günaydınn topiğimin tatlı bayanları çokkk heycanlıyım ellerim titriyo yazarkennnn
sanırım hamileyimmmm kızlarrrrrr test yaptım şimdi sabah ilk idrarla yapmam lazımdı amma şimdi yaptım 2. çizgi silikte olsa 2 çizgi çıktıııı dua edin fazla kilo almadan doğurayımmmm topiğimize melek geliyooo inşallah uğurlu gelir ilk sizle paylaştım kocişin bilem haberi yok:))))
günaydın kızlarrrrrrr opuyorumnanaktan
ya geçmişi bi okuyayım dedim o pilav tarifi neydi öyle yoldan çıkardı beni-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-kafamçokkarıştı:roflol::roflol:
CANIM ÇOK SEVİNDİM.iNŞALLAH HAKKINDA HAYIRLISI OLUR.
bOŞ VER BEBİŞİ DOĞUR DA GEL ANACIM.opuyorumnanaktan
günaydınn topiğimin tatlı bayanları çokkk heycanlıyım ellerim titriyo yazarkennnn
sanırım hamileyimmmm kızlarrrrrr test yaptım şimdi sabah ilk idrarla yapmam lazımdı amma şimdi yaptım 2. çizgi silikte olsa 2 çizgi çıktıııı dua edin fazla kilo almadan doğurayımmmm topiğimize melek geliyooo inşallah uğurlu gelir ilk sizle paylaştım kocişin bilem haberi yok:))))
teşekkür ederim inşallah kilo fazla almadan doğururum ilkinde 13 kilo almıştımm 93le doğurdum şimdi ne olur bilinmezzzzzzzz
darısı tüm isteyenlere yaş 32 olunca zor oluyo insan ya ilkinde anlamıyoda başına geleceği 2.de daha zormuş anne olmak ne zor zanaat yawww ahh annem ahh bekarken ne kadar gereksiz üzmüşüm he kadını hamileyim ya duygusal moda girdimmm:gitme:
opuyorumnanaktan güne güzel haberle başlamak bu olsa gerekkkk
tebrik edeerimmmmmmmmmmm süper bir haber 9 ay sonra kk olarak sendeyiz canımcığımmmmm bebek sevmeye geliyoruzzzzz ay ben çok sevindim yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
bu arada tünaydınnnnn çıtırrrrr ve kıtırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr hanımlarrrrrr :):):)
aaa bekleyin beni anacım 100 kiloyla 9 ay sonra yanınızdayımmm garantiiiiiiiiiii kız siz yazın bikiniylen dolanacanız ben haşema falan giyerim heralde yağları kapatsın diyeeee:gitme:senağlama
canım sen hayırlısıyla bi doğurda zaten 2 çocukla uğraşırken spora bilem gerek kalmaz tığ gibi olursun sonra bikinimi giyersin mayomu bilmem yoksa mayokinimi bizide beğenmessin şişkoyuz diye:roflol::roflol::roflol:-tatlicadiarzu-
offf anam ağzından bal damlıyo inşallah kısssss doğmadık çocuğa don biçtikkk mayokini bilem giydimmmmmm:teytey::teytey:delikafaduldenalkisalkisalkiszemuszemus:1hug:
Canım diyet bölümünde diyet yöntemleri ve deneyimleriniz sayfasına gir.5 günde et yiyerek 5 kilo diye yazıyor....
Haaa kızlar akşam leslie ablamın yürüyüşlerinide yaptım ona göre canlarım.
günaydınlarr hatuşlaarrra.s. pilav kokusu alıyorummmmm:sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif: :sinifsinif: :sinifsinif:
Ben 32 yaşımda doğurdum bebişimi olmuyodu 9 sene sonra geldi Allahıma çok şükür.
84 kg.dım hamile kaldığımda ,96 kilo ile doğum yaptım.Önümüzdeki ay 1 yaşına girecek bebiş ben hala 96 kilolarda dolaşıyorum :)
aaa bekleyin beni anacım 100 kiloyla 9 ay sonra yanınızdayımmm garantiiiiiiiiiii kız siz yazın bikiniylen dolanacanız ben haşema falan giyerim heralde yağları kapatsın diyeeee:gitme:senağlama
opuyorumnanaktan güne güzel haberle başlamak bu olsa gerekkkk
tebrik edeerimmmmmmmmmmm süper bir haber 9 ay sonra kk olarak sendeyiz canımcığımmmmm bebek sevmeye geliyoruzzzzz ay ben çok sevindim yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
bu arada tünaydınnnnn çıtırrrrr ve kıtırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr hanımlarrrrrr :):):)
saol hayatım inşallah sonu gelir bu bebeğimi kaybetmem allah gönlümüze göre verir darısı isteyenlere
ayyyyyyyyyyyy şu an bakıyorumm şok oldummmmm kızzz!!!
15 günde 12 vermiş konuyu açan kişi:1shok:
ilk başta yüz vermedim ama okudukça etkilendim napsak ki biz de mi yapsak
??
nursena arkadaşım tanışmadık henüz ama tebrik ederimsağlıkla kucağına almayı nasip etsin allah. merak etme sen doğur gene zayıflatırız burdaa.s.
Canlar bugün öğlen tavuklu çerkez tavası yedim ve 1 bardak ayran içtim.
Merhaba Seçilciğimmmmm.Topik teyzesi oluyoruz ne güzel değilmi...
Hayır dile hayır gör inşallah.Sakın olumsuz cümleler kurma .Her şey çok güzel olacak görürsün...:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
Sanki accık deneyelim dimi...Neler yapmadık ki bu güne kadar .Bunuda yapalım aklımızda kalmasın....
Yurdusum.....icat çıkarma.....TAVUKLU ÇERKEZ TAVASI haaaaa...Bilmiyorum hiç ama eminim çok güzeldir.Al işte gene gözüm döndü.....:bbo::bbo::bbo::bbo::bbo:
ayyyyyyyyyy bende bu et diyetinin tüm sayfalarını okuyorum sabahtan beri beynim patladıııkafamçokkarıştıayyyyyyyyyyyy şu an bakıyorumm şok oldummmmm kızzz!!!
15 günde 12 vermiş konuyu açan kişi:1shok:
ilk başta yüz vermedim ama okudukça etkilendim napsak ki biz de mi yapsak
??
nursena arkadaşım tanışmadık henüz ama tebrik ederimsağlıkla kucağına almayı nasip etsin allah. merak etme sen doğur gene zayıflatırız burdaa.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?