Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Günaydın güzeller......
Ben topiği açtım....Buyrun gelin....Sabah iş başlamadan sizleri bir öpeyim dedim.Belli olmaz ya gelemezsem diye.Aklım sizde kalıyor zaten.
Hepinize hayırlı bir gün diliyorum....
ŞenizŞenizŞenizŞeniz

Of of of yirim ben onu yirim.kafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
Sağol canım benim.Emeğine sağlık....
a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.

canım ablammmmmm benim ne demek sizlerle paylaşmak çok hoşuma gitti pek ala diyetimizi bozmadan yiyebilirizzzzzzz mesela ben artık kaşığımı küçülttüm tatlı kaşığı ve çatalıyla yemeklerimi yiyorum misal bu pilavdan da 3 yemek kaşıgı koyup tatlı kaşığıyla yedik mi olurrrrrrr yanında da bol yoğurttttttttt cokacimcoook cokacimcoook

Ah ah emrahelif'im yemede yanında yat bu pilavın anacım.Bu yenmez de ne yenir?opuyorumnanaktan

Canım benim bizde bu boğaz olduktan sonra nah zayıflarız da.....:lepi:

abalm benim canım yurduşum ablam öyle bir zayıflayacağız kiiiiiiiii süpper çıtırlar olacağız sizi çok seviyorum iyiki varsınızzzzzzzzzz:enbuyukkk: :enbuyukkk: :enbuyukkk:

GÜNAYDIN
EMRAHELıF'ıM,
NEVRA73'ÜM
BEYZUS'um
Sabah yediklerimi yazayım ben canlar:
sütlü miscorn flakes,1/2 lt su, 1 bardak çay opuyorumnanaktan

günaydıınnnnnnnn

ayy canımmm bu şahane bişi olur ya sağol paylaşımın için..evet bak bu olur olmasına da ben kendimi nasıl tutarım?????

ayyy beyzus doğru söyledin valla.ben bunu hiiç düşünmemiştim...
salata ve etle kapatırım o zaman olayı sağolasıınnnnnnnnnnnnnn kaydirigubbakcemile5
Yavrular diyet listeleri bölümünde ET DıYETı ni okuyorum.Millet iyi kilo veriyor.Çooook özeniyorum yaaa....
hemen gidip bende bakcammmm...

valla ben bu pilavı yapıp 3 kaşıkla durabilirsem irademin resmi olur du bakalım psikoljimi dinleyip yapiim olmadı ama gerçekten süper tarif çok sağol tekrardan canıım kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5

dünkü menüm;1 ekmek,2 peynir domates salatalık çay kahvaltıda
öğlen 3 köfte 1 ekmk salata
ara:2 elma
akşama pırasa yoğurt,1 ekmek
ara:1 muz
45 dk.da yürüdüm...

Son düzenleme:

nevra ablam beğendiğine sevindim alkisalkisalkis
bende bu sabah işe geç kaldıgımdan acele ile bir dilim kepek ekmeği ile bir haşlanmış yumurta yedim su içtim birde yarım litre :lepi::lepi:

günaydınlarr hatuşlaarrra.s. pilav kokusu alıyorummmmm:sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif: :sinifsinif: :sinifsinif:

nevra ablam beğendiğine sevindim alkisalkisalkis
bende bu sabah işe geç kaldıgımdan acele ile bir dilim kepek ekmeği ile bir haşlanmış yumurta yedim su içtim birde yarım litre :lepi::lepi:
sende sabahı hızlı ama besleyici şeyle atlatmışsın tebrikler
vereliniortak
Haaa kızlar akşam leslie ablamın yürüyüşlerinide yaptım ona göre canlarım.
oo bu da güzel bende inşallah başlayayım diyorum bu leslieye

günaydınlarr hatuşlaarrra.s. pilav kokusu alıyorummmmm:sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif: :sinifsinif: :sinifsinif:
günaydın okurrrrrrrrr valla hemde misss gibi koktu
ama dağılmayın kısslarrrrrrrkilolar gitmeden bize pilav yokkkkkkkkk:içelim:
bak tartılacaz cuma günü ona göree:lepi:

evet nevra ablam acıkmadım dahaaaaaaalkisalkisalkis:lepi:

GÜNAYDIN
EMRAHELİF'İM,
NEVRA73'ÜM
BEYZUS'um
Sabah yediklerimi yazayım ben canlar:
sütlü miscorn flakes,1/2 lt su, 1 bardak çay opuyorumnanaktan
ayyy ben bu mesajı şimdi gördüm ...
yurdusum ben cornflakes yiyince sanki daha çabuk acıkıyorum sana ööle oluyo mu?

günaydınn topiğimin tatlı bayanları çokkk heycanlıyım ellerim titriyo yazarkennnn

sanırım hamileyimmmm kızlarrrrrr test yaptım şimdi sabah ilk idrarla yapmam lazımdı amma şimdi yaptım 2. çizgi silikte olsa 2 çizgi çıktıııı dua edin fazla kilo almadan doğurayımmmm topiğimize melek geliyooo inşallah uğurlu gelir ilk sizle paylaştım kocişin bilem haberi yok:))))

Canımmm çok sevindim hihoyyyt :sm_cool: :teytey: :dance: Hayırlısı olsun ,Allah ikinizi de korusun ,sağlıklı olun inşallah. Öpüyorum opuyorumnanaktan

Canımmm çok sevindim hihoyyyt :sm_cool: :teytey: :dance: Hayırlısı olsun ,Allah ikinizi de korusun ,sağlıklı olun inşallah. Öpüyorum opuyorumnanaktan

teşekkür ederim inşallah kilo fazla almadan doğururum ilkinde 13 kilo almıştımm 93le doğurdum şimdi ne olur bilinmezzzzzzzz
darısı tüm isteyenlere yaş 32 olunca zor oluyo insan ya ilkinde anlamıyoda başına geleceği 2.de daha zormuş anne olmak ne zor zanaat yawww ahh annem ahh bekarken ne kadar gereksiz üzmüşüm he kadını hamileyim ya duygusal moda girdimmm:gitme:

günaydın kızlarrrrrrr opuyorumnanaktan
ya geçmişi bi okuyayım dedim o pilav tarifi neydi öyle yoldan çıkardı beni-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-kafamçokkarıştı:roflol::roflol:

çok sevindim canım hayırlısı olsun sağlıkla huzurla gelsin bebişimiz kendinede bebişede iyi bakopuyorumnanaktana.s.:teytey::teytey::teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…