Hiç görmemiştim söyleyeyim de alırlar belkihttps://www.google.com.tr/search?q=taşınabilir+şarj&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwj2hLfAk_jJAhVEPBQKHWZdBUUQ_AUIBygB&biw=1366&bih=667
böyle tipleri, telefonun büyükse büyük alsınlar. yolda izde şarjın biterse hemen takarsın.
Meyra en küçüklerimizden biri sendin :) o konulara girmeyelim :)))
Esracım ye diye ısrar ediyor deyince aklıma bir anım geldi. )
Yeni evliyiz bayram tatilin de eşimin çok yakın ''aynı zaman da onlar da yeni evli''bir arkadaşına Ankaraya gittik.. ''Aslen Erzincanlılar'' Bayram münasebetiyle aileleri ziyaret ediyoruz onlarla birlikte Allahım Allahım her gittiğimiz yer de sarmalar dolmalar tatlılar nefes alamıyoruz artık.. nasıl ısrar ediyorlar anlatamam '' ölümü gör ye'' deyip deyip ağzımıza sokacaklar nerdeyse..
hala zaman zaman konuşur güleriz..
Hiç görmemiştim söyleyeyim de alırlar belki
Telefonum Samsung S 6
Karakter olarak yaşlandım o zaman: )))))
Ruhumuz yaşlı bizim anacım :)
Şaka bi yana 33 yaştan sonra stress baya azalıyormuş. İnsan kabul ediyormuş artık hayatını, değiştirmeye uğraşmıyormuş. 7-8 ay kaldı, ben onu bekliyorum :)
Bi de Erzincan tarafında bayram menüsü fiksdir. Su böreği, yaprak sarma (bunlar hep kıymalı) ve değişik bi baklava. Sağolsun kayınvalidem bayrama gidince her öğün bunları ikram eidyor :))) En son gidişimizde anne sen normal yemek yapıyor musun diye sormuştum :))
Benim teyzelerim ölümü gör diye ısrar eder, tövbe Yarabbim :)))
Bende gobeginden dalivereyim muhabbete. Bi anim geldi aklims makedonyadada insanlar cok misafirperverdir. Esim ogretmen yeni evlendik bibohrenciye ziyarete goturdu beni. Karnimiz cok acti. Once onumuze findik fistik koydular yedik. Sonra cips biskuvi falan geldi onlardanda aldik baya. Sonra kahve getirdiler yaninda surekli biseyler var. Biz iyice dolduk surkli meyvesuyu ikram ediyorlar bardak bittikce dolduruyorlar hic sormadan. Tam catlamalik olduk hadi dediler sofra hazir . esimde bende helak olmustuk yemektenEsracım ye diye ısrar ediyor deyince aklıma bir anım geldi. )
Yeni evliyiz bayram tatilin de eşimin çok yakın ''aynı zaman da onlar da yeni evli''bir arkadaşına Ankaraya gittik.. ''Aslen Erzincanlılar'' Bayram münasebetiyle aileleri ziyaret ediyoruz onlarla birlikte Allahım Allahım her gittiğimiz yer de sarmalar dolmalar tatlılar nefes alamıyoruz artık.. nasıl ısrar ediyorlar anlatamam '' ölümü gör ye'' deyip deyip ağzımıza sokacaklar nerdeyse..
hala zaman zaman konuşur güleriz..
Huzur sokağı beni de çok etkilemişti. Sanırım ilk gençlikte en çok etkilendiğim kitaptı.Buket uzuner.. İki yeşil su samuru
Yine Buket uzuner -kumral ada mavi tuna
vee mehmet Rauf -Eylül..
Bir de çocuk kitaplarından sonra bana hediye edilen ilk romanım Şule yüksel Şenler'in iki cilt huzur sokağı adlı romandı..
Ayy ne etkilenmiştiiim :))
Huzur sokağını bende okumuştumBuket uzuner.. İki yeşil su samuru
Yine Buket uzuner -kumral ada mavi tuna
vee mehmet Rauf -Eylül..
Bir de çocuk kitaplarından sonra bana hediye edilen ilk romanım Şule yüksel Şenler'in iki cilt huzur sokağı adlı romandı..
Ayy ne etkilenmiştiiim :))
Bende lisede okuduydum gunlerce bilaal diye sayiklamistim.Huzur sokağı beni de çok etkilemişti. Sanırım ilk gençlikte en çok etkilendiğim kitaptı.
Bende gobeginden dalivereyim muhabbete. Bi anim geldi aklims makedonyadada insanlar cok misafirperverdir. Esim ogretmen yeni evlendik bibohrenciye ziyarete goturdu beni. Karnimiz cok acti. Once onumuze findik fistik koydular yedik. Sonra cips biskuvi falan geldi onlardanda aldik baya. Sonra kahve getirdiler yaninda surekli biseyler var. Biz iyice dolduk surkli meyvesuyu ikram ediyorlar bardak bittikce dolduruyorlar hic sormadan. Tam catlamalik olduk hadi dediler sofra hazir . esimde bende helak olmustuk yemekten
Bende gobeginden dalivereyim muhabbete. Bi anim geldi aklims makedonyadada insanlar cok misafirperverdir. Esim ogretmen yeni evlendik bibohrenciye ziyarete goturdu beni. Karnimiz cok acti. Once onumuze findik fistik koydular yedik. Sonra cips biskuvi falan geldi onlardanda aldik baya. Sonra kahve getirdiler yaninda surekli biseyler var. Biz iyice dolduk surkli meyvesuyu ikram ediyorlar bardak bittikce dolduruyorlar hic sormadan. Tam catlamalik olduk hadi dediler sofra hazir . esimde bende helak olmustuk yemekten
Ben de severim, şimdi tanıdık falan çıkar bi şey demeyim :))Evet senin koca tarafı Erzincanlıydı :) En iyi bilenlerdensin :)
Ben seviyorum kültürümüzün tuhaflıklarını :)
ahhahaha çok iyiymiş, tam bizlik :)))Bende gobeginden dalivereyim muhabbete. Bi anim geldi aklims makedonyadada insanlar cok misafirperverdir. Esim ogretmen yeni evlendik bibohrenciye ziyarete goturdu beni. Karnimiz cok acti. Once onumuze findik fistik koydular yedik. Sonra cips biskuvi falan geldi onlardanda aldik baya. Sonra kahve getirdiler yaninda surekli biseyler var. Biz iyice dolduk surkli meyvesuyu ikram ediyorlar bardak bittikce dolduruyorlar hic sormadan. Tam catlamalik olduk hadi dediler sofra hazir . esimde bende helak olmustuk yemekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?