Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Kasimpati ve bonus liste icin elinize saglik
Sanirim az once yazmayi unutmustum

Abartıcam hayriye :))

İyi bişeymi .?
Gerçi vakit sorunum var ama belki oynarım ben de söyleyin adını sanını bi zahmet..
Oyunun adi "kelimelik"

Eneee sen indirsene kelimelik adi face den sebep biz karsilikli oynarik :)

Ama siz bende facede ekli degilsiniz biz karsilikli oynayamicaz

Hoşgeldin canım.. Demek bakıcı güzel yemek yapıyor..
Tek eksiğim buymuş gibi diyosun bir de.

20 kilo fazla evet ama verilmeyecek gibi hiç değil..

70 leri göreceksin yeniden..Bu sefer hep beraber. :)

Ailemi cok seviyorum ama daha ufak yaslarda diyim ornek aldigim kimse yoktu. Tarzim farkli :)
Ama ergen zamanlarim radyocu ve yazarlara hayranlikla gecti :)

Ben babama çok hayrandım, bayılıyordum ona.. Çok yakışıklıydı che guevera gibi sigara tutuşu ve içişi vardı..
Belki başlama sebebimdir..Allah rahmet eylesin..
Bir de çok güzel giyinen dayımın kızına hayrandım küçükken :)

Radyocu demişken süper fm den kadir çöpdemir nasıl ilgimi çeker di..hep dinlerdim onu..kimbilir ne yakışıklıdır diye düşünürdüm sonra tv lere çıkınca fena hayal kırıklığına uğramıştım ama.. :))

Yazarları de bakim :)

Kadın memeleketinde pastacıymış ordan pay biç :)))) Referansını aradığımda ilk söylediği çok güzel yemek yapıyor olmuştu :) Bi de aynı türk gibi ye diye ısrar ediyor. Gerçekten tek eksiğim buydu

Bu arada yanlış mı anladım sen sigaraya başlamışsın baban yüzünden? hala içiyor musun, buna inanmam mümkün değil. Hayatımda sigara için bu kadar naif bir insana rastlamamıştım, gerçeküstü. Bırak hala kullanıyorsan ya

Hem de her banyodan sonra. beline kadar saçları çok güzel..

Hadi ya kötümü davranıyordu kıyamam sana.. yaa evet önceleri küçüklere kıymet verilmez di şimdiler de tepemize çıkarıyoruz...

Benim hiç yoktu
Niyekine sordun

Hiiç, maksat muhabbet olsun..

Bende küçük ken Ahmet özhan la Orhan gencebay a hayran dım ama akraba larımdan yoktu

Evet esracım 17-18 yaşlar da tek tük içerdim..Uzun yıllar hep öyleydi..
Sonra hamilelikler,emzirmeler bıraktım.. Geçen yıl abimin vefatından sonra yeniden başladım paket paket değil ama gün de 4-5 i buluyor...

İçmesen keşke annemde biz çocukken arkadaş ortamında içerdi. ben de kızıp ağlardım kendini öldürecen biz naapcaz sensiz diye. Sigara içen insanlar bana hep çok büyüki mesafeli falan gelir :)

Henuz tanimiyodum pek kimseyi ben yazarlardan ziyade olayin kendisine hayrandim. Okulada gitmedigim icin gidenlerede hayran kalirdim :)

Kirmzi baslikli kiz favorimdir :)) melon sapka, beyazit ozturk bir cogunu dinlemisligim var. Cok sıkı bir radyo dinleyicisiydim. Halada oyle sayilirim :) tv yerine acarim cogunlukla.

Anlatisin cok guzel ama yinede birak sen onu :)

Esracım ye diye ısrar ediyor deyince aklıma bir anım geldi. )
Yeni evliyiz bayram tatilin de eşimin çok yakın ''aynı zaman da onlar da yeni evli''bir arkadaşına Ankaraya gittik.. ''Aslen Erzincanlılar'' Bayram münasebetiyle aileleri ziyaret ediyoruz onlarla birlikte Allahım Allahım her gittiğimiz yer de sarmalar dolmalar tatlılar nefes alamıyoruz artık.. nasıl ısrar ediyorlar anlatamam '' ölümü gör ye'' deyip deyip ağzımıza sokacaklar nerdeyse..
hala zaman zaman konuşur güleriz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…