Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Merhabalar

Arkadaslarim,topikdaslarim yeni yilinizi en içten dileklerimle kutluyorum.2016 saglik,afiyet,huzur ve mutluluk getirsin sizlere,ailenize ve sevdiklerinize inşallah..

Ayrica yepyeni yil bizlere yenilikler,güzellikler getirip fazla kilolarimizdan kurtulup hafiflediğimiz,istedigimiz kiyafetlerde sülün gibi salindigimiz bir yil olsun inşallah...:)

harolsun ablam çok yorgunsun hastalanma allah korusun dikkatet kendine
kasınpatı ne guzel dua kocaman AMİNNNNNNN diyorum ben buna

Eki Görüntüle 1732226 buda orgum yegenime battaniye oruyorum Allah bu gunlerimizi aratmasin cok sukur halimize

Cok güzel,bayildim renklerine:) güle güle kullansin yiyenin..
Ben bilmiyorum örgü hic,örenlere öyle cok özeniyorum ki anlatamam..öğretecek birini bulsam buralarda öğreneceğim hemen ama şimdilik o imkanim yok..
Söyle rengarenk renkli motiflerden battaniye ögremek hayalim..:)

Nasil ince,nasil zarif ve güzel kizin var topramm,kaderide kendi gibi güzel olsun,Mevlam hep iyi insanlar ile karsilastirsin..
Kendin ile ilgili temennileri ön plana alman cok güzel,cok büyük bir adim ve baslangic,ben hic başaramadım hayatimin ilk merkezine kendimi koymayi,bu yüzden en buyuk hatayi kendime kendim yapıyorum sanirim..:)
2016 senin,hepimizin yili olucak Allah'in izni ile,hissediyorum..:)

Yena sen bildirim almadinmi benden niye almiyon acep o kadar bildirdik

Merak etmiyim dedim ama başaramadımne bildirimi acaba ?bizim basimiz kelmi kii ,zorla kendimi etiketlettirmesem olmaz

Ben de merakla bekliyorum sende ki sonucu etkiyi ve hemen bizimle paylaşmanı :)

Bu arada benim rosto yalan oldu kızım köfte istedi hiç yemiyor gibi :) Benim çocuklar eti çiğneyemiyorlar :)

Topramm dün aksam bizim aile yemeğinde de rosto vardi,aklima geldin görünce :) hatta resmini çekip sana gönderecektim telden ama rahatsız ederim diye vazgeçtim..:)

Kilo bildirimim
Geçen hafta 88.9 bu hafta 88.2
Fark 700 gr
Sporum 120 dk yürüyüş

Asuman ablacim harikasin,kocaman sana..
Oldukça azimli ve istikrarliydin bu ay,daimi olsun insallah.sampiyon belli der susarim

Canim bende hic bilmiyodum internetten video izleyerek ogrendim hep istesen sende yaparsin

AMIIIIINNNNNN

[TABLE="class: grid, width: 860"]
[TR]
[TD]NO[/TD]
[TD]KULLANICI[/TD]
[TD]SPOR DAKİKASI[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1[/TD]
[TD]dafi[/TD]
[TD]60 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2[/TD]
[TD]bulut[/TD]
[TD]60 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3[/TD]
[TD] asuman[/TD]
[TD]120 dk[/TD]
[/TR]
[TR]

[TR]

[/TR]

[/TR][/TABLE][TR]

Haftanin ve yeni yilin spor 1.si kar kis demeden yuruyen

asumanzenep

Haftanin 2.cileri

Dafi & bulut [/tr]

Fridacim carsamba ve bugun olan her iki kilonu yazmissin,ikisinden birini baz alabileceğimi ifade ettiğin için ben hem senin motivasyonunu etkilememek adina,hem de ilk 3'e giren listeyi de etkilemeyeceği için carsamba gün olan kilonu baz aliyorum canimcim..:)

Bonuscum ciktin sanirim,önce ki mesajında 105.8 ve 106 arasinda olduğunu ifade ettiğinden mütevellit 105.8 baz aliyorum cancagizim..:)

HAFTANIN 1.si.....................................- 1.5 kg........................................ UHIBBUKE

HAFTANIN 2.si......................................- 1 kg................................................ DAFI

HAFTANIN 3.leri.................................-0.8 kg................................ NHTLYZ & PLYNA

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…