- 21 Mayıs 2010
- 17.971
- 41.061
- 798
Tebrik ederim asuman abla :) masallah sana...Kilo bildirimim
Geçen hafta 88.9 bu hafta 88.2
Fark 700 gr
Sporum 120 dk yürüyüş
Mutlu yıllar yenacımAyşe neler yapıyorsun, okul çocuklar oğlun evlendimi.?
En önemlisi kilo durumun nasıl :))
Sağol elifcimTebrik ederim asuman abla :) masallah sana...
inşallah canım bende oyle tahmin ettim haftaya bol bol gider inşallah hepimizdenHayriye hayrishastaydik kuzum ya olsun o kadar hem antibiyotik sisiriyo insani odem oluyo hem malum seyinmis vucut yag topluyo bunlara ragmen ayni cikman bunlar olmasaydi vermistin demek
Kilo bildirimim
Geçen hafta 88.9 bu hafta 88.2
Fark 700 gr
Sporum 120 dk yürüyüş
Bende aldım bonus cum teşekkürlerYena sen bildirim almadinmi benden niye almiyon acep o kadar bildirdik
Ayşe cim dünürüm hayırlı olsun. Allah hayırlı geçimler versinMutlu yıllar yenacım
Oğlumu ekimde evlendirdim çok şükür,okul yarım dönem uzadı bahar döneminde bitecek inşallah
Kilo mu o ne
Hayatımın kilo rekorunu kırıyorum 109 kiloyum
Kilo atttıkça sağlık sorunlarıda çıkıyor
Sen neler yapıyorsun ,arada girer okurdum bayadır yokum buralarda bi haberim her şeyden
Allah mesut etsin aysecimMutlu yıllar yenacım
Oğlumu ekimde evlendirdim çok şükür,okul yarım dönem uzadı bahar döneminde bitecek inşallah
Kilo mu o ne
Hayatımın kilo rekorunu kırıyorum 109 kiloyum
Kilo atttıkça sağlık sorunlarıda çıkıyor
Sen neler yapıyorsun ,arada girer okurdum bayadır yokum buralarda bi haberim her şeyden
Selamun aleyküm güzeller
Kilo: 96.5
Spor : 60 dk.
Bende aldım bonus cum teşekkürler
Ayşe cim dünürüm hayırlı olsun. Allah hayırlı geçimler versin
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun aminn inşallahAllah mesut etsin aysecim
Bu sene gidecek inşallah kilolar da daha önce yaptiysak yine yaparız
bonusss bende takip ediyorum oyuncu anneyı bazen oyle zamanda denk gelıyokı yazıları rahatlıyorumMerhaba yeni yıl…
Ne getirdin bana, hani bakayım? Mutluluk mu, sağlık mı, iyilik mi, barış mı? Biz insanlar senden çok şey bekleriz. Hep bekleriz aslında. Senden, başkalarından, bayramdan, seyrandan… De, kalkıp işin bir ucundan tutmak pek gelmez aklımıza.
Barış, barış der, kalbimizde kin besleriz. Sağlık ister ama kendimize bakmayız. İyilik deriz, ama ancak kendimize faydamız dokunur. Mutluluğu hiç saymıyorum, onun iyice tadını kaçırdık. Huraaa koşuyoruz mutlu olacağız diye. Nerde yakalayacağız, nerede bulacağız, ne zaman mutlu olacağız belli değil.
Ben kendi hesabıma söz veriyorum. Kendime iyi bakacağım. Sağlığıma dikkat edeceğim bu yıl. En büyük gayretimdir kimseye küsmemek, kinlenmemek, affetmek ve herkesi olduğu gibi sevmeye çalışmak. Buna devam edeceğim. Kendime, çocuklarıma, arkadaşlarıma, aileme, çevreme iyi olacağım. İyi insanın vasıfları çok belli, bunları teker teker edinmeye, başarmaya gayret edeceğim. Faydalı olmaya çalışacağım. Deli gibi büyük mutluluklar peşinde koşmak yerine, küçücük mutluluklar biriktireceğim. İçtiğim çaydan mutlu olacağım, kuşun kanadından, yağmurdan, bir güneş ışığından mutlu olacağım. Söz veriyorum, çabalayacağım bunlar için.
Şimdi sen söyle cancağızım, benim yeni yılım, 2016’nın ilk günü, söyle, var mı senin bir isteğin benden?
Oyuncu anneden alintiiiii.....
Ictigim caya firinda yaptigim ekmeklere sukurler olsun Allahim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?