kızlar o zaman ben de kilomu bildireyim de yarışmaya dahil olayım. 97.4 le bu sabah tartıldım aranızdayım.
herkese günaydınnnnnnnnnnnnnn bonusum yaz canım 84 :) sonundaaa 84,0 ı görmek nasip oldu tam 1 kilo .):)):)
aşkito elne sağlık makyaj süperrr
kıs kaynanaaaaaa bu hafta 89 la görücez seni ona göree
beyzus ablam yurdusum ablammmm sizede tbrklerrrrrrr
çitolüm sende acaip fark var görüntünde o kesin ama neden fazla çıktın diyetisyene gidiyorsun
dilenci ben geçmişi okuyamadım seni takmamamız mümkün deil gözden kaçırmışızdır ama eğer yaptığın sağlıksız bişeyse bıraktığın anda sana 2 mislini aldıracak bişeyseee ben karşıyım haberin olsun :):)
E aramızdaydın zaten güzelim.....Listeye girdin haaaa şimdi anladım.
Şaka bir yana kim seni önemsemiyor aşkolsun...Sen bizim kardeşimizsin.Sakın gücenipte başka yerlere kaçma........Şeniz
canım sana gıptayla bakıyorum valla tebrik ederimvalla haklısın ama bıraktıüımda da normal beslenmeme dönemyeceği ki zaten sağlıklı bir diyet yapmaya çalışcağım bu sadece başlangıç gazısırnaşık şey çok teşekkür ederima.s.
canım sağol içime su serpildi:) ay ne bileyim dedim gıcık biri gibi mi davrandım acaba:kedi:
arada uğruyordum gruba da kilo bildirimi yapmıyordum ona başladım artık. bilmem gereken bişi var mı cuma kilo bildircez o kadar mı?
Cuma kilo bildiriyoruz canım.Başka bir prosedür yok.Sonra Bonus geliyor.Kilo verenleri öpüyor;veremeyenleri deeeeeeeeeee öpüyor.Hayırlısı ile cuma atlatılıp umutlarla diğer cuma bekleniyor.ıki cuma arası sıkça gelinip laflanıyor tabii yaptığımız ve yapamadığımız diyetler de konuşuluyor.Bende accık ucundan şu et diyetini yapmaya çalışıyorum.Senin kadar veremedim benim ki gramla ölçülür o yüzden tenezzül edip yazmıyorum.kilo olarak verince yazarım da bir şeye benzesin değil mi....E tabii yaşım dolayısıyla yavaş kilo veriyorum doğal olarak.Ayyy böyle demeyide hiç sevmiyorum ha...
Sen sormadan söyleyeyim yaş 48 ancak sen yine bana 30 muamelesi yap.Çok hoşuma gidiyor.....:roflol::roflol::roflol:
Hanımlar galiba ve umarımm uzun bir süre artık aranızda olamayacağım, çünküüüü beklediğim bir miasfirim vardı ve o geldi. Hoş doktorumm kesin emin olmak için bir test daha yapalım dedi, haftaya yine kan testi yapılacak, ama uzun uzun sinir patlamaları sonunda kim ne derse desin erken ya da geç ben Allahın lütfu, doğanın armağını bebişimi şimdi varsa ve benimleyse aldım kabul ettim, yarını yine Allah bilir...
Kilo sorunsalına gelince, en son tartıldığımda 90,800 gramdır, galiba son kez sıralamaya girerim diye umuyorum, ya da ben devam edeyim nasıl balina olunuyor size her cuma onu bildireyim :CüvCüv:
CANIM HAYIRLI OLSUN.iNŞALLAH ALLAHIM SAĞLIKLI BİR ŞEKİLDE DÜNYAYA GETİRMEK NASİP EYLESİN.Hanımlar galiba ve umarımm uzun bir süre artık aranızda olamayacağım, çünküüüü beklediğim bir miasfirim vardı ve o geldi. Hoş doktorumm kesin emin olmak için bir test daha yapalım dedi, haftaya yine kan testi yapılacak, ama uzun uzun sinir patlamaları sonunda kim ne derse desin erken ya da geç ben Allahın lütfu, doğanın armağını bebişimi şimdi varsa ve benimleyse aldım kabul ettim, yarını yine Allah bilir...
Kilo sorunsalına gelince, en son tartıldığımda 90,800 gramdır, galiba son kez sıralamaya girerim diye umuyorum, ya da ben devam edeyim nasıl balina olunuyor size her cuma onu bildireyim :CüvCüv:
Hanımlar galiba ve umarımm uzun bir süre artık aranızda olamayacağım, çünküüüü beklediğim bir miasfirim vardı ve o geldi. Hoş doktorumm kesin emin olmak için bir test daha yapalım dedi, haftaya yine kan testi yapılacak, ama uzun uzun sinir patlamaları sonunda kim ne derse desin erken ya da geç ben Allahın lütfu, doğanın armağını bebişimi şimdi varsa ve benimleyse aldım kabul ettim, yarını yine Allah bilir...
İyiyim canım.....Yalnız çalışmak hiç güzel değil...İş yaparken zaman geçiyorda bitince iki çift laf edecek adam lazım.Diğer katlarada gidemiyorum arayan yerimde bulsun diye.
Sen iyimisin Yurduşcuğum...Ödemlerin çözüldümü?
Ödemi atmadan kilo kaybı bekleme.Ayakların çok şiş olduğu için bence sen en az 1-1,5 kilo vermişsindir ama şişlerden tartıya yansımadı....
:roflol::roflol::roflol:Beni neden tebrik ediyorsun kızzzzz....iyi kilo aldım diyemi.?????????????
TEBRİKE DEĞER KİLO ALINIR....KİM: BEYZUŞ:roflol::roflol::roflol:
Allah hayırlısı ile sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım.:Saruboceq:..tebrikler...Hanımlar galiba ve umarımm uzun bir süre artık aranızda olamayacağım, çünküüüü beklediğim bir miasfirim vardı ve o geldi. Hoş doktorumm kesin emin olmak için bir test daha yapalım dedi, haftaya yine kan testi yapılacak, ama uzun uzun sinir patlamaları sonunda kim ne derse desin erken ya da geç ben Allahın lütfu, doğanın armağını bebişimi şimdi varsa ve benimleyse aldım kabul ettim, yarını yine Allah bilir...
CANIM HAYIRLI OLSUN.iNŞALLAH ALLAHIM SAĞLIKLI BİR ŞEKİLDE DÜNYAYA GETİRMEK NASİP EYLESİN.
DÜNYANIN TATLI VARLIKLARI ONLAR.opuyorumnanaktan
TEBRİKLER:1hug::teytey: bebek haberleri artttı kızlar topik teyzeleri olcez çok şanslı bu bebişler bu kadar teyze kimde var ayolkaydirigubbakcemile3canım hayırlısı olsun sağlıkla al kucağına
:roflol::roflol::roflol:
Allah hayırlısı ile sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım.:Saruboceq:..tebrikler...
Çok teşekkürler hanımlarrr, tüm iyi dilekleriniz için yrı ayrı mucuksss sizlere, Allah tüm dileyenlerin dileklerini en kısa zamanda verir umarım :Saruboceq:
Seçilciğim öpüyorum tatlım seni çok çok..Şeniz.Bakıyorum sadece cumaları uğrar oldun.Kardeşciğinle zaman geçiriyorsun tabiii sende haklısın....
Beni neden tebrik ediyorsun kızzzzz....iyi kilo aldım diyemi.?????????????
TEBRİKE DEĞER KİLO ALINIR....KİM: BEYZUŞ:roflol::roflol::roflol:
Kilo sorunsalına gelince, en son tartıldığımda 90,800 gramdır, galiba son kez sıralamaya girerim diye umuyorum, ya da ben devam edeyim nasıl balina olunuyor size her cuma onu bildireyim :CüvCüv:[/QUOTE
Çok güzel bir haber..Tebrik ederim..
Misafirine çok iyi bak..:))
Ooooooooo süper haberler alıyoruz bu aralar.Hayırlı uğurlu olsun canım.Sevgi ile umut ile büyüt ve mürüvetler gör inşallah....:ecrin_bebek:Hanımlar galiba ve umarımm uzun bir süre artık aranızda olamayacağım, çünküüüü beklediğim bir miasfirim vardı ve o geldi. Hoş doktorumm kesin emin olmak için bir test daha yapalım dedi, haftaya yine kan testi yapılacak, ama uzun uzun sinir patlamaları sonunda kim ne derse desin erken ya da geç ben Allahın lütfu, doğanın armağını bebişimi şimdi varsa ve benimleyse aldım kabul ettim, yarını yine Allah bilir...
[BB]Kilo sorunsalına gelince, en son tartıldığımda 90,800 gramdır, galiba son kez sıralamaya girerim diye umuyorum, ya da ben devam edeyim nasıl balina olunuyor size her cuma onu bildireyim :CüvCüv:
.....Aaaaa olurmu öyle şey 70 miş bak bak sen.......Ben sana yapsam yapsam 20 lik muamelesi yaparım.Pazarlık yok..........aa sormazdım ki zaten yerimseniben ee süper vermişsin o zaman bu kadar kiloyu. sen yap gene diyeti zorla. ama zaten su kaybı büyük oranda, ben de saf gibi inanmıyorum "aa süper oldu" diye. sadece ibrenin, irade gösterirsem sola kayabileceğini görmek hırs yaptırıyor. ondan yapıyorum bi haftaya biter en fazla. gittikçe asimile edicem diyeti yavaşça sebze ekliycem sonra meyve. o arada 90 olursam sonra ayda 4 kilo vermeye sabitlemeye çalışıcam inşallahh tabiiyerimseniben ben de 24 yaşındayı ama sen de 70 muamelesi yap içim geçmiş bnimsırnaşık şey
tebrik ederim arkadaşımm allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsina.s.
sağol hayatım.Evet iki laf edecek biri yok maalesef.
Benim ödemler yine var canım.Akşam istemediğin kadar su içtim, nar yedim,
maydanoz yedim.
Yediklerime bakarmısın? Ot, çöp.......opuyorumnanaktan
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 ablam çok güldürdün beni yaaa asla kilo alman için deildi tbrk :)
sağol beyzus ablamm:)) şu et diyeti bitsin sıra ona da gelecek:) sinir oluyorum 24 yılımı devirdim bi salına salına gezemedim bıktım artık vallaeh artık kısmet 25 eymiş diyelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?