evet güzel canım bıtek soğuu var onada yapacak bişeyyok ınsan dinleniyor onları izlerkenAyy hayriye cok guzel ya zorluklari olsada eminim guzeldir ciftlik hayati.
İyi akşamlar
Misafirim gelecek ugrayamadim gündüz de arkadaş vardı
Adaş doğru yolu bulup gelmissin topige :)
Aksam 10 dan sonra gelirim konuşuruz
Aklımda epey bişey vardı ama unuttum tabi ki
Adaş gelecem akşam görüşürüz
Senin çoğu gider haftaya belki de hepsi
yenam 31 yasındayım hıc kendim için bişey yaptığımı hatırlamıyorum sorun orda zaten benim hayatımda hep başkaları on planda oldu kımse uzulmesın kırılmasın ben nezaman kendime saygımı geri kazanırım ozaman çozulur bu sorun heralde hele bu konuda kendimi bildim bileli kio vermeye çalışır ve başaramam ve beni tanıyan herkez bukonuda laf sahıbı hisseder kendını herkez akıl verme derdınde aslında su dıyetı yapsan sporamı yzılsan yuzun nekadar güzel bı zayıflasan yanı benden başka herkez laf sahıbı hayatımda kırmaktan çekiniyorum çoğuzaman laf söyleyemediğimden değil kötülük olmasın tatsızlık olmasın diye susuyorum bu sefer en ufacık seyden nem kapıp böyle depresyonun dibine vuruyorum ınsallah ben de asıcam bu gunlerı sız bana çok iyi geliyorsunuz hepinizi cok seviyorum
aynen vakıt akıp geçiyor ve her sene ben busene artık dıyorum sanırım böyle yaşlanacam sizinki gine normal sınırlarda canım ben düşünmek bile istemiyorum vermem gereken kıloyu ama böyle dertleniyor fakat hepte erımde sayıyorum
canım bende yenaya katılıyorum sen bilirsin ama ben böyle diyetlerle verdiğim kilolaı ıkı katı olarak aldım
benimkiler beni arayıp "ay canım bısey duyduk kılo vermişsin çok sevindik aman bozma canı"diyorlardı gülenmı aglanmı kötü niyetli değil belki ama senın duygularını kımse düşünmez maselef
ben enson 13 sen once giydim 54 beden
Bak bunlarin hepsini ben yapitorum 3 cocugum var ev yemek camasir bulasik arasinda dekorasyon dergileri karistiriyorum izledigim bloglari okuyorum elisi yapiyorum kitap okuyorum universite hayatima devam ediyorum (yoksa bunlari yaparken kendimin farkina varmamaya mi calisiyorum)inan bunlari yaparken yasadigimin farkina variyorum yoksa bogulurdum heralde sizde yapabilirsiniz inanin terapiye gitmekten daha iyi geliyo bana bunlar
bonus senin de çocuklar hasta herhalde çok geçmiş olsun ..benimkilerde aynı antibiyotik kullanıyoruz ..
frida hayırdır canım depresyona girmissin benim gibi 130lardan geldin unutma surda ne kaldı ikili rakamlara ...
bende şimdi bir bardak melissa ve papatya çayı içtim ...ilaç alıyordum p....c herkezin kullandığı artık bir aydır icmiyorum..
Ee hayriye napiyoz kuzum zayiflamak icun :)) madem burasi iyi geliyo burada cok durucaksin o zaman. Olmadi ozelden falan bir el atariz sana :)
Çok fenasın :) Psikolojide buna bastırılmış duygular sendromu diyoruz..
Tamam siz adaşla konuşun araya girmeyiz biz..
Hayriyeciğim hep bir öğüt edasın da konuşmak hiç hoşuma gitmiyor zira kilo konusun da aşırı başarısızım..
seni samimiyetini hepimiz çok seviyoruz ben ve bonus ayrı seviyoruz tabii :)
Ne güzel demişsin yaş 31 diye... Bence yaşamın en şahane evresi 30 lu yaşlar ve çok kısa sürüyor. Bu kısa ama bir o kadar şahane seneleri dilediğin görüntüde ve ruh halin de geçirmek yine senin elin de..diyeceğim budur..
Ayrıyetten buzağınız analı babalı büyüsün :))
yeliz süpersin..
Hala piyasadamı o mutluluk hapı Sibel Can'ın ayvalık şubesi seni :))
hemen şu doktorun listesine başlanacak inşallah ama sizsiz olmaz tabi ama ben zayıflayana kadar sız başarı topiğine geçersiniz ben burda demirbaş arda uğrarsınız zahir banaaEe hayriye napiyoz kuzum zayiflamak icun :)) madem burasi iyi geliyo burada cok durucaksin o zaman. Olmadi ozelden falan bir el atariz sana :)
Arkadaslar kilo veren herkesi tebrik ediyorum,listenin eksiklerinin kusuruna bakmayin,misafirlerim var hala kaçamak yapıyorum,hizli yaptigim için gözden kacirdiklarim ve yanlisliklarim olabilir hakkinizi helal edin.
hahahaa sendemi(sibel can)herkez benzetir..bende hormonlu sibel can diyorum...
ellerine sağlık canım
asıl bukonustuklarımız daha çok etkılıyr bnı canım kendime getirıyo hayatında kıloyla derdi olmayna ınsanlar rahatlatmaz benı ama sizinle konusunca kendime geliyor toparlıyorumÇok fenasın :) Psikolojide buna bastırılmış duygular sendromu diyoruz..
Tamam siz adaşla konuşun araya girmeyiz biz..
Hayriyeciğim hep bir öğüt edasın da konuşmak hiç hoşuma gitmiyor zira kilo konusun da aşırı başarısızım..
seni samimiyetini hepimiz çok seviyoruz ben ve bonus ayrı seviyoruz tabii :)
Ne güzel demişsin yaş 31 diye... Bence yaşamın en şahane evresi 30 lu yaşlar ve çok kısa sürüyor. Bu kısa ama bir o kadar şahane seneleri dilediğin görüntüde ve ruh halin de geçirmek yine senin elin de..diyeceğim budur..
Ayrıyetten buzağınız analı babalı büyüsün :))
yeliz süpersin..
Hala piyasadamı o mutluluk hapı Sibel Can'ın ayvalık şubesi seni :))
tebrikler güzellerHAFTANIN 1.si.................................. - 1.5 kg................................... ASUMANZEYNEP
HAFTANIN 2.si.................................... - 0.7 kg........................................ NURSENA
HAFTANIN 3.ler............................... -0.6 kg...................................... YENA & PLYNNA
Kasımınpatısı emeğine sağlık. neden acele ettin canım yarın yapardın ..
Bir de birşey rica edeceğim senden hemşeri torpili geçersin artık :) bulutesrasını yanlış yazmışsın düzeltme onu onu düzeltirsen benim 3.lüğüm elden gider..
HAFTANIN 1.si...................................... - 1.5 kg.................................ASUMANZEYNEP
HAFTANIN 2.si......................................- 1.4 kg........................................ BULUT776
HAFTANIN 3.sü.....................................- 0.7 kg........................................ NURSENA
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?