Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Şakasına takıldım, bende kolay kolay kusmem, hemen kusenlerdende hiç hoşlanmam.
Ama hamileliğin boyunca huyum çok değişti, hemen kuser alınır oldum, eşim bazen yine niye küstün diyor.

Bonus sizin orda kar durumu nasııl ?

Yarınki misafir işi bende tehlikeye girdiii bir iş çıktı sabah bahçeşehire gidip ordanda ümraniyeye gidicez anlamadım bu karda nasıl olucaksa sabah 11 de bahçeşehire ol dediler

Gerçi bahçeşehire gidemesem bile misafir kardan gelebilecek mi onuda bilmiyorum ....

Aaaah canım nerde eski azimlerim her konuda yaniiii
seni görmekte bana iyi geliyor sağlasın Ahmet kayayla sezene dayanamamki ama ben çok güzeler yüreğinize sağlık öpüyrum hepiniziii :)

Fridacim sen bu isin formülünü cözmüssün iki günlük kaçamak mi seni yolundan döndürecek:) Ben en yakin zaman da ikili rakamlara düşeceğini hissediyorum..

Ben de seni öpüyorum..

Uykum baya saglam kacti he :))
Naptın şiirini yazdın mı ?

Tanıdığım yazar vardı bayan kısa hikâyeler yazıyordu bizde tanıdık olunca okuyup yorum yapıyorduk bloğu vardı şimdilerde o kısa hikâyelerinin kitabı bile var ..... Nasıl diye sorma yazarın adı aklıma gelmiyor bir gün rica ettim önceden bir hilaye istek yapsak diye sordum tabiii dedi

senden bir hikâye istiyorum dedim bana güçlü bir kadının hikâyesini yaz ayaklarının üzerinde durabilsin tüm hayat zorluklarına karşı yıkılmasın...

Yazarım hikâyemi yazdı ama ben beğenmedim bunuda söyliyemedim teşşekür ettim tabiii çünkü hikâyede geçen kadın hatırladığım kadarıylaaa eşi tarafından aldatılan aşk acısı çeken bir kadındı ....

Bana o kadar uzak ki aşk duygusu istediğim güçlü kadın profiliyle hikâyedeki kadın bana uymadı...

Birgün bloğun adı aklıma gelirse sizinle paylaşırım :)

Fridacim sen bu isin formülünü cözmüssün iki günlük kaçamak mi seni yolundan döndürecek:) Ben en yakin zaman da ikili rakamlara düşeceğini hissediyorum..

Ben de seni öpüyorum..

İnşallah canım yaaa şu üç basamaklardan en kısa zamanda kurtulalım hep beraber kendimizi ruhen daha iyi hisedeceğimize eminim çok iyi olucaz bizi güzel günler bekliyor :)

Gitmek istemiyorum aslında ila geliceksin dediler gelin alın beni dedim temden basıp gideriz abla sen gel dedi bakalım sabah hava nasıl olucaksa artık ....
Hikayedeki askmi uzak normal hayattkimi len :) merakli binis :))

Aman dikkat et gozunu sevim karda yol tehlikeli.
Saka maka baya birbirimizin hayatina girdik sanal gozuksede gercek benim icin. Birsey olursa diye endise etmek gormeyince merak etmek falan :))

Hem hikâyedeki aşk hem normal hayataki aşk ....

acaba bende bir tuhaflık mı var

Tabii birbirimizin hayatına girdik dışarda bile bir an da olsa birbirimizin aklına geliyorsak ki benim geliyor budur yaniii

Bu gün yolda yürürken kuran okuyan bir kadın gördüm yani kadın hem yürüyordu hemde kuranı okuyordu ilginç geldi sonra nursena aklıma geldi buda derse gidiyor dersini gözden geçiriyor diye düşündüm ...

Hem hikâyedeki aşk hem normal hayataki aşk ....

acaba bende bir tuhaflık mı var

Fazla gercekci isen ondan olabilir. Birde enisteyle kotu bir ani olduysa aska kustuysen falan:))

Ben cok amatorce yazarim siir demeye dilim varmiyo sevdigim siirleri dusununce. Duz yazida yazarim aklimdakileride o an tek cumle hissettiklerimide kurali yok siniri yok. Kimsede bilmez yazdigimi. Kk da sakliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…