Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Gunaydiiinn
Mutlu bi hafta sonu olsun insallah hepimiz icin
Bonus gecmis olsun.
Plynna dogum gunun kutlu olsun..
Kasimpati ve bonus ellerinize saglik :) kilo veren ve ugrasan herkesi kutlarim.
Insallah eriyin bitin:))

Ben girdigimde topikte kimse olmuyor, sabah bi bakiyorum 50 sayfa ilerlemis :)) gececisiniz hepiniz, ben o saatte 3. ruyamda oluyorum :) hele su 7 aydir deli gibi uyudugum icin :)

Topigi boyle aktif, diyet adina cabalarken gormek cok guzel, ben de dogurayim hayirlisiyla kırkım cikmadan listeye girecegim insallah

saol canım evet çok sevimli
Gunaydin

Yari hasta yattim tam hasta uyandim az daha yatayim kafa kalkmiyo oksuruk fena.
geçmiş olsun canım dikkat et kendine benimde azım burnum fosurduyor ama direnmeye çalışıyorum
Sagol yeliz oksuruyorum gogsum nasil aciyo

Hayriye hastayim diye seni birakacagimi sanma gozum ustunde kahvaltini yap gel yaz ne yediysen. Unutmuyoruz biz sadece yemekle mutlu olmiycaz hayati kacirmiycaz
hemen yazayım tatlım
3 dilim ekmek
peynır
ıhlamur
maydonoz tere
birazbal yedim ama o yok listede
doydummu hayır bakalım ınsallah sonuda güzel gelir

ayy nursene korktum valla gıne ama denıyecem bakalım

kıyamam ya

Kucukler malesf cok acimasiz oluyolar dillerinin kemigi yok cocuk olduklari icin biseyde denmiyo benim buyuk kiz bi kere teyzesine teyze ayni tvdeki kizlar gibisin demisti cok uzulmustum bi kerede brezilyali bi kadini gostermisti kadin 50 lerinde falan ama 30 gosteriyo tas gibi bana donup anne sen kac yasindasin demisti aglaa gla icim cikmisti

hadi birlikte başlıyalımmı ....topiğin en agır hatun kişileri olarak

aynen canım...daha 7 yasındalar birşeyde denmiyor...biryere giderken giyiniyorum süsleniyorum naz öyle bana bakıyor çok hosuna gidiyor ..ama sonundada anne çok güzel oldun ama zayıf olsan daha güzel olucaksın

Derinnn hastayim kizim uzmeyin beni

Bak boyle gidersek hep boyle kalicaz sen kizlarin ilkokul mezuniyeti yemegine sisman olarak gidiceksin. Ben oglani sisman olarak mezun edicem. Ama gayret edersek pesini birakmazsak bu sene yaza bile cok cok farkli olucaz. Hele 2016 aralik ayinda 1 sene onceki halimizi konusucaz. Zaman gecip gidiyo bak ben hamileydim dogum yaptim 1 yasina geliyo.
Hepsi kayip benim icin.

Bak bu elif var ya ogretmen hatirliyosan 2 sene once ben hamile kalinca bunalima girdim bana diyoduki ne kadar farkli seyler icin uzuluyoruz bonus :) ben bi bebegim olsun diye ne kadar istiyorum :)

2 sene gecti nasip oldu kucagina alicak ins. Guzel hatirlayacagimiz anilarimiz olsun ins. Ben en cokta rahatca resim cektirmeyi istiyorum.
Ozel hayatimda utanmamayi...

Ha bi de deri ceket

teşekkür ederim

Selamun aleyküm güzeller
Hayırlı haftasonu nuz olsun
Bugün çarşıya çıkıyorum. Günlerdir söylüyorum adamın eşyaları nı getirmediler gidip pantolon alayım. İç çamaşır ,gömlek eşiminkilerden hallediyorum da pantolon olmuyor.
Biraz yürürüm hem. Gerçi yine tutturdu yılbaşından sonra giderim diye. bu sefer ses çıkartmıycam. Blöf yapıp dikkat çekmeye çalışıyorsa vazgeçsin
Yaa ben bilmiyorum ablam bizim inekler sizin oralı aslında eşim her ay enaz 2 kere gelir bursaya şimdi karantina varmış oralarda gelmedi bekliyor
evet bende duymuştum hastalık varmış. Eşin gelirken sende gel misafirim ol beklerim canım

Gunaydin

Yari hasta yattim tam hasta uyandim az daha yatayim kafa kalkmiyo oksuruk fena.
Geçmiş olsun güzellik. Dikkat et kendine

sefilleri bende birkaç defa okundum

canım sabahları birazçık cevizde yesen tok tutar

Ogulcuklarim. Insulin direnci icin ilaci Hamile kalmadan once ben de kullandim yaklasik bi ay kadar. Ilk baslarda bulanti yapiyo ama kisa surede alisiyosun. Ve istah kesiyo.. Ramazan oldugu halde kilo vermistim.. Tabi sonra birakmak zorunda kaldim. Bence icmelisin ilaci...

Gelelim kahvaltiya... Patatesli sosisli omlet yedim az da degildi yani ceyrek pogca ile.

Cay icicem aksama daha iyi olmali menu.

Hayriye yumurta yokmu listede? Az gelince kahvalti arada mutlaka biseyler ye. Yiyelim
2sı bır arada yok gibi bişey zaten ara ogunler var 2 galeta yoğurt vardı alısacam kaçamak var haftada 3 gun tek yasak var çikolata poff onsuz zor olacak heralde hele kahveler ama olsun gıdecek ınsallah kılolar

evet yumutlamayıda çoğaltıyormuş kullanıcam ınsallah

ah ablam çok ısterım nasıp belkı olur birgün

evet yumutlamayıda çoğaltıyormuş kullanicam ınsallah
Hayriye yumurtlama ama :)) senin o tarakta bezin yok bir muddet. Bu gebelerlede cok konusma sen bizimle konus

Bak annem bilindik diye murat topogluna gitti yanlis eksik diyetle vitaminsiz kaldi 1 sene b ve d vitamini kullandi. Simdi gittigi dr dan herkes cok memnun hazir liste vermiyo elle yaziyo herkesin kendine gore ve annem eski listesini gostermis korkunc demis :)

100 lu kilolarda insana bu kadar az sey verilirmi demis. Kesinlikle yuksek kilodakiler ilk baslangicta detoks yapamaz demis. Ablam 1 senedir kilo veriyo daha yeni detoks verdi senede 1 kere her insanin saglik icin yapmasi gerek demis.

Annemin o yanlis listesindede yumurta varsa peynir yoktu iki ay hic yumurta vermedi. Asiri sulu corba falan vardi . Ondan aklimda kalan sari leblebi oldu tok tutsun diye yiyodu iyi oluyo gercekten.

Simdi sen 150 yi gormussun tek peynir az kahvaltida. Yumurta zeytin peynir ye zamanla sayisini sen ayarlarsin.

of of of basladım yine başladım ama korkuyorum yarın birşeye sinirlenip yeme komasına giricem diyebekarlığımdan itibaren kilo ile uğrasıyorum hep kiloya üzülmekle geçti ömrüm...18 yasında basküle çıktıgımda 105 kiloydum başladım diyet ve yuruyuse 21 yasında evlendiğimde 85 kiloydum ki hayalim 85 olmak..gelinlik bulamamıştık izmirde modaevine diktirmiştik ...bende hem boy var hem kilo 1.78 boy..o yüzden zorlanıyorum kıyafet bulmakta..evlendim kayınvalide kayserili olunca birde alt ust oturunca hoppp mantılar su börekleri 135 kilo bebek tedavısı bu kilo ile olmaz kilodan olmuyor yıllarca kiloya üzül bebeğe üzül 103 kiloya kadar inebildim sonrasında iki hamilelik..insallah bundan sonra hep birlikte verebiliriz artık 100 ve altında olsam bu konuyuda kapatsam ama ömür boyu diyet yapmam gerekiyor deri ceket kimden özendiysen artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…