Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Ins daha iyi olucak elifte duygu iyilesti cok sukur zor uyudu karda oyniycak diye :)

Ben romantik moddayim kasimpati ona gore biseyler cal bana :)

Ins daha iyi olucak elifte duygu iyilesti cok sukur zor uyudu karda oyniycak diye :)

Ben romantik moddayim kasimpati ona gore biseyler cal bana :)

Daha iyi olun inşallah ki yarina karda oynayabilesiniz tutarsa..

Benim modumda müziksel manada karma bu gece:) severmisin bilmem ama ben bu gece bir ahmet abimiz,bir sezen ablamiz takiliyorum..sevdiğin parcalari varsa söyle yükleyeyim:)

Sezen her turlu :) ahmet hangi ahmet kayami ozhanmi :))

Cok iyi geldi cok tsk ederim ne guzel secim.

En sevdiğim parçalarından biridir,beyenmene sevindim..

Kasimpati birde Soner Arica dinleyesim var. Duygulanmisken dibine vurmasam olmaz.

Hala iki satir yazmisligim yok. Klasik ben sıkışırım boyle bazen :)

Bazen kabz hali olur insana,yazacagini yazamaz,söyleyecegini söyleyemez kisaca donar kalir ama,kabz hali de bast haline gebedir bonusum,yani akabinde bir coşma olur insanda..

Frida hosgeldin gozum seni ariyo he gelmedinmi :)

Senin kurs bitince kibarlik seysine gidim diyodun noldu kesin verdinmi kararini :))

Erzurumlu yilbasimi kutlarmis aferin amcaya ellerinden operim :))
Bonuscum baba benim babam erzurumlu değil :)) erzurumlu olan eşim her yılbaşı bende toplanır bizimkiler ...

Benim çocukların doğumgünüsü de olduğu için yeni yıl ve doğumgünüsü birleşiyor işte

Biz erzurluya çağ atlatık kızımla yılbaşı ağacımız bile var gerçi ağacı eşim hiç sevmiyor :)))

Frida hosgeldin gozum seni ariyo he gelmedinmi :)

Senin kurs bitince kibarlik seysine gidim diyodun noldu kesin verdinmi kararini :))

Erzurumlu yilbasimi kutlarmis aferin amcaya ellerinden operim :))

Evet niyetim var kibarlık şeysine gidicem :))

Sosyal yaşamda iş ilişkileri
İş hayatında iş ilişkileri
Diksiyon kursu

Bu üçüne sırayla gitmeyi düşünüyorum

Bende sen olmayınca gözüm fena arıyooor :)

Kasimpati :)) birakin ulen ben cok ormantik takilcam. Hem sen daha bu bunyeyi anlamadin ben hareketli dinlesemde duygulanabilirim sıkıntı yok :)) sarki guzeldi.

Duygunun dibine vuracagim diyorsun yani:)
tam taniyamamis olabilirim lakin hissediyorum naif gönlünü:) duygusallık konusunda sen den farkım yok,hareketli parçalarda bile duygulanabilip zir zir ağlayabilme potansiyeline sahibim.

Agacmi hey allam ya :))) senin farkini seviyorum demek bende.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…