Ins daha iyi olucak elifte duygu iyilesti cok sukur zor uyudu karda oyniycak diye :)Estagfirullah canimmm,daha birkaç saat önce mesajlarimlan tüm sayfayi meşgul etmiştim amaMum yakilip,ruh dinlendirildi ise kesin karalanmistir birseyler,yaniliyor muyum?
Aaaa kasiminpatisini ilk sen mi dediydin,cok cok soryy..:) sair ruhlu hatun senin her halin gözell
Nasil oldun,bebeler nasil iyilestirler mi?
Ne diyneyek bu aksam
Ins daha iyi olucak elifte duygu iyilesti cok sukur zor uyudu karda oyniycak diye :)
Ben romantik moddayim kasimpati ona gore biseyler cal bana :)
Sezen her turlu :) ahmet hangi ahmet kayami ozhanmi :))Daha iyi olun inşallah ki yarina karda oynayabilesiniz tutarsa..
Benim modumda müziksel manada karma bu gece:) severmisin bilmem ama ben bu gece bir ahmet abimiz,bir sezen ablamiz takiliyorum..sevdiğin parcalari varsa söyle yükleyeyim:)
Sezen her turlu :) ahmet hangi ahmet kayami ozhanmi :))
Bi ahmet kaya alim dj :) ya senden gelsin yada söyle caliver :)Kaya..:)
Cok iyi geldi cok tsk ederim ne guzel secim.
An itibari ile, siradaki unutulmayan sezen sarkisi romantik hatun sana gelsin bonus..
Cok iyi geldi cok tsk ederim ne guzel secim.
Kasimpati birde Soner Arica dinleyesim var. Duygulanmisken dibine vurmasam olmaz.
Hala iki satir yazmisligim yok. Klasik ben sıkışırım boyle bazen :)
Bonuscum baba benim babam erzurumlu değil :)) erzurumlu olan eşim her yılbaşı bende toplanır bizimkiler ...Frida hosgeldin gozum seni ariyo he gelmedinmi :)
Senin kurs bitince kibarlik seysine gidim diyodun noldu kesin verdinmi kararini :))
Erzurumlu yilbasimi kutlarmis aferin amcaya ellerinden operim :))
Frida hosgeldin gozum seni ariyo he gelmedinmi :)
Senin kurs bitince kibarlik seysine gidim diyodun noldu kesin verdinmi kararini :))
Erzurumlu yilbasimi kutlarmis aferin amcaya ellerinden operim :))
Kasimpati :)) birakin ulen ben cok ormantik takilcam. Hem sen daha bu bunyeyi anlamadin ben hareketli dinlesemde duygulanabilirim sıkıntı yok :)) sarki guzeldi.
Bonuscum baba benim babam erzurumlu değil :)) erzurumlu olan eşim her yılbaşı bende toplanır bizimkiler ...
Benim çocukların doğumgünüsü de olduğu için yeni yıl ve doğumgünüsü birleşiyor işte
Biz erzurluya çağ atlatık kızımla yılbaşı ağacımız bile var gerçi ağacı eşim hiç sevmiyor :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?