Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Aslında işte onu anlamıyorum 25 yılı geçen bir evlilik var sevgi var yanında olmanın verdiği huzur var sağlık olsun Allah başımısdan eksik etmesin ......vs.

Bunu yazmaya kalksam uzar gider

eeee bizde bir tuhaflık mı var şimdiii :)

Anaaaaaam aşkıdamı yemişim ben

Kelimelerim kifayetsizzz aski yeme kadin birak

evet canım ortam çok güzel tabi yazın daha iyi hemen hemen hergün misafirim olur yazın yaazın dedıgın kekler hep kokar benım evde ama kısın pek gelen olmadı buraya soğuktan zahir

Vay kasiminpatisi seni goren cennetlik :) bu arada kasiminpatisi diye ben dedim saga ilk olarak yena topraksa bende aninda camurlasirim he :))

Ne tesaduf bende bugun bir ara firsat bulup mum yakmis onlari izlemis ruhumu dinlendirmis olabilirim :))
ramantık kadın 3 çocuktan fırsat bulup kendini ruhun dinlenmiş ne güzel

Şakasına takıldım, bende kolay kolay kusmem, hemen kusenlerdende hiç hoşlanmam.
Ama hamileliğin boyunca huyum çok değişti, hemen kuser alınır oldum, eşim bazen yine niye küstün diyor.
meyracım ben diycektim sana kuzum bı durgunluk var sende sankı hamılelıktendir inşallah alıştık cıvır cıvır meyraya

Hayırlı sabahlar
Hatunlar gece uyumamis akşamı nasıl edeceksiniz bakalım
Ben de 1e geliyordu yattım sanki erkenden yatmisim gibi laf da atılmış :)
Son yürümem de üşütmüsüm hapşırma neyim var azcık da başım ağrıyor doğru dürüst uyuyamadım
Bonus şarkı için teşekkürler henüz dinleyemedim ama dinleyecegim
Ben yarın tartılmak istiyorum akşam yoğurt şeysi yapacağım dün kuru üzüm neyin atıştırdım bugün daha da dikkat edip eksi çıkmak istiyorum ama benim ilginç helva yeme sebebim belli oldu regl olacağım ilaç içtiğim için bu sefer erken bile olacak
Istahim hala devam ediyor tabii sabahın köründe trabzon hurması yedim bile
Adaş ne güzel yagmis kar ankara kupkuru ve buz gibi ayaz

Gunaydinn :))))) bembeyazi verene bu guzelligi gosterene sukurler olsun....

Asuman abla ben ne zaman uyudum bilmiyorum arada pluyo boyle bi kac kerede elif kaldirdi :)) simdide uyandi bakiyo. En son 6 da yatmisti.

Tarti gunu degismesin bence cunku sık sık gelemeyenler var bilemezler haliyle :)) dusunceli biniss.

Hayırlı sabahlar
çok soguk hava bugün Antalya böyle ise başka yerleri düşünemiyorum Rabbim evioolmayanların yardımcısı olsun
bugün bacaklarımın üzerinde çizgi çizgi çatlaklar gördüm zayifladigim için off sevinsemmi üzülsemmi bilemedim akşamları biraz bacak hareketleri yapmaya karar verdim inşallah işe yarar
bugün yoğurt kürünün günü bakalım inşallah yarın eksilerde oluruz hepimiz
şimdiden mutlu yıllar
birsey daha soyleyeyim yeni yila nasil girersek oyle gider saat 12 de agzinizda ciss lar olmasin bir sene boyunca cislarla gecer sonra

Benimki yuruyo hanim hanim rahatsizligi gecsede ins sakinlesse
oo masallah. cok gecmıs olsun.

nıhayet bende kar var dıyebılırım sımdı. heryer bembeyaz. sabah Salıha cama dogru bakınca karı farkettı bı bakakaldı. ılk defa tanısıyor.

dun aksam yemedım ıyı oldu. gece kalkıp su ıcıp nıyetleneyım dedım. onuda unuttum suda ıcemeden ama nıyetlendım gene. ben onceden kısı hıc sevmezdım sımdı tam tersı:)

Leyla kis sevilmezmi. Helede sicak evinde oturup camdan bakma luksune sahipsen...

Evsiz insan romantik takilamaz ki karda...kimsesizler bakipta heycanlanamaz...boyle guzel bir seye bile sevincimiz ayni degil. Allah yardim etsin evsiz barksiz yurtsuz kalanlara.
Halimize binlerce kez sukurler olsun.

amın. oyle tabı ıyı degılız dıyebılmek ne haddımıze.nankorluk olur bu kadar nımetlere sahıpken.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…