Kolay gelsin ablacimçok teşekkür edrim canlarım. hepinizden ayrı ayrı alıntı yapıp yazmak isterdim ama akşama yemekli misafirim var saat 15 te gelicekler ve ben sarmayı ancak bitirdim daha ocağa koymadım. siz ayrı ayrı cevaplamış kabul edinhemen gitmeliyim öpüldünüz
Kolay gelsin kasimpati..Hayırlı cumalar
Arkadaşlar misafirim var,listeyi akşam musait oldugum bir zamanda yapabilecegim..lütfen kusura bakmayın...
Ellerine saglik canim..[TABLE="class: grid, width: 860"]
[TR]
[TD]NO[/TD]
[TD]KULLANICI[/TD]
[TD]SPOR DAKİKASI[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1[/TD]
[TD]nursena[/TD]
[TD]60 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2[/TD]
[TD]asumanzeynep[/TD]
[TD]150 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3[/TD]
[TD]yst38[/TD]
[TD]150 dk[/TD]
[/TR][/TABLE][TABLE="class: grid, width: 860"][/table][TABLE="class: grid, width: 860"]
[TR]
[/TR]
[/TABLE]
:) cikar cikar o yolunu bulur bengisu :)Valla doğrudur.tek düşüncem bu bebek burdan nasl çıkacak?Ya diyorum sonucrlta Allah kadn vucüdünü bebek doğuracak şekilde yaratmış.hem bu kadar insan nasıl dünyaya gelmiş demi
Beden işi çok tuhaf yaa kalıba göre değişiyor birde tabiki boy farkı yüzünden benim aldığım kaban 2 numara satan kız 48 le 46 ya denk geliyor abla demişti ...Ben perşembeden bildirim yapim o zaman.. Hafta içi ailecek tek tatil günümüz olacak ve ben güzel mamalar hazırlayıp muhtemelen çok yiyeceğim. :) Yatsıdan ve yasin okuduktan başlarım yemeye :)
amin canım sağolasın.
Kolay gelsin topraam.
Süper ya şekillenme de sponsorun da hazır..
Bence değerlendir bunu her insan evladına nasip olmaz.
Son aldığım kaban 52 beden frida.
İyi akşamlar
Misafirim gelecek ugrayamadim gündüz de arkadaş vardı
Adaş doğru yolu bulup gelmissin topige :)
Aksam 10 dan sonra gelirim konuşuruz
Aklımda epey bişey vardı ama unuttum tabi ki
Insallah cnm ☺Canim daha yasin genc bence dogumdan sonra 30 una kadar istedigin kiloya inmek ucun zamanin var bence basarirsin
AaaammmmmiiiiiiiinnnnnOhh be çoğalıyoruz.. Topikte çoğunun boyu 1,70 ve 1,70 e yakın.
Gıcık bir durum :))
Allah sıkı yerlerimize zeval vermesin ne diim :))
yenam 31 yasındayım hıc kendim için bişey yaptığımı hatırlamıyorum sorun orda zaten benim hayatımda hep başkaları on planda oldu kımse uzulmesın kırılmasın ben nezaman kendime saygımı geri kazanırım ozaman çozulur bu sorun heralde hele bu konuda kendimi bildim bileli kio vermeye çalışır ve başaramam ve beni tanıyan herkez bukonuda laf sahıbı hisseder kendını herkez akıl verme derdınde aslında su dıyetı yapsan sporamı yzılsan yuzun nekadar güzel bı zayıflasan yanı benden başka herkez laf sahıbı hayatımda kırmaktan çekiniyorum çoğuzaman laf söyleyemediğimden değil kötülük olmasın tatsızlık olmasın diye susuyorum bu sefer en ufacık seyden nem kapıp böyle depresyonun dibine vuruyorum ınsallah ben de asıcam bu gunlerı sız bana çok iyi geliyorsunuz hepinizi cok seviyorumHayriyecim sen de toparlarsın toparlanmak zorundasın..
Bak verdiğin 30 kiloyu hoop geri aldın bi 30 kilo daha alırsın rahatlıkla o zaman ne olacak..
Herşeyi bi kenara bırak .kocanın ex aşkını,çocukları onu bunu önce sen hayriye olarak iyi sağlıklı olmalısın ki.. çevrene de bu ışığı saçmalısın... Zamanın da gittiğim psikaytr elinde ki kağıtları buruştutp çöpe attı ve bu senin geçmişin şu an çöpte işine yarayacakmı demişti bana.? ben de hayır demiştim.. Sen kendini seversen herkes seni sever kendini önemsersen herkes seni önemser demişti. herşey bizim elimiz de özetle.
Söylediklerim aynen benim için de geçerli zaman zaman bana da hatırlatın lütfen :)
Hayriye haftaya cuma noel yemeği yemeyecekseniz eğer :) -1 kg. bildir lütfen..
Allah Allah o nerden çıktı şimdi.. hayırlı şifalar diliyorum..
Sen de ayakta falan çok kaldıysan şişmiştir vücudun.
aynen vakıt akıp geçiyor ve her sene ben busene artık dıyorum sanırım böyle yaşlanacam sizinki gine normal sınırlarda canım ben düşünmek bile istemiyorum vermem gereken kıloyu ama böyle dertleniyor fakat hepte erımde sayıyorumHayriye bak bende iki haftadir yerimde sayiyorum. -300 500 ne gitseydi kardi. Yarin gelinimize gitmem lazim ne giycem diye dusunuyorum ne gerek var aslinda buna. Gidecegim yerdekiler var ya 55 ten 57 ye cikinca ekmegi kesen tipler dusun artik
Burda belli etmemeye calistim ama bu kilo problemimle ilgili bir tartisma yasadim bende. Disardan yapiyo yapiyo bisey olmuyo gibi gorunmek cok kotu. Kilonla baris diyebiliyolar sana kolaymis gibibarismiycam ulen ben 30 lu yaslarim zayif gecicek. Bin kere bozsamda kiloyla barismiycam
Icimizdeki bosluga yediklerimizi koyarak mutlu olamiyoruz bu hafta yine istedigim herseyi yedim sonuc vicdan azabi afedersiniz ama boyle b...tan hayat olmaz. Olmamali... dun asuman abla dedi ya hayat yemekle gecmiyo diye aynen oyle. Yenanin dedigi gibi bir sure birak herkesi cok zor olsada esinide birak.
Sade kendine calis imkanlarin seklinde kendine biseyler al kendin icin ozel biseyler dogru davranisinda kendini odullendir vs. Biz hep kendimizi asagiladigimiz icin bunlara ihtiyacimiz var. Vakit gidiyo canim benim bak bende 3 kilo vermis olabilirdim su ana kadar ama yok...
Yenayi tebrik ediyorum azda olsa arti olmadi hic sonucu toplamda cok guzel. Darisi bize ins.
Bak sen yeniden geleli iki hafta oldu yerimde sayiyorum bende tam kilon kac tartil yaz lutfen.
Bi daha gelmemezlik etmehem severim hem doverim oda biseymi frida ben yine 105.8 im bunuda beyle yaz kasimpati siyah kalin italik falan
Geldimi ust uste geliyor bazen allah sifa versin ablacim stresten sismis olabilcegini dusunuyorum bende
canım bende yenaya katılıyorum sen bilirsin ama ben böyle diyetlerle verdiğim kilolaı ıkı katı olarak aldımTabi ben bu diyeti ogle ve aksam ayni seyi yiyerek degil de yemege izin verdigi yiyeceklerden kendime secerek yapmayi dusunuyorum yapmak isteyen var mi
benimkiler beni arayıp "ay canım bısey duyduk kılo vermişsin çok sevindik aman bozma canı"diyorlardı gülenmı aglanmı kötü niyetli değil belki ama senın duygularını kımse düşünmez maselefevet aslında 54 ,52 ve 50 bedenlerden kurtulmak çok güzel zar zor 48 ve nadiren 46 bedenlere de giriyorum bunu korumam lazım ...
bonusun dediği gibiii zayıf insanların yanımda diyet konuşmasından nefret ediyorum yok göbeğim çıktı onu ben yemem......vs falan filan sanki kızım sana söylüyorum gelinim sen anla der gibiii benimde çevremde öyleleri çok var bizim gelinler ve kardeşimde 36 bedendir 50 li li kilolardalar işte kardeşim ve gelin sürekli spor yapar aslında hepsi yapar şu sıralar annemde başladıı hatda gelin bir ara kendine özel sadece hoca tutmuştu ...
hayır kilo veriyorum yine kurtulamıyorum bu seferde arıyıp verdiğin kiloları hala koruyorsun dimii diye soruyorlar ...
kardeşlerimin ben 70 kilo olunca estetik sözleride var dr. bile hazır oda tanıdık sağolsun benim kilolarımda da beni anlıyor sıkıştırmıyor beraber bizimkilere gülüp geçiyoruz ...
ben hiçbir zaman kendi kilom hakında hiç kimseyi konuşturtmadım tabii hep konu oldu ama toplumda diyeteyim yememem lazım demedim hep kendime sakladım gelip burda sizinle paylaştım ne zamanki verdiğim kilolar fazlalaştı o zaman çevrem farketi tabiii aile toplandığında yine konu bu seferde benim verdiğim kilolara geliyor devam etmem gerektiği kilo verince çok güzel olduğum....... vs gibii
son olarak kararsızlık, cesaretsizlik,planlı olamama yılların bilgi birikimini aktaramama bunları aşmam lazım geçtiğim hafta tüm bunların yerine yemeği koydum ama beni sadece uyuşturdu mutlu etmedi
ben enson 13 sen once giydim 54 bedenEneeee boyuma uygun birini buldum :)) Boydaşmışız esra..
valla 52 beden belki büyüktür kesimi..Pantolon 54 almıştım ..
Neresinden tutsan fena işte..50 li bedenlerden bahsediyoruz bura da...
yenam 31 yasındayım hıc kendim için bişey yaptığımı hatırlamıyorum sorun orda zaten benim hayatımda hep başkaları on planda oldu kımse uzulmesın kırılmasın ben nezaman kendime saygımı geri kazanırım ozaman çozulur bu sorun heralde hele bu konuda kendimi bildim bileli kio vermeye çalışır ve başaramam ve beni tanıyan herkez bukonuda laf sahıbı hisseder kendını herkez akıl verme derdınde aslında su dıyetı yapsan sporamı yzılsan yuzun nekadar güzel bı zayıflasan yanı benden başka herkez laf sahıbı hayatımda kırmaktan çekiniyorum çoğuzaman laf söyleyemediğimden değil kötülük olmasın tatsızlık olmasın diye susuyorum bu sefer en ufacık seyden nem kapıp böyle depresyonun dibine vuruyorum ınsallah ben de asıcam bu gunlerı sız bana çok iyi geliyorsunuz hepinizi cok seviyorum
aynen vakıt akıp geçiyor ve her sene ben busene artık dıyorum sanırım böyle yaşlanacam sizinki gine normal sınırlarda canım ben düşünmek bile istemiyorum vermem gereken kıloyu ama böyle dertleniyor fakat hepte erımde sayıyorum
canım bende yenaya katılıyorum sen bilirsin ama ben böyle diyetlerle verdiğim kilolaı ıkı katı olarak aldım
benimkiler beni arayıp "ay canım bısey duyduk kılo vermişsin çok sevindik aman bozma canı"diyorlardı gülenmı aglanmı kötü niyetli değil belki ama senın duygularını kımse düşünmez maselef
ben enson 13 sen once giydim 54 beden
yenam 31 yasındayım hıc kendim için bişey yaptığımı hatırlamıyorum sorun orda zaten benim hayatımda hep başkaları on planda oldu kımse uzulmesın kırılmasın ben nezaman kendime saygımı geri kazanırım ozaman çozulur bu sorun heralde hele bu konuda kendimi bildim bileli kio vermeye çalışır ve başaramam ve beni tanıyan herkez bukonuda laf sahıbı hisseder kendını herkez akıl verme derdınde aslında su dıyetı yapsan sporamı yzılsan yuzun nekadar güzel bı zayıflasan yanı benden başka herkez laf sahıbı hayatımda kırmaktan çekiniyorum çoğuzaman laf söyleyemediğimden değil kötülük olmasın tatsızlık olmasın diye susuyorum bu sefer en ufacık seyden nem kapıp böyle depresyonun dibine vuruyorum ınsallah ben de asıcam bu gunlerı sız bana çok iyi geliyorsunuz hepinizi cok seviyorum
aynen vakıt akıp geçiyor ve her sene ben busene artık dıyorum sanırım böyle yaşlanacam sizinki gine normal sınırlarda canım ben düşünmek bile istemiyorum vermem gereken kıloyu ama böyle dertleniyor fakat hepte erımde sayıyorum
canım bende yenaya katılıyorum sen bilirsin ama ben böyle diyetlerle verdiğim kilolaı ıkı katı olarak aldım
benimkiler beni arayıp "ay canım bısey duyduk kılo vermişsin çok sevindik aman bozma canı"diyorlardı gülenmı aglanmı kötü niyetli değil belki ama senın duygularını kımse düşünmez maselef
ben enson 13 sen once giydim 54 beden
Seni catlak seniSen niye yapamayasın canım lütfen kendini
Yipratma
Bak bunlarin hepsini ben yapitorum 3 cocugum var ev yemek camasir bulasik arasinda dekorasyon dergileri karistiriyorum izledigim bloglari okuyorum elisi yapiyorum kitap okuyorum universite hayatima devam ediyorum (yoksa bunlari yaparken kendimin farkina varmamaya mi calisiyorumHayriye kilosu yuksek kisiler daha hizli veriyo diye biliyorum yanlismi biliyorum acaba?
Kendin icin biseyler yap lutfen baskalarina baslarim yeter ne faydasi var onlarin sana. Kiloluyken hayata tutunucaksin tadini cikaricaksinki kiloyuda verebilesin.
Neyi seviyosan onu yap mesela imkanlari bilmiyorum fikir sadece muzik seversen yalniz basina dinle herkes uyusun otur bi film izle elisi hobi tarzi seylerde olur maksat ilgiyi baska seylere verip yemeyi dusunmemek.
Sık sık kuafore gitmeye calis. Dergiler falan alalim bakalim millet nelerle ugrasiyo hayati kaciriyoruz kilomuz yuzunden.
Bunlari yapmaya kilo engel degil. Kotu ruh hali engel. Eyy ruh adami hasta etme
Benim ufaklik ve buyuk kiz uyudu ben de ortancayla oturuyorum o tv izliyo ben telde kendimi eglendiriyomVay yeliz menu iyiymis. Misafirler erken gitti ugrasiyorm cocuklarla bir mizmizliktir bitmiyo.
oy lütfen sen hamilesin hasibe üzmek istemedim sizi ne olur
Hepimiz ayni evrelerden geciyoruz ama onemli olan birlik olup kendimize ve birbirimize inanmak destek olmak
Bizi bizden baska kimse iyi anlayamaz
Sen niye yapamayasın canım lütfen kendini
Yipratma
yoparlanıcam inşallah hergünyeni yeniden iyiki varsınız yaaaaHayriye kilosu yuksek kisiler daha hizli veriyo diye biliyorum yanlismi biliyorum acaba?
Kendin icin biseyler yap lutfen baskalarina baslarim yeter ne faydasi var onlarin sana. Kiloluyken hayata tutunucaksin tadini cikaricaksinki kiloyuda verebilesin.
Neyi seviyosan onu yap mesela imkanlari bilmiyorum fikir sadece muzik seversen yalniz basina dinle herkes uyusun otur bi film izle elisi hobi tarzi seylerde olur maksat ilgiyi baska seylere verip yemeyi dusunmemek.
Sık sık kuafore gitmeye calis. Dergiler falan alalim bakalim millet nelerle ugrasiyo hayati kaciriyoruz kilomuz yuzunden.
Bunlari yapmaya kilo engel degil. Kotu ruh hali engel. Eyy ruh adami hasta etme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?