Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

nevra cım ilk 115 le başladım ve ogünle bugun arasında elbette fark var
ama uzun zamandır (5-6 aydır) gitgelim hepp

olsun citol gitgel oluyo ama 115 ten inmek süper gerçekten bunun için bile tebrikler sana...
bazen vucudun uzun süre kaldığı kilo oluyo borsa endeksi gibi direnç seviyesi diyorum ben ona
belki şu anki kilolar senin o kilolarındır onlar daha zor verilebiliyo vücut alıştığı için...elbet inecek...azimle devam...
ben leslieye pek başlayamadım fırsat bulamadım...
sen devam ediyo musun?

yok vucut direnci ile alakalı deyil cnm ya
ben bi bıraktım evimde inşaaat vardı
sonra başlarım dedim
bi daha başlayamadım
şimdi diyetisyene gidiyorum ama
verdigi listeye uyamıyorum
leslie nin de topigini taşıyım bi başlayalım hepimiz ölçülerimizide alalım

ayyy canım gerçekten çok fark var...tebrik ediyorum seni mutlaka devam et hem belliki etin sıkı biraz uğraşsan kolayca toparlar gibi gördüm ben

Kızlar benim kilom 84.100, yani yine aynıyım, merak etmeyin.ıstanbul'a gittim geldim yine de müthiş kilo almamam.
Egzersizlerimi düzenli yapıyorum.ınşallah vermesem de almasamda çok iyi devam ediyor sayılır.Hepinizi opuyorumnanaktan

günaydınn şekerlerrrr uzun zaman sonra 600 gr da olsa vermişim :lepi:ayy çok mutlu oldum azcık moral geldi
başlangıç..117,100
geçen hafta..112,500
bu hafta..111,900
hedef..90(daha çokkkk var)

sabah 2 kuru kayısı 1 diyet grissini 0,5 lt su
kahvaltı
1 dilim dil peyniri
2 küçük dilim ekmek
5 zeytin
şekersiz çay
ara
5,1 yerde çayımı içiyorum

ayyy yağmurgözlü tebriklerrrrrrrrr
600 gr 600 gramdır arkadaşım bööle bööle eriycez...alkisalkisalkis

canım ben beş günden sonra bunu yapmaya çalışıcam beğendim bu listeyi sağol yazdığın için. takip etmene de sevindim kimse beni takmıyo gibi geliyodu:çok üzgünüm:

bu arada sabah diyetin ilk gününde tartıldım 1.8 vermişim. 5 günün sonunda 5 kilo verirsem süper motivasyon olacak:teytey:

TEBRİKLER CANIMMMMM BENDE BU HAFTA NE VERMİŞİM NE ALMIŞIM:umursamaz:

Çokkk teşekkür ederim canım bende seni tebrik ederim akşam yemekte iradene sahip olmuşsun valla bravoalkisalkisalkisalkisalkisalkisvereliniortak
sağol arkadaşım...valla yatarken gözüm dönmüştü eşime de dedim nasıl canım çekti ama yemiycem bi tane yesem dalarım herşeye dedim... o sinirle su içip yattım...

ne demek canım ya rica ederim niye takmasın kimse seni olur mu ööle şey?
ayyy 1.8 kilo mu süper hadi bakalım merak ettim nasıl gidecek acaba???

[

herkese günaydınnnnnnnnnnnnnn bonusum yaz canım 84 :) sonundaaa 84,0 ı görmek nasip oldu tam 1 kilo .):)):)

aşkito elne sağlık makyaj süperrr

kıs kaynanaaaaaa bu hafta 89 la görücez seni ona göree

beyzus ablam yurdusum ablammmm sizede tbrklerrrrrrr

çitolüm sende acaip fark var görüntünde o kesin ama neden fazla çıktın diyetisyene gidiyorsun

dilenci ben geçmişi okuyamadım seni takmamamız mümkün deil gözden kaçırmışızdır ama eğer yaptığın sağlıksız bişeyse bıraktığın anda sana 2 mislini aldıracak bişeyseee ben karşıyım haberin olsun :):)

günaydın BEYZUS'um nasılsın hayatım, bu gün bende yalnız çalışıyorum.
Arkadaşım 1 gün izinli

İyiyim canım.....Yalnız çalışmak hiç güzel değil...İş yaparken zaman geçiyorda bitince iki çift laf edecek adam lazım.Diğer katlarada gidemiyorum arayan yerimde bulsun diye.
Sen iyimisin Yurduşcuğum...Ödemlerin çözüldümü?
Ödemi atmadan kilo kaybı bekleme.Ayakların çok şiş olduğu için bence sen en az 1-1,5 kilo vermişsindir ama şişlerden tartıya yansımadı....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…