Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Iyi aksamlaaaarr :) doktor randevum vardi of bu sekerle ilgili ne cok yukleniyolar insana. En son tersledim bende.ben sonuclarini kabul ediyorum ne olacaksa dedim. Sanki bi tek bende bu dert yahu... Agrilar ve kramplar icin magnezyum verdi iste.. Bu kadar :)
Kolay gelsin ablacim
Hayırlı cumalar

Arkadaşlar misafirim var,listeyi akşam musait oldugum bir zamanda yapabilecegim..lütfen kusura bakmayın...
Kolay gelsin kasimpati..
Ellerine saglik canim..
Valla doğrudur.tek düşüncem bu bebek burdan nasl çıkacak?Ya diyorum sonucrlta Allah kadn vucüdünü bebek doğuracak şekilde yaratmış.hem bu kadar insan nasıl dünyaya gelmiş demi
:) cikar cikar o yolunu bulur bengisu :)

Beden işi çok tuhaf yaa kalıba göre değişiyor birde tabiki boy farkı yüzünden benim aldığım kaban 2 numara satan kız 48 le 46 ya denk geliyor abla demişti ...

Meselaa atalardaki 3 beden pantolonların bir kısmı oluyor bir kısmı olmuyor bana ...
Yinede psikolojikmen 48 bedene bakmak iyi geliyor sende muhakak bana olmaz diye düşünme her alışverişte bir küçüğünü dene oluyor çünkü ...

İyi akşamlar
Misafirim gelecek ugrayamadim gündüz de arkadaş vardı
Adaş doğru yolu bulup gelmissin topige :)
Aksam 10 dan sonra gelirim konuşuruz
Aklımda epey bişey vardı ama unuttum tabi ki

Ne gelicen tabloyu hiç görme bende rezilik diz boyuu depresyonun en dibinde bu rakamı bildirdim işte düzeltcem ama önümüzdeki hafta değilse bile yeni yıldaaa...

Yeni yıla yeni kararlar alalım ay bizimde planlarımız hedeflerimiz olsun :))

Slm kizlar nobet iyi simdilik cok sukur Allah bozmasin
Canim daha yasin genc bence dogumdan sonra 30 una kadar istedigin kiloya inmek ucun zamanin var bence basarirsin
Insallah cnm ☺

Ohh be çoğalıyoruz.. Topikte çoğunun boyu 1,70 ve 1,70 e yakın.
Gıcık bir durum :))

Allah sıkı yerlerimize zeval vermesin ne diim :))
Aaaammmmmiiiiiiiinnnnn

yenam 31 yasındayım hıc kendim için bişey yaptığımı hatırlamıyorum sorun orda zaten benim hayatımda hep başkaları on planda oldu kımse uzulmesın kırılmasın ben nezaman kendime saygımı geri kazanırım ozaman çozulur bu sorun heralde hele bu konuda kendimi bildim bileli kio vermeye çalışır ve başaramam ve beni tanıyan herkez bukonuda laf sahıbı hisseder kendını herkez akıl verme derdınde aslında su dıyetı yapsan sporamı yzılsan yuzun nekadar güzel bı zayıflasan yanı benden başka herkez laf sahıbı hayatımda kırmaktan çekiniyorum çoğuzaman laf söyleyemediğimden değil kötülük olmasın tatsızlık olmasın diye susuyorum bu sefer en ufacık seyden nem kapıp böyle depresyonun dibine vuruyorum ınsallah ben de asıcam bu gunlerı sız bana çok iyi geliyorsunuz hepinizi cok seviyorum
aynen vakıt akıp geçiyor ve her sene ben busene artık dıyorum sanırım böyle yaşlanacam sizinki gine normal sınırlarda canım ben düşünmek bile istemiyorum vermem gereken kıloyu ama böyle dertleniyor fakat hepte erımde sayıyorum
Tabi ben bu diyeti ogle ve aksam ayni seyi yiyerek degil de yemege izin verdigi yiyeceklerden kendime secerek yapmayi dusunuyorum yapmak isteyen var mi
canım bende yenaya katılıyorum sen bilirsin ama ben böyle diyetlerle verdiğim kilolaı ıkı katı olarak aldım

benimkiler beni arayıp "ay canım bısey duyduk kılo vermişsin çok sevindik aman bozma canı"diyorlardı gülenmı aglanmı kötü niyetli değil belki ama senın duygularını kımse düşünmez maselef
Eneeee boyuma uygun birini buldum :)) Boydaşmışız esra..
valla 52 beden belki büyüktür kesimi..Pantolon 54 almıştım ..
Neresinden tutsan fena işte..50 li bedenlerden bahsediyoruz bura da...
ben enson 13 sen once giydim 54 beden

Hepimiz ayni evrelerden geciyoruz ama onemli olan birlik olup kendimize ve birbirimize inanmak destek olmak
Bizi bizden baska kimse iyi anlayamaz

Hayriye kilosu yuksek kisiler daha hizli veriyo diye biliyorum yanlismi biliyorum acaba?

Kendin icin biseyler yap lutfen baskalarina baslarim yeter ne faydasi var onlarin sana. Kiloluyken hayata tutunucaksin tadini cikaricaksinki kiloyuda verebilesin.

Neyi seviyosan onu yap mesela imkanlari bilmiyorum fikir sadece muzik seversen yalniz basina dinle herkes uyusun otur bi film izle elisi hobi tarzi seylerde olur maksat ilgiyi baska seylere verip yemeyi dusunmemek.

Sık sık kuafore gitmeye calis. Dergiler falan alalim bakalim millet nelerle ugrasiyo hayati kaciriyoruz kilomuz yuzunden.
Bunlari yapmaya kilo engel degil. Kotu ruh hali engel. Eyy ruh adami hasta etme

Bak bunlarin hepsini ben yapitorum 3 cocugum var ev yemek camasir bulasik arasinda dekorasyon dergileri karistiriyorum izledigim bloglari okuyorum elisi yapiyorum kitap okuyorum universite hayatima devam ediyorum (yoksa bunlari yaparken kendimin farkina varmamaya mi calisiyorum)inan bunlari yaparken yasadigimin farkina variyorum yoksa bogulurdum heralde sizde yapabilirsiniz inanin terapiye gitmekten daha iyi geliyo bana bunlar

Hepimiz ayni evrelerden geciyoruz ama onemli olan birlik olup kendimize ve birbirimize inanmak destek olmak
Bizi bizden baska kimse iyi anlayamaz
oy lütfen sen hamilesin hasibe üzmek istemedim sizi ne olur

Sen niye yapamayasın canım lütfen kendini
Yipratma
inşallah canım

yoparlanıcam inşallah hergünyeni yeniden iyiki varsınız yaaaasizinle sohbet ederken rahatlıyorum kafam dinleniyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…