Hayırlı geceler
Ben de misafirleri gönderdim mutfağı hafiften toparladım geldim
Yorgun uykusuz ve açım
Aç olmayı seviyorum :))
Seseni catlak seni kusmuk kokusunu taktin aklima bugun koltugu yikiyorum bi kabasi bi derinlemesi derken birkac kere kokladim mutlumusun simdi koku gelmeyene kadar yikadim
Şükür canım Allah bugünümüzü aratmasinBen ac degilim ama ins olucam en kisa zamanda. Ee daha daha nasilsin abla iyisiniz ins :))
Ilk kezmi yok artikHayatimda ilk defa biri bana catlak dedi
neyse sayemde evin mis gibi kokmus
Ilk kezmi yok artiksamimi gordugumden dedim kusuruma bakma esracim bazen cok rahat konustugum gibi yaziyorum.
tabi sekizlere gelince artık daha bi hırs gelmiştir sana asum maşallahBen bugün hafif bir kahvaltı yaptım
Gün içinde misafire yaptığım makarna salatasindan az bişey yedim biraz da ayak üstü portakallı kereviz atıştırdım
ay bugün bir ilk yaşıyorum resmen bu saat oldu ben uyumadım ve hiç uykum yok hayret
eşim aşşada inek doğurtuyor bi olumuz olmuş camdan aldım haberini
Öyle olur inşallah hayriyecim darısı sizleretabi sekizlere gelince artık daha bi hırs gelmiştir sana asum maşallah
bonus senin de çocuklar hasta herhalde çok geçmiş olsun ..benimkilerde aynı antibiyotik kullanıyoruz ..
frida hayırdır canım depresyona girmissin benim gibi 130lardan geldin unutma surda ne kaldı ikili rakamlara ...
bende şimdi bir bardak melissa ve papatya çayı içtim ...ilaç alıyordum p....c herkezin kullandığı artık bir aydır icmiyorum..
Ne güzel gözünüz aydın :)ay bugün bir ilk yaşıyorum resmen bu saat oldu ben uyumadım ve hiç uykum yok hayret
aminanalı babalı buyusun
Ayy hayriye cok guzel ya zorluklari olsada eminim guzeldir ciftlik hayati.ay bugün bir ilk yaşıyorum resmen bu saat oldu ben uyumadım ve hiç uykum yok hayret
bende çok etkileniyorum çok sancı çekiyorlar gecen gün 4 si birden doğurdu doğum haneye dondu assasıNe güzel gözünüz aydın :)
Ben tv de ana ocağı var orda gördüm ilk ineğin dogumunu çok etkilendim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?