Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Rabbim sıkıntılarını gidersin inş. Gönlünü ferahlatsın
evet bende yazılanlara cvp vermeden yazıp cıkanlara kızardım zaten o moda gırebılsem dıyet modunada gırmış olurum ama hergun gıreyım yediklerimi yazıyım desemde olmuyo tamamende kopmamak adına arada kılo sorunlarımı yazıoyorum kilo bildirimi yapıorum yazdıklara cvp yazılsın illa beklemiyorum ben yazmadıgımdan

Bu durum gıcık gozuksede ki bende sevmezdımkendini yazıp cıkanı boyleyım uzgunum kıxlar eski gunlere keske donsem ama elimde deil

Herkese hayırlı akşamlar...
Bugün oruçluydum ve iftarda bi haftadır açmış gibi yedim tartı öncesi böyle olmamalıydı yaa
Neyse nasip artık inşaAllah bi daha ki cuma herşey güzel olacak

Bu aralar bütün miniklerde bi huzursuzluk var galiba ama sıkıntısı olmasında varsın sabaha kadar uyanık kalalım ben öyle diyorum...hasta oldular mı dayanılmaz oluyor...

bu arada niyetine çok güldüm Bak niyet edilen şeyi bozdun mu kazası gerekir haberin olsun dönüşü yok yani

Selamun aleyküm güzeller
Tüm hastalara acil şifalar diliyorum

Ve aleykum selam...
Amin inşaAllah...rabbim hastalıklarına şifa dertlerine deva nasip etsin

Sabahtan beri tüm sosyal ortamlarda bu olaya dair haberleri ve tepkileri gördüm sadece okuduklarım bile beni etkiledi izlemek istemedim izleyemem de zaten
Benim izlemeye dayanamadıklarımı o yavrucak nasıl yaşadı
Kadına 46 yıl hapis vermişler az bile ama Allahtan hapiste bayaga işkence ediyolarmış ıslah olur inşaAllah...

Allah şifa versin ufaklıklarına...
dualarna da amin inşaAllah rabbim yaşadıkları travmaları ve izlerini tamamen silsin bedenlerinden ve ruhlarından

Senin adına çok sevindim çok geçmiş olsun rabbim göstermesin böyle sıkıntılar...sanırım insan olarak başımıza bişey geldimi olumsuz ihtimalleri düşünmek yapımızda var....
Hatta ben gerçekleşmemiş olumsuz ihtimaller üzerinden neler yaşayabilirim diye düşünüp senaryo yazıp bi de aglayabiliyorum
Yani bunun psikopatlıkla alakası yok ya da varsa ben alasıyım

Duana da canı gönülden amin...

Kötü düşünce Ya bendede öyle her şehit haberinde neler düşünüyorum bir bilsen piskopat olcam vallahi ahh insallah ilerlemez :)))

Iyi aksamlar... Nursena ben hec yazmim yidiklerimi zira mesaj panosu yetmeyebulur.

O garip salgin hakkaten garip iki hafta atesi dusmeyenler varmis...
Allahim beterinden korusun...

Yenacigim sonuclara cok sevindim belli etmesemde sen yazdigindan beri kurt dustuydu ha bu icime :))

Buyuk kiz kismen iyi olsada toparlanamadi bazen baygin yatiyo.

Ufakta idare ediyo iste ilacsiz gecirmeye calisiyo memeye dustu iyice aksine sütüm dibe vurdu yine :)

Frida derin nerdesiniz derinin kizlarda hassas hasta olmasalar bari.

Zeynebim sizede cok gecmis olsun. Dogum oncesi annene de toparlansin :) ona tahmininden cok ihtiyacin olucak.
Benimkide dogum zamani rahatsizdi cocugu zor veriyodu bana :)

sorma nursena vidyonun 10 saniyesinden sorasını izleyemedim ben rabbim o kucuk meleğin hakkını illaki alacak boşuna demiyorlar cehennem lüzumsuz değil rabbim kahhar ismiyle kahreylesin böyle vicdansızları
canım bu haberin beni inan ço sevindirdi inan yazının sonunu zor okudum çok şükür

çok zor yenam rabbim kimseye yaşatmasın gerçi bazen eşime kızınca diyorum sende birgün yaşa diye o bana hep kızıyo devamlı basın arıyor diye ama dayanılacak gibi bir şey deyil kızlığımdan beri çekiyorum bi arkadaşim hacamatla hafiflediğini söylemişti bide onu deniycem bakalım

kuzum ya rabbim tez zamanda şifa versin çocukların hastalığı bizi daha çok yıkıyor allah kolaylık versin canım

Hayriyeeeee o bir arkadas benmiyim acep bende kismi migren var o daha cabuk geciyo gecti hamdoldun nadiren yoklar. Ama ciddi migreni olanlari biliyorum yaptiran kesinlikle sifa oluyo.

Mutlaka yaptir hic tereddut etme vakit kaybetme yengem ayda bir acile giderdi gece agrisindan onunkide buyuk olcude gecti bazen tutar. Duzenli hacamatla daha iyi oluyo.

Annemde cekerdi bilirim ne zordur. Hayat zehir oluyo insana.

İyi akşamlar güzeller,
Keyifler nasıl umarım iyisinizdir. Bonus geçen sefer yazmayı unuttum kızların hastaymış inşallah daha iyidirler şimdi.
Yenam çok sevindim canım sonuçların temiz olmasına, günüm güzelleşti bu haberle :)
Kızlar size bi şey sorsam, umarım kimsenin canı istemez. Cumartesi günü misafirim gelecek, ben de salı günü etli yaprak sardım dondurucuya attım. Bugün iki kişi daha davet ettim, misafir sayısı arttı. Şimdi üstüne ekleme yapmaktansa sarmanın altına kemikli et mi koysam diyorum. Var mı deneyeniniz? Güzel olur mu acaba?

Ben denemedimde guzel oldugunu duydum servis yaparken kemikten koyuluyo o zaman yoksa nasil artar dimi :)

Ya da sarmaya ek degilde yemek cesidine ek yapmakta olabilir. Benimde yarin aksam misafirim var hala karar asamasindayim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…