Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

ayyyyy nursena satırları okurken nerdeyse heyecandan çığlık atacaktım delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldenen son ağazım kulaklarımdaydı:sm_cool:ya burası ne acayip bir yer insanlar yüzünü görmediği birisi için hiç bu kadar sevinirmi? sevinirmiş valla Şeniz eğer çizgi varsa silikte olsa kesin hamilesindir.kendimden biliyom sırnaşık şey bu arada kilo konusunda kendini hiççç sıkma canım a.s nasıl olsa öylede böylede kilo alcan:CüvCüv: sıkıntı edersen normalinden fazla kilo alırsın. ilk altı ay kilo almazsan sonrasında aldıklarının hepsi zaten bebekimize gider:dance:bende öyle olmuştu çünkü rahat yedim hiç sıkıntı yapmadan 10 11 kilo ile doğuma gittim hemde 90 kiloyla hamile kalmıştım :lepi: uuuu nekadar yazmışım yaa :roflol::roflol::roflol:

evettt bu beni anlatıyorrrr bende hareket yok ve stres çokk işin garibi stresli oldummuda su içmeyi bile unutuyorumm :çok üzgünüm:hergünüm oldukça stresliydi o zamanbu yüzden bu hale geldim ya birbuçuk sene de tam 20 kilo aldım mart 2004 te evlendim 65 67 kilo arası imişim bugün defterlerimi karıştırırken tarih atmışım ve kilomu yazmışım bir yere onları buldum o zamanki ölçülerimle şimdikiler aynı sadece 1 santim oynuyor ve kilomda 85 imiş tarihte 2005 in 12 ayı o zaman bu zamandır fazla kilo almamışım doğumdur lohusalıktır falan filan heyecanlandım valla onları görünce delikafadulden

hoşgeldinnnn Şeniz

Son düzenleme:
bu arada yazmayı unuttum ben bugün 89 gördümm yeniden Allaha şükürler olsun aslında daha çok vermiş olmayı isterdim ama neseee bunada şükür almış olmaktan iyidirsositososito Allah arttırsın inşşalllahhhh:Saruboceq:bu arada annem köyden geldi demiştimya kıslarr kilo konusunda hiççç acıması ne görürüse onu söyler yoktu geldiğimde sen kilo vermişsin dedi bana delikafadulden herkes yine fartemişsin diyor hatta beyzus aplam bile dedi delikafadulden ama nedense tartıda bir kilo görünüyor sırnaşık şey bakalım cumaya nolcek :1closedeyes: bu arada aslında regl oldum bu hafta hemde annemim getirdiği çokkkk afedersiniz turşu suyu içtim turşuda yedim suda tutmuştur diye düşünüyorum inşallah yanılmıyorumdur :Saruboceq:[COLOR]

Son düzenleme:
iyiyim cnm çok şükürr.snnde iyi olmana çok sevindimŞeniz
maşallah 89u görmüşsün darısı başımaa.gerçi çok zor görünüyo ama dur bakalım ://

olcek olcek sen merak etmee sadece kendine inan ve başlaa yeteryerimsenibensana doyum olmaz canım ben kaçıyorum saat çok geç olmuş öptümmŞeniz

inşallah cnm bnm.bnde seni çok öpüyorum hayırlı geceler tatlı rüyalar cnm opuyorumnanaktan

Canımm Mevlam sağlıkla kucagına almayı nasip etsinn

ne saçma derdim hep ama çok doğruymuş aslında

Rabbim 4 gözle büyütmeyi nasip etsin

bu ara çokk fazla doğum ve hamilelik haberi alıyorumm bebekleri çokkkkkkkk seviyorumm MEvlam isteyen herkese nasip etsin

saol ablam ama ne canım çektine bi karar versemmm iyi olacak 2.ni aynı anda yiyom ikizmi aceba:içelim::sm_cool: kızm anne karnında 2 tane var 1 oğlan 1 kız diyoo deli yaffffff valla topikcene bakarsınız ona göreee
teşekkür ederimmmopuyorumnanaktan

amin teşekkür ederim canım

GÜNAYDINcanlar,
Sabah 5 adet diyet bisküvi,2 bardak çay bir parça peynir yemekle günümü açmış bulunuyorum.

tursari'm
Dream'ım,
Glikozum gecelerin adamı olmuşunuz.Gündüz de gelin görüşelim yavrular
opuyorumnanaktan sizleri kocaman

herkeslere günaydın gilkoz ablam mrb ben yeniyim a.s. sende hoş geldin sefalar getirdinnnn tüm herkeslere günaydınnnn dilenciimmmmmm inşallah sende istediğin şekilde diyetini yapabilirsin ablam :Saruboceq: ben bugün inanılmaz mide şişkinliği ve ağrısı ile uyandım sadece su içtim ve yarım galeta yedim işe geldim kendimi pek iyi hissetmiyorum hepinizi seviyorummmopuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

kızçeler günaydın ben solea ile 15 günde 6 kilo verdim çok hızlı gidiyor inşallah geri de gelmez.gelişmelerden haberdar ederim..ramazanda verdiğim 5 kiloyu da hesaba katarsak toplamda 11 kilo oldu..yıllardır 115 i görememiştim umutlandım mutlu oldum doğrusu...

slm kızlar günaydınnn başka zaman olsa neler yerim şimdi sadece su içmek geliyo içimden anam menopozlu gibi yanıyom anasını satiiimmmm uuuyyyyyyhhhh tirlendim haaaaaa

sadece sabah kocişle yarım puaça yedim 5 bardak su içtim zemuszemus

günaydın şekerlerrrrrrrr geçmişi okumaya daldım unuttum günaydınıkaydirigubbakcemile3
sabah 3 kuru kayısı
kahvaltı
1 dilim dil peyniri
1 dilim ekmek
1 şekersiz çay
ara
1 türk kahvesi şekersiz

İştah Kesen Yiyecekler!

Diyet yapmaya başladığınızda sürekli yemek yemek mi istiyorsunuz? Gözünüzün önünden kalorisi yüksek tatlı ve hamur işleri mi geçiyor? Hedefinize ulaşmak için size yardımcı olacak, iştah kesen yiyeceklerden yardım alabilirsiniz.

Maydanoz

Salata ve yemeklerde kullandığımız maydanoz metabolizmayı hızlandırıyor. Vücutta ödem toplanmasını engelliyor. Bu sayede olduğunuzdan daha kilolu görünme sorunu ortadan kalkıyor.

Birkaç dal maydanozu 1 bardak kaynar suya atıp birkaç dakika demlenmesini bekleyip içebilirsiniz.

Adaçayı

Bitki çayları arasında en çok tercih edilen adaçayı zayıflamaya ve kilo kontrolüne yardımcı oluyor. Her gün

2 bardak adaçayı içtiğinizde iştahınızın düzenlendiğini fark edeceksiniz.

Fesleğen

Salata ve yemeklerin vazgeçilmez baharatı fesleğen; vücutta fazla su tutulmasını önlüyor. Fesleğenin içindeki yağlar moralinizin yüksek olmasını sağlıyor.

Sadece koklamak bile iştahınızı kontrol etmenize yardımcı oluyor.

Kekik

Türk Mutfağında sık kullanılan baharatlardan biri kekiktir. Sindirim ve boşaltım sisteminin düzenli çalışmasına, metabolizma hızının yükselmesine yardımcı oluyor.

Kendinizi daha zinde hissetmek, kilo vermek istiyorsanız sofranızdan kekiği eksik etmeyin.

Biberiye

Genellikle et yemeklerinde kullanılan biberiye taze ya da kuru olarak tüketilebilir. Kan dolaşımın hızlanmasına, cildin yenilenmesine ve sindirim sisteminin düzenli çalışmasına yardımcı olur.

Tere

Salatalara lezzet katan tere; vücutta yağ yakımı işlemini hızlandırıyor. Mutlaka çiğ olarak ve az miktarda tüketmeye dikkat etmelisiniz. Ayrıca, bol miktarda C vitamini içermektedir.

Sinameki

Kabızlık ve sindirim sistemi sorunlarında etkili rolü bulunmaktadır. İştahınızı kontrol altına almanıza yardımcı olacaktır.

Çayını demleyip içebilirsiniz.

tere, maydanoz, sinameki,biberiye, tere hep sevdiğim yeşillikler be canım.Bende bunlar iştah keser mi bilmem.opuyorumnanaktan

Hoş geldin canım.Bence topiğe gelmemekle hata ediyorsun.Kilo aldınsa aldın...Kimse sana ''ne ayıp kilo almışşşşşş''' demezki.Yardımcı olmaya çalışırız.Bak bende kilo aldım.Hatta kilo çizelgemi bile değiştirmedim utancımdan ama buradan ayrılamıyorum;çünkü ne zaman ayrılsam kilo alıyorum.Sen gel ablacım buraya.El ele yaparız birşeyler.

Hoşgeldin canım.Gelmiyorsun uzunca bir zamandır.Sonra gecenin bir vakti geliyorsun.Özlüyoruz anam yapma böyle.Bak Nursena hamişçik oldu.Sen neredeyse doğuma geleceksin....:roflol::roflol::roflol:

Ooooo aferin Tursari...Ben dedim sana ince gözüküyorsun diye.Hadi devam ucunu bırakma....alkisalkisalkis

Kızının içine doğmuş olmasın.Nede olsa o hala bir melek....

Hoşgeldin canım.Çok sevindim kilo vermene.Tebrik ediyorum hemde yürekten....
SOLEA nedir canım...İlaç falan mı?

kızlar ya benim vücudumda acayip bir ödem var, ayaklarıma filan bastırınca puf puf, bir şey önereniniz var mı?

Hayatım biliyorsundur ama hatırlatmış olayım hemen tuzu azalt.Bol su iç.Ayrıca maydanoz suyu çok iyi gelir ama tadı kötü oluyor.Taze taze maydonoza biraz limon sıkıp ye istersen ama azıcık değil.Mesela bir günde bir demet ye.Çok iyi gelir..

BEYZUS'um ayaklarım kütük gibi be canım[
maydanozu çok severim, öyle tuzlu bir şeylerde yemiyorum ama, acaba yeşil süs biberi yedim ondan olabilir mi bilmiyorum.Tabiri caiz ise ayı ayakları gibi oldu ayaklarım./COLOR].

Doktor civanım akşam yinede maydanoz suyunu yapayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…