Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

BEYZUS nasıl toparlanabildinmi..??
Gerçi sen iradeli hatunsun,çabucak düzene girersin..
bak ben çizelgemi dahi ekliyeniyorum,utancımdan..

Seninde belin tutulmuş,geçmiş olsun..ıyisindir inşallah..
birde yeğeninini sorucam bademcik ameliyatı olan..nasıl iyimi durumu..?

kızlarrrrrr iyi akşamlar ben çıktım yarın tartı günü verdimmi acaba bu hafta hiç kaçamaksız geçti çok şükür ehh arada yürüyüşümde yaptım Allahım inş vermişimdiropuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

canlarım benim geçmişi okuyamadım bu ara aşırı derecede yoğunum gelemiyorum ama kalbim ve aklım hep sizde hazır imkan bulmuşken selam veriyim unutmasınlar beni dedim :jeyyar: unutmadınız dimiiii :kedi: kocaman kocaman öpücükler gelsin hepinize Şeniz SİZİ ÇOKKK SEVİYORUMMMa.s.

Hepinize hayırlı akşamlar canlar, bugün 18.30 da leslie abla yürüyüşlerimi yaptım.
Biraz sonra eşim gelir, bugün menüde zeytinyağlı pırasa var, eşimle ondan kaşıklarız.
Öğlen işyerinde 12.00 ile 13 arasında da leslie ablamın yürüyüşlerini 20 dk. olarak yapabildik.
Mükellefler bastırdı sonra.
Aman ne güzel gidiyorduk, neden geldiniz dedim bende.
Hepinizi öpüyorum.

Canım;
2 gündür toparlanmaya başladım.Bende kilo çizelgemi değiştirmeye utanıyorum.86 ya düşmedende bildirim yapmayacağım....
Belim düzeldi Yenacığım.. sorduğun için sağol canım...Biraz bacaklarımın üst kısımlarında ağrı kaldı.Geceleri kas gevşetici ilaç alıyorum.Şükür bunada.
Yeğenim iyileşti canım.Hemen hemen hiç yemek yemediği 1 hafta geçirdikten sonra şu aralar yemek yemeğe başladı kerata...Ameliyat sonrası verdiği kiloyu almış.Şimdi merakla iştahının açılmasını bekliyorlar;ama iştah genelde iyi galiba çünkü ablamında gelinciğinde sesi telefonda pek neşeli geliyor....

Çok salakça bir konudan tartışmıştık eşimle...
Demin çok hoş bir mesaj atmış...:))) Pek bir güzeldi,mutlu oldum..:)))
Erkekler hep böyle dir canım, diyeceklerini derler, ondan sonrada gönül almasını iyi bilirler.
Canım msn'yi sonradan gördüm, işimizde yoğundu tabii ki kusura bakma,
Çocuklarımın yanına gittim geldim, inşallah allahım sizlerede nasip etsin.
Pek bir mutlu oldular, gelince de üzüldüler tabii ki,
Evde ne var ne yok hep yıkadım tam kış gelmeden,
Fırın kablolarından tutta tv kablolarına kadar kir çöz döküp sildim, anne ne güzel bir temizlik olmuş, eline sağlık dediler.
Bu temizlik sizi bir yıl idare eder dedim bende.:dance:

Neden utanıyorsun arkadaşım valla, neden verirken iyi de, alırken kötü mü?
Boş veeerrrrrr
:dance::lepi:

İyi akşamlar Yurduşcuğum.....
Utanıyorum lafın gelişi....Kendime çok kızıyorum desem daha doğru olacak aslında.Bir sürü gayretle gram gram verip kiloyla geri alınca insan ne diyeceğini bilemiyor vallahi....lmaz:lmaz:lmaz:lmaz:

kızlarr hu huuu:)

bakın pişman olmayın sonra bana katılmadığınız için:) ben bugün tam bi irade örneği gösterdim et diyetini bozmadım:))) yarın vereceğim kiloyu yazarım güya günde bir kilo diyor ama bakıcaz. hadi siz de gaza gelin bee tek çok zor oluyo bu diyett:))

GÜNAYDINtursari'm
Dream'ım,
Glikozum gecelerin adamı olmuşunuz.Gündüz de gelin görüşelim yavrular
opuyorumnanaktan sizleri kocaman
bn pek öğlenleri gelemiyorum ablacm akşamda sizler olmuyosunuz (inşallah denk gelırzde görüşürüz ablammopuyorumnanaktan

hoşbuldum ablacımmopuyorumnanaktan
haklısın ablacımm.bn düzenimi oturtamadığım için gelemiyorum bi türlü.bu aralar hep yiyorum.canımda sıkkın belkide ondan bu yemek yiyişlerimin artışı (

kızlar sızınle bırlıkte olmak ıcın 90 kılo oldummkaydirigubbakcemile2 bugun tartıldımm hıc kusurat fılan yok-tatlicadiarzu-şakkıdı benıde aranıza alırmısınız:uhm:

selam tontişlerimmm nabersiniz bakemmm opuyorumnanaktan bu nasıl bir cümle oldu yahuu akannehirkaydirigubbakcemile3 beyzus aplam temizlikle uğraşıyom aplam yaa daha bitiremedim söylemesi ayıp:kedi: bu arada ayağımın küçük parmağımı kırdımmı naptım bilmeyyom çarptım kapıya şiti morardı falan ondan dolayıda geciktim çok bu işleri bitirmekte.kafamçokkarıştı neyseki Allaha şükür bugün daha iyi :lepi:ben galiba bu haftayı 89 la kapatacam gibime geliyor hatta ve hatta 89.5 la neden oldu bilmeyyom yahuu bugün fazla çıktım :sinifsinif:kaç gündür temizlikle uğraşıyorum ve su çok fazla içmiyom unutuyom belkimde ondan oldu.fisfisfis yada kendimimi kandırıyom öyle oldu böyle oldu diye bilmiyorum ki yaa senağlama neysee ama ben bu işin peşini bırakmıcamm biticek bu çilemizzzz vazgeçmek yokkk iki ileri bir geride olsa devam edicem :sm_cool::dance:

kızlar sızınle bırlıkte olmak ıcın 90 kılo oldummkaydirigubbakcemile2 bugun tartıldımm hıc kusurat fılan yok-tatlicadiarzu-şakkıdı benıde aranıza alırmısınız:uhm:

hoşgeldin :lepi:merdoo nirdesin kıss ne zmaandır aaaa ben kaçıyom ii gecelerrrr

slmmmmm kızlarrrr bu haftayı allahha şükür kilo vererek tamamladım gr da OLSA VERMıŞıM HAYRET 86.300 ÇIKTIM allah izin verirse bugün dr a kan tahliline gidiyorum dua edin normal çıksın herşeyyy sizi seviyom kızlar kısmetse kilo çizelgemi doğum çizelgesine çeviririm artıkınnnnnn bu arada bu topiğide burakamıcam nası kilo verdiysem az kilo alarak hamileliği tamamlamam için lazımsınız bana

aşkito yaptığın makyajlar çok hoş ammaben saatlerce uğraşamam sanırım bi ruj bi far arada bi rmel yallahhh farda parmakla yani öle fu-ırça neyim bozar benii zaman ve zevk meselesii heee bide yetenek bende yok malesef öpüyom seni çok harika yapıyosun makyaj kursa falan gidip sertifika falan almayı düşünüyonmu

günaydın canım, kilo vwermen gerçekten güzel(gramda olsa) allahım hayırlısı ile doğum yapmak nasip eylesin.
İnşallah bebişi bu topikte teyzeleri olarak sevmeye başlarız.
Kendine iyi bak.opuyorumnanaktan

Günaydın...

citol!dan sonra ben yapıyorum bildirimi..
yine aynıyım..

Kızlarrr selam nasılsınız?????????
ben tartıldım veee 87 yim çook mutluyum dün akşamki misafir seansında bile kaçırmadım bişilerrrr:lepi:
geçen hafta 88.5 dim yani 1.5 kilo vermişimhihoyyyt

teşekkür ederim tatlummmmma.s.

kızlar et diyetime başladım bennnnn bugün. şimdiden 800 gr gitti bakalım sabah ne olacak?? :lepi:
ayyy canım dikkatle takipteyim seni... bu arada o kadar çok şey okudum ki karıştırıyorum sen mi benim diyet listemi sormuştun ayda 10 kilo diyeti diye diyet listeleri topikinde de var aşağıya da ekliyorum ama. benim2.haftam 4 kilo gitti bakalım ne olcek???

kahvaltı :• Çay, kahve vs. (Şekersiz)• 2 kibrit kutusu peynir (60 gram)• Salata• 1 ince dilim ekmek (30 gram)

ÖĞLE

• 3 köfte kadar et, tavuk, balık (90 gram = 1 porsiyon)• Salata• 1 ince dilim ekmek
• Veya

• 1 kâse çorba

• Salata

• 1 ince dilim ekmek

• Veya

• 1 adet kaşarlı yağsız tost ve çay - kahve (şekersiz)

SAAT 17.00’DE

• 2 porsiyon meyve

• veya 2 adet galeta

AKŞAM

5 - 6 yemek kaşığı sebze yemeği Salata 1 ince dilim ekmek Gece boyunca 2 porsiyon meyve

NOT: Bu diyetin birinci haftasında günde yarım su bardağı yoğurt istenildiği zaman yenebilir. Ayran, cacık olarak da kullanılabilir. ıkinci haftada yoğurt kullanılmaz. Diyeti uygulayan erkekler günlük porsiyon miktarlarını 1/2 oranı kadar artırabilirler.

sana kolaylıklar diliyorum yaptıklarından gümletme sakın onları misafirlere yaptınkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
canııım sağolasın ...valla akşamı soslu bifteğin sosunu sıyırarak 1 biftek,salata,ayran ve 1 elma ile tamamladım...

hoşgeldinnn.

tebrikler canım...bende bebiş için tüp bebek vs.ile uğraşıyom canım gazamız mübarek ossun...kaydirigubbakcemile5

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…