Buyuk kiz kismen iyi olsada toparlanamadi bazen baygin yatiyo.
Ufakta idare ediyo iste ilacsiz gecirmeye calisiyo memeye dustu iyice aksine sütüm dibe vurdu yine :)
Frida derin nerdesiniz derinin kizlarda hassas hasta olmasalar bari.
Zeynebim sizede cok gecmis olsun. Dogum oncesi annene de toparlansin :) ona tahmininden cok ihtiyacin olucak.
Benimkide dogum zamani rahatsizdi cocugu zor veriyodu bana :)
arkadaşım yapyor amadediğin gibi baharda yapıyordu zamanı varmış ama benı tek basımdan yapar belkı bı arayayım yarınTam hatirlamiyorum ama rahat bi 6 senedir oluyorum hacamat ilk ve sonbaharda hic olmadi senede 1 kez. Temiz yapan biri varsa guvenilir hic bekleme.
Ben denemedimde guzel oldugunu duydum servis yaparken kemikten koyuluyo o zaman yoksa nasil artar dimi :)
Ya da sarmaya ek degilde yemek cesidine ek yapmakta olabilir. Benimde yarin aksam misafirim var hala karar asamasindayim :)
Nursena bize yok mu :)Eki Görüntüle 1727131 bonusum al sağa yaptım
zeynepcim geçmiş olsun ben de senın gıbı 2.de kımseyı ıstemem goturmeyecem dıyordum rabbım benı bı ımtehan ettı sıpa ıcıme pısleyınce sezeryan oldum mecbur kaldım haber vermeye aman sen gıne hayırlısını dıle arkadaşım benım planlar hiç tutmadı hiç kucma almıycam kendı büyüsün dedim sütüm olmadı hiç kucaktn inmedi allahım ne dediysem tersi olduyenacım çokk sevindim sonuçların temiz çıkmasına...içimdeki ses temiz çıkıcak diyodu ama genede merakla bekliyordum sonucu...biz anneler olarak bu gibi durumlarda ilk çocuklarımızı düşünüyoruz sanırımm...neyse sonuç olarak Rabbim bu sıkıntıyı yaşatmasın bir daha..
sağol bonuscum sizede çokk geçmiş olsun...annem inş toparlanır ama doğuma onu dahil etmek niyetinde değilim çok geriliyo heyecan yapıyo oyüzden hastaneden uzak tutucam mümkün olduğunca...ama evde benle olucak...hatta doğuma gittiğimi kimseye demicem eşimle beraber gidicez doğum sonrası biraz toparladıktan sonra haber ederiz belki birilerine...belkide eve çıktıktan sonra...
Kötü düşünce Ya bendede öyle her şehit haberinde neler düşünüyorum bir bilsen piskopat olcam vallahi ahh insallah ilerlemez :)))
Bende çok duydum hacamattan fayda bulan...sorma nursena vidyonun 10 saniyesinden sorasını izleyemedim ben rabbim o kucuk meleğin hakkını illaki alacak boşuna demiyorlar cehennem lüzumsuz değil rabbim kahhar ismiyle kahreylesin böyle vicdansızları
canım bu haberin beni inan ço sevindirdi inan yazının sonunu zor okudum çok şükür
çok zor yenam rabbim kimseye yaşatmasın gerçi bazen eşime kızınca diyorum sende birgün yaşa diye o bana hep kızıyo devamlı basın arıyor diye ama dayanılacak gibi bir şey deyil kızlığımdan beri çekiyorum bi arkadaşim hacamatla hafiflediğini söylemişti bide onu deniycem bakalım
İyi akşamlar güzeller,
Keyifler nasıl umarım iyisinizdir. Bonus geçen sefer yazmayı unuttum kızların hastaymış inşallah daha iyidirler şimdi.
Yenam çok sevindim canım sonuçların temiz olmasına, günüm güzelleşti bu haberle :)
Kızlar size bi şey sorsam, umarım kimsenin canı istemez. Cumartesi günü misafirim gelecek, ben de salı günü etli yaprak sardım dondurucuya attım. Bugün iki kişi daha davet ettim, misafir sayısı arttı. Şimdi üstüne ekleme yapmaktansa sarmanın altına kemikli et mi koysam diyorum. Var mı deneyeniniz? Güzel olur mu acaba?
İyi akşamlar,
Pazartesiden bu yana epey zor günler geçirdim.. belli etmesem de içim den acaba.?? şüpheleri ardı ardına sıralandı..
hep çocuklarımı düşündüm psikopat gibi türlü türlü olumsuzluklar geçti içimden..
Bu süreçte gerek özelden gerek burda gönülden destek olan arkadaşlarıma çok teşekkür ederim. Allah razı olsun..
Çok seviyorum sizleri.. Ne mutlu bize diyet dışın da her konu da yol arkadaşlğı yapıyoruz..
( Gelip sadece kendiyle ilgili sorunları anlatıp diğer arkadaşlara cevap bile vermeyen bir iki üye dışın da söylediklerim.)
Velhasıl kelam sonuç temiz Çok şükür Allahıma.. Allah kimseyi darda komasın..
Herkese hayırlı akşamlar...
Bugün oruçluydum ve iftarda bi haftadır açmış gibi yedimtartı öncesi böyle olmamalıydı yaa
Neyse nasip artık inşaAllah bi daha ki cuma herşey güzel olacak
Bu aralar bütün miniklerde bi huzursuzluk var galiba ama sıkıntısı olmasında varsın sabaha kadar uyanık kalalım ben öyle diyorum...hasta oldular mı dayanılmaz oluyor...
bu arada niyetine çok güldümBak niyet edilen şeyi bozdun mu kazası gerekir haberin olsun dönüşü yok yani
Aaa sende mi hamilesin hayirli olsun Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin insallahGunaydin arkadaslar ☺☺☺
Dun butun gun evdeydim gecmise bakayim derken farkettimki telefonu elime hic almamisim cekmecede durmus oylece
Bugun disari cikcaz esimle cok bunaldim yogun maratondan ddgisiklik olsun diye adapazarina gidelim dedim
Kendime 1-2 esofman alti almam lazim evdekiler sikiyor artik
Eminede yaza geldigi icin giyiyordum tiril tiril elbiseleri evde rahat ediyordum ama bunda alt almam sart oldu
Aksama gorusuruz insallah
Yok ben izlemedim ama izleyemem de heralde sanirim ofkeden uyuyamam Allah bu dunyada da obur dunyada da cezasini versin insallahYa soylemeden gecemicemmm tvde kayseride uvey anne nasi dovuyo cocuklari kanim dondu dünden beri tv dwki hörüntüler gözümden gitmiyo off Allahim yavrucakların piskolojisini düşünemiyorum en ağir cezayı haketdiyo Allahım öbür dünyada cezasinin verir inşallah
Gecmis olsun canim cocuklar icin sirtlarina ve topuklarina vicks surebilirsin daha rahat uyurlarmerhaba kızlar. nasılsınız. yorgun bir gece geçirdim. ufaklıklar öksürmekten ne uyudu ne uyuttu. sabah sersem bi şekilde geldik. burdaki bayan dr kanser tedavisi görüyordu değerlerine baktırdı ve değerler çok yüksek çıkmış. çok üzüldük.öğleden sonrada bu anne dehşetiyle ilgili konuşuldu. görüntüleri izlemedim ama yorumlar yeterli geldi. b kadar vahşetin içinde bide o yavrucakların bağrışlarını dinleyemedim. rabbim haklarında hayırlısını versin. kaderlerini güzel yazsın inşallah.
bonuscum çocuk hastaymış geçmiş olsun.
oohhh cok sevindim senin adina Allah bi daha boyle korku yasatmasin insallahİyi akşamlar,
Pazartesiden bu yana epey zor günler geçirdim.. belli etmesem de içim den acaba.?? şüpheleri ardı ardına sıralandı..
hep çocuklarımı düşündüm psikopat gibi türlü türlü olumsuzluklar geçti içimden..
Bu süreçte gerek özelden gerek burda gönülden destek olan arkadaşlarıma çok teşekkür ederim. Allah razı olsun..
Çok seviyorum sizleri.. Ne mutlu bize diyet dışın da her konu da yol arkadaşlğı yapıyoruz..
( Gelip sadece kendiyle ilgili sorunları anlatıp diğer arkadaşlara cevap bile vermeyen bir iki üye dışın da söylediklerim.)
Velhasıl kelam sonuç temiz Çok şükür Allahıma.. Allah kimseyi darda komasın..
nursena menuler superdi ama bende hic bahsetmim bugun ne yedigimdenAksam yemeğinden bahsedeyim
1 tabak ispanak
Üzerine yoğurt
1dl. Tam buğday ekmek
Salata
Aksamdan once 3 te ara öğün 3 galeta yedim
Suyum bir bucuk lt içtim
Ee sizler ne yediniz menuleri alalimmi
Kestanenin en hafif hali su da haşlanmış olanıymış..çiğ hali bile ondan kalorili inşaAllah haşlanmış yemişsindir:)Herkes oruca niyetleniyo bende diyete niyet edeyim dedim ama kayinpederin getirdiği kestane niyetim bozdurdu malesef
İyi akşamlar güzeller,
Keyifler nasıl umarım iyisinizdir. Bonus geçen sefer yazmayı unuttum kızların hastaymış inşallah daha iyidirler şimdi.
Yenam çok sevindim canım sonuçların temiz olmasına, günüm güzelleşti bu haberle :)
Kızlar size bi şey sorsam, umarım kimsenin canı istemez. Cumartesi günü misafirim gelecek, ben de salı günü etli yaprak sardım dondurucuya attım. Bugün iki kişi daha davet ettim, misafir sayısı arttı. Şimdi üstüne ekleme yapmaktansa sarmanın altına kemikli et mi koysam diyorum. Var mı deneyeniniz? Güzel olur mu acaba?
Firinda Yapmastim
Eki Görüntüle 1727131 bonusum al sağa yaptım
damak zevki acısından iyi yapmışsın ama yarın ki tartı bu zevki çok yaşatmaz
yine de beni kestane pek etkilememişti tartıda bakarsın sende de hiç etki yapmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?