Selamun aleykum
Hayirsiz yeliz geldi bi ara zor bi donemden gectim cok sukur atlattim utanaraktan araniza donmek istiyorum tekrar buralardan ayrilmak bana hic iyi gelmedi 86 ya kadar dusmusken simdilerde 94 lerde geziyorum sizleride cok ozledim sizler nasilsiniz hamislerimiz nasil yena bonus frida kasimpati yolcu asumanzeynep ...
Bu arada kiz kardesim de cok sukur 3 tup olumsuz tup bebek denemesinden sonra kendiliginden hamile kaldi simdilerde onun heyecanini yasiyoruz Allahim bize de nasip etti bu duyguyu cok sukur isteyen herkese de nasip etsin insallah
sağol canım evet 2 oglumvar bu aralar çok cikcikleniyorum ama olmaz şimdi ilk hedef kilo vermek o sonraGecmis olsun canim :) senin cocugun vardi dimi kac taneydi:) bi tane de sen patlat canin cektiyse:)
:)))) kız çok imreniyom valla bide ben 2. Yı 158 le dogurdum gemide sezeryan ama Rabbime sukur hiç zorlanmadin yok bacim şaka tabi yaş ilerledi şimdi zor nefes alıyorum ozamani düşünemiyorum ilk hedef Zayıflamak ona sonra bakicaz artıkLeyyyynnnn hayriyeeee zeynebe kiziyodum seni direk fururum haaa
Gebeler sizde gaza getirmeyin hatunlari zor tutuyoruz tobe yarabbim
Hayriye 3.ler cok zor oluyo kizim hele kiloyla istersan zeynebe sorr
Gunaydin herkeslere
Yeni haftaya, sevgiye, dostluga, zayiflamaya gunaydin
Gunaydin
Bonusum sagol canim hosbuldum evet hersey buzim icin cok sukur kotu gunler geride kaldi bi daha da gelmesin insallah cocuklar iyi cok sukur bidikta 20 ayluk oldu rahatsizliginda da ilerleme yada gerileme varmi bilemiyoruz bi suredir doktor kontrollerine gitmiyoruz ama bi sikintisi olsa anlasilirdi senin ki ne kadarluk oldu
Eki Görüntüle 1723829 gunayyudinnn yine bir pazartesii kaybolan azmimi buldum geri cok azimliyim cooook gidicek bu kilolar şimdi kahvaltimi yaptim kursa gidiyorum geçmisi okuyamadim gelince konuşuruz bigun kursta kandil proğrami var ilahi falan soyluceğiz çok heycanliyim musmutlu haftalar
Niye len bizim silkelenmeye ihtiyacimiz var sankimGunaydiiiinnn:) cok guzel bi hafta gecirelim insallah :)
Yeliz hosgeldin. Cok sevindim kizkardesin icin.. Darisi bonusun ablasina insallah....
Nursena ve azmi geri dönmüş:) topigi silkeler artik :)
Afiyet olsun nursena sen nasilsin alistin mi yeni yerine sahi sen tasinscaktin tekrar galuba tasindinmiEki Görüntüle 1723829 gunayyudinnn yine bir pazartesii kaybolan azmimi buldum geri cok azimliyim cooook gidicek bu kilolar şimdi kahvaltimi yaptim kursa gidiyorum geçmisi okuyamadim gelince konuşuruz bigun kursta kandil proğrami var ilahi falan soyluceğiz çok heycanliyim musmutlu haftalar
Oy bidik yerim onu ben11 aylik oldu benimki yuruyo artik. 1 sene olduda 5 kilo veremedim.
Elifcim sagol canim sen nasilsin hamileliknasil gidiyoGunaydiiiinnn:) cok guzel bi hafta gecirelim insallah :)
Yeliz hosgeldin. Cok sevindim kizkardesin icin.. Darisi bonusun ablasina insallah....
Nursena ve azmi geri dönmüş:) topigi silkeler artik :)
Kolay gelsinSlm kizlar gunaydinnn
Haftasonu duzceye gittik orada internet cekmiyor yazamadim
Stajdayim simdi aksama nobete gitcem insallah
Gecmis cok birikmis okuyamadim kusura bakmayin
☺☺☺
Ve yeliz ara verdigi spor hayatina doner
Lesslie ile 1 mil mel b ile 8 dk karin videosu ve 5 dk kol calismasinin ardindan islere koyulur
Yeniden burada olmak cok guzel gercekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?