Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

yenacım çokk sevindim sonuçların temiz çıkmasına...içimdeki ses temiz çıkıcak diyodu ama genede merakla bekliyordum sonucu...biz anneler olarak bu gibi durumlarda ilk çocuklarımızı düşünüyoruz sanırımm...neyse sonuç olarak Rabbim bu sıkıntıyı yaşatmasın bir daha..

sağol bonuscum sizede çokk geçmiş olsun...annem inş toparlanır ama doğuma onu dahil etmek niyetinde değilim çok geriliyo heyecan yapıyo oyüzden hastaneden uzak tutucam mümkün olduğunca...ama evde benle olucak...hatta doğuma gittiğimi kimseye demicem eşimle beraber gidicez doğum sonrası biraz toparladıktan sonra haber ederiz belki birilerine...belkide eve çıktıktan sonra...

Tam hatirlamiyorum ama rahat bi 6 senedir oluyorum hacamat ilk ve sonbaharda hic olmadi senede 1 kez. Temiz yapan biri varsa guvenilir hic bekleme.
arkadaşım yapyor amadediğin gibi baharda yapıyordu zamanı varmış ama benı tek basımdan yapar belkı bı arayayım yarın

Ben denemedimde guzel oldugunu duydum servis yaparken kemikten koyuluyo o zaman yoksa nasil artar dimi :)

Ya da sarmaya ek degilde yemek cesidine ek yapmakta olabilir. Benimde yarin aksam misafirim var hala karar asamasindayim :)

Aslında kuzu incik koyayım diyorum, diderim biraz yanına artar böylece :) dana kuzu tatları karışır mı diye şeettim :)
Senin çocuklar da var, fırında pişecek bi şey yap uğraştırıcı olmayan.

Nursena bize yok mu :)

zeynepcim geçmiş olsun ben de senın gıbı 2.de kımseyı ıstemem goturmeyecem dıyordum rabbım benı bı ımtehan ettı sıpa ıcıme pısleyınce sezeryan oldum mecbur kaldım haber vermeye aman sen gıne hayırlısını dıle arkadaşım benım planlar hiç tutmadı hiç kucma almıycam kendı büyüsün dedim sütüm olmadı hiç kucaktn inmedi allahım ne dediysem tersi oldu

Kötü düşünce Ya bendede öyle her şehit haberinde neler düşünüyorum bir bilsen piskopat olcam vallahi ahh insallah ilerlemez :)))

Ben bi keresinde birz rahatsızlanmıştım internetten belirtileri araştırdım kendime kötü hastalık teşhisi koyup( Allah muhafaza ) o geceyi fenalarda geçirdim sonra kendime bayaga kızdım ama oluyo bu
Ya kadınlar bayaga pimpirikli oluyo :)

Bende çok duydum hacamattan fayda bulan...
Bide dün akşam nette bi bilgi görmüştüm bi legene su koyup avuc içine buz alıp dayanabildigin kadar suyun içnde tutmak vucudda ki tüm agrı sızı özellkle migren agrısnı hafifletiyormuş denemekte fayda var bence..
Allah şifa versin

Görümcem yapıyo o şekilde çokta güzel oluyor...servis yaparkende tencereyi ters ceviriyo servis tabagına hoş oluyo

Yena sonuçlarıntemiz cçıkmasına sevindim ccanım rRabbim bir daha göstermesin iinşallah
ee aağrı neden oluyormuş peki ona birsey ssöylemedi mi

cevap yazma kkonusund da hhaklısın cçoğu zaman yyazamıyorum çocuklardan kendime vakit ayıramıyorum ama burdan kopmakta istemiyorum hakkinizi helal edin

Herkes oruca niyetleniyo bende diyete niyet edeyim dedim ama kayinpederin getirdiği kestane niyetim bozdurdu malesef

Aaa sende mi hamilesin hayirli olsun Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah
Yok ben izlemedim ama izleyemem de heralde sanirim ofkeden uyuyamam Allah bu dunyada da obur dunyada da cezasini versin insallah
Gecmis olsun canim cocuklar icin sirtlarina ve topuklarina vicks surebilirsin daha rahat uyurlar
oohhh cok sevindim senin adina Allah bi daha boyle korku yasatmasin insallah

Topramm,cok sevindim güzel haberlerine.Görüstük zaten,Rabbim hiçbir kulunu dert ve hastaliga duçar eylemesin..

Bonuscum biraz toparlanmissiniz sanirim,yarina hiçbir seyiniz kalmaz iyileşirsiniz inşallah.

Ogulcuklarim cok geçmiş olsun,Allah sifa ihsan eylesin.

Clutch aslina kemikli etle cok lezzetli oluyor sarma ama dana ve kuzu eti karisimi değişik bir aroma verirmi bilemedim simdi:)
Hic riske atmayıp biraz kuru dolma,veya taze biber dolmasi ekleyebilirsin sarmalarin altina,zaman zaman dolma ve sarmayi ayni anda pişiriyorum ben de,oldukca lezzetli oluyor..:)

Aksam yemeğinden bahsedeyim
1 tabak ispanak
Üzerine yoğurt
1dl. Tam buğday ekmek
Salata

Aksamdan once 3 te ara öğün 3 galeta yedim

Suyum bir bucuk lt içtim

Ee sizler ne yediniz menuleri alalimmi
nursena menuler superdi ama bende hic bahsetmim bugun ne yedigimden

Selamun aleykum
Sabahim 9 unda ciktigim eve yeni girdim daha kizlari uyuturken size bakayim dedim
Annemde kuran vardi bugun cok yorulmusum heryerlerim agriyor

Bonus ben yarin 5 te 5 e baslicam ama yine kendi istedigim gibi yani sabah ve ogle uygulayip aksam ne pisirdiysem ondan yicem lilav makarma ekmek haric sebze ve salata bidiklarin hasta biliyorum baslayabilecekmisin sen yarin

Herkes oruca niyetleniyo bende diyete niyet edeyim dedim ama kayinpederin getirdiği kestane niyetim bozdurdu malesef
Kestanenin en hafif hali su da haşlanmış olanıymış..çiğ hali bile ondan kalorili inşaAllah haşlanmış yemişsindir:)

Ama ben kızartılmışı tek geçerim

Annem yapıyo hmmm çokta güzel oluyoo

"Uhibbuke, post: 44280064, member: 570983"]Kestanenin en hafif hali su da haşlanmış olanıymış..çiğ hali bile ondan kalorili inşaAllah haşlanmış yemişsindir:)

Ama ben kızartılmışı tek geçerim [/QUOTE]
Firinda Yapmastim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…