BEYZUS nasıl toparlanabildinmi..??
Gerçi sen iradeli hatunsun,çabucak düzene girersin..
bak ben çizelgemi dahi ekliyeniyorum,utancımdan..
Seninde belin tutulmuş,geçmiş olsun..İyisindir inşallah..
birde yeğeninini sorucam bademcik ameliyatı olan..nasıl iyimi durumu..?
Erkekler hep böyle dir canım, diyeceklerini derler, ondan sonrada gönül almasını iyi bilirler.Çok salakça bir konudan tartışmıştık eşimle...
Demin çok hoş bir mesaj atmış...:))) Pek bir güzeldi,mutlu oldum..:)))
Canım msn'yi sonradan gördüm, işimizde yoğundu tabii ki kusura bakma,Canım bende öyleyim işte..O yüzden hep erteliyordum..
Ama baktım tek başıma üstesinden gelemiyorum..
Birde bu halsizlik ve tansiyon düşüklüğü olunca gideyim artık dedim..
Sen nasılsın,çocukların nasıl
geçen msn den yazdım ama sanırım yoğundun..:)
Canım;
2 gündür toparlanmaya başladım.Bende kilo çizelgemi değiştirmeye utanıyorum.86 ya düşmedende bildirim yapmayacağım....
Belim düzeldi Yenacığım.. sorduğun için sağol canım...Biraz bacaklarımın üst kısımlarında ağrı kaldı.Geceleri kas gevşetici ilaç alıyorum.Şükür bunada.
Yeğenim iyileşti canım.Hemen hemen hiç yemek yemediği 1 hafta geçirdikten sonra şu aralar yemek yemeğe başladı kerata...Ameliyat sonrası verdiği kiloyu almış.Şimdi merakla iştahının açılmasını bekliyorlar;ama iştah genelde iyi galiba çünkü ablamında gelinciğinde sesi telefonda pek neşeli geliyor....
Erkekler hep böyle dir canım, diyeceklerini derler, ondan sonrada gönül almasını iyi bilirler.
Canım msn'yi sonradan gördüm, işimizde yoğundu tabii ki kusura bakma,
Çocuklarımın yanına gittim geldim, inşallah allahım sizlerede nasip etsin.
Pek bir mutlu oldular, gelince de üzüldüler tabii ki,
Evde ne var ne yok hep yıkadım tam kış gelmeden,
Fırın kablolarından tutta tv kablolarına kadar kir çöz döküp sildim, anne ne güzel bir temizlik olmuş, eline sağlık dediler.
Bu temizlik sizi bir yıl idare eder dedim bende.:dance:
Neden utanıyorsun arkadaşım valla, neden verirken iyi de, alırken kötü mü?
Boş veeerrrrrr:dance::lepi:
bn pek öğlenleri gelemiyorum ablacm akşamda sizler olmuyosunuzGÜNAYDINtursari'm
Dream'ım,
Glikozum gecelerin adamı olmuşunuz.Gündüz de gelin görüşelim yavrular
opuyorumnanaktan sizleri kocaman
Hoş geldin canım.Bence topiğe gelmemekle hata ediyorsun.Kilo aldınsa aldın...Kimse sana ''ne ayıp kilo almışşşşşş''' demezki.Yardımcı olmaya çalışırız.Bak bende kilo aldım.Hatta kilo çizelgemi bile değiştirmedim utancımdan ama buradan ayrılamıyorum;çünkü ne zaman ayrılsam kilo alıyorum.Sen gel ablacım buraya.El ele yaparız birşeyler.
kızlar sızınle bırlıkte olmak ıcın 90 kılo oldummkaydirigubbakcemile2 bugun tartıldımm hıc kusurat fılan yok-tatlicadiarzu-şakkıdı benıde aranıza alırmısınız:uhm:
slmmmmm kızlarrrr bu haftayı allahha şükür kilo vererek tamamladım gr da OLSA VERMİŞİM HAYRET 86.300 ÇIKTIM allah izin verirse bugün dr a kan tahliline gidiyorum dua edin normal çıksın herşeyyy sizi seviyom kızlar kısmetse kilo çizelgemi doğum çizelgesine çeviririm artıkınnnnnn bu arada bu topiğide burakamıcam nası kilo verdiysem az kilo alarak hamileliği tamamlamam için lazımsınız bana
ayyy canım dikkatle takipteyim seni... bu arada o kadar çok şey okudum ki karıştırıyorum sen mi benim diyet listemi sormuştun ayda 10 kilo diyeti diye diyet listeleri topikinde de var aşağıya da ekliyorum ama. benim2.haftam 4 kilo gitti bakalım ne olcek???teşekkür ederim tatlummmmma.s.
kızlar et diyetime başladım bennnnn bugün. şimdiden 800 gr gitti bakalım sabah ne olacak?? :lepi:
canııım sağolasın ...valla akşamı soslu bifteğin sosunu sıyırarak 1 biftek,salata,ayran ve 1 elma ile tamamladım...sana kolaylıklar diliyorum yaptıklarından gümletme sakın onları misafirlere yaptınkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
hoşgeldinnn.kızlar sızınle bırlıkte olmak ıcın 90 kılo oldummkaydirigubbakcemile2 bugun tartıldımm hıc kusurat fılan yok-tatlicadiarzu-şakkıdı benıde aranıza alırmısınız:uhm:
tebrikler canım...bende bebiş için tüp bebek vs.ile uğraşıyom canım gazamız mübarek ossun...kaydirigubbakcemile5slmmmmm kızlarrrr bu haftayı allahha şükür kilo vererek tamamladım gr da OLSA VERMıŞıM HAYRET 86.300 ÇIKTIM allah izin verirse bugün dr a kan tahliline gidiyorum dua edin normal çıksın herşeyyy sizi seviyom kızlar kısmetse kilo çizelgemi doğum çizelgesine çeviririm artıkınnnnnn bu arada bu topiğide burakamıcam nası kilo verdiysem az kilo alarak hamileliği tamamlamam için lazımsınız bana
sizde benim topigimi takip etmiyonuss:umursamaz:
bende gelir sizin gözünüze gözünüze sokarim makyajlarimi :roflol:
ama gerçekten tebrikler süper yaaaa.bende makyaj yapmayı öğrenmek istiyommm...kurs filan bulsam gidecem... tebriklerrrrrrrrrrr
citol,,,sen kilo verdin mi değişim var mı bacım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?