Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar o zaman ben de kilomu bildireyim de yarışmaya dahil olayım. 97.4 le bu sabah tartıldım aranızdayım.

E aramızdaydın zaten güzelim.....Listeye girdin haaaa şimdi anladım.
Şaka bir yana kim seni önemsemiyor aşkolsun...Sen bizim kardeşimizsin.Sakın gücenipte başka yerlere kaçma........
Şeniz

Seçilciğim öpüyorum tatlım seni çok çok..Şeniz.Bakıyorum sadece cumaları uğrar oldun.Kardeşciğinle zaman geçiriyorsun tabiii sende haklısın....
Beni neden tebrik ediyorsun kızzzzz....iyi kilo aldım diyemi.?????????????
TEBRİKE DEĞER KİLO ALINIR....KİM: BEYZUŞ
:roflol::roflol::roflol:

canım sana gıptayla bakıyorum valla tebrik ederim valla haklısın ama bıraktıüımda da normal beslenmeme dönemyeceği ki zaten sağlıklı bir diyet yapmaya çalışcağım bu sadece başlangıç gazısırnaşık şey çok teşekkür ederima.s.
E aramızdaydın zaten güzelim.....Listeye girdin haaaa şimdi anladım.
Şaka bir yana kim seni önemsemiyor aşkolsun...Sen bizim kardeşimizsin.Sakın gücenipte başka yerlere kaçma........
Şeniz

canım sağol içime su serpildi:) ay ne bileyim dedim gıcık biri gibi mi davrandım acaba:kedi:

arada uğruyordum gruba da kilo bildirimi yapmıyordum ona başladım artık. bilmem gereken bişi var mı cuma kilo bildircez o kadar mı?

Cuma kilo bildiriyoruz canım.Başka bir prosedür yok.Sonra Bonus geliyor.Kilo verenleri öpüyor;veremeyenleri deeeeeeeeeee öpüyor.Hayırlısı ile cuma atlatılıp umutlarla diğer cuma bekleniyor.İki cuma arası sıkça gelinip laflanıyor tabii yaptığımız ve yapamadığımız diyetler de konuşuluyor.Bende accık ucundan şu et diyetini yapmaya çalışıyorum.Senin kadar veremedim benim ki gramla ölçülür o yüzden tenezzül edip yazmıyorum.kilo olarak verince yazarım da bir şeye benzesin değil mi....E tabii yaşım dolayısıyla yavaş kilo veriyorum doğal olarak.Ayyy böyle demeyide hiç sevmiyorum ha...
Sen sormadan söyleyeyim yaş 48 ancak sen yine bana 30 muamelesi yap.Çok hoşuma gidiyor.....

Hanımlar galiba ve umarımm uzun bir süre artık aranızda olamayacağım, çünküüüü beklediğim bir miasfirim vardı ve o geldi. Hoş doktorumm kesin emin olmak için bir test daha yapalım dedi, haftaya yine kan testi yapılacak, ama uzun uzun sinir patlamaları sonunda kim ne derse desin erken ya da geç ben Allahın lütfu, doğanın armağını bebişimi şimdi varsa ve benimleyse aldım kabul ettim, yarını yine Allah bilir...

Kilo sorunsalına gelince, en son tartıldığımda 90,800 gramdır, galiba son kez sıralamaya girerim diye umuyorum, ya da ben devam edeyim nasıl balina olunuyor size her cuma onu bildireyim :CüvCüv:

aa sormazdım ki zaten yerimseniben ee süper vermişsin o zaman bu kadar kiloyu. sen yap gene diyeti zorla. ama zaten su kaybı büyük oranda, ben de saf gibi inanmıyorum "aa süper oldu" diye. sadece ibrenin, irade gösterirsem sola kayabileceğini görmek hırs yaptırıyor. ondan yapıyorum bi haftaya biter en fazla. gittikçe asimile edicem diyeti yavaşça sebze ekliycem sonra meyve. o arada 90 olursam sonra ayda 4 kilo vermeye sabitlemeye çalışıcam inşallahh tabiiyerimseniben ben de 24 yaşındayı ama sen de 70 muamelesi yap içim geçmiş bnim sırnaşık şey

tebrik ederim arkadaşımm allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin a.s.

CANIM HAYIRLI OLSUN.iNŞALLAH ALLAHIM SAĞLIKLI BİR ŞEKİLDE DÜNYAYA GETİRMEK NASİP EYLESİN.
DÜNYANIN TATLI VARLIKLARI ONLAR.opuyorumnanaktan

TEBRİKLER:1hug::teytey: bebek haberleri artttı kızlar topik teyzeleri olcez çok şanslı bu bebişler bu kadar teyze kimde var ayolkaydirigubbakcemile3canım hayırlısı olsun sağlıkla al kucağına

sağol hayatım.Evet iki laf edecek biri yok maalesef.
Benim ödemler yine var canım.Akşam istemediğin kadar su içtim, nar yedim,
maydanoz yedim.
Yediklerime bakarmısın? Ot, çöp.......opuyorumnanaktan

Beni neden tebrik ediyorsun kızzzzz....iyi kilo aldım diyemi.?????????????
TEBRİKE DEĞER KİLO ALINIR....KİM: BEYZUŞ

Allah hayırlısı ile sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım.:Saruboceq:..tebrikler...

kızlar bonus nerelerde ? yarışma topiğinde de merak ettik kimseye bi not filan bıraktı mı?

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 ablam çok güldürdün beni yaaa asla kilo alman için deildi tbrk :)

seçil yine süpersin bakıyom..:))

Ooooooooo süper haberler alıyoruz bu aralar.Hayırlı uğurlu olsun canım.Sevgi ile umut ile büyüt ve mürüvetler gör inşallah....:ecrin_bebek::ecrin_bebek:[/
.....Aaaaa olurmu öyle şey 70 miş bak bak sen.......Ben sana yapsam yapsam 20 lik muamelesi yaparım.Pazarlık yok..........
Su,yağ gitsinde ne giderse gitsin canım....Sen gayretini kaybetme.Yıllar önce et ve salata ağırlıklı ve yürüyüşle desteklenmiş diyet yapıp 20 kilo vermiştim.Sen daha iyisini yapacaksın........Diyetini değiştirmek istediğinde yani duraklama dönemin olursa vücudu şaşırtmak için çok güzel bir diyetim var.Diyetisyenden alınma istersen uygularsın .Ben çok faydalanmıştım.Dur sana özelden göndereyim

sağol hayatım.Evet iki laf edecek biri yok maalesef.
Benim ödemler yine var canım.Akşam istemediğin kadar su içtim, nar yedim,
maydanoz yedim.
Yediklerime bakarmısın? Ot, çöp.......opuyorumnanaktan

Dirençli çıktı senin ödem arkadaşcığım.Ne yapalım bekleriz.....Birde gittilermi bak sen o zaman tartıda ki şenliğe......hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt

Kilo verenleri çooook tebrik ederim...
vermeyenleride ederim..:))))))

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 ablam çok güldürdün beni yaaa asla kilo alman için deildi tbrk :)

Allah seni gülmekten ayırmasın canım.....
Ne bileyim aniden tebrik edilince ne oluyoruz zannettim.....
Ama iyi gelmedimi ??????????? Geldi....Çok hoşuma gitti.....Hala neden tebrik edildim anlamadım ama teşekkür turlarına çıktım bakarmısınız havaya......

Durun acıkkta tribünlere oynayayım..Şımardım artık beni tutamazsınız.Dikkat oynuyorum:hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt:lepi::lepi::lepi:Çok yoruldum....:hulya::hulya::hulya::hulya:

sağol beyzus ablamm:)) şu et diyeti bitsin sıra ona da gelecek:) sinir oluyorum 24 yılımı devirdim bi salına salına gezemedim bıktım artık valla eh artık kısmet 25 eymiş diyelim

sağol beyzus ablamm:)) şu et diyeti bitsin sıra ona da gelecek:) sinir oluyorum 24 yılımı devirdim bi salına salına gezemedim bıktım artık valla eh artık kısmet 25 eymiş diyelim

İnşallah bebeğim.Sıkma canını...Sen isteyince olur....Bak gör başaracaksın.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…