iyiki doğdun canım dertlenme bişey olmaz sfan olsun
bencede pek bişeyyok ama gec sat oluşu tehlıke yanında abartmazsan tabi
Hasibe bende kelimelik oynuyorum :)
Teşekkür ederim canımSlm kizlar
Cok sukur rutine koydum servisi insallah sabaha kadar bi aksilik cikmaz
Yenaaa getti derece gettiiii
Aaaaa ne oynuyorsun
Bizde esimle kelimelik diye bi oyuna sardik onu oynuyoruz karsilikli ☺
Hayirli olsun ☺
Cnm fayda zarar iliskisine bakildiginda faydasi zararindan fazlaysa ilaci almaktan korkma zaten ilacla metabolizman duzeldikce baska rahatsizliklarin varsa onlar da hafiflicektir
Gel beraber dans edelim sabaha kadar
Mutlu yillar cnm
Benimde ozgun muzik dinleyesim var. Ahh radyo olucakki su kadroyla harika olurdu.
Hem bu asagidakileri sadece sizin gormenize uyuz oluyorum :)
Abartıcam hayriye :))
İyi bişeymi .?
Gerçi vakit sorunum var ama belki oynarım ben de söyleyin adını sanını bi zahmet..
anam anam bune
kızlar ben kaçar valla dahada uykum yok ama yatmazsam sabah kalkamıycam ıyı geceler herkeze mucks
Ses var adamda be :)
Kaymağınız kalın olsun canımay bugün bir ilk yaşıyorum resmen bu saat oldu ben uyumadım ve hiç uykum yok hayret
eşim aşşada inek doğurtuyor bi olumuz olmuş camdan aldım haberini
Doğum günün kutlu olsun canımBugün doğum günümdü kendime ödül verdim güya şimdi dert etmeye başladım
teşekkür edrım ablacım inşallahHayırlı geceler güzeller
Misafirlerim gitti. Maşallah çok bereketli bir gündü. İyi ki çok yapmışım yemekleri. Tam sofrayı toplarken başka misafir geldi. Bir ailede çay a geldi.
Kasımpatı, bonus ellerinize sağlık canlar. Dereceye giren, girdiği gibi çıkan güzelleri tebrik ederim.
Kaymağınız kalın olsun canım
yalnızbenımkı ne yaman çelişki anlamadım aksama kadar ağla zayıflayamıyorum diye pastaya dibin düşsun
çok teşekkür ederiz
Hayırlı geceler güzeller
Misafirlerim gitti. Maşallah çok bereketli bir gündü. İyi ki çok yapmışım yemekleri. Tam sofrayı toplarken başka misafir geldi. Bir ailede çay a geldi.
Kasımpatı, bonus ellerinize sağlık canlar. Dereceye giren, girdiği gibi çıkan güzelleri tebrik ederim.
İnsanız da, nefis bu.. Şu an olsun hemen kahve yapıp yanın da yerimm..
hep polyananın yüzünden :))
aynenİnsanız da, nefis bu.. Şu an olsun hemen kahve yapıp yanın da yerimm..
hep polyananın yüzünden :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?