Biz giyekte sen begenmeDeri ceket tarzim deyildir
Biz giyekte sen begenme
Senin eve bi jeneratör sartArkadaş yine elektiriklerim yok yine şarzım az :SSS
Selamun aleyküm güzeller
Hayırlı haftasonu nuz olsun
Bugün çarşıya çıkıyorum. Günlerdir söylüyorum adamın eşyaları nı getirmediler gidip pantolon alayım. İç çamaşır ,gömlek eşiminkilerden hallediyorum da pantolon olmuyor.
Biraz yürürüm hem. Gerçi yine tutturdu yılbaşından sonra giderim diye. bu sefer ses çıkartmıycam. Blöf yapıp dikkat çekmeye çalışıyorsa vazgeçsin
evet bende duymuştum hastalık varmış. Eşin gelirken sende gel misafirim ol beklerim canım
Geçmiş olsun güzellik. Dikkat et kendine
sefilleri bende birkaç defa okundum
canım sabahları birazçık cevizde yesen tok tutar
bizde de haftada bir gece 12 den sabah 7ye kadar kesiyolar ev buz gibi oluyo resmenArkadaş yine elektiriklerim yok yine şarzım az :SSS
Ah keske benimde kalsa aksamdan yemegim ama malesf ben gunluk pisiriyom bacim hadi o bisey degil ne pisiricem derdi fena bak islerimi hallettim simdi basladim ne pisirsem acaba diye hakkaten ne yaosam acabaYeliz brnde daha mutfaktan yeni cikiyorum ins :) yemek var aksamdan o kadar mesudumki :)
Camasiri dun aksam birazini yikamistim katlancak oldu bir suru ama hic ugrasamiycam uzanicam.
Hayriye yumurtlama ama :)) senin o tarakta bezin yok bir muddet. Bu gebelerlede cok konusma sen bizimle konus
Bak annem bilindik diye murat topogluna gitti yanlis eksik diyetle vitaminsiz kaldi 1 sene b ve d vitamini kullandi. Simdi gittigi dr dan herkes cok memnun hazir liste vermiyo elle yaziyo herkesin kendine gore ve annem eski listesini gostermis korkunc demis :)
100 lu kilolarda insana bu kadar az sey verilirmi demis. Kesinlikle yuksek kilodakiler ilk baslangicta detoks yapamaz demis. Ablam 1 senedir kilo veriyo daha yeni detoks verdi senede 1 kere her insanin saglik icin yapmasi gerek demis.
Annemin o yanlis listesindede yumurta varsa peynir yoktu iki ay hic yumurta vermedi. Asiri sulu corba falan vardi . Ondan aklimda kalan sari leblebi oldu tok tutsun diye yiyodu iyi oluyo gercekten.
Simdi sen 150 yi gormussun tek peynir az kahvaltida. Yumurta zeytin peynir ye zamanla sayisini sen ayarlarsin.
yok yumurtlamam inşallah şimdi sizinkileri sevelim ben zayıflayınca doğurayım ayy hamişlerimize allah salık versin
anam ne bileyim yanı çeşidini yazmış ama sınır yok dilediğin kadar yiye bilirsin yazıyor mailde liste hep sini yazayım bir bakın bıdolu para verdim resmen kıyamıyorum boşa gıden kaçıncı ama ginede akşam yazayım bir bak anneninkine benzıyormu
öğlen pırasa yoğurt ekmek yedim mesela
bende yemek menüsü çok düşünüyorum yok eşimin yediğini kızım yemez yok kızımın yediği diyete uygun değil kafam alak bulak oluyor sinir oluyorum dün balık ızgara ile roka vardı soframda bu akşam yemeğim yok evde kestane var beki çayla onu yerim akşam yemeğine sayabilirim eşim bugün tok gelir büyük ihtimal kızada yemek getirir ağbisinin lokantasına gitti inş. yiycek bişey göndermezler getirmiycem dedim amaAh keske benimde kalsa aksamdan yemegim ama malesf ben gunluk pisiriyom bacim hadi o bisey degil ne pisiricem derdi fena bak islerimi hallettim simdi basladim ne pisirsem acaba diye hakkaten ne yaosam acaba
geldi elektiriklerim makineye çamaşır atım kahvemi içip eve bir süpürge çekicem dünden beri çoğunlıkta yoktu elektiriklerimizbizde de haftada bir gece 12 den sabah 7ye kadar kesiyolar ev buz gibi oluyo resmen
Yeliz brnde daha mutfaktan yeni cikiyorum ins :) yemek var aksamdan o kadar mesudumki :)
Camasiri dun aksam birazini yikamistim katlancak oldu bir suru ama hic ugrasamiycam uzanicam.
Aynen bende de oyle benim kizlar herseyi yemiyo bi esimin yedigini yapiyosam bi onlarin yedigini yapiyorum bazen kizlara sadece hazir manti hasliyorum sevmedikleri seyler varsa amaaannn bu yorgunlukla bide yemek yapmaya ugrasiyom.kotu alistirdim ben bizimkileri her aksam illaki yemek olacak yemek yenecek aksam menumde mercimek corbasi firinda baharatli patates pilav salatabende yemek menüsü çok düşünüyorum yok eşimin yediğini kızım yemez yok kızımın yediği diyete uygun değil kafam alak bulak oluyor sinir oluyorum dün balık ızgara ile roka vardı soframda bu akşam yemeğim yok evde kestane var beki çayla onu yerim akşam yemeğine sayabilirim eşim bugün tok gelir büyük ihtimal kızada yemek getirir ağbisinin lokantasına gitti inş. yiycek bişey göndermezler getirmiycem dedim ama
ablam çok sevaba giriyorsun inş, ama kendinide ezdirme sakın.
kocaman öpüyorum, allaha emanet olasın..
Aynen bende de oyle benim kizlar herseyi yemiyo bi esimin yedigini yapiyosam bi onlarin yedigini yapiyorum bazen kizlara sadece hazir manti hasliyorum sevmedikleri seyler varsa amaaannn bu yorgunlukla bide yemek yapmaya ugrasiyom.kotu alistirdim ben bizimkileri her aksam illaki yemek olacak yemek yenecek aksam menumde mercimek corbasi firinda baharatli patates pilav salata
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?