Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

İyi geceler kuzular :)
Kilo verenleri tebrik ederim, darısı başıma inşallah Bonus ve KAsımpatı arkadaşlarım ellerinize sağlık listeler için. Umarım ben de girerim haftaya.

Zeynepcim 345 mi, 245 mi kolestrolun? 345 ise dikkat et kendine canım, eti yağsız tüket. Benim babamın da 440 olmuş bi ara. Korkunç rakamlar bunlar ya

Bengisu22 tavsiyen için sağol canım. Yarın bi deneme yapayım o şekilde bakayım.

Yenam valla bana da iyi geldi forum kış gecelerinde :) sohbetlerinizi özlemişim. kod adı bölümlerimiz devam edecek
Bu arada 8 kg için tebrik ederim, sen küçümsüyorsun ama çok iyi bir başarı. zaten yağdan kilo vermek için yavaş vermek lazım. Yılbaşı gecesi için senin plan süpermiş :) ben çok yememeyi umuyorum. Annemin bakıcı Özbek, onlar çok coşkulu kutlarmış yeni yılı. Kardeşim de yurtdışında olacak. İkisi yalnızlık çekmesin diye oraya gideceğiz. Çok yemem umarım, çünkü bir eksiğim buymuş gibi yemekleri çok güzel oluyor

Bulut ve Yena ben de 1.60 gillerdenim. 48 beden geniş kesim bi pantalonum var onunla takılıyorum bu ara. Geçen yıl 46 bedenlere zor sığıyorum diye hayıflanıyordum artık olmuyorlar Şaka maka 2 yılda 20 kg aldım. olmuyor hiçbir şey artık...

Dafi abla kayınpederine çok geçmiş olsun. Sen de yoruluyorsun anladığım kadarıyla onunla ilgilenirken. dikkat et kendine sen de.

Ay Hayriye sen 31 yaşında mısın, ben sana niye abla diyorum ya. Kimden duydum acaba, benden küçükmüşsün bir yaş bi de.... Lütfen umutsuzluğa kapılma, gençsin ve geç değil hiçbir zaman...

Çok sağol canım

Yenam kızın niye saçlarını düzleştiriyor ya, çok yakışıyor ona dalgalı saç. ah bu ergenlik, biz de böyleydik değil mi :)

Plynna doğum günün kutlu olsun, mulu yıllar

Yena ben dayımın kızına hayrandım. Çok güzeldi. ama bana kötü davranırdı, küçüğüm diye horlardı. Sonra hayat farklı yerlere savurdu kızcağı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…