Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Hayriye hacamatin zamani var ama hastalik oldumu her vakit yapiliyo. Netten bak cok guzel bilgiler var. Bende cevaplarim elimden geldigince merak ettigin bisey olursa yaptira yaptira tecrubem oldu :)) ilkseferde bastan yapilmiyo 2.cide yaparlar onu diyim bari birde 4-5 kupadan fazlasi olmiyacak bilgime saglik

Şu Kayseri'de yaşanan vahşet i izledim ağladım üvey anne diyorlar ama ben bu rezil ile bırak anne kelimesinin insan kelimesiyle bile yan yana yazılması taraftarı değilim
oğlum geçen sene çok ateslendi doktor fitil verdi ben onu aglaya aglaya koydum cocuguma bu nasıl bir insanliktir çocuğun bagirsaklarini yirtmis assalik pislik
46 sene az bence elimde olsa asılmasini isterdim
Rabbim kahhar ismiyle kahretsin inşallahhem bu dudünyada hemde ahirette en ağır azaplari tatsin inşallah
o gunahsiz yavruları da Rabbim korusun

Ben izlemedim izlesem belki de bende böyle beddua ederdim
Cezada alıp içerde eziyet çektigini okuyunca Allah ıslah etsin dedim
ama durum hayal bile edemediğim kadar var galiba
Ben niyetimi yaptım sonuçta niyet önemli
dimi ama

Niyeti bozmazsın inşaAllaaah

Görümcem yapıyo o şekilde çokta güzel oluyor...servis yaparkende tencereyi ters ceviriyo servis tabagına hoş oluyo

Annem yapıyo hmmm çokta güzel oluyoo

Sağolun kızlar, sizden onay çıktı içim rahat bi şekilde yaparım artık :) Güzel olmazsa da çenemden kurtulamazsınız ama :)))

Sağolun kızlar, sizden onay çıktı içim rahat bi şekilde yaparım artık :) Güzel olmazsa da çenemden kurtulamazsınız ama :)))

bence olur :)
bi de yemegi yaparken tahiyyat ve kureyş surelerin oku biliyorsan biri lezzetli olması için digeri bereketli olması için :)

Kızlar şu meşhur görüntüler var ya anmak bile istemiyorum, izlemeyin derim ben. Düşünmeyin, konuşmayın... Malesef kötülük böyle normalleşiyor ve yayılıyor. Çoğunuz annesiniz, anne adaylarımız var aramızda. İçinize böyle acılar salmayın, yazıktır. Bu dünyayı sevgi kurtaracak, haketmeyen şeylerin enerjinizi sömürmesine izin vermeyin.

anaa oturduğum yerde uyumuşumya günler süren uykusuzluktan sonra deliksiz bi uyku çekmişim bu gürültüdede nasıl uyuduysam artık tv bir yandan çocuklar bir yandan neyse sankim kafam az dinlenmiş...

sağol canım..elbette evdeki hesap tutmuyo ama benimki zaten sezeryan olucak..annem feci geriliyo oyüzden istemiyorum...başkalarınıda hiçç istemiyorum iyi niyet altında fazla anlayışsız oluyolar malesef bide o halimle ben herkese anlayışlı davranmak durumunda kalıyorum diğer iki seferden bu konuda baya kötü tecrübelerimiz var o sebeple öyle anlaştık eşimle..son dakikada illa birisi gerekirse arıyabileceğim bi jokerim var o sebeple bi sıkıntı yaşamayız inş...ama sende çok haklısın benimde hayatımın hiç bi döneminde planladığım hiç bişey olmadı artık plansız yaşamak niyetiydeyim aslen ama bu bi istisna olur inş...Rabbim en hayırlı olanı nasip etsin..

yemek konusunda bir fikrim yok esracım ama biz özledik zaten senide çenenide..:))

olmamı sanada en köpüklüsünden yaparım buranın memengiç kahvesi meşhur yapayımmı
Dolma bence etle harika olur bayada ağir bi yemek olur yap bence kayinvalidem hep kemik li et koyar tadina doyum olmaz
Eğer toprak tenceren güveç tenceren varsa onda pisirebilirsin

nursena menuler superdi ama bende hic bahsetmim bugun ne yedigimden
Yarin tartida yüzleşirsin
Bu hafta bende berbatim
Oyy ellerin dert gormesin nursena canimsin bi yorgunluk kahvesine ihtiyacim var tam da su an :)
Naptin ne zaman geciyon kurana ins?
geçtim kiz 16. Sayfadayim
Aaaa diyette yaparim kariyerde:)

Zeynep pirasa dogruyodum aklima geldin he bak simdi gecen sene benim doguma yakin konustuk anlastik ablam geliyo hastanede kalmak icin annem kalmiycak dizleri falan agriyo yorulmasin evde lazim olur diye :)

2 subati beklemeye calisiyorum ben ama kotu oluca dr a dedim 27 sinde gidicem. 1 gun oncede konustuk ablamla halilar yikanmisti gelip sericekler gorumcemle falan. Bekle bekle ablam yok. Bende son utuleri yapiyorum 1 hafta idare etsin diye :) nevresim utulemistim he sana diyorum ama zaten millete yuk oluyorum bari utulim demistim su an kendimi kiniyorum sen benim yaptigimi yapma sakin gelince ben bi devrildim yataga utu falan gitti neyse iste bu ablam o sabah antibiyotikle bi ilac almis daha oncedende cok kullandigi bi ilac ama olacagi varmis ya allah korumus ilac alerjisi baslamis fenalasmis yuzu sismis elleri ayaklari sismis baya sahadet moduna girmis oyle diyodu :) komsuyu aramis falan ambulansla acile gitmisler annemler ambulansi takip etmisler oku oku dilim dolandi diyo annem neyseki ömrü varmis allah bagislamis bize. Eger dili bogazi sisseydi buraya gelemeden giderdi demisler.

Ben evde bekliyorumki gorumcem ablam gelicek bans kimse demedi bisey olmasin diye gec geldi gorumcem serdik falan kalan isler bitti ablam eve gelince beni arayip haber verdiler ablan az daha gidiyodu diye. O arada da hep olecegini dusundugunden diyomuski cocuk ilerde bugunu hep kotu hatirlar teyzem ben dogarken gitti diye :)

Hastaneye kisacik bi geldi cocugu gordu gitti bir haftada zor kendine geldi. Al sana tutmayan plan :) hala aklimiza geldikce annem diyo o gun omrum kisaldi diye.

Okuyupta hay cenene demeyin kuserim hem ben zeynebe yazdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…