- 5 Mart 2015
- 7.196
- 30.506
- 598
- 38
Elif canm ben de dagiden normal pijama takımı aldm.bir de lohusa takımı almayı düşünüyorum.bonusun bahsettiği gibi sabahlıklı takmlardan.ben de basörtülü olduğum icin sabahlikla daha rahat ederim.ayrica lcw cok rahat bi gebelik bi alt pijama aldm.cok cok rahat düz siyah diz izi de cikmiyor alta onu bile giliyebilirim dogumdan sonraNetten alicam gibi duruyor yena.. Tesekkur ederim link icin :)
Peki bi de sunu sorayim :) lohusa pijamasi degil de normal buyuk beden pijama alsam cok bi farki olur mu
Nassin iyimisin meyra selam neyin vermiyon ayran ictik ayri mi dustuk :)
Bak ben bunlari aldm.aslinda zaten ihtiyacm vardi.dogum bahane:)pembe ve lacivert dagiden.bir alana bir bedavaydi aldigm zaman.Eki Görüntüle 1723403
Güle güle giy canım çok güzellerBak ben bunlari aldm.aslinda zaten ihtiyacm vardi.dogum bahane:)pembe ve lacivert dagiden.bir alana bir bedavaydi aldigm zaman.Eki Görüntüle 1723403
Cok guzeller canim cok begendim gule gule kullan :) kac beden aldin sormasi ayip :) internetten siparis vericem de bi fikrim olsun diyorum o yuzden sordum canim. Bu arada kilo konusunu takma hic kafana dogumdan sonra yoldas oluruz :)Bak ben bunlari aldm.aslinda zaten ihtiyacm vardi.dogum bahane:)pembe ve lacivert dagiden.bir alana bir bedavaydi aldigm zaman.Eki Görüntüle 1723403
Gecmis olsun canim :) senin cocugun vardi dimi kac taneydi:) bi tane de sen patlat canin cektiyse:)Hayırlı aksamlar kizlar
Soğuk çok soğuk bir gündü bugün yorganına altında titriyorum agrim var bide kaldıklarında bıçak gibi saplaniyor resmen Dr gitmem lazım ama gidemiyoruz bi turlu
Burda hamisleri gördükçe benimde canım çekiyor valla Bonus duymasindaBide bu halde tobe tobe git kor şeytan
Bugün annemlerdeydik gine vurdum resmen kahvaltinin gibi of ki of artık akşama bi yoğur meyve gecistiririm yanı insallah
Bunlar nerden çıktı anlamadım silemiyorumda
Tesekkurler canm. ben büyük beden almak istedim ama kasiyer kaliplarn zaten büyük olduğunu söylemisti.42 beden aldklarm.su anda bile rahat olduğuna göre dogumdan sonra da rahatca giyerim inş.(Krem olan XL)simdi kilom 95.5 boyum da 1.68 ona göre düşün.yok canm kilomu hiç takmıyorum cok sükür bebegim geldi ya hicbirsey umrumda degil.sadece kilo alıp da seker tansiyon cikmasndan ve bebegi etkilemesinden cekindigim icin dikkat etmeye calisiyorum.Cok guzeller canim cok begendim gule gule kullan :) kac beden aldin sormasi ayip :) internetten siparis vericem de bi fikrim olsun diyorum o yuzden sordum canim. Bu arada kilo konusunu takma hic kafana dogumdan sonra yoldas oluruz :)
Sanada datlumHerkese hayirli geceler
Meyracim ben oncekilerde 2 gece kaldim sonuncuda 1 gece. Sezeryan farkli ama simdi normal dogumlarda 1 gece kesin kaliyolar.
Bebeginiz ters degilse eşi asagida degilse nolur sezeryan dusunmeyin. Dogumdan korkmayin ben cok istedim 2.yi normal yapamadim.
Ters bebeklerin gunune kadar donme ihtimalleri cok yuksekmis. Donmezse amenna ama sezeryan son care olsun.
Siz daha bilmiyosunuz inanin sezeryan hic kolay degil kolay gorunse bile gercekten degil. Gerekirse tabiki yapilsin kadin bunyesi her zorluga dayanikli :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?