Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Teşekkürederim ccanımhhakkınıhHelal Et. Emeğine saglik

Yena gitti derece
Nerdeyse benimki bile gidecekti
O değil de eski tartım olaydı en az 1 kilo daha az çıkardım gecerdim nursenayi
Haftaya inşallah artık

Kuş misali çok kısa sürdü evet.. bir baktım ismim var bir baktım yok..
İşte hayatta böyle ahretlik bir varız bir yokuz..:)

Gençlere yol verdim ben fedakarlık yapıyorum :)

kızlar ben şu ilaç işne kafam takılıyor dr ınısulın dırencı için dedi ama ilacın çok yan etkisi var bilemedim ne yapsam

Gliformu.? Hayriyeciğim kullan bence...

Yan etkileri olur elbet ama bünye alışınca geçer özellikle mide bulantısı yapar... Vücudumuz öyle bir tasarlanmış ki dışarıdan alınan yabancı maddeyi reddeder ama faydasını gördüğün de bir şekil de kabullenir...
Dene istersen ama hemen bırakma bir iki hafta ancak alışırsın..

Kasımpatı ellerine sağlık canım
Bonuscum senin de ellerine sağlık

Ablacim hatirlattin burdan nuruma cok tsk ediyorum bana listede yardim ettigi icin. Okur diye bir kalp birakiyorum ona

Kova burclarinin hisleri cok kuvvetlidir :)) koyu kumral dalgali :))

Zaten ben kivircik degilimki yillardir oyle sandilar :))

evet glifor yorumlara baktım kılo veren cok ıstahlarını düzenlemiş başalyım olmazsa dayanıcam artık diyetisyenler bile yazıyomuş simdi

tabiki benimde gider

evet glifor yorumlara baktım kılo veren cok ıstahlarını düzenlemiş başalyım olmazsa dayanıcam artık diyetisyenler bile yazıyomuş simdi

Yav hayriye kuzum bak samimiyetten yaziyorum yanlis anlama sende anlarsanda sen bilin

Ilacin yan etkisine takilma bacim yav kullan. Su an ki kilomuzun bize o ilactan daha cok zarari var hala dusunuyon he

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…