatunlari zor tutuyoruz tobe yarabbim

Hayriye 3.ler cok zor oluyo kizim hele kiloyla istersan zeynebe sorr
:)))) kız çok imreniyom valla bide ben 2. Yı 158 le dogurdum gemide sezeryan ama Rabbime sukur hiç zorlanmadin yok bacim şaka tabi yaş ilerledi şimdi zor nefes alıyorum ozamani düşünemiyorum ilk hedef Zayıflamak ona sonra bakicaz artık

11 aylik oldu benimki yuruyo artik. 1 sene olduda 5 kilo veremedim.

Nursena afferin sana bende cok yenmis 3 gunun ardindan birazdan boyle bir kahvalti dusunuyorum sa senin peynirin zeytinin cok az len yetmez baga

Gunaydiiiinnn:) cok guzel bi hafta gecirelim insallah :)
Yeliz hosgeldin. Cok sevindim kizkardesin icin.. Darisi bonusun ablasina insallah....
Nursena ve azmi geri dönmüş:) topigi silkeler artik :)
Niye len bizim silkelenmeye ihtiyacimiz var sankim

Simdi film izler gibi izleyin bizi bebelerinizle. Dogumdan sonra cok kosarsiniz pesimizde aman bonus etme ver su sirrini naptinda bu kadan kilo verdin diye

Afiyet olsun nursena sen nasilsin alistin mi yeni yerine sahi sen tasinscaktin tekrar galuba tasindinmi

Gunaydiiiinnn:) cok guzel bi hafta gecirelim insallah :)
Yeliz hosgeldin. Cok sevindim kizkardesin icin.. Darisi bonusun ablasina insallah....
Nursena ve azmi geri dönmüş:) topigi silkeler artik :)
Elifcim sagol canim sen nasilsin hamileliknasil gidiyo

Ve yeliz ara verdigi spor hayatina doner
Lesslie ile 1 mil mel b ile 8 dk karin videosu ve 5 dk kol calismasinin ardindan islere koyulur
Yeniden burada olmak cok guzel gercekten

Bende hafif yiycektim olmadi yeliz :)) 5 te 5 i yapacam hala sen yaptigindan beri yeniden yaparmisin birlikte yapsakmi gecen haftada yst yapmisti baya kilo verdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…