Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Bi de Erzincan tarafında bayram menüsü fiksdir. Su böreği, yaprak sarma (bunlar hep kıymalı) ve değişik bi baklava. Sağolsun kayınvalidem bayrama gidince her öğün bunları ikram eidyor :))) En son gidişimizde anne sen normal yemek yapıyor musun diye sormuştum :))

Benim teyzelerim ölümü gör diye ısrar eder, tövbe Yarabbim :)))

Buket uzuner.. İki yeşil su samuru
Yine Buket uzuner -kumral ada mavi tuna
vee mehmet Rauf -Eylül..

Bir de çocuk kitaplarından sonra bana hediye edilen ilk romanım Şule yüksel Şenler'in iki cilt huzur sokağı adlı romandı..
Ayy ne etkilenmiştiiim :))

Evet senin koca tarafı Erzincanlıydı :) En iyi bilenlerdensin :)
Ben seviyorum kültürümüzün tuhaflıklarını :)

Bende gobeginden dalivereyim muhabbete. Bi anim geldi aklims makedonyadada insanlar cok misafirperverdir. Esim ogretmen yeni evlendik bibohrenciye ziyarete goturdu beni. Karnimiz cok acti. Once onumuze findik fistik koydular yedik. Sonra cips biskuvi falan geldi onlardanda aldik baya. Sonra kahve getirdiler yaninda surekli biseyler var. Biz iyice dolduk surkli meyvesuyu ikram ediyorlar bardak bittikce dolduruyorlar hic sormadan. Tam catlamalik olduk hadi dediler sofra hazir . esimde bende helak olmustuk yemekten

Huzur sokağı beni de çok etkilemişti. Sanırım ilk gençlikte en çok etkilendiğim kitaptı.

Huzur sokağını bende okumuştum

Offf tok olunca da eziyet oluyor resmen..
bir de ben benim için hazırlanan yiyecekleri ayıp olur diye,üzülür diye rededemiyorum hiç..

Sesli guldum son cumleye :))

Evet senin koca tarafı Erzincanlıydı :) En iyi bilenlerdensin :)
Ben seviyorum kültürümüzün tuhaflıklarını :)
Ben de severim, şimdi tanıdık falan çıkar bi şey demeyim :))

Bu arada geçen uykum kaçtı derdim var köşesine bakıyorum. Kızın biri bi başlık açmış yalancı elti mi ne. YAzmış yazmış baya bi dedikodu yapmışlar. Sonra eltisi gelmiş bulmuş başlığı şoookk

O günden beri karar verdim temkinli olacağım :))))

ahhahaha çok iyiymiş, tam bizlik :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…