Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

selam kızlarrrr. nasılsınız. benim ufaklık hastaydı bronşit başlangıcı dediler. çok fenaydı şükür toparladık. suyla çocuk yaşarmı sorusunun cevabı evetmiş. 2 gün sadece su içti. şükür şimdi ufak ufak yiyor. gecem gündüzüm karıştı resmen.uyksuzluktan ölüyorum. bunlarda geçer allah şifa versin yavruma yavrulaımıza. amin

geçmiş olsun canım hasta olunca iyice kesiliyor iştahları

cok gecmıs olsun. ALLAH SIFA VERSIN. IYILESIP HAPUR HUPUR YESIIN:)

bende bendeeee

Gecmiş olsun haticecim

çok geçmiş olsun canım...geçen kış aynı şeyi bende tecrübe etmiştim üç gün sadece su içti çocuğum tek lokma yemedi es kaza iki kaşık çorba veriyodum ağzına hemen çıkarıyodu...çok zor çocukların hastalığı yaa..Rabbim tez zamanda şifa versin inş..

ayyyy valla negüzel olur bide patates atrız kuzineye bol sohbet muhabbet

bende bendee:))

aynen canım pazar gününden beri her akşam acildeydim. yanında çalıştığı aile hekimim bronşit başlangıcı dyebildi. yemesi içmesi ayrı. uykusuzluğu öksürüğü ayrı amaaan şükür geçti gitti gibi rabbim beterinden korusu. onlara geleceğine bize gelsin

Yelizcim eline sağlık battaniyen çok güzel olacak belli
Benim canım da tığ işi çekiyor
Sagol canim
Gecmis olsun canim bazen aclikta iyiymis hucreler yiyecegi bulamayinca hastaliklari mikroplari uermis ilk once sifa versin Rabbim tez zamanda
bende bende

Disarisi soguk evler isinmiyo dizim agriyo yine butun gun kaloriferindi binden kalkmadan orgu ormeyi dusunuyorum insallah
Yeliz sen bu agrilari ihmal etme bence.. Bi doktora git canim.Gecmis olsun.
Eki Görüntüle 1732226 buda orgum yegenime battaniye oruyorum Allah bu gunlerimizi aratmasin cok sukur halimize
Aaa cok tatli :) hicbise oremiyorum ben :)))
Cok gecmis olsun canim.. Allah sifa versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…