Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

hım bugün öğle yemegimde 1 şiş tavuk ızgara 4 yemek kaşıgı salata ve bir dilim kepek ekmeği yedim kızlar ve su opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

Canım gerçekten faydası oluyor, ben pek dikkat etmediğim halde 5 gün boyunca 1.700 gr verdim.opuyorumnanaktan
hım bugün öğle yemegimde 1 şiş tavuk ızgara 4 yemek kaşıgı salata ve bir dilim kepek ekmeği yedim kızlar ve su opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

yediğimizde ne var şimdi emrahelifciğim.
Şimdi ben 1 adet elma yedim.Çok mu?opuyorumnanaktan

ayyyyyyyyyy bende bu et diyetinin tüm sayfalarını okuyorum sabahtan beri beynim patladıııkafamçokkarıştı
inanamadım bende dilenciiiiiiiii

Canım gerçekten faydası oluyor, ben pek dikkat etmediğim halde 5 gün boyunca 1.700 gr verdim.opuyorumnanaktan

kızlarrr çok heyecanlandım yaa ben zaten diyete yeni başladım başlangıcı böyle hızlı yapsam fena mı olur. uff yaa sabırsızlandım bi kaç gün geçsin başlıycam. sağlıksızsa bile 5 günde ölmeyiz ya ay. benim şişko halimden daha sağlıksız olamaz şu an :)

yurduşum ben bi sabah işini anlamadım. kalkınca boş et mi yiyoz el kadar. sadece 2-3 parça et ve su mu???

Canım gerçekten faydası oluyor, ben pek dikkat etmediğim halde 5 gün boyunca 1.700 gr verdim.
süperrr vallla tebriklerrrr
yeni mi başladın peki ?

ayyy ne bilim bacım yaaa benim de kafam karıştıııı...:uhm:

Canım ben sabah bile haşlama tavuk yedim 3 lt'ye yakın su içtim.
Sınırsız et diyor tarifte ama ben hep tavuk ve somon balığı tercih ettim
Hatta iş yerine haşlama yapıp geliyorum,üzerine pul biber ve karabiber atıyordum.
(Ayıptır söylemesi, tavuğuda çok severim valla)
Akşam sote şeklinde yağsız yapıyorum.
Allah kolaylıklar versin inşallah.

yediğimizde ne var şimdi emrahelifciğim.
Şimdi ben 1 adet elma yedim.Çok mu?opuyorumnanaktan

değil mi ben şimdi ye kadar tokum yurduşum ablam afiyet şewker olsun ablalarım bu arada şu et diyeti ile alakalı nacizane kendi fikrim pek olumlu bakmıyorum dikkat ederseniz sabırla kilo verenler herşeyden yiyip az yiyenlerdirrrrrrr yain sürekli et valla vücudumuzu zorlar he zayıflatırmı evet ama gerçekten tekrar alırız kendimden bir örnek 3 yıl önce korkudan dolayı saralık geçirmiştim
bu hastalıkta yağlı yemekler ve normal un salça birçok şey yasak sadece tatlı ve haşlama et yiyebiliyorsun bu süre zarfında normal kilomdan çok aşagıya düşmüştüm tabi ozamanlar kilolu değildim :gitme: neyse sonra iyileşir iyileşmez normal yemek düzeni başlayınca kilolar tekrar geliyor ama tabi kulağada hoş gelmiyo değil 5 günde 5 kilo her bünye için uygun olavağını düşünmüyorum :umursamaz::umursamaz:

sağolun fıstıklar cevaplar için. yurduşum ben de öyle yapmayı düşünüyorum yavuk ağırlıklı zaten param yetmez diğer etlere:) ama sen az vermişsin sanki kaçamak mı yaptın naptın? 5 kilo diyolar.

emrafelif haklısın ben de öyle düşünüyorum ama5 günlük bi diyet ve et çok faydalı bi besin mesela 5 gün sadece slaatalı ye deseler lahana ye deseler yapmam ama et 5 gün idare eder gibi geliyor ve fazla da uzatmıycam bu diyeti sadece başlagıcı hızlı yapmak istiyoum. şimdi hasta olduğum için 2 gündür sadece dikkat ediyorum ekmeğe yağa ama bir kaç gün sonra bu diyete bi atılım yapmak istiyorum sonra sağlıklı düzene devam edicem:)

nevra sen de düşünüyosun gibi geldi bana ne dersin başlayalımmı cuma veya cmt delikafadulden

valla beyzuş dün yazmıştım ağır gribim c vitamini almam lazım ondan bi kaç güne iyileşeyim başlayacağı istersen sen de kendini psikolojik olarak hazırla da beraber yapalım ne dersin:)

Geçmiş olsun canım.
Ben bu gün hafiften başladım.Seni bekliyorum;umarım kısa zamanda iyileşirsin canım...

CANIM ÇOK HOŞTU VALLA.ÜSTÜ KAŞARLI FİLANDI YANİ....:lepi::sm_cool:

Ohhhhhh afiyet olsun canım sana...

E hadi bizde deneyelim en azından.....Millet başarırken baka kalmaktan bıktım....

tamam kızlar gazamız müarek olsun şimdiden. ben şimdi çorba içiyorum hasta çorbası:) bi yandan da regl oldum bunlar anca 3 gün sonra bana o diyet için müsade eder. başlayanlar başlasın motive oluruz:)) 5gün tartılmayın aman haa 3. gün çok az verdim vs diye bırakıyolarmış beş gün sonra bakalım.

aallllaaaahhh gaza geldiiimmm:))))

kızlar ben regl falan bekleyemicem valla gaza geldim:))

yarın başlarsam ekim bitene kadar tam 10 gün var. 6 / 7 kilo vermeyi hedefliyorum.

var mı benle başlayacak??

kızlar ben şimdi 1 ayda 10 kilo diyeti varya onu yapıyom yani pazar günü 2.haftam olcek ilk hafta 2.5 kilo gitti bile....o yüzden ben başlamiim ama sonrası için araştırma yapıyodummm...bu et diyetine bi bunun sonucunu görim bakiim hakkaten 10 kilo verdiriyo mu???
ama sonrası için et ilk alternatif gibi gözüküyo .... illa kırmızı et olması gerekmiyo hertürlü etle ohhh be doydum denir gibi...
başlayanları takipteyim..

nevracım o hangi diyet ben de bakayım. ben yarın başlıyorum. sonuç güzel olursa tavsiye edicem zaten..

selam bacılar

neredeyse 2 haftadır uğrayamıyorumm

oğluşum kreşe gidiyor ilk hafta bırakmadı beni rehin kaldım yeni yeni alışıyor laelaelaelaelae

Haftada 3 gün 9-3 arası onu götürüp geliyorum hiiiiiiiiiç oturmadan evin işlerini halledip bitirene kadar kızımın çıkış saati geliyor onu alıyorum bişiler anca yiyorum bildirim neyimde yapamadım BONUS beni kesinn öldürcek :1hug:kilom sabitt halaa çok şükür

bu arada eşim geldi ve gitti

Anneme inmeye görim Alt katta oturan manyak komşumla sorunlarımız hala devam ediyor klava: akşam 18 de bilem sese tahammülü yok duvarlara vuruyo uyarı mahiyetinde -tatlicadiarzu- bende dellendim artık o vurunca bende yere vuruyorum yoksa hırsımı çocuklardan alıcam delimidir nedir çözemedimm neyseeeeeeee

ben halaaaaaa hastayım atlatamadım grip olmuşum laelaelaelaelae

sizlerden olan haberlere bi göz atimm dönerim tekrar

Beyzuş canım gelmişsin hoş geldinn

Yeni gelen arkadaşlarda varr sizde hoş geldinizzzzzzzz :1hug:

ayynursenaa
hayırlı olsun
allah analı babaı büyütsünn
inan düylerim esbabımdan çıktı yanii
pek bi sevindirik olsum
ee herife haber verdinmii
ne tepki verdii
hoşş ne kadardır çalışmalarınız sürüyo nann :roflol:

Hoşgeldin canım.
Özlettin kendini ama;çocuklarla uğraşıyorsun değer onlar için..Fırsat buldukça gelirsin.
Üstelik kiloda almamışsın ne güzel.Ben izinde bozdum biraz kendimi ve şu aralar tekrar adapte olmaya çalışıyorum.Ucunu bırakmaya gör vallahi kilolar kapıda bakliyor;giriveriyorlar.
Komşuna kızıp çocukları kırma tatlım.Nihayetinde çocuk onlar canım.Saat 18 de kızmanın alemi ne.Adamın sorunları var herhalde hırsını çocuklardan çıkarıyor.Boşver sen sakin olmaya çalış......

kız citolll ne kocası daha gelmedi bilem heriff askerler evin yolunu bi bulsa biz herşeyi tek başına yaşarız onlar sadece sponsor görevi yapar malesefff doğumda bilem tekiz anasını satayımm neyse gelirse sölecem 2 ay oldu kız korun ayalı

teşekkür ederim tebrik edenleri arkadaşlar
beyzuz bence hocaya kendini okut benim boğazımın neden açıldığı belli olduuuu

Senin boğazın hayırlara açılmış canım.Ne mutlu...
Evet hocaya tek gitmem gerekiyor.Ben bir hoca denemesi yapayım .Doğumdan sonra lazım olur belki sanada.Abla olarak tavsiye edecek birşeylerim olsun değilmi?
Şaka bir yana canım mutlu ve sağlıklı bir şekilde ve kilo korkusu olmadan güzel bir 9 ay geçir inşallah..Çok yağlı ve tatlı yemezsen fazla bir facia yaşamazsın diye düşünüyorum.

ayy cnm bnm tebrik ederim çok sevindim.hayırlı olsun.topiğimize bebiş geliyoo:ecrin_bebek: opuyorumnanaktanAllahım kolay hamilelikler versin inşallah :Saruboceq: opuyorumnanaktan

bu arada herkese selam.bu aralar topiğimizde uzak kaldım herkesten özür diliyorum :kedi:
çünkü bu aralar çok fazla yiyorum vee adapte olamadığım içinde aranıza dönemedim. (
tam moda girdiğimde tekrar sık sık gelicem yanınza canlarımm :gitme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…