Asuman abla :) ne alemdesiniz hanimlar? Frida gittinmi acaba E5 felcmis gelenler oyle diyo ins gitmemissindir.
Ozel bir yemek hazirligim olmadigi icin sadece bir miktar abur cubur yiyebilirim. Valla son asuman abla yeni yilda yemem daha :))
Sen bildirim almadinmi etiketlemistim senide :)
YENAA napaysın kafanmı hoştur gönlün müüü
Eyvallah diyim ne diyim baska :)
Uyumadim ve emzirme saati :) yok yazamadim yaziyo gibi oldum :)Uyumadınmı hiç yoksa emzirme saatimi.?
Naaptın yazdınmı birşeyler vakit bulabildinmi.
Mutlu yıllar
Bende bilmiyorum. Sadece sabah degil gecede kalkiyorum. 4 saat uyusam yetiyo bazen.bonus bizim uyku düzenimiz iyice şaştı tebrikler bakalım nasıl düzelicek
sabah erkende kalkıyorsun nasıl dayanıyorsun ?
ben sabah gündüz uyuyorum yaa uykuyu seviyorum 4 saatlik uyku bana yetmiyor eskiden yeterdiiBende bilmiyorum. Sadece sabah degil gecede kalkiyorum. 4 saat uyusam yetiyo bazen.
Uyutmayan biseyler varsa demekki bekliyorum bende onlarin keyfini. Ciddi uykum kaciyo.
bana lazım herhalde
Ara sira bende uzaniyorum oyle :) evdeki sessizlikte vakit gecirmek istememinde uyku kacmasinda payi var aslinda. Gunduz aklima geldin guldum ya dun askidami yemisim dedin ya :))))ben sabah gündüz uyuyorum yaa uykuyu seviyorum 4 saatlik uyku bana yetmiyor eskiden yeterdii
dün bu gün uykumun saatlerinii iyice bozdum başım ağrıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?