Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Gormeden uzak dedi aksaraya vay arkadas kova iste :)) birde gelip gorseniz igrenc bir trafigimiz var. Arabalardan midem bulaniyo bazen.
semtleri bağzen yazıyorum sen biliyorsun diyeee ümraniyeye hala gidicem belki de yarın yada pazartesi filan ne zaman götürürlerse artık ama oraya arabayla gidip gelirim bir dükkan var satılık bakmamız lazım

Gormeden uzak dedi aksaraya vay arkadas kova iste :)) birde gelip gorseniz igrenc bir trafigimiz var. Arabalardan midem bulaniyo bazen.

Navigasyonmuyum neyim :)) İzmir de sabah akşam oluyor trafik, onun dışın da rahatız..
Güzel şehir İzmir tavsiye ederim :)

Navigasyonmuyum neyim :)) İzmir de sabah akşam oluyor trafik, onun dışın da rahatız..
izmir kocaman bir köy gibiii
bizde beton yığınlarında kaldık kötü oldu mağlesef çevre olarak dahada kötü günler bekliyor istanbuluuu
yüksek katlı binalardan nefret ediyorum birde balkonsuz

Cilesi olsada derin bir sevgi besliyorum istanbula. Bir gun burdan gidecegim gibi hissediyorum sakin bir yere. Bazen konusuluyo evde. Ciddi cok zor sartlar. Gunun yarisi yolda geciyo.

Ama seviyorum kahretsin :))

Cilesi olsada derin bir sevgi besliyorum istanbula. Bir gun burdan gidecegim gibi hissediyorum sakin bir yere. Bazen konusuluyo evde. Ciddi cok zor sartlar. Gunun yarisi yolda geciyo.

Ama seviyorum kahretsin :))

işte git gide daha kötü de olucak mağlesef tarihi yarım adaya bilee imar çıktı
ayrıyeten kanal İstanbul yapılacak ki bağzı bilim adamları doğanın dengesini bozcağını söylüyor Allah korusun
işin içindeyiz kızım biliyoz herhâldeee

Frida yildiz parkina gittinmi? Bi gidemedim icimde kaldi he karda ne guzel olmustur oralar.

Bu 3.koprunun yapildugi yer var ya garipce koyu orayi cok begenmistim oyle bi yerde olsam diyodum artik orasida eskisigibi olmaz.

Nur seferihisardaydi evlenmeden once orasi daha cok koy gibi sehir gibi degildi.

Kanal yapilirsa bizim yeni yapilcak binadan gorunucekmi acaba göle yakiniz biz
13 katli rezidins olacak kendisi ins yapilip biterse o en sevmediklerimizden....Ah bonus rezidinslarami kaldin annem

daha çok yakın yerlerdeki projelerden haberim oluyor 3. havaalnını bile gidip gördük
büyük bir ihtimal kana İstanbul Küçükçekmece gölünden çıkacak 2 ihtimal var bakalım yerler birden fırlamasın diye tam yerini açıklamıyorlar 6 aya belli olur herhalde bir duyuma göre israğil ve ABD kanal istanbulun çevresindeki arazilari almak için bekliyorlarmış yatırım yapcaklar çok büyük paralaar ..

Birde araplar var bekleyen kanala bakip cay icmek var he cok pis zengin olurum belki burasi degerlenir iyice
Zayiflarimda

Gunaydin
Herkese saglikli mutlu sevdikleriyle birlikle oldugu bir yil diliyorum
Kilo bildirimi 94.5
Ya malesef ben kazak oremiyorum aslinda bi gosteren olsa yaparim ama
Iyiymis bundan bana da lazim
bunu bende yapicam bakalim sene sonunda ne kadarini gerceklestirmis olucam ben bi arakendime gunluk is listesi yapiyodum ve gununsonuna kadar o isleri bitiriyodum yoruluyodum ama evim derli toplu oliyodu simdilerde yapmiyorum ev yine karmancorman ayni seyi bu sene icinde hatta belki aylik hedefler koyarak yapmayi planliyorum ilk hedefimde kilo konusunda ocak ayinda en az 5 kilo vermek insallah basarabilirim Allahim yuzumuzu kara cikarmasin bu sene bol irade nasip etsin hepimize

Hayırlı sabahlar hayırlı cumalar
Mutlu sağlıklı huzurlu bir yıl geciririz inşallah
Sabaha kadar uyumamis hatunlar ben uyudum güzelce gerçi hafif soğukalgınlığı var kafa hoş
Kızlar uyuyor ben çayı koydum onlara ellemem belki eşimle yaparız biz Kahvaltıyı
Azcık yüzüm gözümün sisleri insin tartılayım gram da olsa eksi görmeyi istiyorum inşallah

esselamun aleykum
hayırlı sabahlar hayırlı cumalar herkeze
kılom aynı nasıl oldu anlamadım
malum gun yaklaşıyor ondandır belkı deyıp avutuyorum kendimi
Hayriye hayris hastaydik kuzum ya olsun o kadar hem antibiyotik sisiriyo insani odem oluyo hem malum seyinmis vucut yag topluyo bunlara ragmen ayni cikman bunlar olmasaydi vermistin demek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…