- 10 Şubat 2015
- 3.884
- 26.864
- 508
manzara güzel arkadaşlarında dediği gibii aç perdeni önünde otur kahveni iç harikaa
ne bileyim yena kazen bildirimlerden yeni yılı kutlamış yaa birde sende gel yeni yıl dileklerini yaz diye bir link koymuşlar orda gördüm mesajııı :))) 5 günlük evliyim bebek istiyorum diyeee
anam rosto nee yaaa biz bilmezük rosto filaan eskiden rostomu vardıonu yapamam babam gelicek korkudan Amerikan salatası bile yapamıyorum bu ne mezemi hazırladın der kafama geçirir vallaha eskiden kayınvalidem hindi gönderirdi oda göndermiyor artık zalımın kızııı :)))
saçlarını gülegüle kullan :)
yavrııım küsmeyin yaaaaa
ben küsemiyorum nedeeen küsen insanda bana bir tuhaf geliiir
Aranızda duygusuz olarak bulunduğum için bana kızmıyorsunuz dimiiii
Nazan önceli dinliyorum ama Sağolun ruhuma iyi geldi :)
Aaaah canım nerde eski azimlerim her konuda yaniiiiFridaaaa,azimli hatunnn hosgeldinn..Ne güzel seni görmek
Aaaah canım nerde eski azimlerim her konuda yaniiii
seni görmekte bana iyi geliyor sağlasın Ahmet kayayla sezene dayanamamki ama ben çok güzeler yüreğinize sağlık öpüyrum hepiniziii :)
Naptın şiirini yazdın mı ?Uykum baya saglam kacti he :))
Gitmek istemiyorum aslında ila geliceksin dediler gelin alın beni dedim temden basıp gideriz abla sen gel dedi bakalım sabah hava nasıl olucaksa artık ....Frida burda cok kotu degil sabaha nasil olur bilmem. Belki sizin ordada kotu olursa iptal etmezlermi o isi?
Fridacim sen bu isin formülünü cözmüssün iki günlük kaçamak mi seni yolundan döndürecek:) Ben en yakin zaman da ikili rakamlara düşeceğini hissediyorum..
Ben de seni öpüyorum..
Hikayedeki askmi uzak normal hayattkimi len :) merakli binis :))Gitmek istemiyorum aslında ila geliceksin dediler gelin alın beni dedim temden basıp gideriz abla sen gel dedi bakalım sabah hava nasıl olucaksa artık ....
Hikayedeki askmi uzak normal hayattkimi len :) merakli binis :))
Aman dikkat et gozunu sevim karda yol tehlikeli.
Saka maka baya birbirimizin hayatina girdik sanal gozuksede gercek benim icin. Birsey olursa diye endise etmek gormeyince merak etmek falan :))
Hem hikâyedeki aşk hem normal hayataki aşk ....
acaba bende bir tuhaflık mı var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?