Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

ablam çok sevaba giriyorsun inş, ama kendinide ezdirme sakın.
kocaman öpüyorum, allaha emanet olasın..

Yeliz brnde daha mutfaktan yeni cikiyorum ins :) yemek var aksamdan o kadar mesudumki :)

Camasiri dun aksam birazini yikamistim katlancak oldu bir suru ama hic ugrasamiycam uzanicam.
Ah keske benimde kalsa aksamdan yemegim ama malesf ben gunluk pisiriyom bacim hadi o bisey degil ne pisiricem derdi fena bak islerimi hallettim simdi basladim ne pisirsem acaba diye hakkaten ne yaosam acaba

yok yumurtlamam inşallah şimdi sizinkileri sevelim ben zayıflayınca doğurayım ayy hamişlerimize allah salık versin
anam ne bileyim yanı çeşidini yazmış ama sınır yok dilediğin kadar yiye bilirsin yazıyor mailde liste hep sini yazayım bir bakın bıdolu para verdim resmen kıyamıyorum boşa gıden kaçıncı ama ginede akşam yazayım bir bak anneninkine benzıyormu
öğlen pırasa yoğurt ekmek yedim mesela

Hayriye yaz listeni bakalım ve kesinlikle kendini aç bırakma bonus doğru söylemiş kahvaltıda yumurtan cevizin eksik olmasın ki açlık hisetme öğlen yemeğinde güzel ben kahvaltıyı senden fazla yapmışım fazlam ne haşlanmış yumurta 7 8 tane yeşil zeytin birde tere,domates,salatalık ve yeşil biberim vardıı bunlar senin kahvaltından fazla yediklerim birde günde 40 gr. sade çukulata canın çektiğinde yeee kalıbımı basarım kesinlikle kilo vermene engel olmaz ...

ben bir çok akşam yemeğini meyvalı yoğurtla yada çerez çayla yada dondurmayla atlatmışımdır tabiii hergün değil ...

Ah keske benimde kalsa aksamdan yemegim ama malesf ben gunluk pisiriyom bacim hadi o bisey degil ne pisiricem derdi fena bak islerimi hallettim simdi basladim ne pisirsem acaba diye hakkaten ne yaosam acaba
bende yemek menüsü çok düşünüyorum yok eşimin yediğini kızım yemez yok kızımın yediği diyete uygun değil kafam alak bulak oluyor sinir oluyorum dün balık ızgara ile roka vardı soframda bu akşam yemeğim yok evde kestane var beki çayla onu yerim akşam yemeğine sayabilirim eşim bugün tok gelir büyük ihtimal kızada yemek getirir ağbisinin lokantasına gitti inş. yiycek bişey göndermezler getirmiycem dedim ama

Yeliz brnde daha mutfaktan yeni cikiyorum ins :) yemek var aksamdan o kadar mesudumki :)

Camasiri dun aksam birazini yikamistim katlancak oldu bir suru ama hic ugrasamiycam uzanicam.

geçmiş olsun dinlen canım yaaa ortalıktaki salgın çok zor geçiyor geçen sana anlatığım çocuğu hasta arkadaşta fena grip olmuş çocuklardan bulaşıyor tam bende kitap okuma ve yatma moduna geçtim ki elektirikler geldii :))

Aynen bende de oyle benim kizlar herseyi yemiyo bi esimin yedigini yapiyosam bi onlarin yedigini yapiyorum bazen kizlara sadece hazir manti hasliyorum sevmedikleri seyler varsa amaaannn bu yorgunlukla bide yemek yapmaya ugrasiyom.kotu alistirdim ben bizimkileri her aksam illaki yemek olacak yemek yenecek aksam menumde mercimek corbasi firinda baharatli patates pilav salata

ablam çok sevaba giriyorsun inş, ama kendinide ezdirme sakın.
kocaman öpüyorum, allaha emanet olasın..

Meyra napiyosun canım nasılsın
hamilelik nasıl gidiyor miden yanıyor mu hâlâ inşallah iyisindir Rabbim hayırla kucağına almayi nasip etsin

Allah yardımcınız olsun kızlar yemek sseçen insanla yyaşaması zor esimde herseyi yemez allahtan evlatlarım oöyle değil onlar sofrada ne olursa onu yerler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…