Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Napaysınız kasımpatıcığımın bugün misafiri var tabloyu yapamıyacakmış :))))

Eki Görüntüle 1727915

Çok fenasın :) Psikolojide buna bastırılmış duygular sendromu diyoruz..

İyi akşamlar
Misafirim gelecek ugrayamadim gündüz de arkadaş vardı
Adaş doğru yolu bulup gelmissin topige :)
Aksam 10 dan sonra gelirim konuşuruz
Aklımda epey bişey vardı ama unuttum tabi ki

Adaş gelecem akşam görüşürüz
Senin çoğu gider haftaya belki de hepsi

Tamam siz adaşla konuşun araya girmeyiz biz..

Hayriyeciğim hep bir öğüt edasın da konuşmak hiç hoşuma gitmiyor zira kilo konusun da aşırı başarısızım..
seni samimiyetini hepimiz çok seviyoruz ben ve bonus ayrı seviyoruz tabii :)

Ne güzel demişsin yaş 31 diye... Bence yaşamın en şahane evresi 30 lu yaşlar ve çok kısa sürüyor. Bu kısa ama bir o kadar şahane seneleri dilediğin görüntüde ve ruh halin de geçirmek yine senin elin de..diyeceğim budur..

Ayrıyetten buzağınız analı babalı büyüsün :))

yeliz süpersin..

Hala piyasadamı o mutluluk hapı Sibel Can'ın ayvalık şubesi seni :))

HAFTANIN 1.si.................................. - 1.5 kg................................... ASUMANZEYNEP

HAFTANIN 2.si.................................... - 0.7 kg........................................ NURSENA

HAFTANIN 3.ler............................... -0.6 kg...................................... YENA & PLYNNA

Guzel oldu Sibel Can :)) ben sizi cok seviyorum ya iyi ki varsiniz. Ha hayret bonus kafandan kalpler cikabilir

Ee hayriye napiyoz kuzum zayiflamak icun :)) madem burasi iyi geliyo burada cok durucaksin o zaman. Olmadi ozelden falan bir el atariz sana :)
hemen şu doktorun listesine başlanacak inşallah ama sizsiz olmaz tabi ama ben zayıflayana kadar sız başarı topiğine geçersiniz ben burda demirbaş arda uğrarsınız zahir banaa

Kasımınpatısı emeğine sağlık. neden acele ettin canım yarın yapardın ..
Bir de birşey rica edeceğim senden hemşeri torpili geçersin artık :) bulutesrasını yanlış yazmışsın düzeltme onu onu düzeltirsen benim 3.lüğüm elden gider..

Arkadaslar kilo veren herkesi tebrik ediyorum,listenin eksiklerinin kusuruna bakmayin,misafirlerim var hala kaçamak yapıyorum,hizli yaptigim için gözden kacirdiklarim ve yanlisliklarim olabilir hakkinizi helal edin.

Eline saglik kasimpati sende helal et :) zor durumda kalma bazen hepimize olabilir boyle durumlar misafir falan :) liste daha gec olur ertelenir yarismada degiliz sonucta :)

Bonusçum ben nedense seni hep düz kumral saçlı düşünmüştüm..

Kıvırcık saç jöleyle şekillenince dadundan bakılmaz :))

İki kere perma yaptırdım yolunmuş tavuğa döndüm.. En son yapan kuaför kendine saç tasarımcısı demişti.. Teşhisi saçınızın kimyası değişik dedi bana..:))

Kızımın saçları da kıvırcıktı sonra büyüdükçe dalgalı olmaya başladı şimdiler de hep düzleştirir..
herkes çok beğenirdi saçlarını Çok güzel saçların var dediklerin de nef ediyom nef ediyom derdi .. :)) Kıvırcık halini sevmezdi cadı..

HAFTANIN 1.si...................................... - 1.5 kg.................................ASUMANZEYNEP

HAFTANIN 2.si......................................- 1.4 kg........................................ BULUT776

HAFTANIN 3.sü.....................................- 0.7 kg........................................ NURSENA

ellerine sağlık canım
asıl bukonustuklarımız daha çok etkılıyr bnı canım kendime getirıyo hayatında kıloyla derdi olmayna ınsanlar rahatlatmaz benı ama sizinle konusunca kendime geliyor toparlıyorum

tebrikler güzeller

Heyytt geriden geldik diye mi ezikleniyoruz
Daha ölmedik bacimm hakkimizi savunuruz evelallah

Küs..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…