Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Ayşe neler yapıyorsun, okul çocuklar oğlun evlendimi.?
En önemlisi kilo durumun nasıl :))
Mutlu yıllar yenacım
Oğlumu ekimde evlendirdim çok şükür,okul yarım dönem uzadı bahar döneminde bitecek inşallah
Kilo mu o ne
Hayatımın kilo rekorunu kırıyorum 109 kiloyum
Kilo atttıkça sağlık sorunlarıda çıkıyor
Sen neler yapıyorsun ,arada girer okurdum bayadır yokum buralarda bi haberim her şeyden

Hastaneden tekrar merhaba hepinize ☺☺☺
Gunaydin mutlu yillar

Su anki havanin resmini yuklemek istedim ama yapamadim herhalde. Daha once telefondan yapmadim ya neyse birazdan yine denerim

Bu arada sabah 97.3 ciktim

Hayriye hayris hastaydik kuzum ya olsun o kadar hem antibiyotik sisiriyo insani odem oluyo hem malum seyinmis vucut yag topluyo bunlara ragmen ayni cikman bunlar olmasaydi vermistin demek
inşallah canım bende oyle tahmin ettim haftaya bol bol gider inşallah hepimizden

Kilo bildirimim
Geçen hafta 88.9 bu hafta 88.2
Fark 700 gr
Sporum 120 dk yürüyüş
tebrikler azimli hatun senin elinden ne kurtulmuş

Merhaba yeni yıl…

Ne getirdin bana, hani bakayım? Mutluluk mu, sağlık mı, iyilik mi, barış mı? Biz insanlar senden çok şey bekleriz. Hep bekleriz aslında. Senden, başkalarından, bayramdan, seyrandan… De, kalkıp işin bir ucundan tutmak pek gelmez aklımıza.

Barış, barış der, kalbimizde kin besleriz. Sağlık ister ama kendimize bakmayız. İyilik deriz, ama ancak kendimize faydamız dokunur. Mutluluğu hiç saymıyorum, onun iyice tadını kaçırdık. Huraaa koşuyoruz mutlu olacağız diye. Nerde yakalayacağız, nerede bulacağız, ne zaman mutlu olacağız belli değil.

Ben kendi hesabıma söz veriyorum. Kendime iyi bakacağım. Sağlığıma dikkat edeceğim bu yıl. En büyük gayretimdir kimseye küsmemek, kinlenmemek, affetmek ve herkesi olduğu gibi sevmeye çalışmak. Buna devam edeceğim. Kendime, çocuklarıma, arkadaşlarıma, aileme, çevreme iyi olacağım. İyi insanın vasıfları çok belli, bunları teker teker edinmeye, başarmaya gayret edeceğim. Faydalı olmaya çalışacağım. Deli gibi büyük mutluluklar peşinde koşmak yerine, küçücük mutluluklar biriktireceğim. İçtiğim çaydan mutlu olacağım, kuşun kanadından, yağmurdan, bir güneş ışığından mutlu olacağım. Söz veriyorum, çabalayacağım bunlar için.

Şimdi sen söyle cancağızım, benim yeni yılım, 2016’nın ilk günü, söyle, var mı senin bir isteğin benden?

Oyuncu anneden alintiiiii.....

Ictigim caya firinda yaptigim ekmeklere sukurler olsun Allahim

Ya ben tartilmayi unuttum ya ekmekleri koyim gidim tartilim diyodum nasil unuttum uykusuzsam demek

Eksi degildi gerci ama olsun guncel kilomdu. Kasimpati yapana kadar tartilirm ins. Dun yine 105.8 ile 106 arasindaydim.

Yena geldi bize yetisti ya

Selamun aleyküm güzeller

Kilo: 96.5
Spor : 60 dk.

Yena sen bildirim almadinmi benden niye almiyon acep o kadar bildirdik
Bende aldım bonus cum teşekkürler
Ayşe cim dünürüm hayırlı olsun. Allah hayırlı geçimler versin

Allah mesut etsin aysecim
Bu sene gidecek inşallah kilolar da daha önce yaptiysak yine yaparız

Selamun aleyküm güzeller

Kilo: 96.5
Spor : 60 dk.

Bende aldım bonus cum teşekkürler

Ayşe cim dünürüm hayırlı olsun. Allah hayırlı geçimler versin

Allah mesut etsin aysecim
Bu sene gidecek inşallah kilolar da daha önce yaptiysak yine yaparız
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun aminn inşallah

Evet bir daha başarmamamız için bir sebep yok inşallah bu sefer kalıcı olarak başarıcaz
Hepinizi kocaman öpüyorum

bonusss bende takip ediyorum oyuncu anneyı bazen oyle zamanda denk gelıyokı yazıları rahatlıyorum

bu arada ekmek mıssss bende ıstıyorum

Bugün bir salıklığım var. Daha kahvaltı bile yapmadım. Bir lokma ekmeğin üzerine tahinpekmez sürüp attım ağzıma .
Erkeklere çorba yaptım içtiler. Ben sabahları çorba sevmem

İki yumurta haşladım duruyorlar yemedim
Bir avuç ceviz kırayım da yumurtalarla birlikte yiyeyim bari.
Hiçte yiyesim yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…