kız okadar çok yazmışınız ki oku okuuu gözlerimm beleNursena radyoculari ben dedim len :)
hayırlı aksamlar kızlar
hemen listemi yazayım bi bakın bakalım
sabah
penir
ıhlamur
ekmek
yeşillik
ara
galeta yoğurt
öğlen
pıraa
yoğurt
salata k
kepek ekmeği
ara
mandalina
akşam
et sote
kepek ekmeği
salata
ara
meyve
asıl lıste bu miktar yok doyana kadar yazmış ayda birkere miktarli var ama ben oglen salata yemedim bıde birane kare cezerye attım azımabu aradaa haftada 3 gun kaçamak var lıstede tek yasak çikolata haftada 150 dk yuruyuş
bu Dr verdiği liste canım bilemedimb ekleme yapsammiHayriyecim liste güzel afiyet olsun canım
sadece kahvaltı biraz daha zenginleştirilebilir sanki bana kkahvaltı az gibi geldi
iyi akşamlar sabah kahvaltım 2 dlm ekemek 1 çaytabağı menemen biber közlemesi
peynir 4 zeytin
öğlen yokkk
akşam 1 tabak döğme(buğday salatası)
şimdide sizi okuyup form çayımı içiyorummmm
yanındada 4 gün kurusu
badem ileee
lasly yapasımmm varrr kalksamda yapsam
kız okadar çok yazmışınız ki oku okuuu gözlerimm beleoldu böleeeee
karıştırmışımmm
bu Dr verdiği liste canım bilemedimb ekleme yapsammi
Yap yap kahvaltıya ekleme yap hayriye bişey sorcam ara öğünlerin yerini değiştirebiliyormusun galeta ikindi öğününe iyi gider birde öğlen ve akşamı değıştirebiliyormusun? Güzel liste ben beğendimbu Dr verdiği liste canım bilemedimb ekleme yapsammi
yok sadece günleri değiştire bilirsiniz demişti mesela pazartesi öğlenle salı öğlen gibi tamam olmazsa 2 ceviz falan ekleyimYap yap kahvaltıya ekleme yap hayriye bişey sorcam ara öğünlerin yerini değiştirebiliyormusun galeta ikindi öğününe iyi gider birde öğlen ve akşamı değıştirebiliyormusun? Güzel liste ben beğendim
Yeşil çay var mı
Evet ekle haşlanmış yumurtada seni tok tutar yazsana böyle listelerini bende örnek alırımyok sadece günleri değiştire bilirsiniz demişti mesela pazartesi öğlenle salı öğlen gibi tamam olmazsa 2 ceviz falan ekleyim
yazarım tabi artık bozmayalım frıda lütfen birbirimize destek olalımEvet ekle haşlanmış yumurtada seni tok tutar yazsana böyle listelerini bende örnek alırım
Allah yardımcınız olsun kızlar yemek sseçen insanla yyaşaması zor esimde herseyi yemez allahtan evlatlarım oöyle değil onlar sofrada ne olursa onu yerler
Aynen bende de oyle benim kizlar herseyi yemiyo bi esimin yedigini yapiyosam bi onlarin yedigini yapiyorum bazen kizlara sadece hazir manti hasliyorum sevmedikleri seyler varsa amaaannn bu yorgunlukla bide yemek yapmaya ugrasiyom.kotu alistirdim ben bizimkileri her aksam illaki yemek olacak yemek yenecek aksam menumde mercimek corbasi firinda baharatli patates pilav salata
Ben hastayim beni ellemeyin iki gun daha
Hayriyecim kahvaltin kesinlikle az her gun yumurta yemelisin ki sporada basladiginda proteinsiz kalmayasin.
Yasak kelimesinden nefret ediyorum. Bazilarinin yasak dediklerini tuketerek te kilo veriliyo. Burda yenadan yelizden gorduk bal ya da cikolata ya da ufak tefek atistirilan seylerlede kilo verilebiliyor.
Bakirkoyde iyi bir dr var frida bilirsin belki Perihan Cicek uzun yillar hastanede calismis simdi epeydirde ozel klinigi var iki kere gittim bende gecmiste parayi ablam vericem demisti ben bir hafta veremeyice biraktim salak gibi :)
Iste o dr bir liste vermisti hersey var ama olculu. Sabah kahvaltida simiti konfleksi menemeni hepsi. O listeyi kaybettigime inanamiyorum tüh bana :)
Mesela onda ikindi ara ogununde 40 gr lik gofret ya da yarim kase sutlu tatli ya da meyve cay vardi cok hosuna gidiyor insanin bunlari listede gormek. Bu ilk haftalarin listesi tabi sonradan belki azalticakti ekliycekti cikaricakti. Ama kisi ogun atlamadan yemeye kasikla olcmeye alismis olucak bu sirada.
Uzun oldu ama anlatabildimmi :))
Karatay diyede bir gercek var hayriye tereyagli yimirtayla :))
Canim cok gecmis olsun ta bende de dyrum iraya dogru guduyi galibla sesimde bi catallasma basladi limonlu balli ihlamur ictim simdi insallah hasta olmamCanim bir sey cekiyorki gebeler gibi kokusu geldi burnuma he hastaliktan zaar
Malzemede var yapmim diye direniyorum.
Gidip karisik narenciye sıkayım vurayim bardagin dibinede iyileseyim
Adamlara ne kolay kapiyi cekip yatiyo hasta diye. Ben yatiyorum gurultu bitmiyo elif tepemde meme diye agliyo oburleri kavga ediyo durun yapmayin gelirsem doverim bak kaldirmayin beni bogazim aciyo bagirtmayin beni diye diye surunuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?