HAFTANIN 1.si...................................... - 1.5 kg.................................ASUMANZEYNEP
HAFTANIN 2.si......................................- 1.4 kg........................................ BULUT776
HAFTANIN 3.sü.....................................- 0.7 kg........................................ NURSENA
Yena gitti derece
Nerdeyse benimki bile gidecekti
O değil de eski tartım olaydı en az 1 kilo daha az çıkardım gecerdim nursenayi
Haftaya inşallah artık
kızlar ben şu ilaç işne kafam takılıyor dr ınısulın dırencı için dedi ama ilacın çok yan etkisi var bilemedim ne yapsam
Yena listede adını gördüm zannettim aaa meğer benmişim
Kasımpatı ellerine sağlık canım
Bonuscum senin de ellerine sağlık
Bonusçum ben nedense seni hep düz kumral saçlı düşünmüştüm..
Kıvırcık saç jöleyle şekillenince dadundan bakılmaz :))
İki kere perma yaptırdım yolunmuş tavuğa döndüm.. En son yapan kuaför kendine saç tasarımcısı demişti.. Teşhisi saçınızın kimyası değişik dedi bana..:))
Kızımın saçları da kıvırcıktı sonra büyüdükçe dalgalı olmaya başladı şimdiler de hep düzleştirir..
herkes çok beğenirdi saçlarını Çok güzel saçların var dediklerin de nef ediyom nef ediyom derdi .. :)) Kıvırcık halini sevmezdi cadı..
Gençlere yol açmak lazım canımKuş misali çok kısa sürdü evet.. bir baktım ismim var bir baktım yok..
İşte hayatta böyle ahretlik bir varız bir yokuz..:)
Gençlere yol verdim ben fedakarlık yapıyorum :)
evet glifor yorumlara baktım kılo veren cok ıstahlarını düzenlemiş başalyım olmazsa dayanıcam artık diyetisyenler bile yazıyomuş simdiGliformu.? Hayriyeciğim kullan bence...
Yan etkileri olur elbet ama bünye alışınca geçer özellikle mide bulantısı yapar... Vücudumuz öyle bir tasarlanmış ki dışarıdan alınan yabancı maddeyi reddeder ama faydasını gördüğün de bir şekil de kabullenir...
Dene istersen ama hemen bırakma bir iki hafta ancak alışırsın..
Tebrik ederim canım..
Haftaya da dereceye giremeyebilirim ondan sonra bakıcizz..
tabiki benimde giderKasımınpatısı emeğine sağlık. neden acele ettin canım yarın yapardın ..
Bir de birşey rica edeceğim senden hemşeri torpili geçersin artık :) bulutesrasını yanlış yazmışsın düzeltme onu onu düzeltirsen benim 3.lüğüm elden gider..
evet glifor yorumlara baktım kılo veren cok ıstahlarını düzenlemiş başalyım olmazsa dayanıcam artık diyetisyenler bile yazıyomuş simdi
ya bende pastalari. şimdi yakmak için oyna durYarın çalışmıyorum. Sabaha kadar dens dens ..
Ne güzel çok sevindimYarın çalışmıyorum. Sabaha kadar dens dens ..
Ne yemeyi planliyon acepte giremiycen
tabiki benimde gider
Yeni yaşın hayırlı olsunBugün doğum günümdü kendime ödül verdim güya şimdi dert etmeye başladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?