saol canım evet çok sevimliGunaydin hepimize iyi haftasonlari benimki temizlik camasir utu ucgeninde gecicek gerci ama olsun
Ay ben bayilirim yeni dogan herseye ne tatlidir o simdi goznuz aydin
Kasimpati ellerine saglik canim
Ben cok severim kizvircik saci ozellikle bonus kafa denir ya kadinda ozellikle bayilirim
ellerine saglik canim
Bonus senin de ellerinde saglik darisi bana diyorum
geçmiş olsun canım dikkat et kendine benimde azım burnum fosurduyor ama direnmeye çalışıyorumGunaydin
Yari hasta yattim tam hasta uyandim az daha yatayim kafa kalkmiyo oksuruk fena.
Sagol yeliz oksuruyorum gogsum nasil aciyo
Hayriye hastayim diye seni birakacagimi sanma gozum ustunde kahvaltini yap gel yaz ne yediysen. Unutmuyoruz biz sadece yemekle mutlu olmiycaz hayati kacirmiycaz
ayy nursene korktum valla gıne ama denıyecem bakalımNasida sevindiydim 2. Oldum diye uzun suredir olmuyodum:)
Bende benzettiydim))
Benide kayin babam ikbal gürpınara benzetir
Bende severdim kadini şimdi hoslanmiorum kadindan nedense
aman listeden cikmamisim gene
Ellerine sağlik liste icin teşekkür
Âman öldum ben yaa buraktum ben icmiyom dedim diyetisyeni arayip
Once adet olamadim 10 gun gecti catlicaktim
İlacu biraktim ertesi adet oldum
So ra bitince basladim geri sonra bbeni hayattan soğutacak derece baş agrisi ve bulanik görme evdekiler sikayetlendi artik hep yatiyon diye
Belki sende etki yapmaz bir iki dene istersen
ayy bende severdim bide hop dedik ayhan vardı
Tatlises fm de kirmizibaslikli kiz ya simdii radyolar neden dinlenmez oldukiii hayattan soğumuşuz tel face sayesinde yeminlen
Ayy ben sibel canı severdim ilkokuldayken babam dinlerdi hep kasetlerindeki resimlere tullu elbiselere bayilirdimm
Sonra ortaokjl yonca evcimik Aboneyim abone
bandira bandira yi beni doyamazsin tadima ayy hareketletini ezberlediydim
Sonra lisede benim adamla cikmaya basladim anamm ferdi dinledim yaaww ne deisken hayatim varimiş
Lise bitti adami goremiyom telde yok Baha dinler olduydummm hayraniydim
Evlendimm zara kivircik ali dinledim taki çocuk doğurana dek ondan sonrasi hayatim ninni
Caliou
Pepe
Winks
Şimdilerdede kizlar Black magic dinlio 6 yasindaki kizim ezberlemiş klibini izliyo habire hareketlerini yapio bayiliom onlara
Yaw ben ne anlatiyodum nerelere geldimm yena se.n Cok yasa emi sabah sabah yyatakta hayallere daldim ergenler gibi
Kalkayim kahvalti hazirlayim gercek hayat telasi beni bekler
kıyamam ya50 kilo f azlam var..sibel cana benzesen ne olacak canım yaaa mutsuzum cunki bu kilo ile. yazın on kilo vermiştim nasıl mutluydum....şimdi geri aldim birde diyete veremiyorum kendimi..dün yine çok üzüldüm kavgalı olduğum arkadaşın kızı naza annen çok şişman diyormuş...uzuluyorum anne diyor ben onun annesine söylesem hoşuna gider mi?
Kucukler malesf cok acimasiz oluyolar dillerinin kemigi yok cocuk olduklari icin biseyde denmiyo benim buyuk kiz bi kere teyzesine teyze ayni tvdeki kizlar gibisin demisti cok uzulmustum bi kerede brezilyali bi kadini gostermisti kadin 50 lerinde falan ama 30 gosteriyo tas gibi bana donup anne sen kac yasindasin demisti aglaa gla icim cikmisti50 kilo f azlam var..sibel cana benzesen ne olacak canım yaaa mutsuzum cunki bu kilo ile. yazın on kilo vermiştim nasıl mutluydum....şimdi geri aldim birde diyete veremiyorum kendimi..dün yine çok üzüldüm kavgalı olduğum arkadaşın kızı naza annen çok şişman diyormuş...uzuluyorum anne diyor ben onun annesine söylesem hoşuna gider mi?
Doğru yolu buldun :)))Ay bu 5 te 5 ler falan bana gore degil galiba bu sabah bi bas agridlsiyla uyandim hala da devam ediyo guzel bi kahvalti uaptim
Patatesli yumurta
Peynir
Zeytin
Domates salatalik
Klasikciyim ben ayol banane 5 te 5 ten dimi bundan sonra boyle
hadi birlikte başlıyalımmı ....topiğin en agır hatun kişileri olaraksaol canım evet çok sevimli
geçmiş olsun canım dikkat et kendine benimde azım burnum fosurduyor ama direnmeye çalışıyorum
hemen yazayım tatlım
3 dilim ekmek
peynır
ıhlamur
maydonoz tere
birazbal yedim ama o yok listede
doydummu hayırbakalım ınsallah sonuda güzel gelir
ayy nursene korktum valla gıne ama denıyecem bakalım
kıyamam ya
aynen canım...daha 7 yasındalar birşeyde denmiyor...biryere giderken giyiniyorum süsleniyorum naz öyle bana bakıyor çok hosuna gidiyor ..ama sonundada anne çok güzel oldun ama zayıf olsan daha güzel olucaksınKucukler malesf cok acimasiz oluyolar dillerinin kemigi yok cocuk olduklari icin biseyde denmiyo benim buyuk kiz bi kere teyzesine teyze ayni tvdeki kizlar gibisin demisti cok uzulmustum bi kerede brezilyali bi kadini gostermisti kadin 50 lerinde falan ama 30 gosteriyo tas gibi bana donup anne sen kac yasindasin demisti aglaa gla icim cikmisti
teşekkür ederimGunaydiiinn
Mutlu bi hafta sonu olsun insallah hepimiz icin
Bonus gecmis olsun.
Plynna dogum gunun kutlu olsun..
Kasimpati ve bonus ellerinize saglik :) kilo veren ve ugrasan herkesi kutlarim.
Insallah eriyin bitin:))
Ben girdigimde topikte kimse olmuyor, sabah bi bakiyorum 50 sayfa ilerlemis :)) gececisiniz hepiniz, ben o saatte 3. ruyamda oluyorum :) hele su 7 aydir deli gibi uyudugum icin :)
Topigi boyle aktif, diyet adina cabalarken gormek cok guzel, ben de dogurayim hayirlisiyla kırkım cikmadan listeye girecegim insallah
evet bende duymuştum hastalık varmış. Eşin gelirken sende gel misafirim ol beklerim canımYaa ben bilmiyorum ablam bizim inekler sizin oralı aslında eşim her ay enaz 2 kere gelir bursaya şimdi karantina varmış oralarda gelmedi bekliyor
Geçmiş olsun güzellik. Dikkat et kendineGunaydin
Yari hasta yattim tam hasta uyandim az daha yatayim kafa kalkmiyo oksuruk fena.
sefilleri bende birkaç defa okundumOf of of
Ben halamin kizina hayrandin cok basarili oldugunu dusunurdum beni universite sinavlarina o hazirlamisti
Huzur sokagini bende okumistum ama o donem en cok yaban ve sefillerden etkilenmistim simdilerde aclik oyunlari serisinin hastasiyim polisiyeye bayilirim hop dedik ayhan dinlerdim ben radyoda turk filmlerinden sekerpare ye bayilirim bide kemal sunalin deli deli kupeli filmine yabanci olarak hitlerin eziyetini anlatan bi film olan hayat guzeldir ve bruce wills in komplo teorisi favorim
yasar... En sevdigim
canım sabahları birazçık cevizde yesen tok tutarsaol canım evet çok sevimli
geçmiş olsun canım dikkat et kendine benimde azım burnum fosurduyor ama direnmeye çalışıyorum
hemen yazayım tatlım
3 dilim ekmek
peynır
ıhlamur
maydonoz tere
birazbal yedim ama o yok listede
doydummu hayırbakalım ınsallah sonuda güzel gelir
ayy nursene korktum valla gıne ama denıyecem bakalım
kıyamam ya
2sı bır arada yok gibi bişey zaten ara ogunler var 2 galeta yoğurt vardı alısacam kaçamak var haftada 3 gun tek yasak var çikolata poff onsuz zor olacak heralde hele kahveler ama olsun gıdecek ınsallah kılolarGelelim kahvaltiya... Patatesli sosisli omlet yedim az da degildi yani ceyrek pogca ile.
Cay icicem aksama daha iyi olmali menu.
Hayriye yumurta yokmu listede? Az gelince kahvalti arada mutlaka biseyler ye. Yiyelim
evet yumutlamayıda çoğaltıyormuş kullanıcam ınsallahOgulcuklarim. Insulin direnci icin ilaci Hamile kalmadan once ben de kullandim yaklasik bi ay kadar. Ilk baslarda bulanti yapiyo ama kisa surede alisiyosun. Ve istah kesiyo.. Ramazan oldugu halde kilo vermistim.. Tabi sonra birakmak zorunda kaldim. Bence icmelisin ilaci...
ah ablam çok ısterım nasıp belkı olur birgünSelamun aleyküm güzeller
Hayırlı haftasonu nuz olsun
Bugün çarşıya çıkıyorum. Günlerdir söylüyorum adamın eşyaları nı getirmediler gidip pantolon alayım. İç çamaşır ,gömlek eşiminkilerden hallediyorum da pantolon olmuyor.
Biraz yürürüm hem. Gerçi yine tutturdu yılbaşından sonra giderim diye. bu sefer ses çıkartmıycam. Blöf yapıp dikkat çekmeye çalışıyorsa vazgeçsin
evet bende duymuştum hastalık varmış. Eşin gelirken sende gel misafirim ol beklerim canım
Geçmiş olsun güzellik. Dikkat et kendine
sefilleri bende birkaç defa okundum
canım sabahları birazçık cevizde yesen tok tutar
Hayriye yumurtlama ama :)) senin o tarakta bezin yok bir muddet. Bu gebelerlede cok konusma sen bizimle konusevet yumutlamayıda çoğaltıyormuş kullanicam ınsallah
of of of basladım yine başladım ama korkuyorum yarın birşeye sinirlenip yeme komasına giricem diyeDerinnnhastayim kizim uzmeyin beni
Bak boyle gidersek hep boyle kalicaz sen kizlarin ilkokul mezuniyeti yemegine sisman olarak gidiceksin. Ben oglani sisman olarak mezun edicem. Ama gayret edersek pesini birakmazsak bu sene yaza bile cok cok farkli olucaz. Hele 2016 aralik ayinda 1 sene onceki halimizi konusucaz. Zaman gecip gidiyo bak ben hamileydim dogum yaptim 1 yasina geliyo.
Hepsi kayip benim icin.
Bak bu elif var ya ogretmen hatirliyosan 2 sene once ben hamile kalinca bunalima girdim bana diyoduki ne kadar farkli seyler icin uzuluyoruz bonus :) ben bi bebegim olsun diye ne kadar istiyorum :)
2 sene gecti nasip oldu kucagina alicak ins. Guzel hatirlayacagimiz anilarimiz olsun ins. Ben en cokta rahatca resim cektirmeyi istiyorum.
Ozel hayatimda utanmamayi...
Ha bi de deri ceket
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?