Oyunun adi "kelimelik"Abartıcam hayriye :))
İyi bişeymi .?
Gerçi vakit sorunum var ama belki oynarım ben de söyleyin adını sanını bi zahmet..
Eneee sen indirsene kelimelik adi face den sebep biz karsilikli oynarik :)
İyi geceler kuzular :)
Kilo verenleri tebrik ederim, darısı başıma inşallahBonus ve KAsımpatı arkadaşlarım ellerinize sağlık listeler için. Umarım ben de girerim haftaya.
Zeynepcim 345 mi, 245 mi kolestrolun? 345 ise dikkat et kendine canım, eti yağsız tüket. Benim babamın da 440 olmuş bi ara. Korkunç rakamlar bunlar ya
Bengisu22 tavsiyen için sağol canım. Yarın bi deneme yapayım o şekilde bakayım.
Yenam valla bana da iyi geldi forum kış gecelerinde :) sohbetlerinizi özlemişim. kod adı bölümlerimiz devam edecek
Bu arada 8 kg için tebrik ederim, sen küçümsüyorsun ama çok iyi bir başarı. zaten yağdan kilo vermek için yavaş vermek lazım. Yılbaşı gecesi için senin plan süpermiş :) ben çok yememeyi umuyorum. Annemin bakıcı Özbek, onlar çok coşkulu kutlarmış yeni yılı. Kardeşim de yurtdışında olacak. İkisi yalnızlık çekmesin diye oraya gideceğiz. Çok yemem umarım, çünkü bir eksiğim buymuş gibi yemekleri çok güzel oluyor
Bulut ve Yena ben de 1.60 gillerdenim. 48 beden geniş kesim bi pantalonum var onunla takılıyorum bu ara. Geçen yıl 46 bedenlere zor sığıyorum diye hayıflanıyordum artık olmuyorlarŞaka maka 2 yılda 20 kg aldım. olmuyor hiçbir şey artık...
Dafi abla kayınpederine çok geçmiş olsun. Sen de yoruluyorsun anladığım kadarıyla onunla ilgilenirken. dikkat et kendine sen de.
Ay Hayriye sen 31 yaşında mısın, ben sana niye abla diyorum ya. Kimden duydum acaba, benden küçükmüşsün bir yaş bi de.... Lütfen umutsuzluğa kapılma, gençsin ve geç değil hiçbir zaman...
Ailemi cok seviyorum ama daha ufak yaslarda diyim ornek aldigim kimse yoktu. Tarzim farkli :)
Ama ergen zamanlarim radyocu ve yazarlara hayranlikla gecti :)
Hoşgeldin canım.. Demek bakıcı güzel yemek yapıyor..
Tek eksiğim buymuş gibi diyosun bir de.
20 kilo fazla evet ama verilmeyecek gibi hiç değil..
70 leri göreceksin yeniden..Bu sefer hep beraber. :)
Ben babama çok hayrandım, bayılıyordum ona.. Çok yakışıklıydı che guevera gibi sigara tutuşu ve içişi vardı..
Belki başlama sebebimdir..Allah rahmet eylesin..
Bir de çok güzel giyinen dayımın kızına hayrandım küçükken :)
Radyocu demişken süper fm den kadir çöpdemir nasıl ilgimi çeker di..hep dinlerdim onu..kimbilir ne yakışıklıdır diye düşünürdüm sonra tv lere çıkınca fena hayal kırıklığına uğramıştım ama.. :))
Yazarları de bakim :)
Yenam kızın niye saçlarını düzleştiriyor ya, çok yakışıyor ona dalgalı saç. ah bu ergenlik, biz de böyleydik değil mi :)
Plynna doğum günün kutlu olsun, mulu yıllar
Yena ben dayımın kızına hayrandım. Çok güzeldi. ama bana kötü davranırdı, küçüğüm diye horlardı. Sonra hayat farklı yerlere savurdu kızcağı
Benim hiç yoktu
Niyekine sordun
Bende küçük ken Ahmet özhan la Orhan gencebay a hayran dım ama akraba larımdan yoktuHoşgeldin canım.. Demek bakıcı güzel yemek yapıyor..
Ben babama çok hayrandım, bayılıyordum ona.. Çok yakışıklıydı che guevera gibi sigara tutuşu ve içişi vardı..
Radyocu demişken süper fm den kadir çöpdemir nasıl ilgimi çeker di..hep dinlerdim onu..kimbilir ne yakışıklıdır diye düşünürdüm sonra tv lere çıkınca fena hayal kırıklığına uğramıştım ama.. :))
Şarjım bitiyor
Leptop da yatak odasında çekmiyor
Modem salonda
Oradada kp yatıyor.
Nasıl bi şeykiDafi abla sana taşınabilir şarj alsınlar, çok pratik o.
Kadın memeleketinde pastacıymış ordan pay biç :)))) Referansını aradığımda ilk söylediği çok güzel yemek yapıyor olmuştu :) Bi de aynı türk gibi ye diye ısrar ediyor. Gerçekten tek eksiğim buydu
Bu arada yanlış mı anladım sen sigaraya başlamışsın baban yüzünden? hala içiyor musun, buna inanmam mümkün değil. Hayatımda sigara için bu kadar naif bir insana rastlamamıştım, gerçeküstü. Bırak hala kullanıyorsan ya
https://www.google.com.tr/search?q=...k_jJAhVEPBQKHWZdBUUQ_AUIBygB&biw=1366&bih=667Nasıl bi şeyki
Ben hiç dinlemem belkide onun için hiç müzik kulağım yok
Dafi ablacim aliskanlikmidir tutkumudur bilmem vazgecemedigim bir olay muzik :)
Evet esracım 17-18 yaşlar da tek tük içerdim..Uzun yıllar hep öyleydi..
Sonra hamilelikler,emzirmeler bıraktım.. Geçen yıl abimin vefatından sonra yeniden başladım paket paket değil ama gün de 4-5 i buluyor...
Hoşgeldin canım.. Demek bakıcı güzel yemek yapıyor..
Meyra en küçüklerimizden biri sendin :) o konulara girmeyelim :)))Yaşlandım mı ne: )))) : P
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?