Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Bugün yedikleri de cızıktırayim
sabah
yumurta biraz peynir 7-8 tane zeytin 1 tane poğaça biraz bal biraz tahin
akşam
ıspanak yemeği Terbiyeli tavuk çorbası bulgur ppilavı
1 tanede muz ve 2 dilim baklava yedim
canım çok tatlı istedi dayanamadım
arada sşu ve yeşil çay

hayırlı aksamlar kızlar
hemen listemi yazayım bi bakın bakalım
sabah
penir
ıhlamur
ekmek
yeşillik
ara
galeta yoğurt
öğlen
pıraa
yoğurt
salata k
kepek ekmeği
ara
mandalina
akşam
et sote
kepek ekmeği
salata
ara
meyve

asıl lıste bu miktar yok doyana kadar yazmış ayda birkere miktarli var ama ben oglen salata yemedim bıde birane kare cezerye attım azıma bu aradaa haftada 3 gun kaçamak var lıstede tek yasak çikolata haftada 150 dk yuruyuş

iyi akşamlar sabah kahvaltım 2 dlm ekemek 1 çaytabağı menemen biber közlemesi
peynir 4 zeytin
öğlen yokkk
akşam 1 tabak döğme(buğday salatası)
şimdide sizi okuyup form çayımı içiyorummmm
yanındada 4 gün kurusu
badem ileee

lasly yapasımmm varrr kalksamda yapsam
Nursena radyoculari ben dedim len :)

kız okadar çok yazmışınız ki oku okuuu gözlerimm bele oldu böleeeee
karıştırmışımmm

Hayriyecim liste güzel afiyet olsun canım
sadece kahvaltı biraz daha zenginleştirilebilir sanki bana kkahvaltı az gibi geldi

Afiyet olsun canım güzel menu masallah leslie yide yaparsan ooo

bu Dr verdiği liste canım bilemedimb ekleme yapsammi
Yap yap kahvaltıya ekleme yap hayriye bişey sorcam ara öğünlerin yerini değiştirebiliyormusun galeta ikindi öğününe iyi gider birde öğlen ve akşamı değıştirebiliyormusun? Güzel liste ben beğendim

Yeşil çay var mı

yok sadece günleri değiştire bilirsiniz demişti mesela pazartesi öğlenle salı öğlen gibi tamam olmazsa 2 ceviz falan ekleyim

Allah yardımcınız olsun kızlar yemek sseçen insanla yyaşaması zor esimde herseyi yemez allahtan evlatlarım oöyle değil onlar sofrada ne olursa onu yerler

Ne güzel şimdi küçükler eminim sende onların sevip yiyecekleri yemekleri hazırlıyorsundur ama büyüdüklerinde yemek seçebilirler:)

Benim kız okuldada yemek yediği için akşamları evde yemek olmayınca bayram yapıyor ...

Afiyet olsun güzel menü olmuş sen doğrusunu yapıyorsun yemeksiz evmi olur bende bağzen mantıyı kurtarıcı menü olarak kullanırım :)

Ben yapmıya yapmıya unutuyorumda sen yazınca aklıma geldi bende baharatlı patates yapardım epeydir yapmamıştım önümüzdeki günlerde yapayım bariii...

Ben hastayim beni ellemeyin iki gun daha

Hayriyecim kahvaltin kesinlikle az her gun yumurta yemelisin ki sporada basladiginda proteinsiz kalmayasin.

Yasak kelimesinden nefret ediyorum. Bazilarinin yasak dediklerini tuketerek te kilo veriliyo. Burda yenadan yelizden gorduk bal ya da cikolata ya da ufak tefek atistirilan seylerlede kilo verilebiliyor.

Bakirkoyde iyi bir dr var frida bilirsin belki Perihan Cicek uzun yillar hastanede calismis simdi epeydirde ozel klinigi var iki kere gittim bende gecmiste parayi ablam vericem demisti ben bir hafta veremeyice biraktim salak gibi :)

Iste o dr bir liste vermisti hersey var ama olculu. Sabah kahvaltida simiti konfleksi menemeni hepsi. O listeyi kaybettigime inanamiyorum tüh bana :)

Mesela onda ikindi ara ogununde 40 gr lik gofret ya da yarim kase sutlu tatli ya da meyve cay vardi cok hosuna gidiyor insanin bunlari listede gormek. Bu ilk haftalarin listesi tabi sonradan belki azalticakti ekliycekti cikaricakti. Ama kisi ogun atlamadan yemeye kasikla olcmeye alismis olucak bu sirada.

Uzun oldu ama anlatabildimmi :))

Karatay diyede bir gercek var hayriye tereyagli yimirtayla :))

Canim bir sey cekiyorki gebeler gibi kokusu geldi burnuma he hastaliktan zaar

Malzemede var yapmim diye direniyorum.
Gidip karisik narenciye sıkayım vurayim bardagin dibinede iyileseyim

Adamlara ne kolay kapiyi cekip yatiyo hasta diye. Ben yatiyorum gurultu bitmiyo elif tepemde meme diye agliyo oburleri kavga ediyo durun yapmayin gelirsem doverim bak kaldirmayin beni bogazim aciyo bagirtmayin beni diye diye surunuyorum

Anladım çok iyi anladım benimde anlatmak istediğim o sıkılmadan arada sevdiğimiz şeyleri de yiyerek yola devam edebilmek benim bağzı listelerimde kahvaltı meyvalı veyaa yulaflıydı ikindi ara öğününde de bir tost aman Allahım iple çekiyordum ikindiyiii :))

Dediğin diyetisyeni tanımıyorum ablan şimdi onamı gidiyor merak ettim ablan uzun zamandır diyetisyen konturolünde herhalde şimdi kaç kiloo ?

Bence hariyenin listesi bize bile uygun ufak tefek değişiklerle tamamdır meselaaa..

Sen naptın İyileşmek için çorban ,ıhlamurun,meyva suyun var mı ?

Canim cok gecmis olsun ta bende de dyrum iraya dogru guduyi galibla sesimde bi catallasma basladi limonlu balli ihlamur ictim simdi insallah hasta olmam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…