Aslında işte onu anlamıyorum 25 yılı geçen bir evlilik var sevgi var yanında olmanın verdiği huzur var sağlık olsun Allah başımısdan eksik etmesin ......vs.Fazla gercekci isen ondan olabilir. Birde enisteyle kotu bir ani olduysa aska kustuysen falan:))
Ben cok amatorce yazarim siir demeye dilim varmiyo sevdigim siirleri dusununce. Duz yazida yazarim aklimdakileride o an tek cumle hissettiklerimide kurali yok siniri yok. Kimsede bilmez yazdigimi. Kk da sakliyorum.
Kelimelerim kifayetsizzzAslında işte onu anlamıyorum 25 yılı geçen bir evlilik var sevgi var yanında olmanın verdiği huzur var sağlık olsun Allah başımısdan eksik etmesin ......vs.
Bunu yazmaya kalksam uzar gider
eeee bizde bir tuhaflık mı var şimdiii :)
Anaaaaaam aşkıdamı yemişim ben
evet canım ortam çok güzel tabi yazın daha iyi hemen hemen hergün misafirim olur yazın yaazın dedıgın kekler hep kokar benım evde ama kısın pek gelen olmadı buraya soğuktan zahirGelmis kadar oldum zeynep sagolasin,kim bilir belki bir gün kismet olur hepiniz ile tanismak..Diyet kismi şaibeli bence de
Insallah elifcim,agzin bal yesin:)
Misafir konusu bu ara yoğun oldu benim de,yatili vs de olunca cok yoruldum gerçekten..Bir süre ben de cok düşünmüyorum şimdilik..:)
Senin için daha zor olur tabi,hem calisiyorsun hem de bu süreçte zor olabilir,dogumdan sonra bebek görmeye illaki gelen olur bosver herkesi o zaman agirlarsin..:)
Ne güzel bir manzara Hayriye,bayildim..
Benim hep hayallerimden biridir köyde yasamak..kocaman evimin olmasi,bir de büyükce kütüphanesi olan gelen misafirlerime de ikram edeceğim evimin her yanini saran mis kokulu kekler..sirf bu yüzden kek tariflerine karsi ilgim var,bircok tarifi denemiş olabilirim yane..
Oyy seni de,rahatsizligini da severim ki ben..
Saclarini güle güle kullan topramm,senin cirkin olmak gibi bir ihtimalin yok zaten..Eminim cok yakismistir,hangi renge boyandin?Merak etmesem olmaz
Bildiri kismi birkaç gündür aklimda benim de,acaba yarinmi yapsak diye düşündüm..Ama topluluk nasil isterse ben sizlere uyarim inşallah..
Yaz bonus,sicacik bir kahve al,bir de mum yak gec pencerenin karsisina hem sokagi izle,hem kar'i biraz hüzün,biraz sevinc,biraz umut olsun mürekkebinde..Sonra da bizle paylasmayi unutma ama
Cok geçmiş olsun derin,Allah sifa versin esine..
ramantık kadın 3 çocuktan fırsat bulup kendini ruhun dinlenmiş ne güzelVay kasiminpatisi seni goren cennetlik :) bu arada kasiminpatisi diye ben dedim saga ilk olarak yena topraksa bende aninda camurlasirim he :))
Ne tesaduf bende bugun bir ara firsat bulup mum yakmis onlari izlemis ruhumu dinlendirmis olabilirim :))
meyracım ben diycektim sana kuzum bı durgunluk var sende sankı hamılelıktendir inşallah alıştık cıvır cıvır meyrayaŞakasına takıldım, bende kolay kolay kusmem, hemen kusenlerdende hiç hoşlanmam.
Ama hamileliğin boyunca huyum çok değişti, hemen kuser alınır oldum, eşim bazen yine niye küstün diyor.
Günaydın çok güzel Yeliz :) daha benim kız yatıyor bende yatabilirim benimkide uyanınca iner kesin aşağıGunaydinEki Görüntüle 1732188 Eki Görüntüle 1732188 bunlarda bizim sokakta kar topu oynayan kizlarim
oo masallah. cok gecmıs olsun.Benimki yuruyo hanim hanim rahatsizligi gecsede ins sakinlesse
oo masallah. cok gecmıs olsun.
nıhayet bende kar var dıyebılırım sımdı. heryer bembeyaz. sabah Salıha cama dogru bakınca karı farkettı bı bakakaldı. ılk defa tanısıyor.
dun aksam yemedım ıyı oldu. gece kalkıp su ıcıp nıyetleneyım dedım. onuda unuttum suda ıcemeden ama nıyetlendım gene. ben onceden kısı hıc sevmezdım sımdı tam tersı:)
amın. oyle tabı ıyı degılız dıyebılmek ne haddımıze.nankorluk olur bu kadar nımetlere sahıpken.Leyla kis sevilmezmi. Helede sicak evinde oturup camdan bakma luksune sahipsen...
Evsiz insan romantik takilamaz ki karda...kimsesizler bakipta heycanlanamaz...boyle guzel bir seye bile sevincimiz ayni degil. Allah yardim etsin evsiz barksiz yurtsuz kalanlara.
Halimize binlerce kez sukurler olsun.
cok tatlı renklerıEki Görüntüle 1732226 buda orgum yegenime battaniye oruyorum Allah bu gunlerimizi aratmasin cok sukur halimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?