Şu Kayseri'de yaşanan vahşet i izledim ağladım üvey anne diyorlar ama ben bu rezil ile bırak anne kelimesinin insan kelimesiyle bile yan yana yazılması taraftarı değilim
oğlum geçen sene çok ateslendi doktor fitil verdi ben onu aglaya aglaya koydum cocuguma bu nasıl bir insanliktir çocuğun bagirsaklarini yirtmis assalik pislik
46 sene az bence elimde olsa asılmasini isterdim
Rabbim kahhar ismiyle kahretsin inşallahhem bu dudünyada hemde ahirette en ağır azaplari tatsin inşallah
o gunahsiz yavruları da Rabbim korusun
Ben niyetimi yaptım sonuçta niyet önemli
dimi ama
Görümcem yapıyo o şekilde çokta güzel oluyor...servis yaparkende tencereyi ters ceviriyo servis tabagına hoş oluyo
Clutch aslina kemikli etle cok lezzetli oluyor sarma ama dana ve kuzu eti karisimi değişik bir aroma verirmi bilemedim simdi:)
Hic riske atmayıp biraz kuru dolma,veya taze biber dolmasi ekleyebilirsin sarmalarin altina,zaman zaman dolma ve sarmayi ayni anda pişiriyorum ben de,oldukca lezzetli oluyor..:)
Annem yapıyo hmmm çokta güzel oluyoo
Sağolun kızlar, sizden onay çıktı içim rahat bi şekilde yaparım artık :) Güzel olmazsa da çenemden kurtulamazsınız ama :)))
bence olur :)
bi de yemegi yaparken tahiyyat ve kureyş surelerin oku biliyorsan biri lezzetli olması için digeri bereketli olması için :)
Bi dahaki sefer degil pazar gunu ins yeliz seni yanniz birakmimBonus tamam canim sende bidahakine baslarsin yine beraber yapariz
Bi dahaki sefer degil pazar gunu ins yeliz seni yanniz birakmimpersembe biter ve ins cumaya aldigimi veririm.
zeynepcim geçmiş olsun ben de senın gıbı 2.de kımseyı ıstemem goturmeyecem dıyordum rabbım benı bı ımtehan ettı sıpa ıcıme pısleyınce sezeryan oldum mecbur kaldım haber vermeye aman sen gıne hayırlısını dıle arkadaşım benım planlar hiç tutmadı hiç kucma almıycam kendı büyüsün dedim sütüm olmadı hiç kucaktn inmedi allahım ne dediysem tersi oldu
Sağolun kızlar, sizden onay çıktı içim rahat bi şekilde yaparım artık :) Güzel olmazsa da çenemden kurtulamazsınız ama :)))
olmamı sanada en köpüklüsünden yaparım buranın memengiç kahvesi meşhur yapayımmıAslında kuzu incik koyayım diyorum, diderim biraz yanına artar böylece :) dana kuzu tatları karışır mı diye şeettim :)
Senin çocuklar da var, fırında pişecek bi şey yap uğraştırıcı olmayan.
Nursena bize yok mu :)
Yarin tartida yüzleşirsinnursena menuler superdi ama bende hic bahsetmim bugun ne yedigimden
geçtim kiz 16. SayfadayimOyy ellerin dert gormesin nursena canimsin bi yorgunluk kahvesine ihtiyacim var tam da su an :)
Naptin ne zaman geciyon kurana ins?
Zeynep pirasa dogruyodum aklima geldin he bak simdi gecen sene benim doguma yakin konustuk anlastik ablam geliyo hastanede kalmak icin annem kalmiycak dizleri falan agriyo yorulmasin evde lazim olur diye :)anaa oturduğum yerde uyumuşumya günler süren uykusuzluktan sonra deliksiz bi uyku çekmişim bu gürültüdede nasıl uyuduysam artık tv bir yandan çocuklar bir yandan neyse sankim kafam az dinlenmiş...
sağol canım..elbette evdeki hesap tutmuyo ama benimki zaten sezeryan olucak..annem feci geriliyo oyüzden istemiyorum...başkalarınıda hiçç istemiyorum iyi niyet altında fazla anlayışsız oluyolar malesef bide o halimle ben herkese anlayışlı davranmak durumunda kalıyorum diğer iki seferden bu konuda baya kötü tecrübelerimiz var o sebeple öyle anlaştık eşimle..son dakikada illa birisi gerekirse arıyabileceğim bi jokerim var o sebeple bi sıkıntı yaşamayız inş...ama sende çok haklısın benimde hayatımın hiç bi döneminde planladığım hiç bişey olmadı artık plansız yaşamak niyetiydeyim aslen ama bu bi istisna olur inş...Rabbim en hayırlı olanı nasip etsin..
yemek konusunda bir fikrim yok esracım ama biz özledik zaten senide çenenide..:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?