ayyy yağmurgözlü tebriklerrrrrrrrr
600 gr 600 gramdır arkadaşım bööle bööle eriycez...alkisalkisalkis
ayyy canım dikkatle takipteyim seni... bu arada o kadar çok şey okudum ki karıştırıyorum sen mi benim diyet listemi sormuştun ayda 10 kilo diyeti diye diyet listeleri topikinde de var aşağıya da ekliyorum ama. benim2.haftam 4 kilo gitti bakalım ne olcek???
kahvaltı :• Çay, kahve vs. (Şekersiz)• 2 kibrit kutusu peynir (60 gram)• Salata• 1 ince dilim ekmek (30 gram)
ÖĞLE
• 3 köfte kadar et, tavuk, balık (90 gram = 1 porsiyon)• Salata• 1 ince dilim ekmek
• Veya
• 1 kâse çorba
• Salata
• 1 ince dilim ekmek
• Veya
• 1 adet kaşarlı yağsız tost ve çay - kahve (şekersiz)
SAAT 17.00’DE
• 2 porsiyon meyve
• veya 2 adet galeta
AKŞAM
5 - 6 yemek kaşığı sebze yemeği Salata 1 ince dilim ekmek Gece boyunca 2 porsiyon meyve
NOT: Bu diyetin birinci haftasında günde yarım su bardağı yoğurt istenildiği zaman yenebilir. Ayran, cacık olarak da kullanılabilir. İkinci haftada yoğurt kullanılmaz. Diyeti uygulayan erkekler günlük porsiyon miktarlarını 1/2 oranı kadar artırabilirler.
?
günaydınn şekerlerrrr uzun zaman sonra 600 gr da olsa vermişim :lepi:ayy çok mutlu oldum azcık moral geldi
başlangıç..117,100
geçen hafta..112,500
bu hafta..111,900
hedef..90(daha çokkkk var)
sabah 2 kuru kayısı 1 diyet grissini 0,5 lt su
kahvaltı
1 dilim dil peyniri
2 küçük dilim ekmek
5 zeytin
şekersiz çay
ara
5,1 yerde çayımı içiyorum
sağol arkadaşım...valla yatarken gözüm dönmüştü eşime de dedim nasıl canım çekti ama yemiycem bi tane yesem dalarım herşeye dedim... o sinirle su içip yattım...Çokkk teşekkür ederim canım bende seni tebrik ederim akşam yemekte iradene sahip olmuşsun valla bravoalkisalkisalkisalkisalkisalkisvereliniortak
ne demek canım ya rica ederim niye takmasın kimse seni olur mu ööle şey?canım ben beş günden sonra bunu yapmaya çalışıcam beğendim bu listeyi sağol yazdığın için. takip etmene de sevindim kimse beni takmıyo gibi geliyodu:çok üzgünüm:
bu arada sabah diyetin ilk gününde tartıldım 1.8 vermişim. 5 günün sonunda 5 kilo verirsem süper motivasyon olacak:teytey:
TEBRıKLER CANIMMMMM BENDE BU HAFTA NE VERMıŞıM NE ALMIŞIM:umursamaz:
günaydın BEYZUS'um nasılsın hayatım, bu gün bende yalnız çalışıyorum.
Arkadaşım 1 gün izinli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?