Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Akşam kızım her birimize birer kalem ve kağıt verdi bu sene yapmak istediklerimizi,hayallerimizi yazalım dedi..
Sayfayı doldurdum yazdım da yazdım :) Daha sonra okuduk güzel di siz de deneyebilirsiniz.. :) Ve ilk defa kendimle ilgili temennileri öne aldığımı farkettim çünkü en başa yazmıştım :) içten inanarak daha zayıf olacağımı yazdım daha doğrusu eşimin yanın da itiraf ettim çünkü onun yanın da bu konuyu pek açmamaya çalışıyorum.. Allahım utandırma beni hepimizi...

Ara sira bende uzaniyorum oyle :) evdeki sessizlikte vakit gecirmek istememinde uyku kacmasinda payi var aslinda. Gunduz aklima geldin guldum ya dun askidami yemisim dedin ya :))))
evet bencede komiktii :))
ben oğlan küçüken geceleri oturuyordum gerçi şimdi napıyyorsaam bizimkiler uyuyor
ama oturmak bana iyi gelmiyor şimdi benimki kalksa kızacak

Metrobus calisiyo bugun koctasa gitti esimde cok araba kalmis yolda onlar nasil eve donucek diyip durdu. Bu tarafa yakin bi yerde kaza olmus bide metrobuste.

Kaymayan bir ayakkabi ile cok severim ben karda cikmayi.

Aminnn senide benide hepimizide. Gercekten fazlasiyla utaniyorum.

ne güzel ama bizim için biraz geç söylediiin
nilüüş vermiş olduğun kilo 10 kiloya yaklaştı ve çok belli yüzün süzülmüş ve çok güzel olmuşsun biliyormusun
yaş ilerleyince çocuklarda büyüyünce biraz öylemi oluyor ne bende hayatıma zar atıyoruum bakalım :)

Aminnn senide benide hepimizide. Gercekten fazlasiyla utaniyorum.

Bonusçum çocuklar da iyileşince artık canını sıkacak birşey olmayacak inşallah... Sen de gece yemelerini bırakıp az daha dikkat edeceksin..
geçen de demiştin ya iki hafta kaybım oldu diye lütfen daha fazla kaybımız olmasın.. bir an önce sağlıklı beslenmeyi merkezimiz yapalım..

Fridacım verecek çok kilom var gözüm çok korkuyor ama hemen kafamdan siliyorum demoralize olmaya izin vermiyorum.. böyle bir güç halindeyim ilk defa..

Metrobus calisiyo bugun koctasa gitti esimde cok araba kalmis yolda onlar nasil eve donucek diyip durdu. Bu tarafa yakin bi yerde kaza olmus bide metrobuste.

Kaymayan bir ayakkabi ile cok severim ben karda cikmayi.

yaa biraz daha kar yağsın idmana gitmeyelim yada karlar erisin bu karda yarın akşam hemde nasıl gidicem çapayaa

Yena sen bildirim almadinmi benden niye almiyon acep o kadar bildirdik

sen yarın sabah tartılmıyacakmısın ?

içindeki o güç daim olsun canım bakalım bende toparlıycam birde şuu pskolğun bana katkısı olacakmı onu merak ediyorum :)

Oyle tabiki. Nerden basliycam diye dusunuyorum su an ic sesim kahvaltidan diyo :)

Nolur birakmayalim bitirelim bu sene bu isi.

içindeki o güç daim olsun canım bakalım bende toparlıycam birde şuu pskolğun bana katkısı olacakmı onu merak ediyorum :)

Ben de merakla bekliyorum sende ki sonucu etkiyi ve hemen bizimle paylaşmanı :)

Bu arada benim rosto yalan oldu kızım köfte istedi hiç yemiyor gibi :) Benim çocuklar eti çiğneyemiyorlar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…