Köylerde hayvanlar doğurduğunda Kaymağınız kalın olsun denirteşekkür edrım ablacım inşallah
Hay allah ya tesadufen gordum bu sarkinin klibini :))))) bir sarki kliple bu kadar uyumsuz olur ancak :))
Katy Perry konsept gorsun :)))
Yenaa bu ne perhiz bu ne lahana turşusu
Pek inmiş görünmüyorDafi sultan nassin indimi sislerin :)
Yenaa bu ne perhiz bu ne lahana turşusu
Alışmaya çalışıyorumdafiii laptopunla yaz lütfen, telefonla yavaş yazıyorsun :))
Yena kasimpati nur frida hepinize gelsin...asuman abla zakkum seviyo ona gelmesin :))
Çok sağol canımİyi geceler kuzular :)
Kilo verenleri tebrik ederim, darısı başıma inşallahBonus ve KAsımpatı arkadaşlarım ellerinize sağlık listeler için. Umarım ben de girerim haftaya.
Zeynepcim 345 mi, 245 mi kolestrolun? 345 ise dikkat et kendine canım, eti yağsız tüket. Benim babamın da 440 olmuş bi ara. Korkunç rakamlar bunlar ya
Bengisu22 tavsiyen için sağol canım. Yarın bi deneme yapayım o şekilde bakayım.
Yenam valla bana da iyi geldi forum kış gecelerinde :) sohbetlerinizi özlemişim. kod adı bölümlerimiz devam edecek
Bu arada 8 kg için tebrik ederim, sen küçümsüyorsun ama çok iyi bir başarı. zaten yağdan kilo vermek için yavaş vermek lazım. Yılbaşı gecesi için senin plan süpermiş :) ben çok yememeyi umuyorum. Annemin bakıcı Özbek, onlar çok coşkulu kutlarmış yeni yılı. Kardeşim de yurtdışında olacak. İkisi yalnızlık çekmesin diye oraya gideceğiz. Çok yemem umarım, çünkü bir eksiğim buymuş gibi yemekleri çok güzel oluyor
Bulut ve Yena ben de 1.60 gillerdenim. 48 beden geniş kesim bi pantalonum var onunla takılıyorum bu ara. Geçen yıl 46 bedenlere zor sığıyorum diye hayıflanıyordum artık olmuyorlarŞaka maka 2 yılda 20 kg aldım. olmuyor hiçbir şey artık...
Dafi abla kayınpederine çok geçmiş olsun. Sen de yoruluyorsun anladığım kadarıyla onunla ilgilenirken. dikkat et kendine sen de.
Ay Hayriye sen 31 yaşında mısın, ben sana niye abla diyorum ya. Kimden duydum acaba, benden küçükmüşsün bir yaş bi de.... Lütfen umutsuzluğa kapılma, gençsin ve geç değil hiçbir zaman...
Benim hiç yoktuKızlar birşey soracağım . çocukluğunuz da hayran olduğunuz,örnek aldığınız birileri varmıydı .. Örneğin anne,baba,abla, abi,kuzen, amca dayı, teyze, hala gibi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?