Rabbim sıkıntılarını gidersin inş. Gönlünü ferahlatsınİyi akşamlar,
Pazartesiden bu yana epey zor günler geçirdim.. belli etmesem de içim de acaba.?? şüpheler arda arda sıralandı..
hep çocuklarımı düşündüm psikopat gibi türlü türlü olumsuzluklar geçti içimden..
Bu süreçte gerek özelden gerek burda gönülden destek olan arkadaşlarıma çok teşekkür ederim. Allah razı olsun..
Çok seviyorum sizleri.. Ne mutlu bize diyet dışın da her konu da yol arkadaşlğı yapıyoruz..
( Gelip sadece kendiyle ilgili sorunları anlatıp diğer arkadaşlara cevap bile vermeyen bir iki üye dışın da söylediklerim.)
Velhasıl kelam sonuç temiz Çok şükür Allahıma.. Allah kimseyi darda komasın..
Hayırlı sabahlar canlar
uykusuz bir gecenin ardından sabah oldu yine kızım hiç uyumadi neden bilmiyorum bir sıkıntısı da yok oynadı durdu sabaha kadar şimdi uyudu cadı ama oğlum uyandı off başım ağrıyor sabahtan akşam nasıl olacak böyle bakalım
2 öğün yiyerek yaptığım diyetime Bismillah dedim yine bugün sabah namazından sonra suyumu içtim şimdi de miss gibi bir kahvaltı yapıcam akşama kadar su ve yeşil çay akşama da kıyma çıkardım köfte yapıp onu yiyeceğim
niyet ettim zayıflama için diyet yapmaya
Selamun aleyküm güzeller
Tüm hastalara acil şifalar diliyorum
Ya soylemeden gecemicemmm tvde kayseride uvey anne nasi dovuyo cocuklari kanim dondu dünden beri tv dwki hörüntüler gözümden gitmiyo off Allahim yavrucakların piskolojisini düşünemiyorum en ağir cezayı haketdiyo Allahım öbür dünyada cezasinin verir inşallah
merhaba kızlar. nasılsınız. yorgun bir gece geçirdim. ufaklıklar öksürmekten ne uyudu ne uyuttu. sabah sersem bi şekilde geldik. burdaki bayan dr kanser tedavisi görüyordu değerlerine baktırdı ve değerler çok yüksek çıkmış. çok üzüldük.öğleden sonrada bu anne dehşetiyle ilgili konuşuldu. görüntüleri izlemedim ama yorumlar yeterli geldi. b kadar vahşetin içinde bide o yavrucakların bağrışlarını dinleyemedim. rabbim haklarında hayırlısını versin. kaderlerini güzel yazsın inşallah.
bonuscum çocuk hastaymış geçmiş olsun.
İyi akşamlar,
Pazartesiden bu yana epey zor günler geçirdim.. belli etmesem de içim den acaba.?? şüpheleri ardı ardına sıralandı..
hep çocuklarımı düşündüm psikopat gibi türlü türlü olumsuzluklar geçti içimden..
Bu süreçte gerek özelden gerek burda gönülden destek olan arkadaşlarıma çok teşekkür ederim. Allah razı olsun..
Çok seviyorum sizleri.. Ne mutlu bize diyet dışın da her konu da yol arkadaşlğı yapıyoruz..
( Gelip sadece kendiyle ilgili sorunları anlatıp diğer arkadaşlara cevap bile vermeyen bir iki üye dışın da söylediklerim.)
Kötü düşünce Ya bendede öyle her şehit haberinde neler düşünüyorum bir bilsen piskopat olcam vallahi ahh insallah ilerlemez :)))Allah şifa versin ufaklıklarına...
dualarna da amin inşaAllah rabbim yaşadıkları travmaları ve izlerini tamamen silsin bedenlerinden ve ruhlarından
Senin adına çok sevindim çok geçmiş olsun rabbim göstermesin böyle sıkıntılar...sanırım insan olarak başımıza bişey geldimi olumsuz ihtimalleri düşünmek yapımızda var....
Hatta ben gerçekleşmemiş olumsuz ihtimaller üzerinden neler yaşayabilirim diye düşünüp senaryo yazıp bi de aglayabiliyorum
Yani bunun psikopatlıkla alakası yok ya da varsa ben alasıyım
Duana da canı gönülden amin...
sorma nursena vidyonun 10 saniyesinden sorasını izleyemedim ben rabbim o kucuk meleğin hakkını illaki alacak boşuna demiyorlar cehennem lüzumsuz değil rabbim kahhar ismiyle kahreylesin böyle vicdansızlarıYa soylemeden gecemicemmm tvde kayseride uvey anne nasi dovuyo cocuklari kanim dondu dünden beri tv dwki hörüntüler gözümden gitmiyo off Allahim yavrucakların piskolojisini düşünemiyorum en ağir cezayı haketdiyo Allahım öbür dünyada cezasinin verir inşallah
canım bu haberin beni inan ço sevindirdi inan yazının sonunu zor okudum çok şükürİyi akşamlar,
Pazartesiden bu yana epey zor günler geçirdim.. belli etmesem de içim den acaba.?? şüpheleri ardı ardına sıralandı..
çok zor yenam rabbim kimseye yaşatmasın gerçi bazen eşime kızınca diyorum sende birgün yaşa diye o bana hep kızıyo devamlı basın arıyor diye ama dayanılacak gibi bir şey deyil kızlığımdan beri çekiyorum bi arkadaşim hacamatla hafiflediğini söylemişti bide onu deniycem bakalımHayriyeciğim migren çok zor acil şifa diliyorum...
İş arkadaşımın da ileri derece de migreni var çok sık yaşıyor atakları..
Şimdiler de iğne terapisine başladı bir nevi akupunktur, çok ağrılı geçiyormuş ama atak arasını uzattı gibi..
En azından her hafta acillik olmuyorum diyor...
kuzum ya rabbim tez zamanda şifa versin çocukların hastalığı bizi daha çok yıkıyor allah kolaylık versin canımBuyuk kiz kismen iyi olsada toparlanamadi bazen baygin yatiyo.
Ufakta idare ediyo iste ilacsiz gecirmeye calisiyo memeye dustu iyice aksine sütüm dibe vurdu yine :)
Frida derin nerdesiniz derinin kizlarda hassas hasta olmasalar bari.
Zeynebim sizede cok gecmis olsun. Dogum oncesi annene de toparlansin :) ona tahmininden cok ihtiyacin olucak.
Benimkide dogum zamani rahatsizdi cocugu zor veriyodu bana :)
Hayriyeeeee o bir arkadas benmiyim acep bende kismi migren var o daha cabuk geciyo gecti hamdoldun nadiren yoklar. Ama ciddi migreni olanlari biliyorum yaptiran kesinlikle sifa oluyo.sorma nursena vidyonun 10 saniyesinden sorasını izleyemedim ben rabbim o kucuk meleğin hakkını illaki alacak boşuna demiyorlar cehennem lüzumsuz değil rabbim kahhar ismiyle kahreylesin böyle vicdansızları
canım bu haberin beni inan ço sevindirdi inan yazının sonunu zor okudum çok şükür
çok zor yenam rabbim kimseye yaşatmasın gerçi bazen eşime kızınca diyorum sende birgün yaşa diye o bana hep kızıyo devamlı basın arıyor diye ama dayanılacak gibi bir şey deyil kızlığımdan beri çekiyorum bi arkadaşim hacamatla hafiflediğini söylemişti bide onu deniycem bakalım
Ben denemedimde guzel oldugunu duydum servis yaparken kemikten koyuluyo o zaman yoksa nasil artar dimi :)İyi akşamlar güzeller,
Keyifler nasıl umarım iyisinizdir. Bonus geçen sefer yazmayı unuttum kızların hastaymış inşallah daha iyidirler şimdi.
Yenam çok sevindim canım sonuçların temiz olmasına, günüm güzelleşti bu haberle :)
Kızlar size bi şey sorsam, umarım kimsenin canı istemez. Cumartesi günü misafirim gelecek, ben de salı günü etli yaprak sardım dondurucuya attım. Bugün iki kişi daha davet ettim, misafir sayısı arttı. Şimdi üstüne ekleme yapmaktansa sarmanın altına kemikli et mi koysam diyorum. Var mı deneyeniniz? Güzel olur mu acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?