Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Acısıyla, tatlısıyla, iyisiyle kötüsüyle bir yıl daha geçti. Rabbim ömrümüzün bundan sonrasını kendi rızasını kazanarak geçirmeyi nasibetsin. gönlünüzden geçen bütün hayırlı dualarınız kabul olsun inşallah

yok canım gitmedim sabah 9 da uyandım baktım dışarılar fenaa kuzenim var kardeşimin yanında çalışıyor onu aradım oda gidemiyorum asuman abla dedii mesaj atım gelemiyorum diyee ana harterler açıkmış giderdik dediler söylendiler ama ben çıkmadım evden akşam yemeğe gelecek misafirlerimde kar yüzünden gelemedii saakin güzel bir akşam geçirdik bir ara eşim kızımla kartopu oynamaya çıktı öyle işte güzeldiii :)

ben bildirim aldım bonuscum mesajın için çok teşekkürler

Sevgili yol arkadaşlarım satırlarıma başlamadan önce sıkı sıkı kucaklayıp sonra da şlap diye öpüyorum hepinizi...

Diliyorum 2016 senesi hayalini kurduğumuz tüm güzellikleri yaşatsın bize..
Dünya da ve ülkemiz de katliamlar son bulsun özellikle çocuklar ölmesin.. Barış , huzur , sağlık ,kardeşlik dolu günlerimiz,senelerimiz olsun...

Son düzenleme:
YENAA napaysın kafanmı hoştur gönlün müüü

Naapıcan :) Her ikisi de
Hoşluktanmı nedir ama tir tir titriyorum şu an.. Çamaşır astım mabadım dondu resmen.. Oğlandan dolayı içerde kurutamıyorum..

Son düzenleme:
Hatice geçmiş olsun.. bebeler bu sene çok zorlanıyor yazık..

Daficiğim, muckss

yelizcğim renkler harika bayıldım... ben bere ve atkı örüyorum oğlana bu sene bitireceğim inşş. Daha kıza salaş kazak öreceğim sözde.. Ünlü bir mağaz da beğendik modelini aşırı pahallıydı fotğrafını çektik cep telefonlar sağolsun baya işe yarıyor :)

Son düzenleme:
bonus bizim uyku düzenimiz iyice şaştı tebrikler bakalım nasıl düzelicek

sabah erkende kalkıyorsun nasıl dayanıyorsun ?
Bende bilmiyorum. Sadece sabah degil gecede kalkiyorum. 4 saat uyusam yetiyo bazen.

Uyutmayan biseyler varsa demekki bekliyorum bende onlarin keyfini. Ciddi uykum kaciyo.

Bende bilmiyorum. Sadece sabah degil gecede kalkiyorum. 4 saat uyusam yetiyo bazen.

Uyutmayan biseyler varsa demekki bekliyorum bende onlarin keyfini. Ciddi uykum kaciyo.
ben sabah gündüz uyuyorum yaa uykuyu seviyorum 4 saatlik uyku bana yetmiyor eskiden yeterdii
dün bu gün uykumun saatlerinii iyice bozdum başım ağrıyor

ben sabah gündüz uyuyorum yaa uykuyu seviyorum 4 saatlik uyku bana yetmiyor eskiden yeterdii
dün bu gün uykumun saatlerinii iyice bozdum başım ağrıyor
Ara sira bende uzaniyorum oyle :) evdeki sessizlikte vakit gecirmek istememinde uyku kacmasinda payi var aslinda. Gunduz aklima geldin guldum ya dun askidami yemisim dedin ya :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…