Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Gunaydinnnn
Mutlu huzurlu kaçamaksız bi hafta sonu olsun inşallah bugünden itibaren ilaca ve sağlıklı beslenmeye başlamış bulunmaktayım Dr verdiği diyeti uyguliycam içimde yeni umutlar yeserdi umarım solmazlar yaza kadar en azından geri aldigim kiloyu veririm umarım busefer son olsun inşallah
Ben sana öyle hissettirmisimdir belki canim malum benim ruh hali 50 inşallah bu sefer olacak
Ayy kizken bende öyleydim herkez kızardı şu saçına oynama çok güzel diye ben dua ederdim lütfen düz ve az saçım olsun diye şimdi yalvariyorum allahım şu saçımin dökülmesi dursun diye gençlik malesef

ay çok kötü olmuş yazık

Gunaydin hepimize iyi haftasonlari benimki temizlik camasir utu ucgeninde gecicek gerci ama olsun
ay bugün bir ilk yaşıyorum resmen bu saat oldu ben uyumadım ve hiç uykum yok hayret
eşim aşşada inek doğurtuyor bi olumuz olmuş camdan aldım haberini
Ay ben bayilirim yeni dogan herseye ne tatlidir o simdi goznuz aydin
Kasimpati ellerine saglik canim
Ben cok severim kizvircik saci ozellikle bonus kafa denir ya kadinda ozellikle bayilirim
ellerine saglik canim
Bonus senin de ellerinde saglik darisi bana diyorum

Eki Görüntüle 1728286

Buyrun... gördüğünüz gibi hizmette sınır yok :))
Of of of
Kızlar birşey soracağım . çocukluğunuz da hayran olduğunuz,örnek aldığınız birileri varmıydı .. Örneğin anne,baba,abla, abi,kuzen, amca dayı, teyze, hala gibi :)
Ben halamin kizina hayrandin cok basarili oldugunu dusunurdum beni universite sinavlarina o hazirlamisti
Huzur sokagini bende okumistum ama o donem en cok yaban ve sefillerden etkilenmistim simdilerde aclik oyunlari serisinin hastasiyim polisiyeye bayilirim hop dedik ayhan dinlerdim ben radyoda turk filmlerinden sekerpare ye bayilirim bide kemal sunalin deli deli kupeli filmine yabanci olarak hitlerin eziyetini anlatan bi film olan hayat guzeldir ve bruce wills in komplo teorisi favorim

Yena kasimpati nur frida hepinize gelsin...asuman abla zakkum seviyo ona gelmesin :))
yasar... En sevdigim

Günaydın güzeller
dündereceye ggirdiğim için midir nedir pek mutlu uyandımbu sabah anam yyarım saattir gece konuştuklarınizi okuyorum amma çeneniz ddüşmüş maşallah sohbet iyiymiş

bonus dikkat et kendine çocuklarının sana ihtiyacı var malum insan anne olunca hasta olmaya bile hhakkı oolmuyor canım

Nasida sevindiydim 2. Oldum diye uzun suredir olmuyodum:)
hahahaa sendemi(sibel can)herkez benzetir..bende hormonlu sibel can diyorum...
Bende benzettiydim ))
Benide kayin babam ikbal gürpınara benzetir

Bende severdim kadini şimdi hoslanmiorum kadindan nedense
aman listeden cikmamisim gene
Ellerine sağlik liste icin teşekkür

evet glifor yorumlara baktım kılo veren cok ıstahlarını düzenlemiş başalyım olmazsa dayanıcam artık diyetisyenler bile yazıyomuş simdi
Âman öldum ben yaa buraktum ben icmiyom dedim diyetisyeni arayip
Once adet olamadim 10 gun gecti catlicaktim
İlacu biraktim ertesi adet oldum
So ra bitince basladim geri sonra bbeni hayattan soğutacak derece baş agrisi ve bulanik görme evdekiler sikayetlendi artik hep yatiyon diye
Belki sende etki yapmaz bir iki dene istersen
ayy bende severdim bide hop dedik ayhan vardı
Tatlises fm de kirmizibaslikli kiz ya simdii radyolar neden dinlenmez oldukiii hayattan soğumuşuz tel face sayesinde yeminlen

Ayy ben sibel canı severdim ilkokuldayken babam dinlerdi hep kasetlerindeki resimlere tullu elbiselere bayilirdimm
Sonra ortaokjl yonca evcimik Aboneyim abone
bandira bandira yi beni doyamazsin tadima ayy hareketletini ezberlediydim
Sonra lisede benim adamla cikmaya basladim anamm ferdi dinledim yaaww ne deisken hayatim varimiş

Lise bitti adami goremiyom telde yok Baha dinler olduydummm hayraniydim

Evlendimm zara kivircik ali dinledim taki çocuk doğurana dek ondan sonrasi hayatim ninni
Caliou
Pepe
Winks
Şimdilerdede kizlar Black magic dinlio 6 yasindaki kizim ezberlemiş klibini izliyo habire hareketlerini yapio bayiliom onlara

Yaw ben ne anlatiyodum nerelere geldimm yena se.n Cok yasa emi sabah sabah yyatakta hayallere daldim ergenler gibi
Kalkayim kahvalti hazirlayim gercek hayat telasi beni bekler

Ah bu topikte yer almak sizinle diyet yapmak çok isterdim
Kızımın süt ve süt ürünlerine ve yumurtaya alerjisi çıktığını için sürekli ekmek yiyerek karnimi doyururken bu topik bana uymayabilir

Yok ben kopya çektim :) Bir ara öyle demiştin beni Sibel can'a benzetiyorlar diye o bakımdan şeyettim...:)
50 kilo f azlam var..sibel cana benzesen ne olacak canım yaaa mutsuzum cunki bu kilo ile. yazın on kilo vermiştim nasıl mutluydum....şimdi geri aldim birde diyete veremiyorum kendimi..dün yine çok üzüldüm kavgalı olduğum arkadaşın kızı naza annen çok şişman diyormuş...uzuluyorum anne diyor ben onun annesine söylesem hoşuna gider mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…